Prestari servicii (Oportunitati)
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Prestari servicii (Oportunitati) ...

Prestari servicii (Oportunitati)

Avocat Valcea

Cabinet Avocat Stanciu Luciana ofera servicii de calitate in urmatoarele domenii: drept civil, penal, comercial, fiscal, dreptul familiei, administrativ, faliment si insolventa, imobiliar. De asemenea oferim si consultanta la cele mai inalte niveluri. Ne desfasuram activitatea in judetul Valcea, cat si oriunde pe teritoriul tarii. De asemenea avem legatura cu case de avocatura din strainatate pentru cazuri internationale. Titularul cabinetului de avocat Stanciu Luciana este de asemenea un excele anunturi din:

Detectiv particular - Sherlock Holmes

In maxim 10 ore poti afla mai multe amanunte despre o firma, cum ar fi incidente bancare (CIP), bilanturi, balante, cifra de afaceri, angajati, asociati etc. De asemenea, in maximum 10 ore, poti afla toate datele dosarului tau, inclusiv data si ora procesului tau. Toate informatiile pe care le primiti sunt stampilate si legalizate de agentia Sherlock Holmes. Datele obtinute pot fi acceptate ca proba in instanta. UNUL DINTRE ANGAJATII AGENTIEI DE DETECTIVI SHERLOCK HOLMES VA POATE CONSILIA SI anunturi din:

Detectivi particulari - Identificare surse de venituri si cheltuieli nejustificate

Detectivi particulari - Identificare surse de venituri si cheltuieli nejustificate - Verificare suspiciuni de infidelitate; - Adulter – probe foto – video – audio - Verificari pre si post maritale ( moralitate, seriozitate, sinceritate, vicii, pasiuni, relatii anterioare sau paralele, verificare copii din alta relatie sau copii nedeclarati, patrimoniu, existenta problemelor de sanatate nedeclarate, origine, etnie, religie; - Verificarea moralitatii sau viciilor partenerului de cuplu; anunturi din:

Detectivi particulari - Cautam Persoane disparute

Detectivi particulari - Cautam Persoane disparute Investigatii privind comportamentul deviant al minorilor ( comportament public, consum de droguri si alcool, violenta, vicii, aderare la gasti de cartier sau secte religioase, prostitutie, posesie si provenienta de bunuri si sume de bani nejustificate) - Identificare copii din afara casatoriei - Verificari copii ( urmarire, conditii de ingrijire a minorilor aflati la celalalt parinte, localizare minori ascunsi de un parinte in dauna celuilalt); anunturi din:

Detectivi partculari - Adulter – probe foto – video – audio

etectivi partculari - Adulter – probe foto – video – audio Verificari pre si post maritale ( moralitate, seriozitate, sinceritate, vicii, pasiuni, relatii anterioare sau paralele, verificare copii din alta relatie sau copii nedeclarati, patrimoniu, existenta problemelor de sanatate nedeclarate, origine, etnie, religie; - Verificarea moralitatii sau viciilor partenerului de cuplu; - Date si informatii despre conduita, moralitatea si fidelitatea unei persoane inainte de incheierea casator anunturi din:

Detectivi particulari - Verificare suspiciuni de infidelitate

Investiga: DE FAMILIE - Persoane disparute ( adulti, copii, batrani, bolnavi psihic ) care nu sunt in cercetatrea politiei; - Investigatii privind comportamentul deviant al minorilor ( comportament public, consum de droguri si alcool, violenta, vicii, aderare la gasti de cartier sau secte religioase, prostitutie, posesie si provenienta de bunuri si sume de bani nejustificate) - Identificare copii din afara casatoriei - Verificari copii ( urmarire, conditii de ingrijire a minorilor aflat anunturi din:

Detectivi particulari Iasi - Sherlock Holmes

Detectivi particulari Iasi - Sherlock Holmes Activitati: Conduita si moralitatea publica a unei persoane; solvabilitatea ori seriozitatea unei persoane fizice sau juridice potentiala partenera intr-o afacere; persoanele disparute de la domiciliu; identificari de adrese; antecedentele unor persoane; conditia economico-sociala si moral-etica a unor persoane, a angajatilor si viitorilor angajati; anumite disfunctii de ordin moral-etic si socio-juridic in relatiile de cuplu; bunurile care fac obiec anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Credite pentru persoane juridice si fizice cu si fara garantii

Credite pentru persoane juridice,cu afaceri in derulare,obligatoriu societate pe profit.Consultanta este gratuita.Credite pentru persoane fizice,cu si fara garantii,in functie de analiza dosarului.Credite entru proiecte Europene,contracte semnate cu organsmimele abilitate.TEL0213141059,07334473190,bconsultanta@gmail.com anunturi din:

Reparatii interfoane

Firma noastra asigura service si reparatia instalatiilor de interfon pentru asociatiile de proprietari la toate modelele : dios eta ; ron ; interada ;electra ; resel ; commax ; etc : interventii promte asigurate de personalul tehnic ; numar nelimitat de interventii ; revizii periodice astfel incat instalatiile de interfon sa functioneze perfect , imbunatatirea sistemelor de interfon cu cititor de proximitate , yale electromagnetice sau amortizoare hidraulice. anunturi din:

Cabinet de psihologie LAURA NEGUT

Cabinet de psihologie LAURA NEGUT ofera psihoterapie adultilor, adolescentilor, familiilor si cuplurilor. www.psiholog-bucuresti.com anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Transport -marfa

Transport- marfa intern si international. Detalii la Tel 0727302508 sau www.transportmarfa-transibo.ro anunturi din:

Servicii de resurse umane,salarizare

Societate cu experienta prestam servicii de resurse umane, salarizare, protectia muncii. anunturi din:

Servicii de curatenie

Oferim servicii de curatenie a locuintei si biroului in zona Targoviste/BucurestiFolosim aparat profesional de aspirat, produse de curatenie ecologice si personal de calitate. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Contabilitate completa Timisoara

Servicii specializate in domeniul financiar contabil pentru societati comerciale (SRL) si pentru persoane fizice autorizate (PFA): evidenta contabila completa pana la nivel de bilant calcul salarii semnarea declaratiilor cu semnatura electronica depunerea declaratiilor evidenta stocurilor si a mijloacelor fixe manual de politici contabile regulamentul intern al firmei. Amanunte la link-ul https://sites.google.com/site/novacescu2012/ anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Inchirieri masini Timisoara inchiriere masina

0751997030 inchirieri masini in Timisoara . MVM RENT A CAR Timisoara va ofera servicii de inchirieri masini pentru calatorii de afaceri si in scop turistic . Inchiriere masina Timisoara- masini de inchiriat la preturi mici , cu livrare la domiciliu sau la aeroport. Website: mvmrentacar . ro Website: inchirieri-masini-timisoara . eu , tel 0760990282 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Cursuri Cosmetica Oradea Arad Timisioara

SC.PROFESIONAL CENTER S.R.L Organizeaza cursuri de formare profesionala Manichiura -Pedichiura, Unghii tehnice, Coafor , Cosmetica si Masaj . Diploma avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei . Detalii despre cursurile noastre la 0742.383.123 0731.850.592 0762.619.950 Descrierea cursului: Cursurile de cosmetica se desfasoara pe parcursul a 6 luni si va confera calificarea in meseria de cosmetician.Scoala este autorizara de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei,iar diplo anunturi din:

CONSILIERE ONLINE!

Nu lasa tristetea si problemele(de orice fel) sa iti umbreasca existenta! Apeleaza la consiliere psihologica online! Pt detalii,rog mail! anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Reduceri Cluj - cluburi Cluj - restaurante Cluj - pizzerii Cluj

Beneficiati acum de reduceri garantate la rezervari realizate de pe siteul www.horecainternational.eu anunturi din:

Finantare gratuita - panouri solare - centrale pe peleti

Aveti o casa sau este in curs de constructie, firma noastra se ocupa de solutii ecologice pentru tine si cei din jur, respectiv de solutii de economisire a energiei utilizand surse care folosesc egergia regenerabila Fose Septice, Separatoare de hidrocarburi, uleiuri, grasimi, Panouri solare, Panouri fotovoltaice, Panouri cu tuburi vidate, Panouri plane, Centrale pe peleti , Pompe de caldura.Asiguram consultanta gratuita, executie si preturi fara concurenta, garantam sursele de finantare.Tel. Co anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

transport rapid de marfa mobila

Transport Rapid de marfa/mobila in cele mai bune conditii( dube cu sarcina 2to si volum 18mc) pret foarte avantajos si cautam contracte de colaborare pe termen scurt sau lung,rog seriozitate.Va asteptam la tel.0722517583 sau bial_com@yahoo.com. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Constructii case, vile, pensiuni in Delta Dunarii

Construim la preturi microscopice, calitate superioara si viteza de lucru maxima, case de vacanta, pensiuni, vile in Delta Dunarii. Suntem o societate specializata pe executia de constructii la cheie in Delta Dunarii, avand o echipa de profesionisti si un management ecologic: website atd-constructii (punct) com anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Personalizeaza petrecerea copilului tau!

Vrei sa-i pregatesti petrecerea zilei de nastere copilului tau intr-un mod unicat? Poti apela la firma noastra si cu un cost minim ii poti face o surpriza memorabila. Pe pagina noastra web, la sectiunea Petrecere poti gasi invitatii, coifuri, masti, baloane, fluiere, costume de party, samd. Te asteptam! anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Transport marfa, tractari auto, inchirieri autoturisme cu sau fara sofer

Transport mobila, moloz, efectuez mutari cu/fara personalul firmei oferim servicii de tractari auto non-stop si inchirieri autoturism Alfa Romeo 159 full optin cu sau fara sofer. Preturile sunt negociabile! anunturi din:

Protectia muncii

Protectia muncii - Servicii de protecta muncii in Toata tara. Membrii echipei noastre sunt bine pregatiti profesional cu o experienta indelungata in domeniu, oferind servicii de inalt profesionalism anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Asistenţă şi de finanţare a celor care au nevoie

Buna ziua domnul şi doamna Numele meu este domnul Mion Roberto I Oferta de împrumut pentru toţi oamenii în serios şi sincer într-adevăr am oferi împrumuturi variind de la 2000€ la 5 milioane euros pe un maximum de 30 de ani.. Aşa că dacă vrei un împrumut intervale de 2.000€ a fost 5.000.000€ ma contactati pentru mai amplu noi. Vă mulţumim pentru contact: anunturi din:

40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Prestari servicii (Oportunitati)

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Prestari servicii (Oportunitati)