Prestari servicii (Oportunitati)
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Prestari servicii (Oportunitati) ...

Prestari servicii (Oportunitati)

Detectivi Bucuresti servicii supraveghere persoane

Avem o retea de detectivi particulari in Bucuresti si in Romania, prin intermediul carora acoperim o gama diversificata de servicii astfel incat oricand un detectiv particular va poate consilia in domeniul in care aveti nevoie, indiferent ca este vorba de supraveghere persoane, infidelitate, investigatii firme, investigatii parteneri de afaceri, investigatii clienti, mystery shopping, investigatii externe, investigatii angajati, investigatii infidelitate. Detalii la http://www.detectivi-united.r anunturi din:

CONTABILITATE IN REGIM DE URGENTA!!! Asistenta la controalele ANAF!!!

Asiguram in regim de URGENTA contabilitate completa ,intocmire si depunere declaratii lunare / trimestriale,bilant!!! Salarizare si evidenta REVISAL!!! Asistenta completa si relationare cu autoritatile de control (ANAF)la controale pentru rambursari de TVA sau generale. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Curs unghii false - diploma acreditata Bucuresti

entrul de pregatire Maraviglia Lider de piata in cursuri de calificare in domeniul infrumusetarii Tel: 0762.619.950 0731.850.592 0742.383.123 organizeaza cursuri de unghii false. Cursurile sunt acreditate si autorizate de ANC, Autoritatea Nationala pentru Calificari. La fiecare curs de cosmetica, masaj, manichiura pedichiura, unghii false, coafor, se ofera bonus, pentru cei interesati, un curs de pregatire pentru interviul de angajare. Plata se poate face in rate lunare. In tari anunturi din:

PROTECTIA MUNCII

Inginer, autorizat protectia muncii grad superior, PSI, ISCIR, intocmesc documentatie, instructaje etc. inclusiv santiere constructii. Cele mai bune preturi. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

NAI Romania servicii de consultanta pt. certificarea cladirilor verzi

NAI Romania, ca Appraisal & Valuation SRl este membrul exclusiv al NAI Global in Romania incepand cu martie 2012. NAI Global este o retea cu peste 350 birouri in 55 de tari din intreaga lume. tel. 031 1011 890 0728989585. NAI Romania servicii de consultanta pt. certificarea cladirilor verzi incluzand: Audit energetic, Eficientizarea cladirilor existente, consultanta pentru obtinerea de certificari: Leed, Breeam si DGNB. anunturi din:

Foraje Fintini

Forez fintini pe PVC dimensini 1 tol sau 2 toli pina la 15 m 350 lei si de la 15 m 10 lei pe metru . Email: dan.muscan@yahoo.com Nume: Muscan Dan Telefon: 0757411539 Oras: Arad si inprejurimi anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Interpret si ghid Engleza si Franceza

Ai nevoie de un interpret? Ai nevoie in a te intelege cu cetatenii straini?Apeleaza la un expert, specialist in interpretare in limba engleza sau in limba franceza, indiferent ca este un limbaj clasic, financiar, cultural, turistic, economic, juridic, etc. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Parchetari profesionisti

Echipa tanara de parchetari profesionisti cu experienta (10 ani de activitate in domeniu, participarea la doua concursuri nationale si unul international de parchetari). Montam raschetam lacuim toate tipurile de parchet si dusumele. Masini de raschetat profesionale suedeze (Bona X. Calitate si seriozitate. Primim comenzi din toata tara anunturi din:

Preluam firme cu datorii!!

Preluam firme cu datorii in toata tara, 100% legal, ordonanta 54/23.06.2010, active, pasive, leasing sau credite restante, datorii la stat si furnizori, schimbare sediu social, etc. transferul partilor sociale se realizeaza cu respectarea legislatiei in vigoare prin reg. comertului, avocat si notariat! regim urgenta! comision minim garantat. oferim si cerem seriozitate! tel: 0721444284/0754616247 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

KSERVYCE TERMOPANE SI PLASE INSECTE

PRETURI LA PROMOTIE! servicii de - SERVICE. TERMOPANE SI PLASE INSECTE, pvc, al, lemn, reglaje, inlocuit garnituri si mecanisme de inchidere, schimbat feronie, inlocuit sticla, accesorii, balamale, canat, manere, duble deschideri, sisteme oscilobatante, duble. Echipa cu experienta si preatire tehnica. Reparatii curate - rapide, SIGURANTA – CONFORT – FIABILITATE - DESIGN. TRANSPORT + EVALUARE + CONSTATARE = GRATUIT. Pret: 40 ron Email: kservycetermopane@yahoo.com Telefon: 0760513609 Oras: anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

infiintez firme ieftin

Avocat infiintez/ modific firme, PFA, II, asociatii, fundatii, cesiuni, deschideri/inchideri punct de lucru, cesiuni, gazduiesc sediului social 90 €/ 6 luni, 1 luna asistenta juridica gratuita, reprezentare instanta, divorturi, partaje, succesiuni, urmarire penala, parchet, politie. Ofer seriozitate si preturi accesibile. 0720.515.981, 0761.719.284 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Servicii Protectia Muncii

Angajatii si colaboratorii nostrii, atent ionati si indelung specializati, reusesc cu succes sa imbunatateasca Cultura de Management al Securitatii la locul de munca din interiorul organizatiilor, prin intermediul procedurilor, verificarilor si scolarizarilor specializate periodice, la sediul clientului. www.protectia-muncii.org anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Revizii la preturi promotionale

CSD AUTOPRIM GRUP SRL cu sediul in Pipera, autorizat RAR pentru reparatii la 17 branduri de autovehicule ofera servicii de REVIZII la preturi exceptionale. Preturile includ costul consumabililor (filtru aer, filtru ulei si filtru combustibil) si manopera de montaj. Marca si tipul de ulei preferat de client se va procura de noi cu un adaos comercial de 30%. Preturile promotionale sunt valabile in perioada 15 octombrie – 31 decembrie 2012. Preturile sunt exprimate in euro si nu includ tv anunturi din:

EXPERT CONTABIL, EVALUATOR

Contabilitate,evaluare,expertiza contabila judiciara si extrajudiciara- cabinet membru CECCAR si ANEVAR,resurse umane,plan de afaceri,cenzorat,certificare bilant,consultanta,tarife in functie de volumul de activitate,incepand cu 50 lei;factura. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

ANGAJAM PERSONAL Salon de infrumusetare

Salon de lux zona Mall Vitan ,angajam personal pentru: coafor, manichiura/pedichiura si cosmetica.Pentru detalii si interviuri contactati-ne la 0756.787.362 anunturi din:

Preluam firme cu datorii!!

Preluam firme cu datorii!! Preluam firme cu datorii in toata tara, 100% legal, ordonanta 54/23.06.2010, active, pasive, leasing sau credite restante, datorii la stat si furnizori, schimbare sediu social, etc. transferul partilor sociale se realizeaza cu respectarea legislatiei in vigoare prin registrul comertului, avocat si notariat! regim urgenta! comision minim garantat. oferim si cerem seriozitate! tel: 0721.444.284 / 0754.616.247 / 0785.814.684 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

bursa de conta

esti contabil? vrei si tu clienti noi ,vrei sa ii gasesti pe toti in acelasi loc ,vrei informatii depre ei inainte sa colaborezi ,vrei sa fie din orasul tau ? bursadeconta.ro anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Prestez servicii contabile

ECONOMIST cu experienta, ofer servicii complete de contabilitate pentru firme micii si mijlocii, inclusic pentru PFA-uri, II, IF, cabinete, fundatii si asociatii. Tarife de criza, plus alte reduceri. Pretul pentru prima luna de contract este redus cu 50%. anunturi din:

Meditatii Istorie zona centrala

Profesor cu experienta, licentiat al Facultatii de Istorie al Univeristatii Bucuresti si masterand bursier al Universite Lyon II Franta ofer meditatii de Istorie pentru orice nivel, admitere academia de politie/bac/teste nationale. Ofer suport de curs si materiale de studiu. Lectiile pot fi la domiciliul meu in zona Cismigiu sau la domiciliul clientului anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

AVOCATI, 0217251566

AVOCATI, reprezentare penal, civil-comercial, muncii, divorturi, partaje, minori, infiintari firme, transcrieri acte cetatenie, consultatii diverse, cabinet D. Taberei, Drumetul, cu programare tel. 0217251566/ 0744271251/ 0724059955 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Copiere casete VHS ,8mm ,HI8 ,Digital8 ,MiniDV pe DVD sau Blu-ray

DVD-urile d-stra vor fi inscriptionate lightscribe cu poze edificatoare din filmarile transferate . (vezi poza ) Transfer filmari de pe casete video de diferite formate. Casetele dupa care pot face transferurile sunt urmatoarele: VHS ,VHS-C , 8mm,HI8 ,Digital 8 ,MiniDV in sistem PAL si NTSC . Toate transferurile vor fi din formatele de mai sus in Blu-ray sau DVD-video, iar totul se face professional cu Panasonic DMR-BS750 si Pioneer (vezi poza ) . Pretul transferurilor de pe casete de ti anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Anunturi in ziare citatie, licitatie, adunari generale, locuri de munca

Mica si mare publicitate la citatii, pentru fonduri europene, proiecte de mediu, licitatii pierderi, locuri de munca in ziarele: romania libera, libertatea, adevarul, evenimentul zilei, capital, national,anuntul de la a la z, anuntul telefonic,click, gandul, curierul national, cronica romana, curentul, bursa ziua, publitim, transilvania expres, cuget liber, telegraful, giurgiuveanul. publicitate in provincie. anunturi licitatii, anunturi citatii, anunturi oferte serviciu, anunturi pierderi act anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

instalator sector 3

instalator particular instalatori autorizati Montaj, montare,reparatii ,instalare si intretinere instalatii sanitare Robineti de trecere,coltar si racorduri flexibile. sifon de pardoseala,Montare vas wc, rezervor wc, baterii chiuvete. sifoane pardoseala, inlocuit tevi chiuveta. masina de spalat, hidrofor.robinet la masina de spalat. reparatii teava vechi, poliproprilena cupru sau PPR. masina de spalat, schimbari coloane. tevi de scurgere, infundate cada, chiuvete, dusuri, la anunturi din:

ANRP LEGEA 290,247

ANRP Investitor serios,cumpar decizii emise deANRP pe Legea 10/2001,Legea 247/2005,atat cu optiunea facuta cat si in original, titluri de conversie pe aceiasi lege.Plata pe loc la incheierea tranzactiei,actele se intocmesc la notariat. Cumpar dosare la Legea 290/2003 Basarabia- Bucovina | Legea 9/1998 Bulgaria- Cadrilater. Cumpar titluri de plata la Fondul Proprietatea. OFER MAXIM. Rog seriozitate.Tel.0731797247; 0751237907 ; 0733873267 mail: financeexpertconsult@yahoo.com anunturi din:

EVALUARI IMOBILIARE PENTRU IMPOZITARE SI NU NUMAI!!

ATENTIE!!! REALIZEAZA REEVALUAREA IMOBILELOR INREGISTRATE IN BILANTUL FIRMEI PENTRU A NU PLATI MAJORARI DE IMPOZIT URIASE!!!! DETALII PE SITE!!! Compania noastra ofera cu promptitudine si profesionalism servicii de evaluare imobiliara in zona judetului Arges (Pitesti, Campulung, Curtea de Arges, etc. ) si a judetelor limitrofe (Olt, Valcea, Dambovita, etc.) pentru diferite scopuri: 1.determinarea valorii de impozitare (impozit pe cladiri datorat primariilor) 2.inregistrarea valorii activelor anunturi din:

30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Prestari servicii (Oportunitati)

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Prestari servicii (Oportunitati)