Prestari servicii (Oportunitati)
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Prestari servicii (Oportunitati) ...

Prestari servicii (Oportunitati)

Anunturi ziare

Publica anuntul tau in presa scrisa nationala si locala la cele mai mici tarife. tel: 0737.353.359 / 031.107.37.01, email: office@anunt-ziare.ro, http://anunt-ziare.ro anunt adevarul, anunturi adevarul, anunt anuntul az, anunturi anuntul az, anunt anuntul telefonic, anunturi anuntul telefonic, anunt bursa, anunturi bursa, anunt cancan, anunturi cancan, anunt capital, anunturi capital, anunt click, anunturi click, anunt cronica romana, anunturi cronica romana, anunt curentul, anunturi curentul, anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Facem din nunta ta un film.

Filmari profesionale in sistem Cinema pentru nunti si alte evenimente deosebite. (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Curatenie Firme - Oferta Speciala

Se poate face curatenie si repede si bine...dar si ieftin ? Noi raspundem : DA. Preturi incepand de la 0.16 lei/mp. Vedeti oferta noastra speciala valabila pana la 31.03.2011 (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

AVOCAT, 7251566/0744271251

AVOCAT, reprezentare civil, penal, comercial, muncii, divorturi, partaje, minori, infiintari firme, consultatii diverse Dr. Taberei- Drumetul, 021.725.15.66/ 0744.271.251/ 0724.059.955 cu programare (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Transport marfa mobila moloz ,inchiriez duba cu sofer,rog seriozitate

-transport: marfa,mobila,moloz orce ce pote sa intre intr-un ford tranzit,pana in 3 tone in bucuresti si in restu tarii -se poate inchiria si la zi -ofer seriozitate -pret negociabil -0721.833.322 -0762.409.901 (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

CABINET AVOCAT OPREA ALINA

oferim servicii de consultanta in vederea recuperarii debitelor ajunse la scadenta si neincasate,precum si servicii in vederea recuperarii propriu-zise a tuturor debitelor neachitate de catre debitor . 0745078898 (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

CABINET AVOCAT

acte firma: oferim consultanta juridica, infiintari firme, suspendari, radieri, puncte de lucru, cesiuni,PFA, modificare obiect activitate, gazduire sediu social. Rapid si avantajos. 0745078898 (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

site dedicat prezentarilor si anunturilor video

Ai un produs de vanzare sau de inchiriat?   O casa, o masina, un telefon, o hala, un teren...? Vrei sa-ti promovezi afacea si produsele? nimic mai simplu... fa o prezentare video si urc-o pe site ! Este 100% GRATUIT!!! Daca o poza face cat 1000 de cuvinte, atunci o prezentare video cat  valoreaza??? Ai numai avantaje:             - nu te costa nimic!  - cu cat esti inregistrat pe mai multe site-uri cu atat mai bine pentru afacea ta - poti trimite link-ul direct cu pr anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Donez sperma femeilor de calitate, pentru sarcina, direct sau indirect

Donez sperma femeilor de calitate, pentru sarcina, direct sau indirect Contact: tel si sms la 0721595494, email si mess la worldpeace_30 yah0o punct c0m Barbat de 30 de ani, 1.85cm inaltime, cu aspect fizic si calitati intelectuale de exceptie, mai multe facultati absolvite, sportiv polivalent, provin din parinti situati mult peste medie din toate punctele de vedere. Doresc sa ajut persoanele de calitate care isi doresc copii sanatosi, frumosi si inteligenti, din partea unui barbat asemen anunturi din:

CABINET INDIVIDUAL AVOCAT

Oferim servicii de consultanta in vederea recuperarii debitelor ajunse la scadenta si neincasate,precum si servicii in vederea recuperarii propriu-zise a tutror debitelor neachitate de catre debitori. 0745.078.898 (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

infiintari firme, pfa/ii/if, mentiuni ONRC

Infiintam societati comerciale, persoana fizica autorizata, intreprindere individuala, intreprindere familiala precum si orice fel de mentiuni la Registrul Comertului la cele mai mici preturi. Pentru detalii ne puteti contacta la nr. de telefon 0728.946.377 sau pe email la adresa acte.juridice@yahoo.com. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Reparatii termopane 0728.137.137 sau 0769.137.137

Rezolvam probleme aparute la tamplaria cu geam termopan: • probleme de etansare(simtiti curent in dreptul ferestrei, intra apa in casa sau curent) • inlocuim si montam sisteme de deschidere oscilobatanta ( dubla ) • dificultati in utilizarea ferestrei sau usii ( fereastra/usa freaca, agata sau manerul merge greu ) • inlocuim geamuri termopane sparte • inlocuim balamale defecte,manere si orice componenta a sistemului de inchidere a ferestrei • inlocuim garniturile uzate ( anunturi din:

EMAILARI CAZI DE BAIE

Echipa serioasa montam,gresie,faianta,parchet,rigips,glet,instalatii sanitare si electrice,zugraveli etc.O762281977 GARANTAT CALITATIV (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

anunturi transport moloz, marfa, mobila, Transport in tara

anunturi transport moloz, marfa, mobila, Transport in tara Transport moloz de la demolari, amenajari interioare, inchiriere container moloz, gunoi, transport deseuri constructii, transport mobila, transport materiale constructii, transport marfa, transport orice sau inchiriere container moloz. Transport din Bucuresti oriunde in tara. tel: 0727656366 transportmoloz.net anunturi din:

Certificare ISO rapida (Consultanta ISO, implementare si certificari)

Si tu ai nevoie de certificare ISO rapida ? Nu mai cauta ! Ai nimerit unde trebuie ! Noi iti oferim servicii complete in certificari ISO la preturi avantajoase ! OFERIM CERTIFICATE ACREDITATE RENAR, DAR SI INTERNATIONAL! ISOTRANS SRL este un organism de certificare sisteme de management, cu capital integral romanesc care furnizeaza servicii profesionale si independente de audit. Certificam si desfasuram audituri pentru clientii nostri in sistemele: • Responsabilitate sociala - SA 8000 anunturi din:

Firme offshore de la 590 euro

Infiintare firme offshore de la numai 590 euro in peste 80 de tari, inclusiv Seychelles, Cipru, Panama, Belize, Delaware, UK, Elvetia. Detalii pe www.infiintareofshore.ro (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

CURSURI MASAJ SI REFLEXOTERAPIE ACREDITATE

Cursuri de masaj somatic, masaj reflexogen, drenaj limfatic, masaj terapeutic (calificare Tehnician maseur) acreditate de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei si Tineretului, prin Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor , recunoscute in U.E si Republica Moldova . Grupele sunt de maxim 9 cursanti . Website: cursurimasajacreditate. ro Tel : 0745253847 0786893483 0727022829 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Proiectare Constructii Civile

Oferim servicii comnplexe de proiectare constructii civile si industriale si consultanta si dirigentie de santier (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Cadastru Galati si Braila Intabulare

Cadastru Galati si Braila DACOMA CAR SRL - DIVIZIA CADASTRU Masuratori Topografice. Cadastru Intabulare pentru locuinte, constructii, terenuri intravilane/ extravilane. Alipire comasare dezmembrare lotizare parcelare de terenuri Documentatii cadastrale si topografice necesare pentru amenajarea teritoriului si urbanism PUZ PUD PUG. Studii topografice. Ridicari Topografice. Planuri de Situatie. Relevee constructii. Trasari GPS. Lucrari topografice parcuri eoliene. Alte lucrari de Topografie. anunturi din:

Reprezentare juridica - Consultanta - Asistenta

Avocati siguram asistenta si reprezentare in domeniul dreptului penal- inselaciune, delapidare,gestiune frauduloasa, trafic (de influenta), dare si luare de mita, abuz de incredere, abuz in serviciu si altele; civil- divort, partaj, mosteniri, iesire indiviziune, revendicare, somatie de plata, infiintari firme, modificari caen www.reprezentarejuridica.ro (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Colonhidroterapie- sabire ca la Hollywood

Colonhidroterapia este solutia perfecta pentru tratarea afectiunilor: cardiace, dermatologice, metabolice, infectioase, neurologice, hepatice, intestinale, respiratorii. Traiti-va viata sanatos fara medicamente venind la cel mai performant cabinet de colonhidroterapie din Romania. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

TRANSPORT MARFA, TRANSPORT MOBILA CAMION DOTAT CU LIFT HIDRAULIC BUCURESTI

Efectuam servicii de transport rutier marfuri intern si international, transport mobila. Servicii de relocare sedii. Societatea noastra detine un parc de camioane AVIA, 7,5to- 3,5to s.u., volum 36-38 mc, 6,2ml, carosate, dotate cu lift hidraulic, transpaleta. PRETURI MICI-NON STOP!!!! A&M Black Beauty 0730.162.239 0752.019.091 Andrei Lepadatu (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

cursuri acreditate de infrumusetare

Transilvania-centru de formare profesionala organizeaza cursuri de calificare autorizate de Ministerele Muncii si Educatiei in domeniile: manichiura –pedichiura si constructii in gel; coafor, cosmetica-machiaj si masaj.Diplomele sunt recunoscute la nivel international,cursurile dureaza 3 luni de zile si se fac 90%practic.Teoria se va imbina cu practica pentru o mai buna stapanire a informatiei.Ne-am ales oameni profesionisti cu care colaboram si care sunt gata sa va impartaseasca din vasta l anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Sculpturi in gheata

Transforma orice ocazie speciala intr-un eveniment de neuitat. Sculpturile in gheata oferite de Chillice reprezinta elementul de noutate si unicitate prin care evenimentul dumneavoastra se diferentiaza de ale celorlalti. Prin forma si lumina, prin transparenta si stralucire, sculpturile in gheata dau delicatetea si eleganta evenimentelor reusite, organizate cu orice prilej: nunti, botezuri, aniversari si onomastice, baluri si evenimente corporate: lansari de produs, receptii, conferinte, prom anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Avocat Valcea

Cabinet Avocat Stanciu Luciana ofera servicii de calitate in urmatoarele domenii: drept civil, penal, comercial, fiscal, dreptul familiei, administrativ, faliment si insolventa, imobiliar. De asemenea oferim si consultanta la cele mai inalte niveluri. Ne desfasuram activitatea in judetul Valcea, cat si oriunde pe teritoriul tarii. De asemenea avem legatura cu case de avocatura din strainatate pentru cazuri internationale. Titularul cabinetului de avocat Stanciu Luciana este de asemenea un excele anunturi din:

40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Prestari servicii (Oportunitati)

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Prestari servicii (Oportunitati)