Prestari servicii (Oportunitati)
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Prestari servicii (Oportunitati) ...

Producator piatra naturala Ediltutto

Nu este chiar atat de dificil si scump sa aveti o locuinta care sa arate excelent. Piatra naturala si granitul nu sunt o solutie atat de scumpa precum ati putea crede. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Aici gasesti sufletul pereche!easy-dates.ro

Te-ai saturat sa fii singur?Vrei sa fii din nou iubit?Vrei sa-ti faci mai multi prieteni noi?Sau cauti un suflet pereche?Aici gasesti tot ce iti doresti!www.easy-dates.ro anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Vand Like-uri Facebook,Foto like,etc si Youtube like,subscriberi,Views

Vand Like-uri Facebook,Foto like,subscriberi facebook,ETC si Youtube like,Dislike-uri,subscriberi,Views,comentari,comentari cum le doriti voi,twitter followers,tweet,retweet,google +,traffic website,like-uri pentru fotografi facebook,voturi facebook,postari facebook,followers pe instagram,etc id.mes.nelustoica86@yahoo.com mai multe informatii http:vandlikeurifacebook.cabanova.com/ anunturi din:

Credite afaceri mici si mijlocii si producatori agricoli

Oferim consultanta gratuita pentru accesarea de microfinantari (credite) pentru afaceri mici si mijlocii sub orice foma de organizare (SRL, SA, PFA, II, AF, IF, Certificat de producator). Si pentru: firme nou infiintate, firme cu pierdere, datorii la bugetul de stat etc. Pentru producatorii agricoli exista varianta cumpararii de utilaje agricole cu gaj pe bunul cumparat. Se accepta in garantie si terenul extravilan (la producatori). anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Traduceri Legalizate | Apostila Haga

Ai nevoie de o Traducere Autorizate / Traducere Legalizata sau Apostila Haga / Supralegalizare? Ai nimerit unde trebuie!!! Executam Traduceri Autorizate pentru toate limbile de circulatie internationale la cel mai bun raport calitate/pret. Asiguram Legalizarea Notariala si aplicarea Apostilei Haga/Supralegalizare pentru toate traducerile efectuate de catre biroul nostru de traduceri. Contactati-ne acum pentru a primi o oferta de pret personalizata!!! Pentru mai multe detalii: www.maralextrad anunturi din:

Promovare Firma

www.promovarefirma.eu ofera servicii de realizare site web, promovarea online, campanii SEO, SEM si PPC, promovare offline de servicii si produse, realizarea de materiale promotionale dar si diferite activitati biroctatice, deschiderea de puncte de lucru, cesiune, marire de capital, schimbare de administrator, schimbare de sediu, infiintare de firme sau asociatii si diferite modificari anunturi din:

Cazare la mare .Cazare la Mangalia

Si tu poti venii la mare,si sa ai cazare in conditii decente : 300 de metri pana la plaja 150 de metri de supermarketul LIDL 250 de metri de gara C.F.R foarte aproape de balnear foarte aprope de Statiunea Saturn 500 de metri pana la bowling (popice,dartz,billiard) 200 de metri de parcul Tosca Conditii decente: apartament cu 2 camere proaspat renovat (zugraveala,termopane) baie si bucaterie cu dotarii moderne la standarde europene tv si cab anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Cum public un anunt in ziar?

Cum public un anunt in ziar? o intrebare intalnita des pe internet. foarte simplu, stai acasa si anuntul tau apare a doua zi in orice ziar national (romania libera, libertatea, adevarul, ring, evenimentul zilei, click, bursa, capital, curierul national, az, anuntul telefonic sau ziar loca l(regional), transilvania expres, gazeta de sud, giurgiuveanul, cuget liber. important este sa ai conexiune la internet sau sa ai un telefon. 1. anuntul se poate dicta prin telefon la 021.336.79.00 sau 0721.213 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Mica si mare publicitate

Mica si mare publicitate la citatii, pentru fonduri europene, proiecte de mediu, licitatii pierderi, locuri de munca in ziarele: romania libera, libertatea, adevarul, evenimentul zilei, capital, national,anuntul de la a la z, anuntul telefonic,click, curierul, puterea national, cronica romana, curentul, bursa ziua, publitim, transilvania expres, cuget liber, telegraful, giurgiuveanul. publicitate in provincie. anunturi licitatii, anunturi citatii, anunturi oferte serviciu, anunturi pierderi acte anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Agentie de mare publicitate

Agentie de mare publicitate ofera spatiu de publicitate pentru machete fonduri europene, fonduri structurale, cu sigla sau logo licitatii, adunari generale in ziarele nationale: romania libera, bursa,ziarul financiar, adevarul, libertatea evenimentul zilei, jurnalul national, click, capital. in ziarele locale din judetele brasov, harghita, covasna, arad, ialomita, giurgiu, galati, bacau, iasi, timis, sibiu, alba iulia, caras, constanta severin, mehedinti, braila, maramures.. etc informatii pe ww anunturi din:

Fotograf evenimente

PhotoART Studio este alaturi de tine in momentele importante, oferindu-ti sprijinul si punand la dispozitia ta experienta si profesionalism. Alege sa imortalizezi cu stil aceste momente, surprinzand pasiunea, emotia si bucuria care te-au invaluit atunci, pentru a retrai cu intensitate peste ani si ani acele clipe... anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Inchirieri schele metalice Bucuresti 0,99 euro/mp/luna, pret promotional,schele-inchirieri.ro

Inchiriem schela metalica modulara la pretul de 0,99 euro plus TVA/mp/luna pentru suprafete mai mari de 1000 mp si durata de inchiriere mai mare de 2 luni. Pentru alte informatii si detalii nu ezitati sa sunati la numerele de telefon 021.327.45.15 ; 0724.61.49.62 ; 0724850350 sau sa ne trimiteti cererea dumneavoastra pe adresa office@lafabrica.ro anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

TRANSPORT MOBILIER BAGAJE MARFA

Transport ieftin cu duba de 3,5 tone, acces orice zona, mutari mobila,mutari garsoniere, mutari apartamente,frigidere,masini de spalat ,bagaje , diverse materiale, asigur personal pentru mutari . Seriozitate . 0730363084 sau 0760828802 anunturi din:

cursuri coafor manichiura pedichiura(unghii tehnice)cosmetica(machiaj)masaj

Transilvania Centru de Formare Profesionala organizeaza cursuri in domeniile:Coafor, Manichiura-pedichiura(unghii tehnice), cosmetica si masaj.Diplomele sunt acreditate de catre Ministerele Educatiei si Muncii si sunt recunoscute si la nivel international. Cursurile se fac 90% practic direct intr un salon de infrumusetare, programul este flexibi, iar durata cursului este de trei luni.Acte necesare:copie buletin,copie certificat nastere, copie diploma de studii, copie certificat de casatorie, ade anunturi din:

Camin de Batrani Privat

Perfect Residence Bucuresti - Perfect Residence este un camin batrani, situat in Bucuresti, in zona 1 Mai - Podul Constanta, avand servicii personalizate pentru fiecare rezident in parte. Caminul are o capacitate de 30 persoane, avand camere de 2,3 si 4 locuri. anunturi din:

Consultanta OMFP 946/2005 - Implementare controlul intern managerial

Oferim consultanta institutiilor publice in vederea implementarii sistemului de control intern/managerial conform OMFP 946/2005. Realizam proiectarea, documentarea, elaborarea si implementarea sistemului de control managerial la cele mai mici preturi din Romania. http:www.controlul-managerial.isostandard.ro/ anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

AVOCAT, 0217251566

AVOCAT, reprezentare penal, civil-comercial, muncii, divorturi, partaje, minori, infiintari SRL, transcrieri acte cetatenie, consultatii diverse Dr. Taberei - Drumetul, 0217251566/0744271251, din timp ! anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

SERVICII FUNERARE NONSTOP

OFERIM SERVICII FUNERARE NONSTOP.TRANSPORT,IMBALSAMARE,CONSTATARE DECES,ACTE,PARASTASE,ACCESORII,CATERING,COROANE SI JERBE,ETC.SICRIE INCEPAND CU 220 RON. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

VAND NISIP, 0730670803 BALAST PIETRIS MARGARITAR - PAMANT VEGETAL - EVACUARI MOLOZ

TEL 0730670803 VAND NISIP(0-3)mm ,MARGARITAR (4-8)mm,PIATRA MICA ( 8 - 16 ) mm , PIATRA MARE( 16 - 32 ) mm ,BALASTRU ( 0 - 16 )mm ,REFUZ DECIUR ( 32- 64) mm,PAMANT NEGRU VEGETAL DE FLORI SI GRADINA,PAMANT UMPLUTURA - CARAM MOLOZ DE LA DEMOLARI SI EXCAVATII,GUNOI ,CRENGI ... – ORICE ORIUNDE ORICAND - DA LA 1 mc - 22 mc.LIVRAM IN BUCURESI , ILFOV, GIURGIU, anunturi din:

Tehnoredactare

Ofer servicii de culegere text. Profesionalism. Tariful este afişat în imaginea ataşată anunţului. Corectură text, adăugare diacritice etc. - 0, 7 lei/pagină (1200 caractere). Preţul final se stabileşte la terminarea lucrării, contorizarea caracterelor fiind făcută automat de programul de tehnoredactare. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Sonorizare Constanta - Power Play

Power Play - inchiriaza si comercializeaza echipamente pentru sonorizari profesionale. Echipamente sunet, echipamente lumini, videoproiectoare, ecrane proiectie, plasme pentru orice fel de manifestari publice sau private (concerte, festivaluri, festivitati, conferinte, campanii publicitare, showroom, nunti, botezuri, petreceri, etc.) si oameni calificati in domeniu. Pentru rezervari echipamente si comenzi va rugam sa ne contactati. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

KCS consultanta recuperari creante

Nu lasa datoriile debitorilor sa se prescrie pe motiv ca nu ai fonduri pt. taxe, onorarii etc. Actioneaza acum. Te ajutam noi. Suna si fa-ti o programare cu un consilier. Detalii si conditii pe site anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Achizitii deseuri plastic sticla pet

Achizitii deseuri plastic sticla pet acumulatori rezistente arse zgura staniu zgura cositor aluminiu cupru plumb deseuri din procesul de productie nichel zinc zamac timplarie pvc fier vechi tabla zgura turnatorii etc. prioritate pentru: AR ,TM ,CS,HD anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Mobilier La Comanda

Executam mobilier adaptat necesitatilor domneavoastra, dormitoare, bucatarii, livinguri, birouri. Pentru o oferta detaliata nu ezitati sa ne contactati. Ne gasiti si pe https://www.facebook.com/pages/Mobila-La-Comanda/358970794224410 Email: moanta.andrei@gmail.com Nume: Andrei Moanta Telefon: 0743117999 Oras: Bucuresti anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Servicii de transport si expeditii de marfa in toata Europa

Firma de transport marfa efectueaza transport de marfa din Romania catre Austria Italia Franta Germania Belgia Olanda.Transportul se face cu autoutilitare de incepand de la 1.5 t la 22 t.Pe toata durata transportului marfa fiind asigurata. Transporturi de marfa din Romania catre orice tara din Europa cu livrari saptamanale. Detalii pe www.degami.ro sau la 0746515225 0727219001 anunturi din:

25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Prestari servicii (Oportunitati)

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Prestari servicii (Oportunitati)