Propuneri de afaceri
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Propuneri de afaceri ...

Propuneri de afaceri

fast food, autorulota, shaworma, rulota fast food, targuri evenimente

Vand fast food mobil gata de a fi folosit. Este vorba de o autorulota Fiat Ducato, adusa din Germania, fabricata in anul 2004 in stare foarte buna de functionare. Masina este foarte bine intretinuta si are 132000 km . Motorul este super OK, merge frumos, nu scoate fum, nu consuma ulei si porneste bine indiferent de temperatura de afara. Are 2 baterii si convertor 12volti-220 volti si 220 volti - 12 volti. Pe partea de fast-food are ca dotari aparat mare pentru shaworma (pana la 70 kg carne), fri anunturi din:

Colaborare online - companie SUA!

Porneste care independenta financiara ! Noi chiar iti oferim tot ce ai nevoie!Detalii pe www.cariera-noua.ws anunturi din:

Colaborare pe net-job domiciliu

Se cauta persoane cu cunostinte medii privind lucru pe calculator,cunostinte de lb.engleza pentru lucru la domiciliu(postari reclame,anunturi etc.). Detalii pe www.online-profit.ws anunturi din:

Propuneri de afaceri

Cumpar Dosare ANRP 0788029694 Cea mai buna oferta!

Cumpar Puncte FONDUL PROPRIETATEA, LITIGII SI DOSARE ANRP. Plata si formalitatile le fac concomitent. Tel 0721.032.414 sau 0788.029.694. Rog si ofer seriozitate (exclus intermediari). Cea mai buna oferta! www.facebook.com/pages/TerziuSinvestment/301840273180077 anunturi din:

Propuneri de afaceri

Automate de Cafea

AUTOMATE de cafea Vending 6-8 selectii, pretabile pentru spalatorii auto, magazine, birouri, spa, saloane de infrumusetare, fabrici, Zanussi Colibri, 650 € Zanussi Kiko, 1.500 €, 0722.518.840; adrian.stancu@intercomserv.ro Pret: 650 Euro anunturi din:

Propuneri de afaceri

CUMPAR DOSARE ANRP

CUMPAR DOSARE DE DESPAGUBIRI AFLATE LA ANRP IN BAZA LEGILOR NR. 9/1198 (BULGARIA-CADRILATER) SI NR. 290/2003 (BASARABIA-BUCOVINA). Pret: 25000 Euro anunturi din:

Propuneri de afaceri

Cumpar puncte ANRP 0788029694. Cel mai bun pret!

Cumpar Puncte FONDUL PROPRIETATEA, LITIGII SI DOSARE ANRP. Plata si formalitatile le fac concomitent. Tel 0721.032.414 sau 0788.029.694. Rog si ofer seriozitate (exclus intermediari). Cel mai bun pret! www.facebook.com/pages/TerziuSinvestment/301840273180077 anunturi din:

Propuneri de afaceri

Fabrica pavaje vibropresate

Vand total sau partial fabrica aflata in functiune (fara datorii sau credite), care produce pavaj, borduri, boltari. Fabrica cuprinde: vibropresa automata cu PC-fabricatie daneza, 7 tipuri de matrite, 2 statii de betoane cu PC, pod rulant, masina de paletat cu PC si sistem de aranjare tavi. Produce 1mp/60 sec. Pret: 120000 Euro anunturi din:

Propuneri de afaceri

hotel restaurant terasa

Vindem, inchiriem pe termen lung, complex hotelier format din: - Hotel cu 121 camere 3 stele - Restaurant de evenimente de lux cu peste 300 de locuri, - bar/bistro cu peste 100 de locuri, - Restaurant Libanez de lux cu peste 100 de locuri - Sali de Conferinta - Coafura, Frizerie, - Terasa de vara cu peste 300 de locuri, - Parcare 50 de locuri Locatia se gaseste la poalele Muntiilor Paring in centrul orasului Petrosani, vecina cu Parcul Central al orasului la aproximativ 10 minute anunturi din:

Munca de acasa, castig garantat cu contract, valabil toata Romania

Cu un Pc conectat la internet si minime cunostinte de folosire, iti poti asigura financiar viitorul! Perseverenta de a posta anunturi circa 1-1,5 ore pe zi, iti aduc garantat venituri de cel putin 300 de dolari lunar. NU vei mai avea teama concedierilor!Instruire si asistenta, asigurate. Fara sefi, condica sau program impus, muncesti de la domiciliu, cat, si cand poti. Afla cum intri intr-un proiect grandios,,intra pe www.online-profit.ws anunturi din:

Propuneri de afaceri

vand afacere pet shop

Magazinul a fost deschis in luna iulie,spatiul are 45mp ,chiria este de 800 eur lunar ,investitia a fost de 10mii de eur in amenajare si avem marfa de 5000 eur in el.Sunt 3 incaperi ,in prima incapere este magazinul cu hrana si accesori pentru animale in incaperea a doua este frizeria si in a treia este baia pentru animale. Pret: 6000 Euro anunturi din:

Propuneri de afaceri

Ai nevoie de bani? Te ajutam noi!

Credite de nevoi personale pentru salariati sau pensionari, APROBARI RAPIDE doar cu buletinul si adeverinta de venit sau cuponul de pensie in 24 de ore de la trimiterea actelor, varsta de aplicare intre 21 si 65 de ani, venitul minim acceptat 500 de lei, programe de creditare personalizate in functie de profilul si de nevoile fiecarui client, DOBANDA FIXA incepand de la 8,5% pe an. (Se accepta si anumite intarzieri in Biroul de Credit) Pret: 1 Lei anunturi din:

INREGISTREAZATE SI CASTIGA BANI

Lucrezi de acasa! Iti faci singur programul. Nu conteaza varsta sau nivelul de studii important e sa incerci sa faci bani cu capul nu cu trupul.....fi destept si incearca sa castigi bani stand in pat .... anunturi din:

Caut partener de afaceri pentru un proiect cu finantare europeana

Caut partener de afaceri pentru un proiect cu finantare europeana : 70 % = 1,700,000 EURO NERAMBURSABILI . Eu personal optez pentru o fabrica de sulfat de aluminiu , produs folosit la tratarea industriala a apei potabile - am mai avut una si am exportat produsul in 60 de tari de pe 4 continente . anunturi din:

Sc cristi aliance srl in lichidare in dosar nr.516 98 2011

Sc cristi aliance srl in lichidare in dosar nr.516 98 2011 aflat pe rolul tribunalului ialomita prin lichidator calinoiu nicoleta vinde prin licitatie publica conform legii 85/2006 si a aprobarii adunarii generale a creditorilor din data de 24 07 2014 apartament trei camere situat in mun slobozia str nisipuri bl47 scc ap12 jud ialomita inscris in cf a localitatii slobozia sub nr 10899 pretul de pornire al licitatiei este de 148500 lei fara tva licitatia se va organiza in data de 03 12 2014 orele anunturi din:

LA DOUA sau mai multe RATE o Singură DOBÂNDĂ

Produse Financiare ( credite) cu rate fixe pentru salariati si pensionari cu venituri mici si vârsta de până la 75 de ani, fara girant sau garantii imobiliare. anunturi din:

Propuneri de afaceri

Credite foarte rapide

Credite de nevoi personale cu dobanda fixa pe toata perioada de creditare, pentru salariati sau pensionari. - Varsta de aplicare intre 21 si 65 de ani, venitul minim acceptat 500 de lei cu buletinul si adeverinta sau talonul de pensie; - Calcul personalizat in functie de profilul fiecarui client; - Programe de creditare personalizate in functie de profilul si de nevoile fiecarui client; - Dobanda (INCEPAND DE LA 8,5%) si rata fixa pe toata perioada creditului; anunturi din:

2000$ pe luna lucrand acasa. Interesat?

fla cum sa demarezi o afacere serioasa pe internet care in 2 ani iti va aduce pensia pe care ai avea-o dupa 35 de ani de munca. Secretul este dezvaluit pe: http://www.e-profit.ws/ anunturi din:

Propuneri de afaceri

operator calculator toata Romania

Esti dispus sa inveti ceva nou? Vrei sa inveti sa faci bani, multi bani, pe net, lucrezi cand vrei tu,cat vrei tu! Cautam oameni seriosi, perseverenti, care sa stie pentru ce lucreaza! Poti ajunge la un venit de 300 lunar cu un calculator cu acces la internet.Este un proiect unic pentru Romania! Pentru detalii, trimiteti textul Info la adresa de email: adrian.vasadi.2008@gmail.com, toata tara. anunturi din:

Propuneri de afaceri

Platit pentru a vizita reclame

Ce poate fi mai simplu de atat? Cu neobux esti platit pentru a vizita reclame. In plus, vei castiga de pe urma cumparaturilor pe care referalii tai le fac de pe site. Nu mai ezita si incearca, pentru ca este o sansa unica de a-ti spori veniturile !! Detalii pe http://baniidumneavoastra.blogspot.ro. anunturi din:

Vand francize profitabile

Grup de branduri de lux romanesti din domeniul, marochinarie, textile, orologerie, pantoferie, bijuterii cauta francizati pentru deschiderea de magazine in fiecare judet al tarii cate o franciza pe judet si 6 in Bucuresti - pentru fiecare sector cate una. Se asigura marfa de mare clasa, calitate de nivel HErmes, modele deosebite lucrate de maestrii marochineri adusi din Franta, materiale de superclasa: piei exotice (strut, piton, crocodil) import Italia, materiale textile fine (import Dubai), ac anunturi din:

Cedez pizzerie restaurant zona Mosilor Mihai Bravu

Cedez afacere la cheie restaurant si pizzerie in zona Mihai Bravu cu Calea Mosilor. Restaurant cu specific italienesc si pizza la cuptor cu lemne. Ideal pentru botezuri si zile de nastere. Loc de joaca pentru copii si terasa pentru 200 de persoane. Pret: 65.000 Euro. 0786140792 anunturi din:

Propuneri de afaceri

MAGAZIN ALIMENTAR, vand afacere magazin la cheie

MAGAZIN ALIMENTAR, vand afacere magazin la cheie functional in acest moment, Stefan cel Mare, nr 31, stradal, dotat si utilat, stoc marfa, mijloace fixe (mobilat, vitrina frigorifica, aer conditionat, calculator, program scanare, soft vanzare, baza de date furnuzori), contracte avantajoase. anunturi din:

Propuneri de afaceri

promovare GlobAllShare

Scopul GlobAllShare reprezinta permisiunea utilizarii gratuite, dar presupune ca si comunitatea globala sa se simta un proprietar al sau. Acesta este motivul pentru care GlobAllShare asigura statutul de proprietar pentru fiecare utilizator sub forma de actiuni gratuite in timpul etapei de preorganizare. Utilizatorii pot achizitiona actiuni GlobAllShare in perioada de preorganizare in conformitate cu performantele lor prin lansarea la nivel mondial a societatii. anunturi din:

Propuneri de afaceri

Cursuri Business Gratuite

Cursuri business online, GRATUITE pentru participarea la un proiect de EXCELENTA ce va fi derulat pe plan international. Afacerea este extrem de serioasa, iar in momentul actual nu este publica, intrucat contine idei originale unice pe glob. Nu este MLM sau alte caritasuri intrucat ultimul om din acesta afacere va castiga in cel mai prost caz 50000 $ /an . Pentru inceperea studiilor trimiteti-mi un e-mail cu mesajul INFO la orlandosorin@gmail.com Va multumesc ! anunturi din:

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Propuneri de afaceri

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Propuneri de afaceri