Prestari servicii (Oportunitati)
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Prestari servicii (Oportunitati) ...

Certificare ISO rapida (Consultanta ISO, implementare si certificari)

Si tu ai nevoie de certificare ISO rapida ? Nu mai cauta ! Ai nimerit unde trebuie ! Noi iti oferim servicii complete in certificari ISO la preturi avantajoase ! OFERIM CERTIFICATE ACREDITATE RENAR, DAR SI INTERNATIONAL! ISOTRANS SRL este un organism de certificare sisteme de management, cu capital integral romanesc care furnizeaza servicii profesionale si independente de audit. Certificam si desfasuram audituri pentru clientii nostri in sistemele: • Responsabilitate sociala - SA 8000 anunturi din:

Firme offshore de la 590 euro

Infiintare firme offshore de la numai 590 euro in peste 80 de tari, inclusiv Seychelles, Cipru, Panama, Belize, Delaware, UK, Elvetia. Detalii pe www.infiintareofshore.ro (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

CURSURI MASAJ SI REFLEXOTERAPIE ACREDITATE

Cursuri de masaj somatic, masaj reflexogen, drenaj limfatic, masaj terapeutic (calificare Tehnician maseur) acreditate de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei si Tineretului, prin Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor , recunoscute in U.E si Republica Moldova . Grupele sunt de maxim 9 cursanti . Website: cursurimasajacreditate. ro Tel : 0745253847 0786893483 0727022829 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Proiectare Constructii Civile

Oferim servicii comnplexe de proiectare constructii civile si industriale si consultanta si dirigentie de santier (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Cadastru Galati si Braila Intabulare

Cadastru Galati si Braila DACOMA CAR SRL - DIVIZIA CADASTRU Masuratori Topografice. Cadastru Intabulare pentru locuinte, constructii, terenuri intravilane/ extravilane. Alipire comasare dezmembrare lotizare parcelare de terenuri Documentatii cadastrale si topografice necesare pentru amenajarea teritoriului si urbanism PUZ PUD PUG. Studii topografice. Ridicari Topografice. Planuri de Situatie. Relevee constructii. Trasari GPS. Lucrari topografice parcuri eoliene. Alte lucrari de Topografie. anunturi din:

Reprezentare juridica - Consultanta - Asistenta

Avocati siguram asistenta si reprezentare in domeniul dreptului penal- inselaciune, delapidare,gestiune frauduloasa, trafic (de influenta), dare si luare de mita, abuz de incredere, abuz in serviciu si altele; civil- divort, partaj, mosteniri, iesire indiviziune, revendicare, somatie de plata, infiintari firme, modificari caen www.reprezentarejuridica.ro (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Colonhidroterapie- sabire ca la Hollywood

Colonhidroterapia este solutia perfecta pentru tratarea afectiunilor: cardiace, dermatologice, metabolice, infectioase, neurologice, hepatice, intestinale, respiratorii. Traiti-va viata sanatos fara medicamente venind la cel mai performant cabinet de colonhidroterapie din Romania. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

TRANSPORT MARFA, TRANSPORT MOBILA CAMION DOTAT CU LIFT HIDRAULIC BUCURESTI

Efectuam servicii de transport rutier marfuri intern si international, transport mobila. Servicii de relocare sedii. Societatea noastra detine un parc de camioane AVIA, 7,5to- 3,5to s.u., volum 36-38 mc, 6,2ml, carosate, dotate cu lift hidraulic, transpaleta. PRETURI MICI-NON STOP!!!! A&M Black Beauty 0730.162.239 0752.019.091 Andrei Lepadatu (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

cursuri acreditate de infrumusetare

Transilvania-centru de formare profesionala organizeaza cursuri de calificare autorizate de Ministerele Muncii si Educatiei in domeniile: manichiura –pedichiura si constructii in gel; coafor, cosmetica-machiaj si masaj.Diplomele sunt recunoscute la nivel international,cursurile dureaza 3 luni de zile si se fac 90%practic.Teoria se va imbina cu practica pentru o mai buna stapanire a informatiei.Ne-am ales oameni profesionisti cu care colaboram si care sunt gata sa va impartaseasca din vasta l anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Sculpturi in gheata

Transforma orice ocazie speciala intr-un eveniment de neuitat. Sculpturile in gheata oferite de Chillice reprezinta elementul de noutate si unicitate prin care evenimentul dumneavoastra se diferentiaza de ale celorlalti. Prin forma si lumina, prin transparenta si stralucire, sculpturile in gheata dau delicatetea si eleganta evenimentelor reusite, organizate cu orice prilej: nunti, botezuri, aniversari si onomastice, baluri si evenimente corporate: lansari de produs, receptii, conferinte, prom anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Avocat Valcea

Cabinet Avocat Stanciu Luciana ofera servicii de calitate in urmatoarele domenii: drept civil, penal, comercial, fiscal, dreptul familiei, administrativ, faliment si insolventa, imobiliar. De asemenea oferim si consultanta la cele mai inalte niveluri. Ne desfasuram activitatea in judetul Valcea, cat si oriunde pe teritoriul tarii. De asemenea avem legatura cu case de avocatura din strainatate pentru cazuri internationale. Titularul cabinetului de avocat Stanciu Luciana este de asemenea un excele anunturi din:

Detectiv particular - Sherlock Holmes

In maxim 10 ore poti afla mai multe amanunte despre o firma, cum ar fi incidente bancare (CIP), bilanturi, balante, cifra de afaceri, angajati, asociati etc. De asemenea, in maximum 10 ore, poti afla toate datele dosarului tau, inclusiv data si ora procesului tau. Toate informatiile pe care le primiti sunt stampilate si legalizate de agentia Sherlock Holmes. Datele obtinute pot fi acceptate ca proba in instanta. UNUL DINTRE ANGAJATII AGENTIEI DE DETECTIVI SHERLOCK HOLMES VA POATE CONSILIA SI anunturi din:

Detectivi particulari - Identificare surse de venituri si cheltuieli nejustificate

Detectivi particulari - Identificare surse de venituri si cheltuieli nejustificate - Verificare suspiciuni de infidelitate; - Adulter – probe foto – video – audio - Verificari pre si post maritale ( moralitate, seriozitate, sinceritate, vicii, pasiuni, relatii anterioare sau paralele, verificare copii din alta relatie sau copii nedeclarati, patrimoniu, existenta problemelor de sanatate nedeclarate, origine, etnie, religie; - Verificarea moralitatii sau viciilor partenerului de cuplu; anunturi din:

Detectivi particulari - Cautam Persoane disparute

Detectivi particulari - Cautam Persoane disparute Investigatii privind comportamentul deviant al minorilor ( comportament public, consum de droguri si alcool, violenta, vicii, aderare la gasti de cartier sau secte religioase, prostitutie, posesie si provenienta de bunuri si sume de bani nejustificate) - Identificare copii din afara casatoriei - Verificari copii ( urmarire, conditii de ingrijire a minorilor aflati la celalalt parinte, localizare minori ascunsi de un parinte in dauna celuilalt); anunturi din:

Detectivi partculari - Adulter – probe foto – video – audio

etectivi partculari - Adulter – probe foto – video – audio Verificari pre si post maritale ( moralitate, seriozitate, sinceritate, vicii, pasiuni, relatii anterioare sau paralele, verificare copii din alta relatie sau copii nedeclarati, patrimoniu, existenta problemelor de sanatate nedeclarate, origine, etnie, religie; - Verificarea moralitatii sau viciilor partenerului de cuplu; - Date si informatii despre conduita, moralitatea si fidelitatea unei persoane inainte de incheierea casator anunturi din:

Detectivi particulari - Verificare suspiciuni de infidelitate

Investiga: DE FAMILIE - Persoane disparute ( adulti, copii, batrani, bolnavi psihic ) care nu sunt in cercetatrea politiei; - Investigatii privind comportamentul deviant al minorilor ( comportament public, consum de droguri si alcool, violenta, vicii, aderare la gasti de cartier sau secte religioase, prostitutie, posesie si provenienta de bunuri si sume de bani nejustificate) - Identificare copii din afara casatoriei - Verificari copii ( urmarire, conditii de ingrijire a minorilor aflat anunturi din:

Detectivi particulari Iasi - Sherlock Holmes

Detectivi particulari Iasi - Sherlock Holmes Activitati: Conduita si moralitatea publica a unei persoane; solvabilitatea ori seriozitatea unei persoane fizice sau juridice potentiala partenera intr-o afacere; persoanele disparute de la domiciliu; identificari de adrese; antecedentele unor persoane; conditia economico-sociala si moral-etica a unor persoane, a angajatilor si viitorilor angajati; anumite disfunctii de ordin moral-etic si socio-juridic in relatiile de cuplu; bunurile care fac obiec anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Credite pentru persoane juridice si fizice cu si fara garantii

Credite pentru persoane juridice,cu afaceri in derulare,obligatoriu societate pe profit.Consultanta este gratuita.Credite pentru persoane fizice,cu si fara garantii,in functie de analiza dosarului.Credite entru proiecte Europene,contracte semnate cu organsmimele abilitate.TEL0213141059,07334473190,bconsultanta@gmail.com anunturi din:

Reparatii interfoane

Firma noastra asigura service si reparatia instalatiilor de interfon pentru asociatiile de proprietari la toate modelele : dios eta ; ron ; interada ;electra ; resel ; commax ; etc : interventii promte asigurate de personalul tehnic ; numar nelimitat de interventii ; revizii periodice astfel incat instalatiile de interfon sa functioneze perfect , imbunatatirea sistemelor de interfon cu cititor de proximitate , yale electromagnetice sau amortizoare hidraulice. anunturi din:

Cabinet de psihologie LAURA NEGUT

Cabinet de psihologie LAURA NEGUT ofera psihoterapie adultilor, adolescentilor, familiilor si cuplurilor. www.psiholog-bucuresti.com anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Transport -marfa

Transport- marfa intern si international. Detalii la Tel 0727302508 sau www.transportmarfa-transibo.ro anunturi din:

Servicii de resurse umane,salarizare

Societate cu experienta prestam servicii de resurse umane, salarizare, protectia muncii. anunturi din:

Servicii de curatenie

Oferim servicii de curatenie a locuintei si biroului in zona Targoviste/BucurestiFolosim aparat profesional de aspirat, produse de curatenie ecologice si personal de calitate. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Contabilitate completa Timisoara

Servicii specializate in domeniul financiar contabil pentru societati comerciale (SRL) si pentru persoane fizice autorizate (PFA): evidenta contabila completa pana la nivel de bilant calcul salarii semnarea declaratiilor cu semnatura electronica depunerea declaratiilor evidenta stocurilor si a mijloacelor fixe manual de politici contabile regulamentul intern al firmei. Amanunte la link-ul https://sites.google.com/site/novacescu2012/ anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Inchirieri masini Timisoara inchiriere masina

0751997030 inchirieri masini in Timisoara . MVM RENT A CAR Timisoara va ofera servicii de inchirieri masini pentru calatorii de afaceri si in scop turistic . Inchiriere masina Timisoara- masini de inchiriat la preturi mici , cu livrare la domiciliu sau la aeroport. Website: mvmrentacar . ro Website: inchirieri-masini-timisoara . eu , tel 0760990282 anunturi din:

40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Prestari servicii (Oportunitati)

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Prestari servicii (Oportunitati)