Prestari servicii (Oportunitati)
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Prestari servicii (Oportunitati) ...

Prestari servicii (Oportunitati)

Ofer servicii de intermediere

Ofer servicii de intermediere fie pentru persoana fizica sau persoana juridica. La cererea dvs,gasesc clienti,cumparatori,vanzatori in orice fel de domeniu,atat intern (Romania),cat si extern (Germania,Ungaria,Rusia,Ucraina.Totodata pot gasi terenuri,materii prime,echipamente,utilaje de orice fel pentru vanzare interna sau externa! Pentru orice serviciu mare sau mic,iau comision doar 1% din incheierea cu succes al serviciului oferit,iar in cazul persoanelor juridice ofer si o posibila co anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Cursuri Ieftine Cosmetica Cluj

Scoala Internationala Estetika Profesional Organizeaza cursuri de Cosmetica. Va puteti inscrie la numerele de telefon: 0742.383.123 Descrierea cursului: Cursurile de cosmetica se desfasoara pe parcursul a 6 luni si va confera calificarea in meseria de cosmetician. Scoala este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar diploma de calificare este emisa de aceste ministere, si este recunoscuta in Romania si UE. Programa cursurilor de cosmetica Aparate profesionale anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

PREZICATOARE TAROT

TRECUTUL ,PREZENTUL SI VIITORUL VA POT FI DEZVALUITE DE CEA MAI AUTENTICA PREZICATOARE VALI CARE DESCHIDE CARTILE DE TAROT PERSONAL ,TELEFONIC DEASEMENEA ONLINE. ESTE LECUITOAREA TUTUROR PROBLEMELOR LEGATE DE FARMECE , BLESTEME SI VINE IN AJUTORUL DUMNEAVOASTRA CU CELE MAI PUTERNICE LEACURI SI DESCANTECE.PRIN HARUL PE CARE IL DETINE POATE LECUI BOLI NECURATE ,DEZLEAGA CUNUNII LEGATE ,SCOATE ARGINTUL VIU ,VINDECA ALCOLISMUL , IMPOTENTA ,FACE RITUALURI PENTRU SPOR , REU anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Cursuri Manichiura Pedichiura Cluj Produse Incluse

Scoala Internationala Estetika Profesional Organizeaza cursuri de Manichiura Pedichiura. Va puteti inscrie la numerele de telefon 0742.383.123 Descrierea cursului: Cursul de manichiura pedichiura se adreseaza persoanelor care doresc sa ofere servicii de infrumusetare la standarde profesionale si sa obtina calificare in domeniu. Cursul de manichiura pedichiura va ofera o calificare intr- o meserie care este si va fi cautata tot timpul atat la nivel national cat si international. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Cursuri Coafor Cluj

Scoala Internationala Estetika Profesional Organizeaza cursuri de Coafor. Va puteti inscrie la numere Descrierea cursului: Acesta meserie este una dintre cele mai frumoase meserii dar si una dintre cele mai grele. Este nevoie de determinare, ambitie si putin talent. Este o meserie tehnica care trebuie studiata si invatata, trebuie stapanita bine , pentru a putea lucra in mod profesional si binenteles pentru a putea culege si roadele, acesta meserie fiind printe cele mai banoase. In anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Reparatii agregate frigorifice climatizare ventilatie

Repar, montez instalatii, agregate frigorifice comerciale, industriale: camere frigorifice refrigerare, congelare, centrale climatizare, silozuri legume fructe, chillere, tancuri si bazine racire, semiremorci si containere frigorifice Thermoking, Carrier, etc. Execut, vand, montez, repar instalatii apa gheata, sisteme racire masini-unelte, racitoare masini debitat laser, instalatii clima ventilatie, dezumidificatoare. Tel: 0746391858 anunturi din:

Creatie grafica SIGLE si EMBLEME, Concepte grafice originale.

Ofera brandului tau o imagine noua, memorabila, unica. La un pret special, vei putea achizitiona o sigla profesionala impreuna cu toate elementele de identitate. Comanda Acum - SiglaTA o sigla profesionala inregistrabila la OSIM. La pretul special de: 149 Euro Acest pachet contine: * Numar nelimitat de concepte grafice. * Modele grafice originale, unicat. * Machete pentru carti de vizita, coli cu antet, plicuri de corespondenta, stampila, semnatura e-mail. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

reparatii service frigidere masini de spalat automate

reparam masini de spalat automate frigidere ;combine,lazi,ac,congelatoare,vitrine,dulapuri, mese reci ,ofer garantie 1-3 ani la domiciliul clientului [bucuresti-ilfov-girgiu] contact vodafon 0737149924 cosmote 0767952453 0722241866 anunturi din:

Dansuri pentru diverse evenimente

Pentru nunti, petreceri si alte evenimente speciale, trupa noastra de dans si teatru va pune la dispozitie programe de divertisment, dansuri: dans oriental bellydance, dans tiganesc, dans indian, dansuri spectaculoase cu aripi mari, sabii sau foc, dansuri de cuplu: contemporan, tango, romantic. Contactati-ne la telefon 0722 134893 sau 0725 226922 pentru ca nunta sau petrecerea dvs sa fie animata de momente artistice unice, exceptionale! anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

traduceri engleza, franceza, germana, italiana, rusa, bulgara, polona, greaca

Engleza-franceza-spaniola-italiana-germana –bulgara-polona-ceha-slovaca-rusa, greaca, olandeza, suedeza. Traduceri tehnice-juridice-economice-medicale. Este suficient să ne trimiti documentul via e-mail pentru o evaluare rapida. Cand traducerea este gata esti anuntat prin e-mail. Poti sa o ridici personal de la biroul nostru sau putem sa o livram prin curierat rapid, cu predare in aceeasi zi. Oferim traduceri autorizate, legalizate si simple. Ne ocupam de traducerea oricarui tip de docum anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Traduceri autorizate, traduceri legalizate

Oferim servicii de traduceri legalizate si interpretariat apostilari, supralegalizari, la cele mai inalte standarde. Foarte importanta este calitatea serviciilor oferite, de aceea incercam sa fim flexibili fata de cerintele clientilor, comunicand permanent cu acestia. Garantam confidentialitatea documentelor. Traducatorii nostri sunt autorizati de Ministerul Justitei. Profitati de avantajele colaborarii cu un furnizor calificat de servicii de traduceri specializate. In topul solicita anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Traduceri Legalizari Apostile

Oferim servicii de traduceri autorizate si legalizate din si in limbile franceza, engleza, germana, italiana si spaniola, portugheza, limbi slave - polona, slovaca, ceha si nu numai. Fiecare traducere ne reprezinta, asadar va puteti consulta cu traducatorii nostri pentru a discuta terminologia si stilul impus de documentul in cauza Evaluarea rapida! Estimare de pret rapida. Ne ocupam de procedura de traducere, legalizare si apostilare a documentelor dvs. Contactati-ne si specialistii anunturi din:

Curatenie apartamente Bucuresti Firma curatenie petreceri renovari ETC

Capital Clean ofera servicii profesionale de curatenie generala, de intretinere, dupa constructor in apartamentente,case, vile, birouri, spatii comerciale la cel mai bun pret pentru satistafactia clientilor nostri. Tel: 0721.00.00.41 , 0763.300.600 www.capitalclean.ro - in luna mai reducere de 15% Mail: contact@capitalclean.ro Angajatii nostri au cazierul si analizele la zi, au semnat clauza de confidentialitate fata de serviciile prestate si sunt in permanenta insotiti de personal anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Curs Stilist Protezist De Unghii Cluj

En Vogue Organizam cursuri de unghii false . Cursuri acreditate si autorizate de CNFPA, Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii. Diploma avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei . Va puteti inscrie la numerele de telefon 0742383123 0731850592 0762619950 Inscie- te in programul nostru de educatie: curs unghii tehnice cluj, alaturi de En Vogue School pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici si tendinte in domeniu , incepe o cariera cu stil chiar acum : curs unghii tehnic anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Cursuri Unghii False Bucuresti

Agentia de cursuri Maraviglia organizeaza cursuri de unghii false. Cursurile sunt acreditate si autorizate de CNFPA, Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii. Diploma primita la sfarsitul cursurilor este recunoscuta international. Va puteti inscrie la numerele de telefon 0762619950 0731850592 0742383123 Descrierea cursului: Cursuri unghii false - stilist protezist de unghii Aceste cursuri pot fi urmate fara a fi obligatorie diploma de manichiura pedichiura Unghiile false sun anunturi din:

Angajam domnisoare pentru chat de acasa

Angajam domnisoare pentru chat de acasa, programul il faci singura! Il Faci Zilnic! Tu Castigi ! Vei fi uimita de incasarile pe care le poti avea doar prin discutii online distractive . Oferim 70% comision, bonus 100 $ pentru angajare ,calitate , respect si experienta. Cerinte : varsta intre 18 - 30 ani , cunostinte medii de limba engleza . anunturi din:

Colaboram cu fete interesate de videochat de acasa

Colaboram cu fete interesate de videochat de acasa,program flexibil in care poti castiga bonusuri. Bonus angajare de 100$. Nu este necesara experienta,dearece noi venim in ajutorul tau cu bonusuri , suport tehnic si training. Cerinte varsta intre 18 - 32 ani, cunostinte medii de limba engleza si franceza. anunturi din:

Gazuim sedii sociale firme, Acte Firme, Infiintari Firme, PFA, ONG

Gazduim sedii sociale pentru societatile comerciale in Sec. 1, 2, 3, 4. Servicii juridice, administrative pentru societatile comerciale! infiintari firme, infiintare s.r.l., s.a.; ONG-uri: Asociatii, Fundatii, Cluburi sportive; infiintare persoana fizica autorizata, intreprindere individuala, intreprindere familiala; infiintare filiala, sucursala. infiintare punct de lucru; radiere punct de lucru; autorizari; prelungire valabilitate sediu/punct de lucru; dizolvare, lichidare, radiere firma; gazd anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Televiziune Online

Cum sa-ti faci o televiziune online? apeleaza la serviciile evenimentelive.ro. Studiouri la cheie, cu posibilitatea de a transmite in direct in numai cateva minute. My Studio, o oferta EvenimeneLive pentru toti cei care vor sa aiba un post tv pe internet si nu numai. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Cursuri De Coafor Bucuresti

Agentia de cursuri Maraviglia organizeaza cursuri de coafor. Cursurile sunt acreditate si autorizate de CNFPA, Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii. Diploma primita la sfarsitul cursurilor este recunoscuta international. Informatii la 0762619950 0731850592 0742383123 Descrierea cursului: Cursuri de coafor La scoala noastra de coafor se invata care sunt normele de protectie a muncii si masurile de prim ajutor in cazuri deosebite cum se folosesc aparatele si instrumentele de lu anunturi din:

Consultanta si litigii de drepturi de autor si marci

Cabinet de avocatura, asiguram inregistrarea si monitorizarea de marci la nivel national, comunitar sau international. Preluam litigii de drepturi de autor si de proprietate industriala (marci, inventii, modele industriale etc). anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Infiintari firme, Acte firme, Consultanta Afaceri, Redactari Acte 0720 61 50 62!

Servicii juridice, administrative pentru societatile comerciale! Infiintari firme, infiintare s.r.l., s.a.; infiintare persoana fizica autorizata, intreprindere individuala, intreprindere familiala; infiintare filiala, sucursala; infiintare ASOCIATII / FUNDATII. infiintare punct de lucru; radiere punct de lucru; autorizari; prelungire valabilitate sediu/punct de lucru; dizolvare, lichidare, radiere firma; Gazduire Sedii Sociale; Schimbare Sediu Social Firma; Revocare/numire Administrator; Majora anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

TRANSPORT PERSOANE

TRANSPORT PERSOANE SI COLETE LA DOMICILIU IN GERMANIA BELGIA OLANDA ITALIA ANGLIA IRLANDA SPANIA FRANTA AUSTRIA DANEMARCA SUEDIA NORVEGIA RAPID SI SIGUR. EFECTUAM TRANSPORT AEROPORT ORIUNDE IN ROMANIA SI EUROPA. EFECTUAM CURSE SPECIALE LA CERERE PE ORICE RUTA DIN ROMANIA SI EUROPA. PRESTAM SERVICII DE COLETARIE PE ORICE RUTA DIN EUROPA. TEL. 0758.967.279; delmondotouring@yahoo.com anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Promotia lunii APRILIE! Training “Citeste Mintea Angajatorului!”

Promotia lunii APRILIE! Training “Citeste Mintea Angajatorului!” Te intrebi mereu de ce nu ai fost at in urma trimiterii unui CV? Afla de ce??? Cabinetul de Psihologie Ioana Suciu va pune la dispozitie un TRAINING, care va dezvalui SECRETELE ANGAJATORULUI in ia de CV-uri pentru UN VIITOR INTERVIU! Vrei sa fii cu UN PAS INAINTEA angajatorului? Atunci te asteptam joi 03.05.2012, la ora 18.00, unde vei avea oportunitatea de a descoperi STRATEGIILE DE IE si ASPECTELE VALOROASE a anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Inchirieri limuzine pentru nunta, onomastici, petreceri

Inchirieri limuzine cu 50 euro/zi pentru nunta, botezuri, onomastice, petreceri burlacite, furatul miresei etc. masina de epoca de inchiriat. poze cu limuzinele pe site-ul: www.inchiriazalimuzina.ro, sau pe facebook: pagalimo. tel.: 0720.424.286. anunturi din:

35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Prestari servicii (Oportunitati)

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Prestari servicii (Oportunitati)