Oferte locuri de munca
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Oferte locuri de munca ...

Oferte locuri de munca

Hostess pentru night club italia

Ofer de munca tinerelor fete ca artiste,balerine lap-dance,figurante de sala,artiste in cele mai cunoscute si de lux night club, pentru multe regiuni din Italia. Agentie NUMARUL 1 in ITALIA, cu sediul la Roma, ofera de munca tinerelor fete ca artiste, balerine lap-dance,figurante de sala,artiste in cele mai cunoscute si de lux night club, pentru multe regiuni din Italia. ROMA,MILANO,MONTECARLO, LUSSEMBURGO,MARCHE,UMBRIA, TOSCANA,LAZIO,LIGURIA,EMILIA ROMAGNA Cautam fete cu varsta intre anunturi din:

Care assistant Anglia

Recrutam doamne sau cupluri ce detin permis de conducere si pasaport pentru pentru job in Marea Britanie in regim PFA la ingrijirea persoanelor in varsta pe post de CARE ASSISTANT (asistent ingrijire persoane). Conditii de inscriere in program - Varsta maxima 55 ani - Femei care detin cunostinte de limba Engleza minim la nivel mediu conversational. - Barbati care detin cunostinte de limba Engleza nivel mediu conversational si diploma de asistent medical/infirmier/ ingrijire batrani. Se lu anunturi din:

Castig 3.000-6.000 euro/luna club

Castig 3.000-6.000 euro/luna club din germania cauta doamne si domnisoare cu varsta 21-50 ani si aspect fizic placut. cazare asigurata, hartii legale. info: tel-0757.919.152 sau 0049.17670.203.190. e-mail: toto.doman@ymail.com anunturi din:

Oferte locuri de munca

Oferte de lucru de seriozitate maxima!

Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte de anunturi din:

Oferte locuri de munca

Iti doresti sa lucrezi la ferme de animale?

Daca esti in cautarea unui loc de munca si nu gasesti nimic convenabil in tara, atunci alege sa lucrezi in strainatate! Noi oferim locuri de munca pentru femei, barbati sau cupluri, care nu cunosc limba germana in ferme de animale la supraveghere, ingrijire animale, muncitor grajd. Salariul porneste de la 1400 euro/luna.. Se asigura cazarea, masa cat si asigurarea medicala pe toata perioada contractuala. Contacteaza-ne, locurile sunt limitate: SUNA L-V, 9-19,la nr. de tel. 0743567288 sau 07214 anunturi din:

munca strainatete

Angajam muncitori ferme de animale vaci cai porci vaci,salariul este de 1550 euro ,cazare si 2 mese asigurate ,8 ore pe zi 7 zile pe saptamna ,sambata si duminica se considera ore suplimentare care se platesc cu 8 euro /ora ,contract de munca pe perioada de 3 luni cu prelungire. anunturi din:

Oferte locuri de munca

Lucru part-time la domiciliu, pentru toti

Super-oferta de lucru part-time, la domiciliu. Din ce in ce mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire. Selectam dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Text ”Detalii” la mail: doinaelena27@gmail.com anunturi din:

Oferte locuri de munca

Noutate absoluta, doar acum!

Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte anunturi din:

Oferte locuri de munca

Job de viitor

Venituri garantate. In 3-4 luni scapi de seful tau enervant! Foarte multi oameni vor sa lucreze cu noi. Nu este necesara experienta. Oferim curs de instruire. Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: yannisaveris@hotmail.com anunturi din:

Urgent plecari - Fabrici Germania

Cautam urgent muncitori necalificati pentru munca la banda in fabrici Germania! Posturi disponibile: 1. Productie volane Mercedes 2. Imbuteliere produse carbogazoase. Oferim pachet salarial atractiv (1400-1500 euro), cazare si o masa pe zi. Se lucreaza in 2 schimburi 8 ore pe zi , 5 zile pe saptamana. Comisionul firmei se retrage din primul salariu. Atentie numar de locuri limitat. Suna acum cu incredere si ocupa un post. Relatii la : 0761727787, 0767617429, 0746327329, 0755641123, 0724790774, anunturi din:

Muncitori constructii Germania.

Angajam muncitori la montatul sculelor pe partea exterioara cat si interioara a cladirilor ,hale,spatii comerciale ,constructii de renovare ,salarul este de 1500 euro ,1 masa asigurata 8 h/zi/5 zile pe saptamana ,ore suplimentare 10e/ora.vino si ocupa locul ! anunturi din:

Muncitori intretinere Hotel 1500

Cautam personal in cadrul unui lant Hotelier in Germania,ca MUNCITOR in Hotel ( reparatii si intretinere) Se lucreaza intr- un mediu placut si cu un colectiv tanar. Salariul este foarte atractiv incepand de la 1500 E. Se pleaca cu contract individual de munca, sunt asigurate masa si cazarea.Locuri limitate! E sansa ta sa ocupi un post cu plecare urgenta in luna februarie. Pentru informatii privind ocuparea locului de munca sunati la numerele de telefon 0743491016 sau 0730284898 de L-V 9-17. anunturi din:

Oferte locuri de munca

Asistenti Medicali Generalisti, Aziluri de Batrani, Anglia

Organizam interviuri pentru Asistentii Medicali Generalisti Locatii: Hereford, Bromsgrove, Somerset, Dorset (in apropiere de Londra) Sector: Privat Tipul job-ului: Permanent Salariu pentru Asistentii cu PIN: £14,40/h Salariu pentru Asistentii cu PRN: £10,80/h (pana la primirea PIN-ului) Beneficii: - Program standard de lucru: 37,5h/sapt - Orele suplimentare sunt platite aditional: salariul creste cu 5% pentru turele de noapte se adauga £1/h la salariu pentru fiecare ora lucr anunturi din:

Oferte locuri de munca

Asistenti Medicali Generalisti, Spital din Anglia

Organizam interviuri pentru Asistenti Medicali in curs de inregistrare la NMC Locatia: Yorkshire, Anglia Sector: Spital Public Tipul de Job: permanent Salariu Asistenti cu PIN: £21.478-£27.901/an Salariu Asistenti cu PRN: £16.271-£19.268/an (pana la primirea PIN-ului) Pachet de beneficii: • Concediu anual: 27 zile • Program de lucru: 37.5 ore pe saptamana (cu posibilitatea desfasurarii de ore suplimentare) • 3 luni de cazare gratuita • Training platit de angajator • C anunturi din:

Echipe ptr constructii Germania

Iti doresti un trai mai bun? Noi avem solutia! Oferim locuri de munca in CONSTRUCTII in Germania, cu salarizare atractiva. Se accepta barbati si echipe formate cu experienta la lucrari interioare/ finisaje (dulgheri, tamplari, parchetari, zidari- zugravi, tencuitori, tapetari, montatori gresie/ faianta). Se asigura cazarea si masa, se lucreaza cu contract de munca legal si asigurare medicala inclusa. Suna acum pentru a ocupa un loc la 9-17 la tel 0743567288 sau 0721400198. anunturi din:

Cules capsuni/sparanghel Germania

Avem nevoie de femei la cules capsuni/sparanghel intre 20-50 ani, salarii de 1300 euro, cazare , masa oferite de angajatori, contracte intre 3-8 luni cu prelungire contracte legale vizate de fortele de munca din strainatate, pentru persoane apte de munca. Suna acum pentru informatii si pentru a ocuparea locului de munca la de L-V de la 9-17 la tel 0743567288 sau 0721 400198,suntem aici ptr dvs. anunturi din:

Bucatarie in Germania 1600

Daca te-ai saturat de promisiuni si cauti o firma serioasa care sa iti ofere un loc de munca sigur si stabil noi suntem Solutia! Cautam urgent BUCATARI in Germania. Salariul este 1500 E.Conditii excelente de munca ,cazare si o masa pe zi asigurate. Beneficiati de asigurare medicala pe toata perioada contractului care se face intre 3-8 luni. Grabeste-te sa ocupi un post acum cu plecari in luna Februarie. Informatii la 0743491016 sau 0730284898 de luni-vineri 9-17. anunturi din:

Mecanic auto Germania

Esti calificat ca mecanic auto si experienta te recomanda? Noi avem nevoie de tine! Angajam urgent 15 mecanici auto pentru orasul Starberg (Germania). Oferim pachet salarial atractiv (1600 euro) + cazare asigurata + 1 masa pe zi. Programul de lucru este 8 ore pe zi , 5 zile pe saptamana. Comisionul firmei se retrage din primul salariu. Se solicita obligatoriu limba engleza SI/SAU germana. Daca indeplinesti aceste conditii suna cu incredere si ocupa postul meritat. anunturi din:

Oferte locuri de munca

Locuri de munca in Danemarca

RCC AGRO DK srl, ofera locuri de munca pt femei, barbati si cupluri in fermele zootehnice din Danemarca. Cerinte: Varsta 20-32 ani,limba engleza la nivel conversational,permisul de conducere nu este obligatoriu dar constituie avantaj. Se ofera contract legal pe o perioada de 3-18 luni cu posibilitate de prelungire pe o perioada nelimitata, in urmatoarele conditii : -salarizare : salariul minim brut in primele 6 luni este de 10.572 kr(iar salariul net este de 1000 pana la 1100 euro ).In peri anunturi din:

Oferte locuri de munca

SOFERI C+E

Societate de transport angajeaza - conducatori auto posesori permis C+E, experienta min 3 ani pe camioane articulate,experienta intern si extern, aviz medical si psihologic valabile, fara cazier judiciar, cunostiinte minime de mecanica auto si intretinere a camioanelor. Pret: 1000 Lei anunturi din:

Oferte locuri de munca

Click-uri platite

Daca iti petreci destul de mult timp pe internet si esti dispus sa sacrifici 10 minute zilnic pentru a da cateva clicuri platite poti sa castigi si tu ceva bani din asta. NeoBux este un site ptc (adica paid to click) unde esti platit cu pana la 2 centi pe fiecare click. Bine cu asta nu te imbogatesti si aici urmeaza partea buna. Poti sa inchiriezi referrali care vor face click pentru tine si automat vei castiga bani. Inscrierea e gratuita si nu e obligatoriu sa investesti nimic daca nu vrei. Det anunturi din:

Ofer loc de munca

Companie acreditata va ofera locuri de munca sigure in Germania, domeniul agricultura la culesul ciupercilor, cu salariul de 1500 E/luna sau la plantatul prazului, culesul verdeturilor cu salariu de 1400 E/luna, se lucreaza 8 h/zi, 5 zile pe saptamana, orele suplimentare se platesc cu 7 E/h, Cazare si masa asigurata! Angajari urgente, locuri de munca limitate! Tel contact 0755641123/ 0767617429/ 0730095026 anunturi din:

Ofer loc de munca

Iti oferim sansa unui nou inceput, loc de munca in Germania, in contructii pentru calificati cu salariul de 1700 E/luna, sau necalificati cu salariul de 1400 E/luna, aveti cazare si masa asigurata de angatorul strain, orele suplimentare se platesc cu 10 E/h. Plecari saptamanale, angajari urgente, locuri limitate! Tel contact 0755641123/ 0767617429/ 0730095026 anunturi din:

Oferte locuri de munca

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi online.

Program part-time, aprox. 3 ore pe zi, indiferent de domiciliu. Nu este necesara experienta. Cerinte: - cunostinte minime PC - calculator, conexiune internet - rabdare, seriozitate, minim 18 ani. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii trimise prin email. Dupa perioada de instruire veti incepe sa lucrati. Cereti detalii la adresa: miky_2226@yahoo.com Oferim si solicitam seriozitate! Nu uitati: Succesul se ascunde in ambitia de a nu renunta iar Încrederea este balamaua usii anunturi din:

Personal asigurari

Broker de asigurare cauta colaboratori la nivel national. Responsabilitati: - Experienta in vanzari constituie un avantaj; - Abilitati de comunicare si negociere, aptitudini de vanzare, atitudine proactiva si orientare spre client, seriozitate. - Promovarea serviciilor companiei; - Realizarea unui portofoliu de clienti diversificat de persoane fizice si juridice; - Administrarea permanenta a portofoliului de clienti. Cerinte: - Persoana care doreste obtinerea unor venituri suplimentare; anunturi din:

27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Oferte locuri de munca

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Oferte locuri de munca