Oferte locuri de munca
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Oferte locuri de munca ...

Plata zilnic

Smart Studio angajeaza ADMIN (trainner) procent 25% din profit Pret: Euro anunturi din:

Soferi profesionisti categoria B, CE

Angajam soferi profesionisiti categoria B (coletarie si curierat) cu salariul de 1500E/luna plus o diurna de 15E/zi, iar masa si cazarea va sunt asigurate. Categoria CE (curse Germania-Spania) cu un salariu de 1800E/luna plus o diurna de 30E/zi. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta de Luni-Vineri intre orele 09:00-17:00 la numerele de telefon: 0761727787,0767617429. anunturi din:

Angajam personal hotelier Marea Britanie

In calitate de reprezentanti legali ai unui mare lant hotelier din Marea Britanie, angajam personal hotelier. Salariul este incepand de la 1250 lire/ luna, pana la 2200 lire/ luna. Programul este de 8 ore/ zi, aveti cazare in incinta hotelului gratuita. De asemenea transportul este oferit de managerul general al lantului hotelier. Oferim si cerem seriozitate de asemenea oferim garantia locului de munca sigur cu contract individual de munca pe 3, 6 sau 12 luni. Detalii la urmatoarele numere de t anunturi din:

Ingrijitori la Ferme de Animale 1350

In 2015 joburi noi pentru tine .Pleaca urgent in luna Ianuarie in Germania ca INGRIJITORI la Ferme de Cai. Salariul porneste de la 1400 de euro iar cazarea si masa sunt asigurate ! Apeleaza cu incredere si noi iti vom oferi un loc de munca in strainatate ! Avem si mai multe domenii din care iti poti alege un loc de munca ! Contractam cu angajatori seriosi iar conditiile prezentate sunt intocmai si in realitate !Locurile sunt limitate suna acum si ocupa un post la 0751486729 sau 0731142506 sau anunturi din:

Angajam muncitori in constructii Germania

Angajam cu contract legal de munca 40 muncitori pentru reabilitarea salilor de conferinta si restaurantelor dintr-un important lant hotelier din Germania. Salariul este motivant pentru calificati se ofera 1800 euro/ lunar, necalificati 1500 euro/ luna. Transportul este oferit gratuit pana la cazarea din Germania care este de asemenea oferita de catre angajator. Se lucreaza intre 8- 10 ore pe zi in 2 schimburi. Se ofera tichete valorice pentru masa care este oferita in incinta hotelului unde se f anunturi din:

Oferte locuri de munca

Contracte de munca in ferme din Danemarca

Contracte de munca pe 12 luni in ferme de porci sau vaci fara nici un comision din Romania Conditii: varsta 21-30 ani, limba engleza -nivel conversational, avantaj daca aveti Permis de conducere, pentru inscriere la interviu completati cv: http:agrojobdk.com/en/job-information/cv-online/ sau trimiteti un sms la numarul: 0756508540 Pret: 1466 Euro anunturi din:

Agricultura salata in Germania

Anul 2015 vine cu locuri noi de munca pentru tine. Nu ezita sa apelezi la firma noastra . Cautam urgent femei,barbati,cupluri in Agricultura Germania la taiat si spalat salata.Conditii de munca bune cu un salariu care incepe de la 1700 .Cazare si masa asigurate.Nu rata sansa sa ai un nivel de trai mai bun.Noi te ajutam sa obtii un post cu plecari in luna Ianuarie .Suna acum pentru informatii la 0751486729 sau 0731142506 de luni pana vineri 9-19. anunturi din:

Oferte locuri de munca

Vrei un job bine platit? Plata saptamanala! Aplica acum! Hostess.

Esti tanara? Ai nevoie de un job? Salariu garantat de pana la 800 DOLARI, bonus angajare 100 DOLARI, bonus colega noua 300 DOLARI. Doar fete! Locuri limitate! 0720.81.81.29 sau SMS. anunturi din:

Oferte locuri de munca

Oferta job - content writing, article writing

Cunosti engleza la nivel avansat si ai talent la scris? Doresti sa lucrezi de acasa, cu program flexibil? Companie de publicitate cauta persoane capabile sa scrie in engleza articole scurte. Plata prompta in USD. Posibilitate de cariera pe termen lung. Pentru detalii, contacteaza-ne la hr@freelancewriters.me. anunturi din:

Loc de munca vase croaziera

Interviu final de angajare personal hotelier,cu reprezentantii Royal Caribbean, Celebrity si Pullmantur ! 9-11 Februarie, Bucuresti, Interviurile de pre-selectie se organizeaza la sediul agentiei din Bucuresti, sau video Skype. Detalii pe site-ul agentiei Job Cruise,Bucuresti, www.jobcruise.ro sau la numarul de telefon: 0770.451.175 Nu se percep taxe sau comisioane pentru serviciile de mediere si angajare! Pret: Euro anunturi din:

Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru!

Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va anunturi din:

Oferte locuri de munca

Cautam Game Playeri

Suntem o echipa de peste 50 de gameri care dezvoltam acest proiect. Cautam cat mai multi jucatori carora sa le placa jocurile de strategie online. Jocul se numeste MarketGlory, este de peste 3 ani pe piata si putem castiga bani reali convertind moneda virtuala. Toti cei care se inscriu pe linkul http://www.marketglory.com/strategygame/cristicrios vor primi pas cu pas consultanta din partea comunitatii noastre in vederea atingerii unui obiectiv de 1000 euro lunar in decurs de un an de zile. Cei anunturi din:

Oferte locuri de munca

Operator pc fara experienta, part time, usor

Companie tanara, echipa dinamica cauta operator pc domeniul vanzari, distributie si cercetare de piata. Aplicanti din toata tara. Principala activitate a firmei noastre este vanzarea si distributia de produse pentru intretinere corporala, igiena si accesorii. Suntem distribuitori ai unor branduri renumite. Avem ca scop extinderea ariei de desfacere la nivel national. Activitatea principala a postului consta in area si trimiterea de oferte potentialilor clienti interesati de produsele noastre anunturi din:

Luxury Fashion Sales Associate

Ideal Candidate: WERE COMING TO ROMANIA! The ideal candidate has to be a hard working individual with the desire to grow in a big company. We are looking for the best people in luxury fashion to learn, sell and help grow our many exclusive brands. The candidate should have sales experience in some type of field and have the desire to expand their knowledge on the fashion industry. WHEN ARE WE COMING?! BUCHAREST Venue: RADISSON BLU HOTEL BUCHAREST - Calea Victoriei 63-81, Sector 1, B anunturi din:

Oferte locuri de munca

Cursuri acreditate cu toate consumabilele GRATIS

Elite Academy -Cluj Napoca organizeaza cursuri cu 90%practica,10%teorie si toate echipamentele ,accesoriile si consumabilele GRATIS http:www.eliteacademy.ro/ COAFOR , MACHIAJ ; TEHNICIAN MASEUR ; COSMETICA; MANICHIURA - PEDICHIURA + UNGHII TEHNICE; FOTOGRAFIE anunturi din:

Sc best opportunity srl impreuna cu angajatorul britanic

Sc best opportunity srl impreuna cu angajatorul britanic `prestige recruitment` , organizeaza pe data de 15 noiembrie , proba de lucru pentru macelarii cu experienta. vino si tu si obtine un loc de munca pentru anglia ! nu se percepe comision !!! detalii la : 021.2221290 / 0761.227285 / 0761/332327 sau la email: tatiana@jobopportunityuk.com anunturi din:

Oferte locuri de munca

Hostess online

Bonus real de angajare 300 $. Avans in limita a 500 $ in primele 30 de zile. Doar personal feminin, 0764575908 Pret: 300 Euro anunturi din:

locuri de munca pentru toate varstele

Ai un computer si conexiune internet? Fa-le sa produca si sa-ti aduca bani. Cautam dezvoltatori de proiect care sa lucreze part-time sau full-time oriunde ai o conexiune internet. Oferim metoda de lucru si coaching pe tot parcursul contractului. Cerem si dam seriozitate maxima. Pentru detalii contactati-ne la adresa de e-mail: mariaratiu56@yahoo.it anunturi din:

Oferte locuri de munca

Vino alaturi de noi !

Oferim cele mai bune conditii de pe piata. Experienta noastra de peste 12 ani in domeniu ne garanteaza seriozitatea! Salariu garantat de $500 USD care poate ajunge si la $1000 USD din prima luna, bonus de angajare $ 200 USD, bonus colega noua $ 300 USD, bonus saptamanal si lunar intre $50 si $250 USD. Locatii central, langa metrou, conditii de lux, curatenie absoluta, personal specializat, multiple zone in Bucuresti. Salariu + comision de pana la 80%, concursuri. Noi suntem cei mai buni! Vino sa anunturi din:

Tinichigii auto,Vopsitori

Cautam pentru firma nemteasca de logistica,Tinichigii auto,Vopsitori,cu experienta.Contract legal de munca pe perioada nedeterminata,conditii excelente de lucru.Se poate pleca in grupuri.Limba germana sau limba engleza nivel de intelegere.Cazarea este asigurata.Plecarea este urgent in prima parte a lunii ianuarie,aproximativ data 10.01.2015.Cerem seriozitate.Informatii de L-V 09-17 Pret: 2000 Euro anunturi din:

Oferte locuri de munca

SOFER TIR REMORCA FRIGORIFICA GERMANIA

Organizam plecari in luna ianuarie 2015. Cautam sofer tir remorca frigorifica care sa detina atetstat si card tahograf ( curse pe terioriul Germaniei, se transporta legume/fructe si carne), se lucreaza cu contract de munca si asigurare medicala inclusa, program de munca 6 zile/sapt, 180 ore/luna. Pentru mai multe informatii, programari si plecari ne puteti suna la numerele de telefon 0746.594.436 / 0732.914.145/ 0762.406.695 de luni pana vineri intre orele 9-17. anunturi din:

Angajam mecanic auto (Germania)

Angajam mecanici auto pentru Germania. Activitatea presupune repararea diferitelor modele de masini. Se asigura cazare. .Daca esti pasionat de mecanica si ai cunostinte in domeniu nu ezita sa ne suni de luni pana vineri intre orele 9-17 la numerele de telefon 0746327329 , 0755641123, 0724790774, 0730095026 O întreagă echipă de profesioniști cu experiență în domeniu vă stă la dispoziție!!! anunturi din:

Oferte locuri de munca

Angajam macelari, Super Oferta

Agentia de recrutare 360 Recruitment , angajeaza macelari Pentru luna Ianuarie datorita noilor contracte pe care le avem in Marea Britanie , Irlanda,Scotia De asemenea avem si o grila interesanta de Bonusuri si beneficii Doar pentru ca nu Incasam COMISION Salarizare: Salariul minim incepand de la £7,08 si poate ajunge la £13,50/h in functie de Client si de Experienta dvs. Beneficii: Echipament oferit Gratuit de catre abator. Transportul la abator in majoritatea cazurilor nu este necesa anunturi din:

Angajam sudori Germania

Se cauta urgent sudori tig-wig si mig-mag in Germania care sa aiba experienta in:sudura in diferite metale in otel si fier,sudarea in toate pozitiile,sudarea de confectii metalice .Constituie un avantaj calificarea (diploma sau certificat).Plecarea se va efectua la inceputul lunii ianuarie 2015 cu autocarul. Pentru mai multe informatii legate de plecari in strainatate sunati la numerele de telefon: 0761727787, 0767617429, 0746327329, 0755641123, 0724790774, 0730095026 de luni pana vineri intre anunturi din:

Oferte locuri de munca

Agricultura Germania, 1500 euro

Acum ai ocazia, sa iti incepi anul cu un loc de munca bine platit in Germania! Recrutam barbati, femei sau cupluri, pentru hale la legume (taiat salata) in zona Mannheim .Se lucreaza cu contract de munca si asigurare de sanatate, masa, iar angajatorul asigura cazarea in camera cu baie si bucatarie. Se ofera salariu de 1500 euro net, posibilitatea de venituri suplimentare platite cu 10 euro/ora. Pentru mai multe informatii si programare in vederea ocuparii unui loc de munca stabil si posibilitat anunturi din:

33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Oferte locuri de munca

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Oferte locuri de munca