Materiale de constructii
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Materiale de constructii ...

grinzi rasinoase stratificate 13m

Vindem grinzi de rasinoase de diferite sectiuni cu lungimi de pana la 13 metri(rindeluite).Detalii pe www.primaintermedieri.ro .Telefon 0740709775. - anunt expirat anunturi din:

Mini-excavator - Inchiriem / servicii Bobcat

BOBCAT MINI-EXCAVATOR MULTIFUNCTIONAL Executam lucrari cu Bobcat-ul propriu si unelte anexe: Cupa Incarcare, Picon, Talpa Compactoare,Lift, Cupa Excavare. Ne deplasam la lucrari in Bucuresti si provincie. Pentru un contract de minimum 3 zile deplasarea in Bucuresti este GRATUITA. MINI-EXCAVATOR MULTIFUNCTIONAL Executam lucrari: * excavatii * terasari * incarcari /descarcari automatizate * decopertari, * ciocan pneumatic, * santuri, * canale, * dezapeziri, * demolari etc. anunturi din:

EXECUTAM ESCAVATII

EXECUTAM ESCAVATII PENTRU CASE, VILE, ETC. TEL. 0728733922 - anunt expirat anunturi din:

Finisaje interioare si exterioare

Echipe de meseriasi executam lucrari interioare si exterioare. Placari rigips,polistiren,gleturi,gresie,faianta,parchet,instalatii electrice si sanitare,etc. Executam lucrari de calitate la cele mai bune preturi.Cerem si oferim seriozitate. Tel. 0766238274 0744690564 - anunt expirat anunturi din:

Pardoseli Profesionale - Vinilice, Epoxidice destinate spatiilor medicale, educationale si HO.R

Noile norme privitoare la amenajarea spatiilor medicale impun alegerea unor solutii tehnice care sa nu permita formarea de bacterii, acumularea prafului sau formarea mucegaiului. Pardosleile alese pentru astfel de spatii, pe langa caracteristicile de ordin estetic si functional, trebuie sa poata asigura protectia impotriva germenilor si a sporilor fungici. Mai mult trebuie sa fie tratate antistatic. Pardoselile profesionale vinilice oferite de Europrofis indeplinesc toate aceste conditii si anunturi din:

Jaluzele verticale la cel mai bun pret de pe piata

Criselmi Decor Srl - Producator jaluzele verticale din cele mai bune materiale, jaluzele orizontale, jaluzele bambus, jaluzele plisate, panouri, rulouri exterioare. Masuratori, transport, montaj gratuit. Pentru mai multe detalii si pentru a vedea gama de produse disponibile accesati: www.vreaujaluzele.ro Pret pentru clienti: 28 RON/mp Reduceri pentru persoane fizice sau firme. Oferte la tot pasul pentru calitate garantata si testata Telefon: 0730 44 33 55 Website: http: www.vreauja anunturi din:

saune suceava

Insatalm si montam saune. Modele si dimensiuni variate. Calitate si promptitudine in servicii! Asiguram service si pise de schimb pentru toate modele deja existente. Pentru plata in avans transportul si montajul sunt oferite GRATUIT!!! Pentru plata in avans transportul si montajul sunt oferite GRATUIT!!! - anunt expirat anunturi din:

Cisterne pentru depozitarea uleiului uzat

Cisterne pentru depozitarea uleiurilor uzate: - Cisternele sunt de o durabilitate îndelungată - nu corodează. - Garanţia pentru cisterna 3 ani pentru cisterna, cisternele sunt construite fără sudură. - Satisfac normativele exigente de securitate igienice pentru depozitarea uleiului uzat - Realizate cu o rezistenta de 30 de minute sau 60 de minute la foc aprins - Cisterne cu perete dublu: - container exterior pentru protectie - container interior - cisterna propriu anunturi din:

Executam Lucrari Constructii - Interioare si Exterioare

Echipa de muncitori, executa constructii civile, reabilitari, consolidari, lucrari de invelitori(izolatii, acoperisuri, sarpante, terase), amenajari interioare(lucrari gresie, faianta, rigips, izolatii interioare, gleturi, zugraveli, vopsiri) si exterioare(termoizolatii, fatade), constructii garduri. Preturi:promotionale.Tel:0749.101.202 - anunt expirat anunturi din:

SC MASTER BUILD SRL

NOU in Pitesti ! ! ! Depozitul de materiale si siteme de constructii Master Build - Pitesti (Maracineni) Calea Campulung nr. 48C, telefoane: 0752-299.711, 0752-299.716, 0248-610.330 Vindem: • Tigla metalica Belgia – de la 21,80 RON / mp (fara TVA) • Jgheaburi si burlane Suedia – de la 14,90 RON / ml (fara TVA) • Elemente fixare standard Australia • Sindrila Icopal Franta • Acoperisuri Lindab • Acoperisuri Decra • Ferestre de mansarda Velux • Ferestre de anunturi din:

bucsi bronz

Producem bucsi bronz,bucsa bronz,bucsa bronz cu guler,cuzineti bronz,turnate centrifugal si static ,sau prelucrate din bare laminata,calitate garantata ,bucsile se livreaza ebosate - anunt expirat anunturi din:

proiecte case, amenajari interioare

Oferim o gama variata de servicii. Atat proiectare cat si executie: proiecte de arhitectura, design interior, design de mobilier, reamenajari, redecorari interioare si exterioare, pictam pereti, e.t.c. DESIGN interior pentru case, vile, apartamente si spatii comerciale atat in stil clasic cat si in stil modern. Lucrand cu un specialist veti economisi timp si nu veti face greseli. persoana de contact alina dinu tel:0723 395 042 0765 213 486 - anunt expirat anunturi din:

PAVAJE! PAVAJE! PAVAJE!

Oferta de toamna! Pavaj din cauciuc ( tartan), rezistent la APA si INGHET, placi pavaj de 50cm/50 cm, grosime placa pavaj 2.5 cm, greutate unei placi de pavaj 4 kg. Transport gratuit, culori disponibile pavaj : verde, visiniu (culori tegola). Pret pavaj 15 EUR/mp + TVA. Garantie pavaj 12 luni. Telefon comanda pavaj :0744484886, 0751084499, sporttartan@yahoo.com Oferta de toamna! Pavaj din cauciuc ( tartan), rezistent la APA si INGHET, placi pavaj de 50cm/50 cm, grosime placa pavaj 2.5 cm, greuta anunturi din:

lucrari constructii preturi avantajoase

Firma noastra executa lucrari de constructii de la zero cu predare la cheie(constructii case larosu,constructii case la cheie,constructii ansambluri de vile la cheie,constructii ansambluri de vile la rosu).Obiectivul nostru principal este acela de a avea un inalt standard de calitate si mai ales de a ne inconjura de profesionisti de prima mana. Personalul nostru este format din oameni calificati cu vasta experienta în constructii, totodata am avut grija ca acestia sa fie foarte bine motivati si anunturi din:

Tamplarie PVC Belgia, calitate nemteasca, UN TELEFON SI VENIM LA DUMNEAVOASTRA

Tamplarie PVC, Pereti Cortina, Placari cu alcubond, etalbond etc, Linie completa sticla , Tamplarie Aluminiu Puncte proprii de lucru : 4 in Piatra-Neamt , 2 puncte in Bacau , 1 punct in Tg Neamt. Linie 2005-2006 completa ItalPlast Capacitate transport - 5 masini cu platforma speciale pt. tamplarie si geam termoizolant,. Diverse colaborari cu firme importante de constructii. Profile PVC Wymar(Belgia) Profile Aluminiu (Balkan) -Pereti Cortina Brokelmann(Germania) Produse: -Geam termoizolant F anunturi din:

constructii case din cofraje termoizolante

Va oferim un sistem nou in domeniul constructiilor de case, cofrajele termoizolante in sistem AMVIC. Costurile de constructie a unei case cu sistemul de constructie amvic sunt cu 20% mai mici decat in cazul construirii cu varianta clasica, dar cu o termoizolatie superioara, iar cheltuielile ulterioara legate de intratinera locuintei dumneavoastra se vor reduce cu 40-70% Firma Euro-Star Acrylic este dealer amvic pe zona de vest a tarii. Cu noi va construiti o casa tare ca piatra, calda iarna, anunturi din:

vand schela metalica

Vand 1000 m2 de schela metalica import Italia marca Trb, completa de podine zincate, picioare reglabile, scari de acces, sisteme de prindere in perete, chei de prindere.Poate fi vanduta si in cantitati mai mici.Detalii la tel 0727213657 - anunt expirat anunturi din:

CUPTOARE PIZZA

Forno d Oro producator de cuptoare profesionale de pizza pe vatra la foc cu lemne, gratare, bucatarii de vara pentru pizzerii si restaurante, accesorii- palete, ceas temperatura, capac pentru mentinerea temperaturii. www.forno.ro/0788330230/0726284534 - anunt expirat anunturi din:

SOCIETATE CONSTRUCTII

SC VMI GROUP SRL EXECUTA:ZIDARII,TENCUIELI,ZUGRAVELI,RIGIPS,SAPE,FIER-BETON,GRESIE,FAIANTA,PLACARI PIATRA,PLACARI ORNAMENT PLUTA,IZOLATII TERMICE,NEVADA,DECORATIVA BAUMIT,FOISOARE DIN LEMN,PARCHET,MANSARDARI,ETC!EXECUTAM CONSTRUCTII DE LA ZERO SAU DOAR RENOVARI(LA CHEIE)! TEL-0721504316/0766726405 - anunt expirat anunturi din:

ECHIPA CONSTRUCTORI

EXECUTAM:ZUGRAVELI,RIGIPS,SAPE,IZOLATII TERMICE,GRESIE,FAIANTA,MONTAJ USI,TENCUIELI,ZIDARII,INSTALATII ELECTRICE,INSTALATII SANITARE,FIER-BETON,PARCHET,MANSARDARI,ETC!OFERIM SI LUCRARI LA CHEIE! TEL-0721504316/0766726405 - anunt expirat anunturi din:

confectii metalice

executam confectii metalice din profile grele tip hala industriala, garaje,scari elicoidale,garduri din fier forjat tel;0740602856sau0742563961 ;nikthebest74@yahoo.com (botosani) - anunt expirat anunturi din:

efectum lucrai particulare

efectum lucrai particulare in urmatorele domeni: -parchet -termo izolati -zugraveli satisfacem orice pretenti - anunt expirat anunturi din:

ACOPERISURI, MANSARDE, COMPARTIMENTARI

EXECUTAM ACOPERISURI, MANSARDE, COMPARTIMENTARI, IEFTIN SI REPEDE. 0730.363.484 elsima01@yahoo.com - anunt expirat anunturi din:

Executam amenajari exterioare si interioare

Domenii de activitate: -Amenajari interioare: gips carton,glet, lavabila, montat faianta, gresie, parchet, hidro/termo izolatii. -Amenajari exterioare: zidarie, tencuieli, termosistem, vopsea de egalizare. Pe baza experientei si la cerere, asiguram consultanta la achizitionarea materialelor. Pentru detalii ne puteti contacta la tel 0743151084. Venim in intampinarea dorintelor dvs cu o echipa de profesionisti cu experienta in amenajarea vilelor de lux. Oferim seriozitate, promtitudi anunturi din:

SERVSIM MASINI UNELTE SRL

Oferim apkanturi, ghilotine, prese de indoit tabla, masini de roluit, instalatii cu plasma si laser. marketing@masiniunelte.eu 0369432380 - anunt expirat anunturi din:

18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Materiale de constructii

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Materiale de constructii