Oferte locuri de munca
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Oferte locuri de munca ...

Oferte locuri de munca

job in vanzari bijuterii

TIMPUL TĂU, AFACEREA TA, BANII TĂI ! Fă-ţi propria afacere din vânzări de bijuterii superbe ! Inscrie-te reprezentant vanzari si ai comision până la 70%. Detalii, catalog produse şi înscriere pe : www.jobparttime.net sau la 0740950228 0735757586 anunturi din:

Oferte locuri de munca

Sofer profesionist circuit inchis

Firma noastra va ofera locuri de munca in Germania, pentru cat. C+E , soferi profesionisti, cu plecare urgenta spre Germania. Se solicita experienta de minim 1 an de zile pentru cat. C+E, se va lucre pe cariera de piatra, circuit inchis, pe autobasculanta, 8 ore/zi, 5 zile pe saptamana. Angajatorul va ofera cazare, masa si asigurare medicala. Vino la noi si beneficiezi de un pachet salarial atractiv 1600 euro + orele suplimentare platite suplimentar si contract individual de munca. Pentru mai mu anunturi din:

Curs de formare programator robot de sudura walter tosto spa

Curs de formare programator robot de sudura walter tosto spa selectioneaza tineri- de preferinta cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani - pentru a-i initia in profesia de programator robot de sudura , prin intermediul unui curs de formare profesionala. candidatul ideal: calm, concentrat si tenace in rezolvarea problemelor, vioi si flexibil, absolvent de liceu informatic (note absolvire 9.50/10), avand cunostinte de programare c / c ++, java, vb, si preferabil .net. cerintele tehnice sunt: cuno anunturi din:

Domeniu forestier in Germania 1400

Aveti experienta in domeniul forestier? Cautam muncitori pentru taierea si prelucrarea lemnelor, drujbist in Germania.Plecare in luna Februarie. Se lucreaza cu diverse masini in fabrica de cherestea.Avem nevoie de barbati intre 20-55 ani cu permis cat.B. Salariul incepe de la 1800 E. Se pleaca doar cu contract individual de munca si va este oferita cazarea si o masa pe zi.Contacteaza-ne cu incredere si noi iti oferim sansa sa ai un viitor mai bun!l Suna acum la 0751486729 sau 0731142506 de L-V 9 anunturi din:

Linia de carnati Germania

Vrei o schimbare pe plan profesional si un salar mai bun? Firma acreditata vine in ajutorul tau cu solutia!Noi oferim posibilitatea de a obtine un contract legal de munca in Germania. Se cauta pentru plecare 17 de persoane dornice de munca pentru linie de productie carnati. Se ofera contract de munca, salariu fix de 1500 euro, bonusuri pentru orele suplimentare 8 euro/ h, asigurare medicala, masa si cazare. Sansa ta pentru a ocupa un loc de munca, SUNA acum la nr. de tel. 0748604992 sau 0765207 anunturi din:

plecari avantajoase germania

Firma creditata de catre organele competente de stat va ofera locuri de munca in strainatate in:constructii, agricultura ,ferme, 0754696456, 0754617070, 0754774442 Pret: 1600 Euro anunturi din:

Ambalat legume si fructe in Germania

Angajam urgent femei ,barbati,cupluri,grupuri la banda in Germania.Se lucreaza la sortat ambalat legume si fructe sau etichetat caserole pentru supermarket.Doar prin intermediul nostru poti beneficia de un salariu foarte bun 1500 E , cazare si masa asigurate ,plus ore suplimentare platite incepand cu 7 E/h. ocupa un loc.Nu necesita experienta.E sansa ta sa ai un viitor mai bun !Suna acum pentru plecare in luna Februarie 0751486729 sau 0731142506 de L-V 9-17. anunturi din:

Oferte locuri de munca

Colaboratori marketing-operatori pc

Cautam la nivel national colaboratori marketing de piata pentru produsele noastre de inalta calitate din Germania si Franta. Activitatea,care se desfasoara doar online, consta in cercetarea pietei si area clientilor interesati de produsele noastre.Nu este nevoie de experienta, se ofera pregatire,suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei. Contract de munca si plata castigurilor in conformitate cu legislatia in vigoare.Cunostinte minime email,net.Detalii la adresa de ema anunturi din:

Muncitor Hotelirer reparatii si intretinere

Esti nemultumit de job- ul tau si vrei un castig substantial? Anul 2015 vine cu joburi noi in Germania pentru tine . Cautam personal in cadrul unui lant Hotelier in Germania,ca MUNCITOR in Hotel ( reparatii si intretinere)+ Cameriste. Se lucreaza intr- un mediu placut si cu un colectiv tanar. Salariul este foarte atractiv incepand de la 1500 E. Acceptam si cupluri. Se pleaca cu contract individual de munca, sunt asigurate masa si cazarea. Pentru informatii privind ocuparea locului de munca suna anunturi din:

Sc best opportunity srl impreuna cu angajatorul britanic

Sc best opportunity srl impreuna cu angajatorul britanic `prestige recruitment` , organizeaza pe data de 15 noiembrie , proba de lucru pentru macelarii cu experienta . vino si tu si obtine un loc de munca pentru anglia ! nu se percepe comision !!! detalii la: 021.2221290 / 0761.227285 / 0761/332327 sau la email: tatiana@jobopportunityuk.com anunturi din:

Castig 4.000-8.000 euro pe luna

Castig 4.000-8.000 euro pe luna. club de noapte din munchen germania, cauta doamne si domnisoare cu varsta peste 21 ani si aspect fizic placut. hartii legale, cazare asigurata. info. tel.: 0757.919.152, 004917670203190, e-mail:toto.doman@ymail.com anunturi din:

Cea mai buna oferta de lucru

NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: sandaafrim@gmail.com anunturi din:

Oferte locuri de munca

Oferta job Asistenti Virtuali

Recrutam asistenti virtuali cunoscatori de limba engleza la nivel avansat, scris si vorbit. Program de lucru flexibil oricand in intervalul 3 pm-3 am ora Romaniei. Candidatii fara experienta, dar cu potential vor fi ajutati sa-si dezvolte abilitatile. Daca vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica, contacteaza-ne la hr@freelancewriters.me. anunturi din:

Club din elvetia angajam fete cu varsta peste 18 ani

Club din elvetia angajam fete cu varsta peste 18 ani pt a lucra in kontact bar. se asigura cazare si contract. mai multe detalii la adresa de e-mail: hhhyo@yahoo.com sau telefon 0731.097.804. anunturi din:

Operator sala jocuri - suceava

Operator sala jocuri –maxbet suceava angajeaza pentru postul de operator sala jocuri tinere/tineri absolventi de liceu, varsta minima 21 ani cu reale abilitati de comunicare, relationare, calcul numeric, dispusi sa-si construiasca o cariera in cadrul unei companii multinationale. program de lucru in ture, inclusiv de noapte. se ofera salariu atractiv, alte beneficii, perioada de training. cei interesati sunt rugati sa ne trimita un cv actualizat + fotografie pe adresa: job1@ro.maxbetgroup.co anunturi din:

Fructe Fabrica

Cauti un loc de munca in fabrica? Avem posturi disponibile pentru sortat si ambalat de fructe/legume in Germania. Se lucreaza cu contract de munca intre 3- 8 luni, asigurare medicala, cazarea este asigurata de catre angajator ( camera de 2 pers, baie, bucatarie ) si mesele la cantina fabricii, programul de munca este de 8 ore/ zi, 5 zile/ sapt,salarul 1500.Pentru ocuparea locului de munca si informatii suplimentare ne puteti contacta de L- V de la 9-17 la numerele de telefon 0765207795 sau 0748 anunturi din:

Oferte locuri de munca

Baby-sitteri, bone, ingrijitori copii pentru familii din Anglia

Poti castiga intre 2000- 3000 lei lunar+ cazare si masa. Fa-ti urgent profilul si ai sansa sa pleci in 2 saptamani! - Ai intre 18-40 de ani? - Poti vorbi in limba engleza? - Iti place sa stai cu copiii si sa te implici in activitatile lor? - Iti place sa calatoresti? - Vrei sa castigi bani din toate acestea? Avantajele tale: -Pleci in Anglia la o familie cu copii, - faci baby-sitting si menaj usor, - castigi bani si inveti engleza la un Colegiu de acolo. Cazare si masa asigura anunturi din:

Conducatori autobasculanta Germania

Oferim contracte de munca in Germania ca soferi profesionisti pe santier cu experienta si cu cazier curat,se ofera un pachet salarial de 1600 euro net/luna,posibilitatea de a face ore suplimentare plus cazarea si masa de pranz. Nu rata ultima plecare in IANUARIE 2015 ,ai incredere in profesionalismul nostru,suna de de L-V de la 9-17 la tel 0765207795 sau 0748604992 anunturi din:

Oferte locuri de munca

MONTATORI SCHELE GERMANIA

Te-ai saturat sa lucrezi pe bani putini? Esti muncitor calificat sau necalificat in constructii? Apeleaza la noi si te ajutam cu un loc de munca in strainatate! Cautam muncitori pentru montare si demontare de schele ( la case, hale si biserici) in Germania. Salariul porneste de la 1600 de euro, iar orele suplimentare se platesc atractiv! Cazarea si asigurarea medicala le aveti asigurate de catre angajator, program de munca 6 zile/sapt, 8 ore/zi. Pentru ocuparea locului de munca si detalii legate anunturi din:

Ajutor frizer/ucenic frizerie canina, cabinet veterinar

Ajutor frizer/ucenic frizerie canina, cabinet veterinar si salon perfect pet, angajeaza in conditii avantajoase 2 persoane, situat in bdul basarabiei, apropiere statie metrou. www.perfectpet.ro, relatii 0723.700.310. anunturi din:

Lucrator comercial/ receptioner cabinet veterinar si pet shop

Lucrator comercial/ receptioner cabinet veterinar si pet shop situat in b-dul basarabiei, apropiere statie metrou, perfect pet angajeaza in conditii avantajoase 2 persoane. www.perfectpet.ro; relatii la 0723700310. anunturi din:

Starlight bucuresti este reprezentat de o echipa tanara

Starlight bucuresti este reprezentat de o echipa tanara, ambitioasa si cu o experienta de cativa ani in domeniul consilierii online. societatea noastra de call-center colaboreaza cu site-uri care ne-au acceptat conditiile contractuale si anume de a opera pe sesiuni conversationale unde colaboratorii nostri decid cu ce persoane doresc sa discute si ce teme de conversatie sa abordeze. oferim training profesional de tip nlp (programare neuro-lingvistica), ajutand consilierii nostri sa aplice o stra anunturi din:

Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru !

Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul anunturi din:

Constructii in Germania 1800

Angajam urgent muncitori in CONSTRUCTII pentru Germania Stutgard cu salarizare atractiva de la 1600- 1800 E. Se accepta barbati si echipe formate cu sau fara experienta la pavaje si constructii subterane ( pavaje in statii de metro schimbare tevi, apa ). Se lucreaza cu contract de munca legal si asigurare medicala inclusa. Disponibil 12 posturi cu plecare in luna Ianuarie. Nu ezitati Contactati-ne cu incredere pentru detalii la 0751486729 sau 0731142506 de luni –vineri 9-17. anunturi din:

Cules de ciuperci in Germania

Angajam persoane indemanatice care sa lucreze in agricultura in Germania. Oferim contract individual de munca, un salariu de 1500/luna, cazarea si mancarea va sunt asigurate si va puteti mari castigurile efectuand ore suplimentare. COMISIONUL se percepe din primul salariu, o singura data. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta de Luni-Vineri intre orele 09:00-17:00 la numerele de telefon: 0761727787,0767617429. anunturi din:

31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Oferte locuri de munca

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Oferte locuri de munca