Prestari servicii (Oportunitati)
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Prestari servicii (Oportunitati) ...

Promovare site - Campanii Google AdWords

Castiga Acum Noi Clienti! E simplu. Promoveaza-ti site-ul si creste-ti vanzarile. Iti vom economisi bani si timp. Specialisti certificati Google AdWords focusati pe eficienta. Rezultate Masurabile. Administrare si realizare campanii Google Adwords. Primesti 200 Ron Cadou pentru prima campanie. Contacteaza-ne si testeaza-ne eficienta! anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Infidelitati supravegheri Birou detectivi P.Neamt

Investigatii, cercetari, supravegheri, verificari, filaj cu probe si dovezi reale privind: Conduita si moraliatea publica a unei persoane Ocupatia, adresa, stilul de viata, comportamentul etc. Bunurile care fac obiectul unor litigii de natura civila, penala comerciala si prejudicierea intereselor uneia din parti, obtinerea de probe Investigatii pre si post matrimonial Probe si dovezi foto, film, etc. Biroul nostru garanteaza discretie desavarsita si confidentialitate totala referitor la inform anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Protectia Muncii SSM PSI SU - Documentatie Completa 250 lei

Oferta Luna Martie – Documentatie Completa Protectia Muncii SSM PSI SU – 250 lei Contine: Evaluarea Riscurilor;Decizii; Tematici;Instructiuni Proprii;Evaluari de Risc;Plan de Prevenire si Protectie;Dosar Situatii de Urgenta;Registre Unice de Evidenta;Fise SSM / PSI-SU;Plan de Evacuare; Preturi Reduse - 50 % Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

AVOCATI, 0217251566

AVOCATI, experienta civil-comercial, penal, muncii, infiintari S.R.L, divorturi, partaje, minori, transcrieri acte cetatenie, consultatii diverse Dr. Taberei-Drumetul, cu programare tel 0744271251/0724059955/0217251566 anunturi din:

Tarot cartomantie clarsimtire

Consiliere tarot, cartomantie, clasimtire fotografie.Profesionalism si experienta dovedite prin proba informatiilor pe care le primiti.Ofer si cer seriozitate.Consilieri doar pe baza de programare. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

cursuri coafor manichiura pedichiura cosmetica masaj

Transilvania Centru de Formare Profesioanala organizeaza cursuri de: Coafor,Manichiura-Pedichiura(unghii tehnice),Cosmetica(machiaj) si Masaj. Cursurile se fac 90% practic direct in saloanele de infrumusetare,iar programul este flexibil. Diplomele sunt acreditate de catre Ministerele Educatiei si Muncii si sunt recunoscute la nivel international. anunturi din:

Servicii contabilitate

Firme cu activitate mica (pana la 200 documente pe luna ) - 400 RON / luna Firme cu activitate medie(pana la 400 documente pe luna - 500 RON / luna Firme cu activitate mare - negociabil Dna.Ilinca Sofia Expert contabil 0723627247 anunturi din:

Preluam societati cu sau fara datorii

Preluam firme cu datorii din Bucuresti si tara, 100% legal, conform ordonantei 54/23. 06. 2010, se preiau atat activele cat si pasivele societatii, se preia intreaga raspundere administrativa, contracte de leasing, datorii la stat si datorii la furnizori. schimbare sediu social, majorarea capitalului social, process verbal predare primire si descarcare de gestiune. transferul se realizeaza cu resp anunturi din:

VIDEO-FOTO

Foto-video-audio filmari si foto digital&hd (cu aparatura canon), editare foto video sonorizarare (cu aparatura dinacord) si efecte de lumini , asigurata de dj profesionisti la preturi fara concurenta !non -stop0721929299/ 0762189799 04 May 15:18 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

transport dacia papuc 0724285600 transport furgonete Bucuresti

transport dacia papuc 0724285600 TRANSPORT FURGONETA BUCURESTI 0724.285.600 Transport Dacia Papuc_0724285600 sau 0765522987 marfa,gresie,faianta IEFTIN cu furgoneta Duba carosata in Bucuresti.rapid si eficient anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Cursuri manichiura-pedichiura Brasov

Estetika Profesional va prezinta cursul de Manichiura Pedichiura in Brasov Se spune ca o mana ingrijita este cartea de vizita a oricarei femei. O mana frumoasa, cu o manichiura sofisticata, extravaganta sau discreta va aduce mai multa incredere, mai multa delicata fermitate, mai mult respect din partea celor din jur. Manichiuristul se ocupa cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru maini, executarea si finisarea manichiurii, aprovizionarea cu materi anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Achizitii deseuri

Achizitii deseuri plastic sticla pet acumulatori rezistente arse zgura staniu zgura cositor aluminiu cupru plumb deseuri din procesul de productie nichel zinc zamac timplarie pvc fier vechi tabla zgura turnatorii etc. prioritate pentru: AR ,TM ,CS,HD. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Curatenie!!!

Firma de curatenie Felix va ofera curatenie civila si industriala de inalta calitate la cele mai mici tarife de la 1 ron/mp. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. anunturi din:

Colantari Romania

Colantari-Romania.ro Executa: Colantari auto profesionale, salbare geamuri, colantari vitrine folosind material de cea mai buna calitate de la 3M si Oracal. Colantam orice masina orice culoare. colant lucios, mat, carbon 3D, folii stopuri/faruri, folii, sablam geamuri cu colant transaprent mat,translucent orice culoare, simplu sau cu model. Pentru detalii ne puteti gasi pe site-ul nostru WWW.COLANTARI-ROMANIA.RO, pe adresa pe facebook http://www.facebook.com/colari.auto.ro sau pe mail colantari_ anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

AVOCATI, 0217251566

Echipa avocati, 0217251566, reprezentare civil-comercial, penal, muncii, divorturi, partaje, minori, infiintare S.R.L., consultatii diverse Dr. Taberei-Drumetul, cu programare tel. 0744271251/0724059955 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Repatriere persoane decedate

Cardinal SRL, va ofera servicii funerare complete si servicii de repatriere a persoanelor decedate. Cu un personal calificat, masini de ultima generatie si servicii prompte, venim in sprijinul dumneavoastra cu o oferta completa, incepand de la detalii: lumanari, prosoape si pana la organizarea de parastase. Pentru mai multe informatii, va invitam sa ne vizitati pagina oficiala. anunturi din:

inchirieri,montari schele metalice

inchiriem schele metalice modele noi ,certificate,la cele mai bune preturi,asiguram montaj demontaj tel.0744301451 , email: office@schelametalica.ro , web: www.schelametalica.ro anunturi din:

infiintari firme bulgaria

Simtiti ca criza va da tarcoale si nu mai faceti fata? De ce nu infiintati o firma in Bulgaria si veti lasa criza in urma? anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Cum public un anunt in ziar? o intrebare intalnita des pe internet.

Cum public un anunt in ziar? o intrebare intalnita des pe internet. foarte simplu, stai acasa si anuntul tau apare a doua zi in orice ziar national (romania libera, libertatea, adevarul, ring, evenimentul zilei, click, bursa, capital, curierul national, az, anuntul telefonic sau ziar loca l(regional), transilvania expres, gazeta de sud, giurgiuveanul, cuget liber. important este sa ai conexiune la internet sau sa ai un telefon. 1. anuntul se poate dicta prin telefon la 021.336.79.00 sau 0721.213 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Mica si mare publicitate la citatii, pentru fonduri europene,

Mica si mare publicitate la citatii, pentru fonduri europene, proiecte de mediu, licitatii pierderi, locuri de munca in ziarele: romania libera, libertatea, adevarul, evenimentul zilei, capital, national,anuntul de la a la z, anuntul telefonic,click, curierul, puterea national, cronica romana, curentul, bursa ziua, publitim, transilvania expres, cuget liber, telegraful, giurgiuveanul. publicitate in provincie. anunturi licitatii, anunturi citatii, anunturi oferte serviciu, anunturi pierderi acte anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Agentie de mare publicitate ofera spatiu de publicitate

Agentie de mare publicitate ofera spatiu de publicitate pentru machete fonduri europene, fonduri structurale, cu sigla sau logo licitatii, adunari generale in ziarele nationale: romania libera, bursa,ziarul financiar, adevarul, libertatea evenimentul zilei, jurnalul national, click, capital. in ziarele locale din judetele brasov, harghita, covasna, arad, ialomita, giurgiu, galati, bacau, iasi, timis, sibiu, alba iulia, caras, constanta severin, mehedinti, braila, maramures.. etc informatii pe ww anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Sonorizari nunti, botezuri, petreceri cu Dj in Constanta

Sonorizari nunti, botezuri, majorate,petreceri cu Dj. Asiguram un program muzical foarte variat, compus din toate genurile muzicale la cererea clientilor. Folosim echipamente profesionale de sunet; linie audio JBL PRX seriile 515, 635 si echipament de lumini de ambianta/design cu tehnologie LED. Optional organizam program de karaoke cu melodii romanesti. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Colectam deseuri

Desfasuram activitati complexe in domeniul valorificarii, colectarii, reciclarii sau neutralizarii deseurilor in Dolj, Gorj, Olt, Valcea si Mehedinti. Oferta servicii: - colectare deseuri nepericuloase si periculoase - managementul deseurilor - asistenta privind gestiunea deseurilor si raportarea rezultatelor - servicii asistenta juridica pe legislatia de mediu si cea incidenta anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Desfundare canalizare NON STOP 0724553281

Desfundare canalizare NON STOP 0724553281. Servicii complete de curatare, desfundare canalizare in Bucuresti si Ilfov, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice. Desfundarea canalizarii se efectueaza cu presiune. Acest lucru asigura indepartarea blocajului format in interiorul tubulaturii. Desfundare canalizare, desfundare canal, desfundare canalizari, desfundari canalizari, servicii desfundare canal, servicii desfundare canalizare, servicii desfundare canalizari, desfundare anunturi din:

SERVICII-FUNERARE-NONSTOP.RO BUCURESTI SI ILFOV

AGENTIA FUNERARA ADYSIM VA OFERA SERVICII FUNERARE CALITATIVE LA UN PRET ACCESIBIL PENTRU TOATE BUZUNARELE CU O GAMA LARGA DE SERVICII COMPLETE:SICRIE INCEPAND DE LA 200 RON,ACTE,IMBALSAMARI,CONSTATARI DECES,AUTORIZATII SANEPID,PROCURATURA,TRANSPORT INTERN SI SPECIALIZAT CU MASINI SPECIALE,PARASTASE IN DIFERITE LOCATII CU CARE COLABORAM,COLIVE,VASE CU POMENI,COLACI,JERBE SI COROANE,CONSULTANTA GRATUITA NONSTOP. AGENTIA ARE 4 PUNCTE DE LUCRU 1.BUCURESTI SOS.COLENTINA NR 375 VIS-A-VIS DE DEPOU anunturi din:

28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Prestari servicii (Oportunitati)

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Prestari servicii (Oportunitati)