Propuneri de afaceri
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Propuneri de afaceri ...

Propuneri de afaceri

Cautam colaboratori!

Acum poti sa-ti transformi hobby-ul in job si chiar intr-o afacere de succes. Trebuie doar sa fi hotarat(a), serios(serioasa) si consecvent(a). Pentru a afla cum este posibil trimiteti textul”Info” la adresa de email:anca_bianca35@yahoo.com. anunturi din:

Job part time pentru oricine

Oportunitate de a face bani acasa! Poti incepe acum, gratuit si vei avea propriul website si instrumente de marketing online. Castiguri intre 1.000$-3.000$ lunar! Detalii la http://www.biancamirela.ws/ anunturi din:

Afacere profitabila de acasa

Companie SUA cauta persoane care doresc sa aiba propria afacere la domiciliu. Demareaza-ti propria afacere cu bani putini. Detalii la http://www.biancamirela.ws/ anunturi din:

Donez bani

Donezi si castigi. Vino in echipa noastra ! Te invit sa vezi prezentarea (doar 6 minute) si sa participi la un sistem de ajutor financiar reciproc la nivel international care se bazeaza pe donatiile membrilor sai o singura data si in care cei care se inscriu se ajuta intre ei si in acelasi timp ajuta copii bolnavi de cancer prin donatia catre organizatia WHOLEWOLRD. In linkul http:Charity24.net/?partner=cosmina deschizi la cum functioneaza si vezi prezentarea. Cu toata stima. anunturi din:

Vand post de televiziune regionala cu posibilitate de extindere

Vand post de televiziune regionala cu posibilitate de extindere nationala. grila de programe diversificata, jurnalisti cu vasta experienta profesionala si studiouri complet echipate. pozitie avantajoasa in inima ardealului. pentru detalii- 0756477406. anunturi din:

ferma gaini ouatoare

Vand ferma de gaini ouatoare, autorizata , in functiune si cu desfacere asigurata. Capacitate 9000 capete , cu posibilitate de extindere. Este situata in Iernut (in afara localitatii) , jud. Mures , suprafata - 1 , 3 ha teren intravilan , imprejmuit cu gard din beton. Utilitati: doua hale - 800 mp , doua silozuri acoperite - 1000 mp , patru silozuri - 2000 mp , alte cladiri - 200 mp; curent electric trifazat , apa din reteaua orasului Iernut , fantana cu debit mare , gaz metan la 100 m. Tel. 074 anunturi din:

Propuneri de afaceri

Afacere la Cheie - Salon de infrumusetare complet utilat

Vand afacere la cheie, Salon de infrumusetare complet utilat si dotat , produse profesionale , aparatura de calitate. 2 posturi de frizerie coafura, manichiura, pedichiura, solar, make - up, sauna etc. Se afla in zona Nord , Rm. Valcea , str. Matei Basarab. Se vinde afacerea la cheie, cu sau fara firma. PRET 6700 EURO Mai multe detalii la telefon 0766247766 sau 0723296581 anunturi din:

Propuneri de afaceri

masina de facut lumanari, fabricare lumanari , parafina lumanari

execut la comanda , instalatii pentru fabricat lumanari de uz casnic , decorative si bisericesc. productie 300-700kg / pe zi, spatiu necesar 10-15m2. asigur consiliere in demararea afacerii , furnizori de materii prime , montaj ,fabricare la fata locului, transport .se pot optimiza in functie de cerintele clientului , pret cinci mii lei .pentru detalii , tel:zero, sapte, sase, opt 149688 . anunturi din:

Propuneri de afaceri

Lumanari decorative, candele sculptate, carverd candles

Vand bazin pentru candele decorative sculptate , bazinul are sapte cuve pentru sapte culori diferite. Este prvazut cu rezistenta electrica , termostatat (220 / 2000 w), izolat termic , robineti de golire si umplere agent termic , se poate folosi si pe gaz . Asigur consiliere in aprovizionarea cu materii prime ieftine si foarte bune , mai multe detalii la telefon sau mail aici urmariti ce frumos se lucreaza aceste candele : http:youtu.be/5w9Dv6GT0ac anunturi din:

Propuneri de afaceri

Vand Afacere la Cheie

Pensiune si Pizzerie in Bran - centru, la intrarea la Castelul Bran, suprafata teren 1000 mp, arie construita 700 mp, front stradal 90 ml. Pret 500.000 euro, negociabil. Tel 0723 694 806. Detalii si la https: www. facebook. com/ PensiuneaCheileCastelului? ref=hl anunturi din:

Propuneri de afaceri

Consultanta juridica/fiscala

Preluam/dizolvam/radiem companii aflate in impas financiar! Preluam firme, datorii de orice fel, asiguram procedura insolventa prin cabinet avocat specializat, schimbare sediu social, declaratie 050, administrator, consultanta contabila de specialitate, solutii juridice si fiscale in acord cu legislatia in vigoare. Transferul se realizeaza prin procedura de cesiune sau divizare, majorare capital social si preluarea obligatiilor de plata, pasiv/active/depozitare arhiva contabila. Detalii email: anunturi din:

Cum poti castiga 1000$-3500$ lunar.

Castiguri potentiale de 1000$-3500$ lunar. Afacere la cheie disponibila in Romania si in principalele limbi de circulatie internationala. Acceseaza ACUM www.eleuraco.ws. anunturi din:

Afacere la cheie - atelier modern de confectii textile

Vand afacere la cheie - atelier modern de confectii textile, 200 mp, dotat cu 33 masini performante noi(2013): liniare automate cu taiere ata, triplock 4 si 5 fire, uberdeck, butoniera, nasturi, stafir, mese calcat cu generator de aburi. Se pot amenaja 2 linii cu 25- 30 muncitori/ schimb. Atelierul pate fi transferat impreuna cu o formatie de 15 masinisti cu experienta. Eventual se poate discuta despre o inchiriere pe termen lung. Pret negociabil. anunturi din:

Propuneri de afaceri

Vanzari reduse pt utilaje role hartie,tub carton,prosop medicinal/casnic,servetele horeca, etc

vindem cu reduceri avantajoase utilaje care fabrica si produc role de hartie igienica, role de prosop jumbo sau miniumbo, servetele de casa si medicinale, utilaje cu care fabricati servetele cosmetice din hartie, prosop restaurant/catering, utilaje cu care puteti fabrica cearsafuri de hartie de mari dimensiuni cu rol industrial, utilaje pt procesarea tuburilor de carton de diverse grosimi si calitati - utilajele prezinta garantie si livrare incluse anunturi din:

Web design - creare pagini web la preturi rezonabile

Realizam site-uri web de prezentare, personale sau pentru firme fara limite de pagini (contine si galerie de imagini, formular de contact, etc) la doar 200 ron cu gazduire si domeniu oferite gratuit in primul an.Site-ul dumneavoastra va fi foarte usor de editat din cadrul administratiei pe care o punem la dispozitie, iar timpul de constructie nu depaseste doua zile.Nu ezitati sa ne contactati. anunturi din:

Propuneri de afaceri

Cedez afacere pizzerie-restaurant

Vand restaurant, afacere la cheie. Zona Calea Mosilor / Mihai Bravu. Suprafata: interior- 175mp iar terasa- 350mp. Loc de joaca pentru copii si parcare. Pret: 90. 000Euro. Tel: 0786140788 anunturi din:

Franciza leon! simigerie, pizza, patiserie si cafea

Patru francize intr-una singura: franciza leon! simigerie, pizza, patiserie si cafea -le puteti avea pe toate in aceeasi locatie. ce aveti nevoie? incepand cu 8000 de euro si cu dorinta de a face ceva cu adevarat deosebit, putem construi impreuna o afacere de succes! www.leongourmet.eu. 0732.016.292. anunturi din:

Propuneri de afaceri

Ferma de ciuperci in judetul Sibiu

De vanzare ferma de ciuperci in judetul Sibiu, la o distanta de 8 km de centrul Sibiului, in localitatea Poplaca. Ferma a fost construita in perioada 2012-2013 si este compusa dintr-un teren de aproximativ 12000 mp, 8 tunele de productie individuala, fiecare avand o suprafata de 136 mp ( 22,5 x 6,06 ), incarcare maxima pe fiecare tunel 19-20 tone ( 1 TIR) Ferma detine : - un teren 12100 mp cu contract de concesiune pe 49 ani si drept de prelungire pe inca 25 ani cu primaria Poplaca Sibiu. anunturi din:

Preluari firme cu datorii

Preluam firme cu datorii din toata tara legal prin Registrul Comertului, schimbam sediul social, administratorul, asiguram descarcarea de gestiune. Nu percepem comisioane in avans. In functie de necesitati un jurist al firmei noastre se poate deplasa oriunde in tatra. Tel. 0731.726.777; email: office.preluarifirme@gmail.com; www.officepreluarifirme.aaz.ro anunturi din:

Propuneri de afaceri

Parteneriat Doorland Romania

Parteneriat Doorland Romania Cine suntem ? Doorland Romania are ca domeniu principal de activitate productia de usi de interior , mobilier , plinta si accesorii pentru parchet , profile din mdf caserat. Multitudinea de optiuni standard,precum si disponibilitatea noastra de a realiza produse in regim de unicat, dupa specificatiile sau dorinta clientului,face ca Doorland Romaina sa fie daca nu prima, printre primele optiuni ale clientului final in alegerea furnizorului potrivit nevoil anunturi din:

Propuneri de afaceri

VAND AFACERE SHAORMERIE CENTRUL VECHI

Se vinde la cheie o afacere noua de tip - Fast- food & Shaormerie, situata intr- o zona cu vad foarte ridicat in Centrul Vechi al capitalei. In proximitate se afla o afacere similara de foarte mare succes ceea ce confera o oportunitate de dezvoltare intr un timp relativ scurt. Vanzarea fondului de comert cuprinde : SRL, autorizatii, toate echipamentele, un contract de inchiriere (S=60mp) valabil cel putin 5 ani (chiria este modica ptr zona respectiva). Motivul vanzarii: plecare in strainatate anunturi din:

Paratrasnet PDA cu amorsare

CPT PROTECTION SRL este furnizor pentru solutii complete impotriva trasnetului si a supratensiunilor atmosferice. Suntem importator direct pentru AIDITEC SYSTEM, JP, NOVARIS, suntem importator direct pentru toate sistemele mecanice de fixare, organe ansamblare din otel inox. Toate accesoriile propuse pentru conexiuni, racorduri, stalpi de montaj sunt construite numai din otel inoxidabil clasa V2A sau V4A. In oferta noastra sistemele de protectie cu amorsare PDA (ESE) ocupa o pozit anunturi din:

Propuneri de afaceri

Mese frigorifice inox second hand

Mese frigorifice inox cu 2 usi, motor lateral, second hand, dim.1,35 m-1,50m 500 Euro Masa frigorifica de inox cu 3 usi si motor lateral, second hand, dim.1,80 m 700 Euro, Mese frigorifice de inox cu 4 usi si motor lateral, second hand, dim. 2,23 m 800 Euro 0721 922 902/0720 852 570/0732 702 331 http://www.horeca-bucuresti.ro/diverse(108) anunturi din:

Vand afacere cu profit mare

Vand afacere site de reduceri functionala (gen zumzi si groupon) profitabila din prima zi.Am functionat 13 luni, avem baza de date de clienti,contracte de colaborare cu diferite firme din toate judetele din tara.Predau toata documentatia, contractele cu clientii, baza de comenzi,instructie pentru cel care va administra site-ul.Il vindem ca plecam din tara.Mentionez ca venitul pe luna februarie a fost usor peste 30000E.Pretul de vanzare usor negociabil sau schimb cu orice. anunturi din:

Propuneri de afaceri

Vanzare firmei Vitasan (Boba, Bubble Tea)

Se vinde firma Vitasan Impex Group SRL. Cunoscuta sub numele BOBA ,BUBBLE TEA. Avem utilaj si marfa pentru 2 locatii. Mai multa informatie pe site-ul : Boba.ro anunturi din:

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Propuneri de afaceri

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Propuneri de afaceri