Prestari servicii (Oportunitati)
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Prestari servicii (Oportunitati) ...

Prestari servicii (Oportunitati)

Transport marfa, mutari apartamente, camion cu lift si transpaleta

Efectuam servicii de transport rutier intern si international cu camioane de 7,5to- 3,5to s.u., volum 36-38 mc, 6,2ml, dotate cu lift hidraulic, transpalete. Camion cu prelata decopertabila, înălțime utila 2,65 m.. Servicii de mutari apartamente, relocari sedii, manipulare, ambalare, depozitare. PRETURI MICI-NON STOP!!!! A&M Black Beauty 2007 0730.239.162 0752.019.091 Andrei Lepadatu anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

relocare industriala relocari arhive relocari obiecte grele mobilier

blejan mobinstal detine cunostintele si logistica necesara pentru a desfasura cele mai complexe lucrari de relocare industriala. va asteptam cu incredere sa apelati la serviciile noastre care mai includ si: -transport marfa (intern si international) , mobilier , obiecte , relocari sedii firme , dispunem de masini cu sarcina utila 3,5 tone 22 metri cubi si personal incarcare-descarcare calificat , la preturi de criza. -personal specializat in aranjamente interne de mobilier , montare/demonnntare, anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Cruci, monumente funerare

Monument funerar marmura, inaltime 90 cm latime 55 cm grosimer 8 cm, cu sculptura sau fara sculptura, detalii pe www.romarmura.com anunturi din:

Reprezentare juridica Consultanta

Avocati siguram asistenta si reprezentare in domeniul dreptului penal- inselaciune, delapidare,gestiune frauduloasa, trafic (de influenta), dare si luare de mita, abuz de incredere, abuz in serviciu si altele; civil- divort, partaj, mosteniri, iesire indiviziune, revendicare, somatie de plata, infiintari firme, modificari caen anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Travertin Carpinis sau Geoagiu

Travertin placaj pentru glafuri sau pavat, taiate la diferite dimensiuni, calitate deosebita, detalii pe www.romarmura.com anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Cum public un anunt in ziar

Cum public un anunt in ziar? o intrebare intalnita des pe internet. foarte simplu, stai acasa si anuntul tau apare a doua zi in orice ziar national (romania libera, libertatea, adevarul, ring, evenimentul zilei, click, bursa, capital, curierul national, az, anuntul telefonic sau ziar loca l(regional), transilvania expres, gazeta de sud, giurgiuveanul, cuget liber. important este sa ai conexiune la internet sau sa ai un telefon. 1. anuntul se poate dicta prin telefon la 021.336.79.00 sau 0721.213 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Mica si mare publicitate ziare

Mica si mare publicitate la citatii, pentru fonduri europene, proiecte de mediu, licitatii pierderi, locuri de munca in ziarele: romania libera, libertatea, adevarul, evenimentul zilei, capital, national,anuntul de la a la z, anuntul telefonic,click, curierul, puterea national, cronica romana, curentul, bursa ziua, publitim, transilvania expres, cuget liber, telegraful, giurgiuveanul. publicitate in provincie. anunturi licitatii, anunturi citatii, anunturi oferte serviciu, anunturi pierderi acte anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Agentie de mare publicitate

Agentie de mare publicitate ofera spatiu de publicitate pentru machete fonduri europene, fonduri structurale, cu sigla sau logo licitatii, adunari generale in ziarele nationale: romania libera, bursa,ziarul financiar, adevarul, libertatea evenimentul zilei, jurnalul national, click, capital. in ziarele locale din judetele brasov, harghita, covasna, arad, ialomita, giurgiu, galati, bacau, iasi, timis, sibiu, alba iulia, caras, constanta severin, mehedinti, braila, maramures.. etc informatii pe ww anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Curs Coafor Stilist , Curs Manichiura , Curs Cosmetica , Curs Masaj

Fashion Academy, va ofera cursuri de formare profesionala cu diplome acreditate de Ministerul Muncii si Educatiei si recunoscute in UE,Cosmetica-va ofera ocazia sa invatati arta de a pune in valoare frumusetea naturala,Coafor Stilist -va ofera ocazia sa sa va dezvoltaþi aptitudinile în cadrul cursurilor de tunsoare, culoare, styling, colorimetrie, structura pãrului ºi a pielii,Make-Up-poti descoperi cat de frumos este sa introduci arta in make-up-ul clasic,Manichiura-va ofera prilejul de a b anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

AVOCAT, 0744271251/ 0724059955

Avocati, reprezentare civil-comercial, penal, muncii, divorturi, partaje, minori, transcrieri acte, infiintari S.R.L. consultatii diverse cabinet Dr. Taberei- Drumetul, cu programare: 021.725.15.66 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Certificat energetic apartamente si case

Auditor energetic autorizat, membru al Asociatiei Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania (AAECR), realizez certificate energetice pentru case si apartamente necesare conform Legii 372/2005, pentru orice tranzactie imobiliara de vanzare/cumparare/inchiriere, cat si la receptia lucrarilor. Seriozitate garantata. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

SCOALA DE SOFERI OPEL 650 RON

Scoala de soferi cat.B.Bucuresti.Orele de conducere se efectueaza pe autoturism opel astra.Incepere imediata,legislatie rutiera gratuit.Se fac 15 sedinte de conducere in trafic pe traseul de examinare.Examenul se sustine pe autoturismul pe care se efectueaza orele de conducere.Posibilitate intocmire dosar.Pret:650 RON.Plata in rate.Tel:0769116588 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

ANALIZA RISC SECURITATE FIZICA

PROFESIONAL SECURITY DIVISION furnizeaza servicii de evaluare a riscului la securitatea fizica, conform Legii 333/2003, H.G. 301/2012 si Instructiunii nr. 9/2013 a MAI - Partenerul dumneavoastra de incredere, fiind in masura sa efectueze la timp si cu acuratete evaluarea riscului pentru obiectivele care intra sub incidenta acestei obligatii legale. Ce presupune evaluarea de risc la securitate fizica? Analiza de risc la securitatea fizica se materializeaza prin documentatia intocmita in cadr anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Ecusoane personalizate, ecusoane gravate, ecusoane metalice

Ecusoane personalizate, ecusoane gravate, ecusoane speciale, ecusoane cu rasina, ecusoane metalice, ecusoane plastic, ecusoane vopsite, ecusoane PVC, ecusoane volumetrice, ecusoane inscriptionate cu orice informatii, ecusoane ieftine, ecusoane de lux, ecusoane de orice forme si culori, ecusoane personal, ecusoane barmani, ecusoane ospatari, ecusoane pentru hoteluri si pensiuni, ecusoane pentru lucratori comerciali, ecusoane asistenti medicali, ecusoane angajati din orice domenii de activitate. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Placi funerare gravate, placi metalice gravate, placi gravate pentru cruci, placi morminte

Realizam placute gravate pentru cimitir rezistente la exterior. Gravam placi din marmura si granit cu dim. de maxim 90x60cm. Suplimentar, gravura poate fi vopsita cu negru sau alta culoare. Executam placi metalice gravate pentru cimitir, placi din ABS gravate pentru cruci, placi funerare gravate , placi inscriptionate pentru morminte, in functie de necesitatile clientilor.Gravura se face computerizat nu manual si astfel obtinem placute funerare gravate cu litere si semne bine conturate. Placile anunturi din:

INFIINTARI FIRME, SEDII SOCIALE, ACTE 0720615062

INFIINTARI FIRME: SRL, SA; PFA; ONG: ASOCIATII, FUNDATII, Filiale, Sucursale; OFERIM SEDII FIRME in ORICE SECTOR din Bucuresti/Ilfov; INFIINTARI PUNCTE LUCRU, ASOCIERI/CESIUNI; MAJORARI CAPITAL SOCIAL, FUZIUNI, DIVIZARI, LICHIDARI; RADIERI; SUSPENDARI, REGISTRU COMERTULUI. MARCA INREGISTRATA OSIM, INSTANTA. 0720615062/ 0730448821, WWW.CONVENIENT.RO anunturi din:

Servicii seo oferite de compania Psihotronic Protect

Daca doriti sa beneficiati de o oferta de servicii seo profesionale tot ce trebuie sa faceti este sa solicitati o oferta de pret folosind formularul de pe pagina noastra web sau sa ne sunati la numarul afisat.Pentru ca siteul dumneavoastra sa fie bine promovat apelati acum la o firma specializata in servicii it. anunturi din:

Infiintari Firme

Infiintare societati comerciale, PFA, IF, SA,ONG,club sportiv, declarare, autorizare puncte lucru,cabinet medical, cooptare, retragere asociaţi, radiere, dizolvare,lichidare,suspendare activitate societati,gazduire sediu social,cesiune parti sociale,avize Directia Sanatate Publica, Directia Sanitar Veterinara,Agentia pentru protectia mediului,consultanta in domeniu anunturi din:

Achizitii deseuri

Achizitii deseuri plastic sticla pet acumulatori rezistente arse zgura staniu zgura cositor aluminiu cupru plumb deseuri din procesul de productie nichel zinc zamac timplarie pvc fier vechi tabla zgura turnatorii etc. prioritate pentru: AR ,TM ,CS,HD anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Publicitate pe 200 siteuri

Vrei sa ai mai multi vizitatori pentru anuntul tau? Vrei ca oferta ta sa fie gasita cat mai repede de cumparatori? Publicam anuntul tau pe 200 siteuri de anunturi. Detalii pe www.TopAnunt.com anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

PRO DETECTIVE AGENCY Detectivi particulari Timisoara

De 10 ani PRO DETECTIVE AGENCY -agentie de detectivi particulari este autorizata pentru investigatii si filaje profesioniste.Cu PRO DETECTIVE AGENCY obtineti rapid informatii si probe la cel mai corect raport pret- rezultate.Confidentialitatea garantata. Alegeti sa lucrati cu profesionisti in supravegheri,filaje si obtinere de probe pentru procese! Experienta,seriozitatea si rezultatele sunt atuurile noastre.Detalii pe www.prodetective.ro anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Dj botez ieftin,Dj nunta ieftin

Dj botez de la 500 lei, Dj nunta de la 800 lei DJ MC cu experienta ofer servicii sonorizari profesionale nunti, botezuri, cununii civile, petreceri, aniversari, majorate, banchete. “Calitatea serviciilor oferite reprezinta garantia evenimentului perfect”. Oferta speciala 2013: Pachet complet dj- video- foto, de la 1800 lei anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Contabilitate ieftina!

Firma de consultanta financiara, oferim o gama diversificata de servicii: contabilitate completa,resurse umane si salarizare,intocmire si depunere situatii financiare, consultanta fiscala si optimizari costuri Preturi rezonabile, negociabile in functie de volumul de activitate. Ne puteti contacta la nr. de telefon 0729.568.340 sau la adresa de e-mail: ncs.contab@gmail.com, de L-V, intre orele 9-19 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Achizitii deseuri

Achizitii deseuri plastic sticla pet acumulatori rezistente arse zgura staniu zgura cositor aluminiu cupru plumb deseuri din procesul de productie nichel zinc zamac timplarie pvc fier vechi tabla zgura turnatorii etc. prioritate pentru: AR ,TM ,CS,HD anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Vrei anuntul tau pe primul loc

Vrei ca anuntul tau sa fie pe primul loc? Noi avem solutia, iti publicam anuntul pe 200 siteuri. Detalii www.TopAnunt.com anunturi din:

23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Prestari servicii (Oportunitati)

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Prestari servicii (Oportunitati)