Oferte locuri de munca
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Oferte locuri de munca ...

Oferte locuri de munca

Click-uri platite

Daca iti petreci destul de mult timp pe internet si esti dispus sa sacrifici 10 minute zilnic pentru a da cateva clicuri platite poti sa castigi si tu ceva bani din asta. NeoBux este un site ptc (adica paid to click) unde esti platit cu pana la 2 centi pe fiecare click. Bine cu asta nu te imbogatesti si aici urmeaza partea buna. Poti sa inchiriezi referrali care vor face click pentru tine si automat vei castiga bani. Inscrierea e gratuita si nu e obligatoriu sa investesti nimic daca nu vrei. Det anunturi din:

Ofer loc de munca

Companie acreditata va ofera locuri de munca sigure in Germania, domeniul agricultura la culesul ciupercilor, cu salariul de 1500 E/luna sau la plantatul prazului, culesul verdeturilor cu salariu de 1400 E/luna, se lucreaza 8 h/zi, 5 zile pe saptamana, orele suplimentare se platesc cu 7 E/h, Cazare si masa asigurata! Angajari urgente, locuri de munca limitate! Tel contact 0755641123/ 0767617429/ 0730095026 anunturi din:

Ofer loc de munca

Iti oferim sansa unui nou inceput, loc de munca in Germania, in contructii pentru calificati cu salariul de 1700 E/luna, sau necalificati cu salariul de 1400 E/luna, aveti cazare si masa asigurata de angatorul strain, orele suplimentare se platesc cu 10 E/h. Plecari saptamanale, angajari urgente, locuri limitate! Tel contact 0755641123/ 0767617429/ 0730095026 anunturi din:

Oferte locuri de munca

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi online.

Program part-time, aprox. 3 ore pe zi, indiferent de domiciliu. Nu este necesara experienta. Cerinte: - cunostinte minime PC - calculator, conexiune internet - rabdare, seriozitate, minim 18 ani. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii trimise prin email. Dupa perioada de instruire veti incepe sa lucrati. Cereti detalii la adresa: miky_2226@yahoo.com Oferim si solicitam seriozitate! Nu uitati: Succesul se ascunde in ambitia de a nu renunta iar Încrederea este balamaua usii anunturi din:

Personal asigurari

Broker de asigurare cauta colaboratori la nivel national. Responsabilitati: - Experienta in vanzari constituie un avantaj; - Abilitati de comunicare si negociere, aptitudini de vanzare, atitudine proactiva si orientare spre client, seriozitate. - Promovarea serviciilor companiei; - Realizarea unui portofoliu de clienti diversificat de persoane fizice si juridice; - Administrarea permanenta a portofoliului de clienti. Cerinte: - Persoana care doreste obtinerea unor venituri suplimentare; anunturi din:

Oferte locuri de munca

Locuri de munca AUSTRIA

Agentur SRM – firma de selectare si plasare locuri de munca in Austria, cu o experienta de peste 4 ani in domeniu, selecteaza personal pentru ingrijire batrani la domiciliu. Oferim: - locuri de munca cu plecari saptamanale - cursuri calificare – ingrijire batrani la domiciliu (360 ore) - cursuri calificare – ingrijire bolnavi la domiciliu (720 ore) - salarii atractive - transport, consiliere Cerinte: - experienta in domeniu (constituie un avantaj) anunturi din:

Ferme animale Germania

Iti cauti un loc de munca bine platit dar nu ai calificare sau experienta? Noi te putem ajuta! Avem locuri libere in ferma de vaci in Germania. Cautam 9 persoane cu limita de varsta intre 18- 57 ani. Oferim cazare si masa in casele angajatoriilor. Daca te intereseaza oferta, nu ezita sa ne contactezi de L- V intre 9-17 la tel ,plecarea va fi in Februarie 2015. anunturi din:

Oferte locuri de munca

Munca in gospodarie

Cautam cupluri muncitoare cu varsta intre 25- 50 de ani la muls/ hranit vaci si la hranit vitei, curatenie prin gospodarie. Salar avantajos de 1400 euro + masa, asigurari medicale, cazare asigurate. Toate locurile de munca sunt sigure cu contracte de munca ,eliberate si vizate de statul german cu asigurarile aferente.Perioada de lucru in strainatate se poate inscrie ca vechime in cartea de munca din Romania. Limba straina nu este necesara. Primul pas incepe cu un singur apel! Suna de L- V de la anunturi din:

Ferme de animale Germania

Angajam urgent Romani harnici pentru Ferme in Germania! Posturi disponibile: 1. Ingrijitor cai 2.Ingrijitor vaci 3. Ingrijitor porci Se ofera pachet salarial atractiv (1800 euro) cazare asigurata o masa pe zi. Programul este de 8 ore pe zi 6 zile pe saptamana. Comisionul firmei se retrage din primul salariu. Cerinte: 1. Varsta: 18-60 ani Clinic sanatos Cazier juridic curat Persoana harnica Experienta in munca cu animalele Angajatorul prefer, dar nu este obligatoriu persoane din mediul rura anunturi din:

Muncitori pavaje in Germania 1600

Faceti primul pas pentru un loc de munca in Germania, platit de 5 ori mai bine decat in Romania . Posturi vacante pentru PAVATORI in Germania (se lucreaza la montat pavaje in statii de metro), cu un salariu de 1800 Euro pe luna. Se pleaca cu contract individual de munca intre 3-8 si orele suplimentare se platesc cu 10/h.Contacteaza-ne pentru plecarile din luna Februarie. E sansa ta! Suna acum la 0751485729 sau 0731142506 de luni pana vineri 9-17 . anunturi din:

Max bet bacau angajeaza

Maxbet – bacau angajeaza pentru postul de operator sala jocuri tinere/tineri absolventi de liceu, varsta minima 21 ani, disciplinati, cu reale abilitati de comunicare, relationare, calcul numeric, dispusi sa-si construiasca o cariera in cadrul unei companii multinationale. program de lucru in ture, inclusiv de noapte. se ofera salariu atractiv, alte beneficii, perioada de training. cei interesati sunt rugati sa ne trimita un cv actualizat + fotografie pe adresa: job1@ro.maxbetgroup.com; tel.: anunturi din:

Locuri de munca in strainatate Germania 1520 euro

Firma de recrutare cauta persoane dornice sa lucreze in domeniul hotelier, in Germania. Angajatorul strain ofera transport, , cazare si asigurare medicala. Pentru detalii va rugam sa sunati la : 0731786445 anunturi din:

Fabrica in Germania 1400

Noi ne gandim la nevoile dumneavoastra Singurele locuri de munca unde aveti o sansa si nu se cere limba germana sunt la fabrici/hale la un salar de 1500 euro/luna.Noi ne gandim la nevoile dumneavoastra. Va punem la dispozitie posturi pentru lucrator productie la etichetat ambalat produse si paste fainoase .Se pleaca cu contract de munca, cazare si masa asigurate. Acceptam si cupluri pana in 55 de ani. Cu noi viitorul suna mai bine! Primul pas incepe cu un singur apel! Plecari in luna februarie. anunturi din:

Muncitori in constructii pentru Germania.

Angajam muncitori necalificati si calificati in constuctii. Salariul este de 1700 euro. Oferim cazare si 1 masa asigurata. Comisionul este de 650 de lei si se trage din prima luna de salariu.Avem plecari urgente.Sunati cu incredere la telefon 0761727787. anunturi din:

Ofer loc de munca

Companie a fortei de munca acreditata, cauta muncitori ferma de animale in Germania,cu salariul de 1.550 E/luna, aveti cazare si 2 mese asigurate pe zi. Sambata si duminica se considera ore suplimentare care se platesc cu 8 E/h. Angajari urgente,locuri de munca limitate! Plecari saptamanale! Tel contact 0755641123/ 0767617429/ 0730095026 anunturi din:

Oferte locuri de munca

Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru!

Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va anunturi din:

Croitoreasa experimentata pentru atelier de rochii de mireasa!

Croitoreasa experimentata pentru atelier de rochii de mireasa! cunostinte temeinice de croit, modificat tipare, cusut. salarizare excelenta, carte de munca, mediu de lucru placut, punct de lucru central langa metrou piata victoriei. detalii la 0729928078. anunturi din:

Fabrici/hale Munchen

Noi ne gandim la nevoile dumneavoastra Singurele locuri de munca unde aveti o sansa si nu se cere limba germana sunt la fabrici/hale la un salar de 1500 euro/luna.Noi ne gandim la nevoile dumneavoastra. Va punem la dispozitie posturi pentru lucrator productie la sortat/ambalat legume fructe In Munchen, cu contract, cazare si masa asigurate. Acceptam si cupluri pana in 55 de ani. Cu noi viitorul suna mai bine! Primul pas incepe cu un singur apel! Plecari la in februarie ,suna de L-V de la 9-17 la anunturi din:

Soferi cat B in Germania 1400

Firma acreditata cauta urgent soferi in Germania categoria B pentru livrare colete in Zona Munchen Conditii excelente de munca ,cazare si o masa pe zi asigurate.Salariul este 1400 E .Daca doresti sa fi rasplatit pentru munca depusa SUNA ACUM si rezerva un loc de munca.Noi te ajutam! Locurile sunt limitate plecari sigure in luna Februarie .Detalii la 0751486729 sau 0731142506 de luni-vineri 9-17. anunturi din:

Paste fainoase ambalat Germania

Companie acreditata de organele competente are nevoie de 24 de pers pentru ultima plecare din ianuarie femei/barbate/cupluri in Stuttgart la fabrica de paste fainoase la ambalat,limba nu e necesara vi se face instructajul la locul de munca. Benefiicii:salarul 1500 euro/luna,cazarea si masa de pranz oferite de angajator,posibilitatea orelor suplimentare. Contact:va stam la dispozitie de L-V de la 9-17 la tel 0748604992 sau 0765207795. anunturi din:

Oferte locuri de munca

Cea mai apreciata oferta de lucru!

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti, oferta este acum un fenomen! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolu anunturi din:

Oferte locuri de munca

Angajam Macelari IMEDIAT

Agentia de recrutare 360 Recruitment , angajeaza macelari datorita noilor contracte pe care le avem in Marea Britanie , Irlanda,Scotia De asemenea avem si o grila interesanta de Bonusuri si beneficii Doar pentru ca nu Incasam COMISION Salarizare: Salariul minim incepand de la £7,08 si poate ajunge la £13,50/h in functie de Client si de Experienta dvs. Beneficii: Echipament oferit Gratuit de catre abator. Transportul la abator in majoritatea cazurilor nu este necesar Va putem asista i anunturi din:

Urgent plecari - Fabrici Germania

Iti doresti un loc de munca bine platit in strainatate insa nu ai gasit nimic pana acum? Nu rata aceasta ocazie. Angajam urgent pentru munca in fabrica in Germania 30 muncitori necalifati la banda. Pachetul salarial este cuprins intre 1300 si 1500 de euro se lucreaza 8 ore pe zi 5 zile pe saptamana, orele suplimentare sunt pontate si renumerate. Cazarea si o masa pe zi sunt asigurate de catre angajator. Suna acum si ocupa-ti locul. Numarul de locuri este limitat. anunturi din:

Muncitori intretinere Hotel 1500

Anul 2015 vine cu joburi noi in Germania pentru tine . Cautam personal in cadrul unui lant Hotelier in Germania,ca MUNCITOR in Hotel ( reparatii si intretinere) Se lucreaza intr- un mediu placut si cu un colectiv tanar. Salariul este foarte atractiv incepand de la 1500 E. Se pleaca cu contract individual de munca, sunt asigurate masa si cazarea.Locuri limitate! E sansa ta sa ocupi un post cu plecare urgenta in luna februarie. Pentru informatii privind ocuparea locului de munca sunati la nume anunturi din:

Oferte locuri de munca

Facem bani de acasa

Un proiect genial si profitabil! Se ofera curs gratuit si complet de instruire de la zero. Cine se ocupa cu perseverenta (2-3 ore pe zi) ajunge la peste 100 de dolari pe zi. Selectam colaboratori la proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: yannisaveris@hotmail.com anunturi din:

30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Oferte locuri de munca

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Oferte locuri de munca