Prestari servicii (Oportunitati)
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Prestari servicii (Oportunitati) ...

Prestari servicii (Oportunitati)

ANGAJAM PERSONAL Salon de infrumusetare

Salon de lux zona Mall Vitan ,angajam personal pentru: coafor, manichiura/pedichiura si cosmetica.Pentru detalii si interviuri contactati-ne la 0756.787.362 anunturi din:

Preluam firme cu datorii!!

Preluam firme cu datorii!! Preluam firme cu datorii in toata tara, 100% legal, ordonanta 54/23.06.2010, active, pasive, leasing sau credite restante, datorii la stat si furnizori, schimbare sediu social, etc. transferul partilor sociale se realizeaza cu respectarea legislatiei in vigoare prin registrul comertului, avocat si notariat! regim urgenta! comision minim garantat. oferim si cerem seriozitate! tel: 0721.444.284 / 0754.616.247 / 0785.814.684 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

bursa de conta

esti contabil? vrei si tu clienti noi ,vrei sa ii gasesti pe toti in acelasi loc ,vrei informatii depre ei inainte sa colaborezi ,vrei sa fie din orasul tau ? bursadeconta.ro anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Prestez servicii contabile

ECONOMIST cu experienta, ofer servicii complete de contabilitate pentru firme micii si mijlocii, inclusic pentru PFA-uri, II, IF, cabinete, fundatii si asociatii. Tarife de criza, plus alte reduceri. Pretul pentru prima luna de contract este redus cu 50%. anunturi din:

Meditatii Istorie zona centrala

Profesor cu experienta, licentiat al Facultatii de Istorie al Univeristatii Bucuresti si masterand bursier al Universite Lyon II Franta ofer meditatii de Istorie pentru orice nivel, admitere academia de politie/bac/teste nationale. Ofer suport de curs si materiale de studiu. Lectiile pot fi la domiciliul meu in zona Cismigiu sau la domiciliul clientului anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

AVOCATI, 0217251566

AVOCATI, reprezentare penal, civil-comercial, muncii, divorturi, partaje, minori, infiintari firme, transcrieri acte cetatenie, consultatii diverse, cabinet D. Taberei, Drumetul, cu programare tel. 0217251566/ 0744271251/ 0724059955 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Copiere casete VHS ,8mm ,HI8 ,Digital8 ,MiniDV pe DVD sau Blu-ray

DVD-urile d-stra vor fi inscriptionate lightscribe cu poze edificatoare din filmarile transferate . (vezi poza ) Transfer filmari de pe casete video de diferite formate. Casetele dupa care pot face transferurile sunt urmatoarele: VHS ,VHS-C , 8mm,HI8 ,Digital 8 ,MiniDV in sistem PAL si NTSC . Toate transferurile vor fi din formatele de mai sus in Blu-ray sau DVD-video, iar totul se face professional cu Panasonic DMR-BS750 si Pioneer (vezi poza ) . Pretul transferurilor de pe casete de ti anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Anunturi in ziare citatie, licitatie, adunari generale, locuri de munca

Mica si mare publicitate la citatii, pentru fonduri europene, proiecte de mediu, licitatii pierderi, locuri de munca in ziarele: romania libera, libertatea, adevarul, evenimentul zilei, capital, national,anuntul de la a la z, anuntul telefonic,click, gandul, curierul national, cronica romana, curentul, bursa ziua, publitim, transilvania expres, cuget liber, telegraful, giurgiuveanul. publicitate in provincie. anunturi licitatii, anunturi citatii, anunturi oferte serviciu, anunturi pierderi act anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

instalator sector 3

instalator particular instalatori autorizati Montaj, montare,reparatii ,instalare si intretinere instalatii sanitare Robineti de trecere,coltar si racorduri flexibile. sifon de pardoseala,Montare vas wc, rezervor wc, baterii chiuvete. sifoane pardoseala, inlocuit tevi chiuveta. masina de spalat, hidrofor.robinet la masina de spalat. reparatii teava vechi, poliproprilena cupru sau PPR. masina de spalat, schimbari coloane. tevi de scurgere, infundate cada, chiuvete, dusuri, la anunturi din:

ANRP LEGEA 290,247

ANRP Investitor serios,cumpar decizii emise deANRP pe Legea 10/2001,Legea 247/2005,atat cu optiunea facuta cat si in original, titluri de conversie pe aceiasi lege.Plata pe loc la incheierea tranzactiei,actele se intocmesc la notariat. Cumpar dosare la Legea 290/2003 Basarabia- Bucovina | Legea 9/1998 Bulgaria- Cadrilater. Cumpar titluri de plata la Fondul Proprietatea. OFER MAXIM. Rog seriozitate.Tel.0731797247; 0751237907 ; 0733873267 mail: financeexpertconsult@yahoo.com anunturi din:

EVALUARI IMOBILIARE PENTRU IMPOZITARE SI NU NUMAI!!

ATENTIE!!! REALIZEAZA REEVALUAREA IMOBILELOR INREGISTRATE IN BILANTUL FIRMEI PENTRU A NU PLATI MAJORARI DE IMPOZIT URIASE!!!! DETALII PE SITE!!! Compania noastra ofera cu promptitudine si profesionalism servicii de evaluare imobiliara in zona judetului Arges (Pitesti, Campulung, Curtea de Arges, etc. ) si a judetelor limitrofe (Olt, Valcea, Dambovita, etc.) pentru diferite scopuri: 1.determinarea valorii de impozitare (impozit pe cladiri datorat primariilor) 2.inregistrarea valorii activelor anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Cursuri masaj acreditate CNFPA Maraviglia

Cursuri de masaj organizate de Centrul de pregatire Maraviglia, lider de piata in domeniul cursurilor de calificare. Standarde internationale. Diplome acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Zona centrala: Universitate, libraria Eminescu. 0785.808.808 anunturi din:

Avocat consultanta juridica

Cabinet de Avocat 16 ani experienta asigura consultanta si reprezentare in domeniile: Drept Civil, Drept Comercial, Dreptul Familiei, recuperari de creante (recuperarea taxei auto - inclusiv evitarea acesteia), contraventii, infiintari societati comerciale, modificari acte constitutive, cesiuni, lichidari si radieri. De asemenea oferim servicii de gazduire sediu social pentru infiintarea societatilor comerciale sau schimbarea sediului acestora. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

montaj mocheta parchet covor pvc

Montaj profesional la cele mai mici preturi. mocheta,parchet laminat,parchet masiv,parchet statificat,linoleum,covorPVC si tapet anunturi din:

Reparatii Laptop-Pc-Televizoare

Reparatii Laptop , Pc , Monitoare , Televizoare , Sisteme de Sunet-Amplificatoare, Dvd, Camere Video si Web cu sau fara Pan Tilt , Statii emisie-receptie, si aparate electronice Vintage gen Pick-upuri -Amplificatoare-Deckcasetofoane-Radiouri, etc. Executam diverse automatizari electronice la cerere, Dorim si colaborare cu firme, oferim mentenanta de specialitate. Avem sediul in Bucuresti,bulevardul bucurestii-noi, Strada Trusesti, nr8 ,sector 1, telefon 0311075421 sau 0723933375 program 101 anunturi din:

Optimizare SEO - Servicii SEO

SEO-promovareweb.com - dispune de cea mai atractiva oferta de servicii SEO, promovare web, optimizare SEO. Cu noi site-ul tau va fi pe prima pagina pe google si alte motoare de cautare. anunturi din:

PRELUARI FIRME CU DATORII

PRELUAM FIRME CU DATORII IN CONDITII LEGALE PRIN REGISTRUL COMERTULUI, NOTARIAT, ASIGURAM SCHIMBAREA SEDIULUI SOCIAL, SCHIMBAREA ADMINISTRATORULUI. OFERIM MAXIMA SERIOZITATE SI CONFIDENTIALITATE. TEL. 0756.578.334. www.preluari-firme-cu-datorii.ro anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Curs de cosmetica in Oradea - Estetika Profesional

Cursurile de cosmetica se desfasoara pe parcursul a 6 luni si va confera calificarea in meseria de cosmetician. Scoala este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Mentionam ca practica se face in scoala, cu modele aduse din exterior sub supravegherea profesoarei. Programa scolii acopera in totalitate programa ministerului, astfel incat nu veti avea nevoie da cursuri suplimentare pentru a acoperi competentele meseriei de cosmetician. Programa cursurilor: - aparate pr anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

www.Divisima.ro cauta model!

Straluceste alaturi de Bianca Dragusanu! Cautam model pentru participare la sedinte foto/video. Conditii de participare: -Fata fotogenica -Varsta intre 14- 30 ani -Lungimea parului tau sa fie neaparat pana la umeri (maxim 30 cm) -2 poze cu tine ( una tip buletin, una intreaga) in care sa se vada bine parul tau ( te rugam sa parul tau sa aiba maxim 30 de cm in poze!) -Datele tale de contact ( Nume, adresa, nr de telefon) -Avantaj pentru cele care locuiesc in Targu Mures! Trimite-ne aceste date l anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Preluam firme cu datorii 100% legal

Preluam firme cu datorii din bucuresti si tara, 100% legal, conform ordonantei 54/23. 06. 2010, se preiau atat activele cat si pasivele societatii, se preia intreaga raspundere administrativa, contracte de leasing, datorii la stat si datorii la furnizori. schimbare sediu social, majorarea capitalului social, process verbal predare primire si descarcare de gestiune. transferul se realizeaza cu respectarea legislatiei in vigoare prin registrul comertului. Lichidare si Dizolvare! oferim si cerem anunturi din:

Coafeza ploiesti

Cu o experienta de peste 11 ani,prestez servicii de coafor(tuns,vopsit,coafat...etc) si make-up. Alege frumusetea anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Sonorizare Constanta - Power Play

Power Play - inchiriaza si comercializeaza echipamente pentru sonorizari profesionale. Echipamente sunet, echipamente lumini, videoproiectoare, ecrane proiectie, plasme pentru orice fel de manifestari publice sau private (concerte, festivaluri, festivitati, conferinte, campanii publicitare, showroom, nunti, botezuri, petreceri, etc.) si oameni calificati in domeniu. Pentru rezervari echipamente si comenzi va rugam sa ne contactati. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Reconditionari Turbosuflante Bucuresti Reparatii Turbine LEON GOLF OCTAVIA TDI

Reparatii,reconditionari turbina auto Garrett, supapa westgate noua/second,Turbina kkk 1.9 TDI 105 CV,turbina noua,Turbosuflanta Suflanta, Oferim servicii de reparatii turbine auto pentru producatori auto ca VW , Audi, Skoda, Seat, Bmw , Mercedes, Opel, Volvo, Renault, Ford etc. Reparatia consta in inlocuirea miezului turbinei cu unul original nou,ramanand din turbosuflanta veche doar galeria de evacuare (fonta) + compresorul de admisie,rezultand o turbina din punct de vedere mecanic Noua anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

amenajari interioare

sc eurostar global construction srl Firma cu experienta in constructii civile si industriale executa lucrari de amenajari interioare faianta, tapet, parchet laminat, placari exterioare, gresie,rigips,zugraveli,sape,betoane,instalatii sanitare si instalatii electrice! la cele mai bune preturi de pe piata Promtitudine si calitate garantate mail.eurostarglobalconstruction@yahoo.com Relatii la tel 0761957571,0725691678 administrator parvu gabriel silviu pentru o lista completa de preturi v anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

TAMADUITOAREA ELENA

Tamaduitoarea Elena vine acum in ajutorul dumneavoastra cu un har deosebit si un suflet ales pentru a va ajuta in orice problema legata de farmece si blesteme.Va poate deschide cartea chiar si telefonic pe baza date-i de nastere a zodie-i si a prenumelui. Premiata in tara si peste hotare cu locul 1 pentru cele mai multe cazuri rezolvate.Dezleaga cununii,scoate argintul viu,aduce persoana iubita inapoi in 24h,ipotenta,spor in afaceri,psoriazes,fertiliate,depresi etc.Ea descanta cu plante si leac anunturi din:

30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Prestari servicii (Oportunitati)

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Prestari servicii (Oportunitati)