Oferte locuri de munca
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Oferte locuri de munca ...

Oferte locuri de munca

Euroforce (Anglia) angajeaza bordatori saltele

Euroforce angajeaza : • operatori la cusut margini saltele cu masina de bordat Cerinte: • experienta in domeniu minim 3 ani (masina speciala) • limba engleza nu este obligatorie,insa prezinta avantaj Beneficii: • Salariul £10/ora • Va oferim sprijin in gasirea unui loc de cazare • Va oferim sprijin in deschiderea unui cont bancar • Programare NINo. Persoanele interesate ne pot contacta la numerele de telefon: 0362630106 (numar de Romania) / 00441204393000 (num anunturi din:

Oferte locuri de munca

Euroforce (Anglia) angajeaza croitorese/cusatoare

Compania Euroforce, Marea Britanie angajeaza: Operatori la masina de cusut CU EXPERIENTA in TEXTILE (HAINE) Cerinte: • experienta la masina simpla liniara sau cu doua ace, triploc, automata, zig-zag, butoniere, bartac. • experienta in aplicarea buzunarelor. • experienta in lucrul cu materiale groase/grele/ • limba engleza este necesara la nivel conversational. Beneficii: • Salariul incepe la £7.95/ora iar sambata x 1.5/h. • Garantam 39- 40 de ore saptamanal • Comp anunturi din:

Oferte locuri de munca

Bani pe internet

Castiguri imediate si mari! Nu trebuie sa platiti nimic! Nu cumparati nimic! Oferta este noua! Selectam urgent persoane foarte serioase! Se lucreaza in timpul liber, pe calculator. Solicitați acum detalii la adresa de email: borha.constantin@yahoo.com Pret: 0 Lei anunturi din:

Oferte locuri de munca

Euroforce -Anglia angajeaza in domeniul Automotive

Compania Euroforce, Marea Britanie angajeaza: -Strip/Fit ( Assamblare/Dezasamblare Auto ) -Preparatori auto. -Polisatori auto. -Retusatori (Oven Rectifiers) -Tinichigii auto -Smart Repair Operative (reparatii rapide) -CAL Rectifiers Pentru o companie de prestigiu. Cerinte: • Experienta minim 3 ani in domeniu • Trebuie sa posedati abilitati de a urma si indeplini instructiuni scrise in LIMBA ENGLEZA • Abilitatea de a lucra la norma si calitate in executie • Limba englez anunturi din:

Oferte locuri de munca

Euroforce recruteaza montatori carpete/covoare/

Compania Euroforce, Anglia angajeaza personal cu experienta in taiat/montat mocheta/covoare/pardoseli pentru iahturi de lux Persoana potrivita trebuie sa aiba experienta minim 2 ani intr-un post similar in croit, lucrul cu lipici si elemente de prindere a carpetelor sau a materialului “linoleum”. Punctul de lucru se afla in zona de coasta in Marea Britanie Salariul este cuprins intre £8-£9.50/ora in functie de experienta Beneficii: • Nu percepem comision • Garantam 3 anunturi din:

Oferte locuri de munca

Loc de munca sofer TIR Anglia

Criterii: Detinator carnet de conducere categoria CE Experienta in comunitatea Europeana, minim 6 luni in conducerea unui vehicul cap tractor- semiremorca Nivel conversational de limba Engleza. Detalii oferta de munca: https:www.jobcruise.ro/ro/loc-munca-job/2-Locuri_de_munca_in_strainatate/14-Transporturi/79-Sofer_TIR_%28cat_CE%29_Anglia__-_livrari_marfa Asteptam CV-ul dvs. la adresa: hr@jobcruise.ro NU se percept taxe de mediere! anunturi din:

Oferte locuri de munca

Loc de munca operator depozit Anglia

Cerinte: varsta 18-50 ani Limba Engleza la nivel conversational Experienta anterioara NU este necesara Detalii oferta de munca: https:www.jobcruise.ro/ro/loc-munca-job/2-Locuri_de_munca_in_strainatate/13-Logistica Asteptam CV-ul dvs la adresa: hr@jobcruise.ro NU se percept taxe sau comisioane ! anunturi din:

Oferte locuri de munca

Clown - animator petreceri copii

Clown - animator activitati copii pentru Royal Caribbean Cruise Lines JOB CRUISE-Bucuresti, Septembrie 2016 Cazare, masa, asigurari medicale, costuri de viza si bilete de avion acoperite de angajator. NU se percept taxe de recrutare/ imbarcare Detalii: https:www.jobcruise.ro/ro/loc-munca-job/1-Vase_croaziera_-_personal_ospitalitate/10-Divertisment/129-Entertainment_Staff_-_face_painting_and_baloon_art Pret: Lei anunturi din:

Oferte locuri de munca

Personal activitati copii- animatori

Personal activitati cu copii - animatori pentru Royal Caribbean Cruise Lines Interviuri: JOB CRUISE-Bucuresti, August 2016 Cazare, masa, asigurari medicale, costuri de viza si bilete de avion acoperite de angajator. NU se percept taxe de recrutare/ imbarcare Detalii: https:www.jobcruise.ro/ro/loc-munca-job/1-Vase_croaziera_-_personal_ospitalitate/10-Divertisment/67-Youth_staff Pret: Lei anunturi din:

Oferte locuri de munca

Loc de munca tehnician montaj scene

Personal tehnic montaj - demontaj scena pentru Royal Caribbean Interviuri: JOB CRUISE-Bucuresti, Septembrie 2016 Cazare, masa, asigurari medicale, costuri de viza acoperite de angajator. NU se percept taxe de recrutare/ imbarcare Detalii: https:www.jobcruise.ro/ro/loc-munca-job/1-Vase_croaziera_-_personal_ospitalitate/11-Personal%20tehnic/65-Personal_tehnic_scena Pret: Lei anunturi din:

Oferte locuri de munca

Loc de munca rigger/ specialist tachelaj

Specialist tachelaj / rigging specialist pentru Royal Caribbean Cruise Lines JOB CRUISE-Bucuresti, August 2016 Cazare, masa, asigurari medicale, costuri de viza si bilete de avion acoperite de angajator. NU se percept taxe de recrutare/ imbarcare Detalii: https:www.jobcruise.ro/ro/loc-munca-job/1-Vase_croaziera_-_personal_ospitalitate/11-Personal%20tehnic/64-Rigging_Specialist Pret: Lei anunturi din:

Oferte locuri de munca

Loc de munca tehnician/ operator sunet

tehnician/operator sunet pentru Royal Caribbean Cruise Lines Cazare, masa, asigurari medicale, costuri de viza si bilete de avion acoperite de angajator. NU se percept taxe de recrutare/ imbarcare ! Detalii: https:www.jobcruise.ro/ro/loc-munca-job/1-Vase_croaziera_-_personal_ospitalitate/11-Personal_tehnic/82-Tehnician_Sunet Pret: Lei Pret: Lei anunturi din:

Camerista

Rentwaiters angajeaza urgent personal hotelier pentru postul de camerista, cu sau fara experienta. Personal cu varsta cuprinsa intre 18 si 40 ani. Program doar de zi, Conditii avantajoase, Pret: 1400 Lei anunturi din:

Oferte locuri de munca

Joburi in UK faca comision

NU RATA! Ultima posibilă șansă de a lucra peste hotare. Recrutări rapide,fără comisioane ascunse! Lucrezi in România pe un salariu minim pe economie? Vrei să realizezi ceva în viață fără credite,fără datorii? Atunci nu rata ultima șansă de a-ți îndeplini țelul. Ești pregătit de plecare? Tot ce trebuie să faci este să ne suni,iar noi îți vom găsi un job stabil,legal si sigur pe termen lung. * Locatie : Middlesbrough Plata începe de la 7.2 lire/h. Aceasta diferă î anunturi din:

Spalator vase

Angajam urgent personal hotelier pentru postul de spalator vase (doar baieti), cu varsta intre 18 - 35 ani, cu sau fara experienta in domeniu. Pret: 1400 Lei anunturi din:

Oferte locuri de munca

Euroforce Anglia angajeaza tapiteri auto

Compania Euroforce angajeaza Tapiteri auto (car trimmer) Cerinte: • Experienta minim 3 ani in domeniu. • Trebuie sa posedati abilitati de a urma si indeplini instructiuni scrise in limba engleza • Abilitatea de a lucra la norma si calitate in executie • Limba engleza la nivel conversational este ESENTIALA Beneficii: • Salariul incepe la £10.00/£12.00 pe ora si va creste treptat in functie de dezvoltarea profesionala a candidatului. • Garantam minim 37.5- 40 de ore sapta anunturi din:

Oferte locuri de munca

Euroforce Anglia angajeaza in domeniul AUTO

LIMITED CAMPAGNE! Position: CAL Rectifier Rate: £12.31 per hour A vacancy has arisen for a CAL Rectifier to work within a world renowned automotive manufacturer based in the west midlands on an on-going contract basis. You will be a member of a team responsible to the Group Leader for the rectification and fitting of components in various stages of off tracks assembly. Key Responsibilities & Tasks: • Carry out rectification work in line with the process and Standards required using anunturi din:

Oferte locuri de munca

Euroforce anglia angajeaza in domeniul AUTO

CAMPANIE LIMITATA!!!!! Compania Euroforce, Marea Britanie angajeaza: - Strip/Fit ( Assamblare/Dezasamblare Auto ) -Preparatori auto. -Polisatori auto. -Retusatori (Oven Rectifiers) -Tinichigii auto -Smart Repair Operative (reparatii rapide) Pentru o companie de prestigiu. Cerinte: • Experienta minim 3 ani in domeniu • Trebuie sa posedati abilitati de a urma si indeplini instructiuni scrise in limba engleza • Abilitatea de a lucra la norma si calitate in executie • Limb anunturi din:

Joburi Freelanceri

Daca ai aptitudini in web design, marketing, SEO, social media, content writing si alte servicii, atunci intra pe site-ul nostru http:microjoberr.com si vinde-ti serviciile la cele mai bune preturi. O platforma globala unde sute de mii de freelenceri, isi expun serviciile, si au venituri foarte mari. Iti vom promova individual si gratis serviciile. Te asteptam cu mare drag! Pret: 2.000 Euro anunturi din:

Oferte locuri de munca

Bucatar - Grand Hotel Continental 5*

Cerintele noastre: Studii medii, absolvent liceu/scoala profesionala de specialitate, Cursuri de calificare in meseria de Bucatar, Experienta minim 1 an in domeniul culinar, Bune cunostinte despre normele de igiena in alimentatia publica. Oferta noastra: Salariu motivant, negociabil in functie de experienta relevanta in domeniu si in acord cu grila de salarizare a companiei. Planuri de Dezvoltare Profesionala si training, activitati sociale in cadrul companiei. Relatii la t anunturi din:

Oferte locuri de munca

Bucatar Sef - Hotel Continental Drobeta Turnu-Severin

Hotel Continental Drobeta Turnu Severin angajeaza Bucatar Sef. Se ofera: salariu motivant, negociabil in functie de experienta relevanta in domeniu si in acord cu grila de salarizare a companiei, planuri de dezvoltare profesionala si training, activitati sociale in cadrul companiei. Relatii la telefon: 0722 774 049 sau 0372 121 778 Pret: Lei anunturi din:

Oferte locuri de munca

Bucatar/Ajutor de Bucatar

Hotel Continental Drobeta Turnu-Severin angajeaza Bucatar/Ajutor de Bucatar. Se ofera: salariu motivant, negociabil in functie de experienta relevanta in domeniu si in acord cu grila de salarizare a companiei, planuri de dezvoltare profesionala si training, activitati sociale in cadrul companiei. Relatii la telefon: 0722 774 049 sau 0372 121 778 Pret: Lei anunturi din:

Oferte locuri de munca

Angajam macelari transatori la porc in Irlanda

URGENT!!! AAEURORECRUITMENT GROUP angajeaza 5 macelari transatori la porc pentru munca in Irlanda, punct de lucru West Cork. Se ofera 11euro/ora cu un total de minim 45 de ore/saptamana. Cazarea este contracost aproximativ 200euro/luna. Cei interesati sunt rugati sa sune la numerele 0744236743, 0264434001 sau sa trimita CV-ul la adresa: jobsro@aaeurorecruitment.com Pret: 1800 Euro anunturi din:

Oferte locuri de munca

Euroforce angajeaza tapiteri in Anglia

Euroforce angajeaza: -tapiteri (pentru linia de productie) in fabrici din Anglia Cerinte: -experienta minim 2 ani intr-o fabrica pe linia de productie Oferim: -Salariul dupa taxe minim 1. 200 - 1. 500 lire /luna (plus bonusuri si ore suplimentare) -Nu percepem comision -Limba engleza nu este obligatorie -Compania Euroforce se ocupa de candidati de la momentul sosirii in Anglia. -Ajutor in gasirea cazarii, -Deschiderea contului bancar -Programare NINO. Persoanele interesat anunturi din:

Oferte locuri de munca

Salsa Lap Dance Brasov angajeaza

Salsa Lap Dance Brasov angajeaza dansatoare ,hostess cu sau fara experienta , varsta minima 18 ani carte de munca cazare oferita de club gratis, mai multe relatii la numarul de telefon afisat Pret: 2000 Lei anunturi din:

18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Oferte locuri de munca

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Oferte locuri de munca