Prestari servicii (Oportunitati)
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Prestari servicii (Oportunitati) ...

Prestari servicii (Oportunitati)

Televiziune Online

Cum sa-ti faci o televiziune online? apeleaza la serviciile evenimentelive.ro. Studiouri la cheie, cu posibilitatea de a transmite in direct in numai cateva minute. My Studio, o oferta EvenimeneLive pentru toti cei care vor sa aiba un post tv pe internet si nu numai. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Cursuri De Coafor Bucuresti

Agentia de cursuri Maraviglia organizeaza cursuri de coafor. Cursurile sunt acreditate si autorizate de CNFPA, Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii. Diploma primita la sfarsitul cursurilor este recunoscuta international. Informatii la 0762619950 0731850592 0742383123 Descrierea cursului: Cursuri de coafor La scoala noastra de coafor se invata care sunt normele de protectie a muncii si masurile de prim ajutor in cazuri deosebite cum se folosesc aparatele si instrumentele de lu anunturi din:

Consultanta si litigii de drepturi de autor si marci

Cabinet de avocatura, asiguram inregistrarea si monitorizarea de marci la nivel national, comunitar sau international. Preluam litigii de drepturi de autor si de proprietate industriala (marci, inventii, modele industriale etc). anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Infiintari firme, Acte firme, Consultanta Afaceri, Redactari Acte 0720 61 50 62!

Servicii juridice, administrative pentru societatile comerciale! Infiintari firme, infiintare s.r.l., s.a.; infiintare persoana fizica autorizata, intreprindere individuala, intreprindere familiala; infiintare filiala, sucursala; infiintare ASOCIATII / FUNDATII. infiintare punct de lucru; radiere punct de lucru; autorizari; prelungire valabilitate sediu/punct de lucru; dizolvare, lichidare, radiere firma; Gazduire Sedii Sociale; Schimbare Sediu Social Firma; Revocare/numire Administrator; Majora anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

TRANSPORT PERSOANE

TRANSPORT PERSOANE SI COLETE LA DOMICILIU IN GERMANIA BELGIA OLANDA ITALIA ANGLIA IRLANDA SPANIA FRANTA AUSTRIA DANEMARCA SUEDIA NORVEGIA RAPID SI SIGUR. EFECTUAM TRANSPORT AEROPORT ORIUNDE IN ROMANIA SI EUROPA. EFECTUAM CURSE SPECIALE LA CERERE PE ORICE RUTA DIN ROMANIA SI EUROPA. PRESTAM SERVICII DE COLETARIE PE ORICE RUTA DIN EUROPA. TEL. 0758.967.279; delmondotouring@yahoo.com anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Promotia lunii APRILIE! Training “Citeste Mintea Angajatorului!”

Promotia lunii APRILIE! Training “Citeste Mintea Angajatorului!” Te intrebi mereu de ce nu ai fost at in urma trimiterii unui CV? Afla de ce??? Cabinetul de Psihologie Ioana Suciu va pune la dispozitie un TRAINING, care va dezvalui SECRETELE ANGAJATORULUI in ia de CV-uri pentru UN VIITOR INTERVIU! Vrei sa fii cu UN PAS INAINTEA angajatorului? Atunci te asteptam joi 03.05.2012, la ora 18.00, unde vei avea oportunitatea de a descoperi STRATEGIILE DE IE si ASPECTELE VALOROASE a anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Inchirieri limuzine pentru nunta, onomastici, petreceri

Inchirieri limuzine cu 50 euro/zi pentru nunta, botezuri, onomastice, petreceri burlacite, furatul miresei etc. masina de epoca de inchiriat. poze cu limuzinele pe site-ul: www.inchiriazalimuzina.ro, sau pe facebook: pagalimo. tel.: 0720.424.286. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Cursuri Frizerie Oradea

Profesional Beauty Academy Organizeaza cursuri de Frizerie. Informatii la 0742383123 0731850592 0762619950 Sala de curs, sala practica dotate cu materiale din domeniu de cea mai buna calitate, intr- un ambient placut, spatiul fiind dedicat exclusiv institutiei de invatamant. Scoala este autorizara de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei,iar diploma de calificare este emisa de aceste ministere,si este recunoscuta in UE. Asistenta si suport in gasirea unui loc de munca prin st anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

AVOCAT, 7251566

AVOCAT, reprezentare civil-comercial, penal, muncii, divorturi, partaje, minori, infiintari firme, consultatii cabinet Dr Taberei-Drumetul, programare tel.021.725.15.66/ 0744.271.251/ 0724.059.955 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

STANTE PLANE-MATRITE CUTII CARTON

PROFIL STANTE-Firma specializata in producerea stantelor plane-matrite stantare pentru stantarea formelor din hartie si carton a ambalajelor si simbolurilor publicitare. Vanzari Oferta : stante plane-matrite, stante carton, stante tipografice, stantare, ambalaje din carton, cutii din carton duplex si carton ondulat. . . Firma din Bucuresti Va oferim o gama foarte larga de stante plane-matrite tipografice pentru cutii cu autoformare din carton duplex sau carton ondulat a ambalajelor si simb anunturi din:

Dc nails academy

Dc nails academy sub indrumarea trainer-ului dorina codres organizeaza cursuri acreditate de manichiura-pedichiura, stilist protezist de unghii gel si acril. cursurile vor incepe pe data de 7 mai. detalii: 0743103420 www.nailsacademy.ro anunturi din:

Preluam firme cu datorii!!

Preluam firme cu datorii!! Preluam firme cu datorii in toata tara, 100% legal, ordonanta 54/23.06.2010, active, pasive, leasing sau credite restante, datorii la stat si furnizori, schimbare sediu social, etc. transferul partilor sociale se realizeaza cu respectarea legislatiei in vigoare prin registrul comertului, avocat si notariat! regim urgenta! comision minim garantat. oferim si cerem seriozitate! tel: 0721.444.284 / 0754.616.247 / 0785.814.684 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

sonorizari iasi, dj iasi, dj nunta, dj botez, dj ieftin

Oferim servicii complete de sonorizare, pentru Nunti, Botezuri, Petreceri de Firma, Majorate, Banchete, Petreceri Tematice, Diverse Evenimente. Sonorizarea fiecarui eveniment se realizeaza în functie de local si numarul invitatiilor, echipamentul audio, dj- ul si muzica atent ata asigura reusita oricarui gen de eveniment. Programul nostru cuprinde toate genurile muzicale si difera de la eveniment la eveniment în functie de preferintele dumneavoastra. Dj- ul poate sa întretina atmosfera si anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Cartele de acces interfon

Firma Electrogrup Proinstal monteaza sisteme de acces pentru blocuri de locuinte si diverse cladiri cu cartele de acces :Cititoare de cartele , Interfoane ,Videointerfoane , yale electromagnetice. anunturi din:

Specialist în contabilitate

Specialist în contabilitate, ofer servicii profesionale de evidenţă contabilă, salarizare, personal, intocmire si certificare bilanț, consultanţă financiară şi fiscală, expertiză contabilă, audit şi cenzorat. tel 0332/434519, 0732166488 anunturi din:

EBC - societate de consultanţă în afaceri

EBC - societate de consultanţă în afaceri, organizează cursuri de inspector resurse umane,contabilitate,formator,analiza financiara, manager de proiect acreditate de Ministerul Muncii şi CNFPA, cu plata în rate şi începere imediată. Pentru înscrieri şi informaţii tel 0332/434519, 0722311666, office@contabilitate-iasi.ro. Avantaje pentru persoanele fără loc de muncă și pentru grupuri de minim 3 persoane. anunturi din:

Servicii contabilitate

Firma noastra va ofera servicii de management contabilitate, la preturi competitive, pe diverse domenii de activitate: - Suport pentru Contabilitatea financiara - Suport pentru Personal - salarizare - Suport pentru Contabilitatea de gestiune - Suport pentru Evidenta fiscala si corespondenta cu institutiile statului - Suport pentru Organizarea documentelor in format hartie pentru arhivare - Accesul pe web la rapoarte negociate cu clientul Preturile sunt in functie de complexitatea afacerii, canti anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

transport marfa mutari mobilier

SC BLEJAN va ofera: Mutari locale,Mutari de birouri,Mutari internationale,Mutari locuinte,mutari sediifirme,relocari arhive,relocari obiecte grele,Servicii de depozitare,Mutari echipamente IT,transport mobila,Servicii de relocare,montaj mobilier,instalari aparate aer conditionat, anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Inchirieri Robe Absolvire

Organizam Festivitati Absolvire in toata tara avand o experienta de peste 8 ani. Oferim produse ( robe, toci, esarfe, cocarde, diplome, medalii) si servicii profesionale la cel mai bun raport calitate pret de pe piata. Inchirieri robe de cea mai buna calitate, incepand de la 8 lei/pers. Contact: Tel: 0744.141.878 http://www.robeabsolvire-bucuresti.blogspot.com inchirierirobe@gmail.com anunturi din:

Preluam firme cu datorii!!

Preluam firme cu datorii in toata tara, 100% legal, ordonanta 54/23.06.2010, active, pasive, leasing sau credite restante, datorii la stat si furnizori, schimbare sediu social, etc. transferul partilor sociale se realizeaza cu respectarea legislatiei in vigoare prin registrul comertului, avocat si notariat! regim urgenta! comision minim garantat. oferim si cerem seriozitate! tel: 0721.444.284 / 0754.616.247 / 0785.814.684 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

TAMADUITOAREA IRINA IOANA

STMATI CITITORI SI CREDINCIOSI IRINA IOANA BINECUVINTATA DE DUMNEZEU CU HAR DIVIN LUCREZA PENTRU OAMENI CE AU PROBLEME.EA ESTE RECUNOSCUTA ATAT IN TARA CAT SI PESTE HOTARE REZOLVAND CELE MAI GRELE CAZURI PRIN CREDINTA SI RUGACIUNI .ALUNGA FARMECELE SI BLESTEMELE ,DEZLEGA CUNUNII ADUCE PACE IN SUFLETELE OAMENILOR, SPOR IN CASE AFACERI,REUSITE LA EXAMENE,DRAGOSTE ,SANATATE,LECUIESTE PATIMA BETIEI SI ALTE VICII CHIAR SI PRIN TEL.PENTRU CEI CE NU POT AJUNGE LA EA . Tarotul te poate anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Comenzi USA

Comenzi USA RAPID si IEFTIN ! Amazon , Ebay , sau orice website . Haine , electronice , piese auto , masini sau orice altceva ! anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

INFIINTARI FIRME

JURIST ofer servicii cu privire la: Infiintari societati comerciale, Persoana fizica autorizata (PFA), Intreprindere individuala (II), Intreprindere familiala (IF), Schimbare sediu social, Prelungire valabilitate sediu social, Cesiune de parti sociale, Cooptare noi asociati, Majorare capital social, Revocare/numire administrator, Schimbare activitate principala, Completare obiect de activitate, Suspendare activitate, Actualizare cod CAEN, Dizolvare, lichidare, radiere SRL, R anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Filmare si fotografiere nunti, botezuri

Filmari FULL HD, orice ocazie festiva: nunti, botezuri, cununii, receptii, serbari scolare/gradinite, onomastice, petreceri mondene, etc..Editare foto/video, generic personalizat,coperti/dvd personalizate. Fotografii , albume foto.Aparatura profesionala de ultima generatie. Preturi incepand de la 1000 lei. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Instalatori seriosi 0766488925

Instalator sanitar non-stop! Execut interventi reparati desfundari si montaje obiecte termice si sanitare non-stop . 0766488925 . http://www.instalator-particular.cabanova.com anunturi din:

36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Prestari servicii (Oportunitati)

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Prestari servicii (Oportunitati)