Oferte locuri de munca
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Oferte locuri de munca ...

Oferte locuri de munca

Compania Euroforce, Anglia angajeaza croitori

Compania Euroforce, Anglia angajeaza • Croitori (cutter)- manual cu foarfeca sau culis si banzic Cerinte: • experienta minim 2 ani in tapiterie, piele si/sau textile • LIMBA ENGLEZA la nivel conversational prezinta avantaj Beneficii: • Salariul dupa plata taxelor : 1. 200 - 1. 400 GBP/luna plus bonusuri si ore suplimentare. • Va oferim sprijin in gasirea unui loc de cazare , • Va oferim sprijin in deschiderea unui cont bancar • Obtinem NINo. Contact: 0362630106 anunturi din:

Oferte locuri de munca

Pizzar si ajutor de bucatar

Pizza BellaRoma se relanseaza cu un nou concept. Angajam pizzar si ajutor bucatar. Oferim tratament civilizat angajatilor. Cerem seriozitate si responsabilitate. Domiciliu de preferat in apropiere, zona Mall Vitan, Piata Alba-Iulia. Cei interesati sunt rugati sa trimita CV sau sa lase datele de contact si cateva informatii despre experienta profesionala pe adresa: pizza.bellaroma@yahoo.com. Multumim. anunturi din:

Oferte locuri de munca

Angajare personal curatenie blocuri CIM

Vreau sa ma angajez ! Angajare prin CIM, -numele si prenumele, -data nasterii, -domiciliul stabil actual, -telefon mobil, -e-mail, -ultima forma de invatamant absolvita sau in curs de finalizare, -optiuni privind programul de lucru 4h/zi, 6h/zi, 8h/zi, persoana care doreste sa colaboreze cu noi trebuie sa tina cont de urmatoarele : -sa faca dovada ca este sanatoasa clinic si medical. -sa prezinte un cazier judiciar eliberat recent. -sa fie comunicativa,serioasa,curata,etc. -sa poata anunturi din:

Oferte locuri de munca

Angajari Ospatari Vase de Croaziera

23-25 Noiembrie 2015, JOB CRUISE- BUCURESTI Interviuri finale cu reprezentantii ROYAL CARIBBEAN CRUISE LINES CONDITII GENERALE DE RECRUTARE : 1. Nivel mediu de comunicare in limba Engleza. 2. Experienta in restaurant sau bar. 3. Experienta anterioara pe nave nu este obligatorie NU se percep taxe / comisioane pentru mediere ! Cazare, masa si asigurari acoperite de angajator. Contact: recruiting@jobcruise.ro; cristian@jobcruiseship.com Detalii: www.jobcruise.ro Telefon: 0314.32 anunturi din:

Oferte locuri de munca

Compania Euroforce, Anglia angajeaza vopsitori auto

Compania Euroforce (Marea Britanie) angajeaza: • Vopsitori auto care pot sa si pregateasca autovehiculele pentru a fi revopsite Cerinte: • experienta minim 3 ani in domeniu • Industrii vizate: auto, feroviara, industriala, aviatie • Vopsitorul trebuie sa fie capabili sa isi pregateasca autovehiculul pentru vopsire si este de preferat sa aiba propriile unelte (masca sau pistol) • Se cere experienta in vopsitul camioanelor, dubelor etc • Trebuie sa posedati abil anunturi din:

Compania Euroforce, Anglia angajeaza soferi

Compania Euroforce (Marea Britanie) angajeaza: • Soferi categoria B (pentru furgonete/dube 3.5t) • Soferi categoriile C+E (cu mai putin de 6 puncte de penalizare, card CPC, Tahograf) Cerinte: • Experienta (preferabil in Marea Britanie) • LIMBA ENGLEZA la nivel conversational Responsabilitati: • Jobul implica livrari pe tot teritoriul Marii Britanii pentru clientii nostri • Indeplinirea tuturor livrarilor si colectarilor la standardele cerut anunturi din:

Locuri de munca pe teritoriul u . e , salarii pana la 1900 euro !

Recrutam personal pentru diferite domenii precum : amenajari spatii verzi, agricultura, forestier. se cere : seriozitate, harnicie , perseverenta . se ofera : salarii pana la 1900 euro net / lunar ,cazare asigurata , asigurare medicala , perioada de acomodare ; program flexibil : 8-10 ore / zi , se lucreaza 5-6 zile / saptamana , detalii : 0722.775.695/ 0740.827.365/ 0765.634.636, program l-v 09-17 . alege sa lucrezi la standarde europene ! anunturi din:

Oferte locuri de munca

Ingrijire batrani Austria

Peste 20 de Posturi la INGRIJIRE BATRANI AUSTRIA. Salarizare incepande de la 1200 euro SVA inclus. Fara comision transport asigurat GRATUIT. Timisoara: Bv. Iuliu Maniu nr. 41 (fosta str. Resitei) Resita: Piata 1 dec, Nr 25 (in sapte la Sala Polivalenta) Tel:+40355401010; +40722272223 Prin email: contact@connectjob.ro www.connectjob.ro anunturi din:

Oferte locuri de munca

Cautam Colaboratori in tara!

Cautam colaboratori pentru produse financiare IN TOATA TARA. Oferim suport si materiale de training, comisioane motivante si portofoliu de produse diversificat. Poate fi o activitate suplimentara, o extindere de portofoliu, pentru cei care deja activeaza in domeniu, sau se pot face doar recoamndari pentru clienti interesati de credit. anunturi din:

Ocazie! curs mecanic auto la numai 590lei.

Ocazie! curs mecanic auto la numai 590lei. minim 8 clase, 16-59 ani. www.cursmecanicauto.ro 0740145457 anunturi din:

Oferte locuri de munca

Agenti de asigurari in sistem de brokeraj

RITTER BROKER DE ASIGURARE CAUTA COLABORATORI LA NIVEL NATIONAL Incheiem contracte de colaborare pe baza de comision cu persoane fizice sau persoane juridice care au experienta in domeniul asigurarilor. Activitate: -Promoveaza si vinde produse de asigurare -evalueaza nevoile clientilor si prezinta ofertele societatilor de asigurari -dezvolta portofoliul si reteaua de subcolaboratori Beneficii: - fara program fix, fara target - comisioane atractive - suplimentarea veniturilor cu efor anunturi din:

Oferte locuri de munca

ANGAJEZ OPERATOARE AMANET

- Bacalaureatul ; - Cunostinte minime de operare PC si utilizare a internetului; - Punctualitate, rigurozitate , amabilitate - Profesionalism in indeplinirea sarcinilor de serviciu; - Personalitate prietenoasa si dornica de a veni in intampinarea nevoilor clientilor; - Foarte bune abilitati de comunicare; - Atentie la detalii; - Nu este necesară experienţa , se asigură pregătire pentru postul ocupat; Responsabilitati: - interactiunea cu clientii; - verificarea si evaluarea gara anunturi din:

Oferte locuri de munca

Locuri de munca in Danemarca

RCC AGRO DK srl, ofera locuri de munca pt femei, barbati si cupluri,varsta 18-32 ani,vorbitori de limba engleza-nivel mediu,in fermele zootehnice din Danemarca.Posturile disponibile sunt pentru ingrijitori animale in ferme de porci,vaci sau pasari. Contractele sunt pe o perioada de 12- 18 luni cu posibilitate de prelungire pe o perioada nelimitata, in urmatoarele conditii : - salarizare : salariul minim brut in primele 6 luni este de cca : 11.021kr = 1470 euro brut(iar salariul net este de 105 anunturi din:

Oferte locuri de munca

OSPATAR - CHELNER / BARMAN / CAMERIST / BUCATAR - vase croaziera

Agentia JOB CRUISE - Bucuresti, anunta organizarea de interviuri de angajare pentru posturile de OSPATAR - CHELNER / BARMAN, CAMERISTE si BUCATAR ( fete-baieti) DATA INTERVIU: Octombrie, 2015. ANGAJATORI: ROYAL CARIBBEAN CRUISE LINES & CELEBRITY CRUISES CERINTE: Nivel mediu - bun de comunicare in limba Engleza. Experienta pentru postul de aplicare; Experienta anterioara pe nave nu este obligatorie ALTE INFORMATII: Loc de munca pe perioada nedeterminata, contracte active intre 6 - 8 anunturi din:

Oferte locuri de munca

OPERATOR DEPOZIT- ANGLIA

Candidatul ideal: - vorbitori de limba Engleza, atitudine flexibila, persoane muncitoare, experienta in depozit nu este obligatorie. - contract pe perioada nedeterminata, inregistrat la camera de munca din Anglia - venit net estimat ~500 – 700 lire ( venit obtinut in urma deducerilor impozitelor si taxelor, a costurilor de cazare, masa si transport local) NU SE PERCEP TAXE SAU COMISIOANE PENTRU SERVICIILE DE MEDIERE SI ASISTENTA PENTRU INCEPEREA RAPORTURILOR DE MUNCA! anunturi din:

Oferte locuri de munca

Ingrijire batrani Austria

Cautam ingrijitoare si asistente medicale pentru Ingrijire batrani Austria. Salarizare de la 1200 €-1800 €/28 zile lucrate. Fara comision si transport gratuit la adresa. Ne puteti contacta luni-vineri 9-18 La adresa: Bv. Iuliu Maniu nr. 41, Timisoara Telefonic: +40371340100 sau +40722272223 Prin email: office@job-search.ro www.job-search.ro Pret: 1300 Euro anunturi din:

Oferte locuri de munca

Hotel/Pensiune Germania

Angajam in cele mai serioase conditii menajera cu varsta maxima de 50 de ani cu limba germana nivel de intelegere,sa detina permis de conducere,preferabil si cu engleza,harnica serioasa.conditii excelente,cazare masa drum gratuit.fara taxe si comisioane la plecare.Cautam si ospatari/bucatari tot cu limba germana nivel cel putin incepator.Oferim seriozitate maxima.Informatii de L-V 09-17 Pret: 1750 Euro anunturi din:

Oferte locuri de munca

Locuri de munca in Germania

Firma de plasare forta de munca din Arad,recruteaza personal din intreaga tara in cele mai serioase conditii,pentru diferite domenii,la Burger King(ajutor bucatarie si curatenie,casieri,sefi tura)cu varsta maxima 45 de ani,in domeniul hotelier,ospatari/ospatare pentru hoteluri de clasa superioara,menajere pentru Nordul Germaniei,in conditii excelente,menajera la pensiune.Se cere personal cu limba germana nivel cel putin incepator,persoane harnice serioase de incredere.Locurile de munca sunt disp anunturi din:

Agenti Curatenie

AGENTI curatenie cu experienta, pt. birouri ,Bragadiru. Program 8 h/zi, luni-vineri, contract munca, salariu atractiv; 0728.870.117/ 021.311.70.01 ; suport@intercomserv.ro, www.curatart.ro Pret: Euro anunturi din:

Oferte locuri de munca

Macelari In Anglia

Bonus Oferit Agentia de recrutare 360 Recruitment , angajeaza macelari Pentru luna Ianuarie datorita noilor contracte pe care le avem in Marea Britanie , Irlanda,Scotia De asemenea avem si o grila interesanta de Bonusuri si beneficii Doar pentru ca nu Incasam COMISION Salarizare: Salariul minim incepand de la £7,08 si poate ajunge la £13,50/h in functie de Client si de Experienta dvs. Beneficii: Echipament oferit Gratuit de catre abator. Transportul la abator in majoritatea cazuri anunturi din:

Urgent: ANGAJAM ajutor de bucatar si procesatori legume

Iti doresti un job in bucataria OalaCuBunatati? Cautam ajutor de bucatar (minim 2 ani experienta), procesatori legume (cu/ fara exp) si curatenie/ igienizare. Daca esti disponibil contacteaza-ne la hr@oalacubunatati.ro sau telefonic 0729.88.55.88. Pret: Euro anunturi din:

lucratori germania

Locuri disponibile Germania 1400-1600 euro Oferim locuri de munca sigure si stabile in strainatate, pentru postul de ajutor in gospodarie. LOCURI LIMITATE! Persoanele interesate trebuie sa fie serioase, fara probleme de sanatate sau legale si vor beneficia de un salariu atractiv, cazare si 3 mese/zi si ore suplimentare platite. Toti cei care se regasesc in descrierea de mai sus sunt asteptati sa isi ocupe locurile de munca iar pentru inf suplimentare va asteptam la nr de tel 0757959596 07406392 anunturi din:

Oferte locuri de munca

Business/job part-time. Google

DescoperaAdsense.eu Cautam persoane interesate care doresc sa isi inceapa un business Google Adsense. Profit: 800 E lunar. Munca ta: promovarea site-urilor pe care le primesti. Beneficiezi de suportul nostru garantat. Nu ai nevoie de experienta. Acceseaza DescoperaAdsense.eu si afla mai multe despre oferta noastre de business. ID Messenger: vanzaridhost ID Skype: firmadhostca anunturi din:

Singura calitate de care ai nevoie pentru a reuşi: putere mentală

Tot ceea ce dăruim se întoarce mai devreme sau mai târziu la noi. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email sandaafrim@gmail.com anunturi din:

munca in germania 1400-1800

Contracte legale de munca Germania 1400-1800 euro Venim in sprijinul dumneavoastra cu oferta de munca legala in Germania, in domeniul transporturilor (soferi categ. B si categ C si E). Dorim sa colaboram cu persoane serioase, apte pentru munca si fara probleme legale care vor avea parte de beneficii atractive: salariu cuprins intre 1400 si 1800 de euro, cazare si masa asigurate si ore suplimentare platite. Pentru informatii suplimentare si inscrieri va asteptam de luni pana vineri intre orele 9 anunturi din:

22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Oferte locuri de munca

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Oferte locuri de munca