Carti, Ziare, Reviste
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Carti, Ziare, Reviste ...

VAND DICTIONAR DE SIMBOLURI_Jean Chevalier, Alain Gheerbrant ( 3 volume)

Editura: Artemis Categoria: Dictionare Limba: Romana Pagini: 1459 - anunt expirat anunturi din:

VAND DICTIONAR DE SINONIME

DIctionar de sinonime- Gh. Bulgar - anunt expirat anunturi din:

ADMINISTRATOR IMOBILE

SC PROGED STORY SRL organizeaza cursuri de Administrator Imobile acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii Se ofera suport de curs Gratuit Piata Unirii vis-a-vis de tribunalul mare Relatii si inscrieri la telefon :021.311.04.16--- 0722611162--- 0724.952.054 E-mail : progedromania@yahoo.com www..cursuriperfectionare.blogspot.com Adresa noastra este : Splaiul Independentei nr 2K scB et 3 Sect 3 SC PROGED STORY SRL organizeaza cursuri de Administrator Imobile acr anunturi din:

VAND CARTE NOUA_DESCOPERIŢI MINUNILE LUMII

Subtitlu Ghidul celor mai spectaculoase peisaje Autor(i) Reader s Digest Coperta cartonată Format 220mm x 285mm Număr pagini 456 - anunt expirat anunturi din:

CURSURI PERFECTIONARE ACREDITATE DE MINISTERUL MUNCII SI MINISTERUL EDUCATIEI

Cursuri perfectionare acreditate de Ministerul muncii, familiei si egalitatii de sanse si Ministerul educatiei, cercatarii si tineretului BROKERI iMOBILIARI-60 ORE Persoanele care au absolvit un curs in domeniu si nu au finalizat cu diploma Mmfes, se pot inscrie pentru testarea cunostiintelor, completarea lor si examinare Mmfes Mentionam ca sunt singurele documente care se opereaza in cartea de munca. Perioada de instruire: maxim 30 zile Detalii si inscrieri la tel: 0721716909, 0745438993 anunturi din:

MEDITATII FILOZOFIE 0722 882 777 PROFESOR ofer sedinta demonstrativa,orice nivel ...

MEDITATII FILOZOFIE 0722 882 777 PROFESOR ofer sedinta demonstrativa,orice nivel (liceu,bacalaureat,facultate etc) Bucuresti.Facultatea de Litere,Masterat Teoria Literaturii media 10.Detalii zona/pret sunati,e-mail (cursuri.leo.hartmann A. T gmail.com) sau recomand vizitarea pagina personala web - http: com.uv.ro MEDITATII FILOZOFIE 0722 882 777 PROFESOR - anunt expirat anunturi din:

Meditator engleza copii 4-12 ani

Ofer meditatii pe timpul verii la limba ENGLEZA pentru COPII cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani. Merg la domiciliul copilului. Rog seriozitate. Am rabdare, implic copilul in diverse jocuri pentru o invatare mai eficienta. In functie de program, pot continua si pe timpul scolii. Detalii pe d_alizee_d@yahoo.com - anunt expirat anunturi din:

Carti personalizate pentru copii

Aceste carti nu numai ca ii vor face sa le creasca respectul de sine, nu numai ca le vor dezvolta abilitatile de a citi, dar vor reprezenta si un cadou de nepretuit care va ramane in amintirea lor toata viata. Imaginati-va doar cat de entuziasmati vor fi sa descopere ca povestea este cu si despre ei, despre prietenii lor, familiile orasul lor si multe altele! pretul unei carti este de 19 RON + 3 RON TAXE POSTALE http: www.parintipenet.com/produse.php - anunt expirat anunturi din:

Florin Dorin Olaru cumpar carte

Florin Dorin Olaru Doresc sa achizitionez lucrari ale autorului ION OTESCU si volumul doi al lucrarii De la etnomedicina la fitoterapie , Emanoil Grigorescu 1997, Editura Spiru Haret Va multumesc Sunt interesat si de alte lucrari din domenii conexe nu ezitati sama contactati - anunt expirat anunturi din:

Meditatii Germana

Eleva a colegiului Samuel von Brukenthal , Sibiu, meditez germana pentru copii de gradinita sau de scoala generala. - anunt expirat anunturi din:

ENGLEZA PENTRU COPII

ABC English Club organizeaza: Cursuri de limba englez? pentru copii cu varste cuprinse intre 4-7 ani, 7-10 ani si Atelier creativ in limba engleza: pictura, confec?ionare jucarii si decoratiuni din lemn, hartie, paie, lana, pietre, lut, etc. pentru copii cu varste cuprinse intre 4-10 ani Relatii la telefon 0722.617.298 - anunt expirat anunturi din:

chimie

profesor chimie ,masterand medicamente cosmetice ofer meditatii pentru bacalaureat ,admitere facultate - anunt expirat anunturi din:

Rezolvare a peste 100 de defecte PC

Vand carte cu rezolvarea a peste 100 de defecte de calculatoare si windows, sfaturi de oprimizare hard sau soft.Cartea prezinta si un ghid de instalare al Windows-ului XP sau de realizare a unei retele (LAN). Este scrisa pe un limbaj accesibil pentru incepatori. Pretul este de 29 lei carte cu CD. Vizitati www.manualpc.as.ro sau www.ghidpc.as.ro - anunt expirat anunturi din:

meditatii engleza franceza

studenta an terminal predau ore engleza franceza la domiciliul elevului 20 lei ora tel 0744 197859 - anunt expirat anunturi din:

CURSURI CALCULATOR

OPERATOR CALCULATOR CURS intensiv - 3 saptamani/5 ore/zi, - Windows, Word, Excel, PowerPoint, Access, Internet - Diploma eliberata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii. Sediul: str. Visarion nr. 4 (Piata Romana � Str. Nicolae Iorga) Relatii tel. 312.94.57; 312.94.05 Mobil: 0746.02.00.07 (NU VETI REGRETA!!!) - anunt expirat anunturi din:

CURS MANAGEMENT / MARKETING LA MEDIAX MANAGEMENT

MEDIAX MANAGEMENT, cel mai renumit centru educational privat din Ploiesti, lider de piata in judetul Prahova, organizeaza permanent cursuri de: - MANAGEMENT / MARKETING. http: www.mediaxmanagement.aaz.ro Tel: 0244-516887 / 0728-595969 Str. Vasile Lupu nr. 3 - Ploiesti Noi, niciodata, nu am afirmat ca suntem cei mai buni! Clientii au decis acest lucru. Alege si tu si fa diferenta! MEDIAX MANAGEMENT = calitate 100% - anunt expirat anunturi din:

Cursuri Acreditate Maseur si Tehnician Maseur

Cursuri Acreditate Maseur si Tehnician Maseur Cursuri Acreditate Maseur (Masaj,Reflexoterapie,Masaj Terapeutic,Drenaj Limfatic) 4 module = masaj + reflexoterapie+ drenaj limfatic+ masaj terapeutic la pretul de 750 ron –in trei rate. Durata : 8-9 saptamani Se asigura manuale gratuit Acces gratuit la informatii in domeniu si dupa finalizarea cursului. Se elibereaza Certificat de Absolvire sau Calificare ce poarta Antetul Ministerului Muncii , Ministerului Educatiei,si Cons. National de F anunturi din:

Curs autorizat CNFPA - Manager Proiect, 05 Martie 2010, Bucuresti

In perioada 05 – 21 Martie 2010 Ira Test Consult va invita sa participati la cursul de Manager de proiect autorizat CNFPA . Cursul este organizat in acord cu specificatiile COR 241919. In urma absolvirii cursului si a sustinerii unui examen in fata comisiei CNFPA se elibereaza diploma de manager proiect recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii.Durata cursului este de 6 zile - 40 ore training. Apelezi la un consultant sau esti managerul proiectului propriu? In anunturi din:

CURSURI ADMINISTRATOR IMOBIL

SC PROGED STORY SRL organizeaza cursuri de ADMINISTRATOR IMOBIL acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii. Adresa noastra este : Splaiul Independentei nr 2K scB et3 PIATA UNIRII vis-a-vis de tribunalul mare. Tel.0213110416/0724952954/0722611162/0761241201 Suport de curs GRATUIT e-Mail :progedromania@yahoo.com www.progedromania.webs.com - anunt expirat anunturi din:

Masterand, ofer meditatii matematica orice nivel

Masterand, ofer meditatii matematica orice nivel (V-VIII, IX-XII, teste nationale, bacalaureat), referinte. - anunt expirat anunturi din:

Cursuri online pentru o cariera de succes

Incepe toamna mai bine pregatit! Daca esti in cautarea unui program de perfectionare, dar agenda de lucru incarcata nu iti permite sa participi la trainingul dorit, Online-School.ro iti vine in ajutor. Cum? Iti ofera un pachet educational cu numeroase cursuri online in cele mai importante domenii din lumea afacerilor. Inveti de acasa, din vacanta, din tara sau din strainatate, ai acces la toate resursele unui curs clasic, interectionezi cu colegii, primesti feedback rapid din partea lectorului anunturi din:

CURSURI DE VARA - PICTURA, CERAMICA SI COLAGE

Pe perioada vacantei de vara, cei mici isi pot petrece timpul liber in mod placut desenand. Cursurile de Pictura, Ceramică si Colage din cadrul Atelierului de creatie Sultana, dau frau liber imaginatiei copiilor! Parintii acelor copii ce vor sa-si dezvolte aptitudinile in domeniul artei, vor găsi la Atelier o atmosfera de lucru creatoare. Cultivandu-le gustul pentru frumos, profesorii Atelierului le vor ndruma pasii spre ceea ce ei doresc sa realizeze, fie prin armonizarea culorilor, anunturi din:

CURSURI OPERARE CALCULATOR

SC PROGED STORY SRL organizeaza cursuri de OPERATOR CALCULATOR ( una persoana pe calculator ) acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii. Adresa noastra este : Splaiul Independentei nr 2K scB et3 PIATA UNIRII vis-a-vis de tribunalul mare. Tel.0213110416/0724952954/0722611162/0761241201/0771381022/0788693996 Suport de curs GRATUIT e-Mail :progedromania@yahoo.com www.cursuriperfectionare.blogspot.com www.progedromania.webs.com - anunt expirat anunturi din:

UML 2.0 and Computer-Aided Software Development

Esti programator dar nu cunosti suficient UML? Acum ai unde sa inveti UML 2.0! Smart Solutions & Support ofera impreuna cu Facultatea de Automatica si Calculatoare din Universitatea Politehnica din Bucuresti organizeaza singurul curs specializat de uml 2.0 din Romania. Cursul dureaza 20 de ore, este intensiv si se desfasoara sub forma de atelier. Pe langa materialele de curs si cele 20 de ore de antrenament cu trainerul, participantii beneficiaza si de acces gratuit la forumul uml. anunturi din:

Curs audio de limba engleza

Invata limba engleza in cateva saptamani, ascultand cursurile de limba engleza in format audio. Mai multe detalii gasiti pe www.engleza.pers.ro Pretul include taxele postale - anunt expirat anunturi din:

3 4

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Carti, Ziare, Reviste

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Carti, Ziare, Reviste