Oferte locuri de munca
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Oferte locuri de munca ...

Oferte locuri de munca

Cusator margine saltea: Oferta speciala luna Ianuarie – Cazare gratuita (Sunati-ne pentru mai

Denumirea postului: Cusator margine saltea (Mattress Tape Edger) Locatia: Marea Britanie Salariu: Lunar £1400 - £1600+ Program: 40 Ore (Plus timp suplimentar de lucru) Workforce People Solutions este o companie internationala de consultanta in recrutare, specializata in plasarea profesionistilor din Marea Britanie si Europa in pozitii de prima clasa urmarind oportunitatile din Marea Britanie. Suntem in prezent in cautarea de Cusatori margine saltea pentru unul dintre clientii nostri di anunturi din:

TAPITER: Oferta speciala luna Ianuarie – Cazare gratuita (Sunati-ne pentru mai multe informat

Denumirea postului: Tapiter Locatia: Marea Britanie Salariu: Lunar £1400 - £1600+ Program: 40 Ore (Plus timp suplimentar de lucru) Workforce People Solutions este o companie internationala de consultanta in recrutare, specializata in plasarea profesionistilor din Marea Britanie si Europa in pozitii de prima clasa urmarind oportunitatile din Marea Britanie. Suntem in prezent in cautarea de Tapiteri pentru unul dintre clientii nostri din Marea Britanie, client care este unul dintre produ anunturi din:

Oferte locuri de munca

Preparatori/ Polisatori/ Tinichigii Auto- Anglia !!!

Aplica acum si incepti munca in ianuarie 2017 Compania Workforce People Solutions este nr 1 pe piata de recrutare Britanica si Europeana. Euroforce a relocat cu succes si a oferit sprijin in gasirea unui loc de munca a peste 500 de persoane anul acesta. In prezent recrutam: -Preparatori auto. -Polisatori auto. -Tinichigii auto Pentru o companie de prestigiu. Cerinte: • Experienta minim 3 ani in domeniu • Trebuie sa posedati abilitati de a urma si indeplini instructiuni scrise i anunturi din:

Oferte locuri de munca

Tapiteri Auto Anglia !!!

Aplica acum si incepti munca in ianuarie 2017 Compania Workforce angajeaza Tapiteri auto (car trimmer) Cerinte: • Experienta minim 3 ani in domeniu. • Experienta la masina de cusut. • Trebuie sa posedati abilitati de a urma si indeplini instructiuni scrise in limba engleza • Abilitatea de a lucra la norma si calitate in executie • Limba engleza la nivel conversational reprezinta un avantaj Beneficii: • Salariul incepe la £10 pe ora plus premium shift si ore suplimen anunturi din:

Oferte locuri de munca

Asamblatori/ montatori schelet canapele Anglia !!!

Aplica acum si incepti munca in ianuarie 2017 Compania Workforce (Marea Britanie) angajeaza in prezent: • asamblatori/montatori schelet canapele Cerinte: • experienta minim 3 ani intr-o fabrica (pe linia de productie) sau atelier pe pozitia de asamblator schelet canapele • limba engleza nu este obligatorie,insa prezinta avantaj • experienta cu pistolul cu aer comprimat folosit in asamblarea/montarea scheletului de canapele Beneficii: • Salariul este cuprin intre £7.20-£ anunturi din:

Oferte locuri de munca

Cusatoare/ croitorese Anglia !!!

Aplica acum si incepti munca in ianuarie 2017 Compania Workforce Anglia angajeaza operatori la masina de cusut: • operatori la masina de cusut (cusatori/ cusatoare/ croitori/ croitorese) cu experienta in cusut tapiterie CANAPELE sau TEXTILE • operatori la masina de cusut cu experienta in cusut tapiterie AUTO Cerinte: • experienta la masina liniara sau cu doua ace,aplicare piping (paspoal/keder/snur) pentru -tapiterie canapele (stofa sau piele sau textile), aplicat fermoar, che anunturi din:

Oferte locuri de munca

Tapiteri Anglia !!!

Aplica acum si incepti munca in ianuarie 2017 In prezent angajam: -TAPITERI (pentru linia de productie) si -TAPITERI (traditionali) Salariul cuprins intre £7.20-£14 pe ora, minim 39 ore pe saptamana- garantate Cerinte: -trebuie sa aveti experienta ca tapiter cel putin 2 ani intr-o fabrica sau atelier de reconditionari -abilitatea de a lucra la norma si calitate in executie -experienta in lucrul cu pistolul cu aer comprimat -disponibilitate pentru relocare in UK -limba engleza r anunturi din:

Oferte locuri de munca

Angajam electrician

S.C.ARC Connect S.R.L., cu sediul in localitatea Targoviste, angajeaza in conditii avantajoase, electrician cu experienta in domeniul instalatiilor electrice. Se ofera: - salariul atractiv - diurna pentru perioada deplasarilor - cazare - transport - bonus la sfarsit de proiect - mediu de lucru placut, cu perspective de dezvoltare a carierei profesionale. Asteptam CV-ul dumneavoastra pe adresa de e-mail. Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie Pret: 1 Lei anunturi din:

Oferte locuri de munca

Pentru Hello Hotels, selectam receptioner/receptionera.

Candidatul ideal va avea: Orientare catre client, amabilitate, Atitudine pozitiva, prezenta si tinuta agreabila, Capacitatea de a gasi solutii si de a rezolva probleme, Bune abilitati de comunicare, abilitati de lucru in echipa, Inalt nivel de responsabilitate, Abilitati de organizare si de prioritizare a activitatilor. Descrierea postului: Promoveaza produsul turistic hotelier, Aplica politicile de marketing si cele tarifare ale companiei, Negociaza tarifele pentru clienti anunturi din:

Oferte locuri de munca

Tehnician-electromecanic-sisteme securitate-interfoane

Firma Electrogrup Proinstal Invest specializata in montajul si reparatia sistemelor de interfoane pentru asociatiile de proprietari si vile rezidentiale , angajeaza tehnician-electromecanic . -Persoana serioasa -Dornic de afirmare -Obligatoriu experienta -Pemis categoria b Pret: 1 Lei anunturi din:

Angajam personal bucatarie: 0735.869.001

ANGAJAM ajutori de bucatari si personal ambalare. Oferim: salariu fix + bonusuri saptamanale, masa zilnic, contract de munca. Disponibilitate imediata. Te asteptam cu drag sa faci parte din echipa noastra. Rugam seriozitate: 0735.869.001 Pret: Lei anunturi din:

Bonus angajare pana la 300 Euro brut in Octombrie pentru ingrijire varstnici Germania!

Anuntul este valabil pentru toata tara! Primesti Bonus angajare pana la 300 Euro brut in Octombrie pentru ingrijire varstnici Germania! Oferim contracte de lucru legale si flexibile ca durata (1, 2, 3 si 4 luni) Acoperim toate costurile privind cazarea, masa si transportul. Totul este transparent, fara comisioane! Este necesar sa stiti limba germana la nivel conversational si sa aveti minim trei luni experienta in ingrijirea de persoane! Puteti lucra la unul dintre cazuri anunturi din:

Coordonator/-oare sectie productie!

SC Chihlihmbar SRL, cu o vechime de peste 23 ani, situata la 12 km de orasul Brasov, angajeaza coordonatoare sectie productie. Se cere: -realizarea normelor de productie -cunostinte tehnice ( constituie un avantaj) -coordonarea muncitorilor aferent schimbului( impartirea pe linii, rotatia lor, incadrarea pe diferite posturi, etc) -coordonarea incarcarilor si descarcarilor( adica, sa verifice in paralel, daca marfa care se produce sa se incadreze cu timpii de incarcare la rampe) -experie anunturi din:

Angajam Soferi TIR Comunitate

Angajam Soferi TIR , Comunitate Loc de muncă: Soferi TIR Locatie -Franta Poziţii: 7 Beneficii:Transport platit Salariu: 1800 euro net Descriere job – Sofer profesionist cu experienta de minim 2 ani, trafic international, in Europa – Permis conducere C E; - Card digital pentru tahograf / cunoasterea si respectarea reglementarilor orelor de condus – Cunostinte despre intocmirea corecta a deconturilor; - Certificat / Atestat de Competenta Profesionala pentru transport marfa RE anunturi din:

Angajam ajutor de bucatar - 5 locuri disponibile imediat. 0735869001

Cautam: - Ajutor de bucatar - 5 locuri disponibile imediat - Personal ambalare produs finit - 2 locuri disponibile imediat Oferim: - contract de munca - salariu fix - bonusuri saptamanale - masa zilnic - formatare - posibilitatea de avansare - colaborare pe termen lung - echipa tanara si dinamica Pret: Lei anunturi din:

Oferte locuri de munca

AGENTIE RECRUTARE, EXECUTIVE SEARCH, LOCURI DE MUNCA IN ROMANIA SI IN STRAINATATE

http:www.activrecruitment.ro AGENTIE RECRUTARE, EXECUTIVE SEARCH, HEAD-HUNTING SELECTIE SI PLASARE FORTA DE MUNCA RECRUTARE PERSONAL LOCURI DE MUNCA IN STRAINATATE LOCURI DE MUNCA IN ROMANIA Pret: NEGOCIABIL Lei anunturi din:

ANGAJAM. Cautam bucatari si ajutor bucatari. 0735869001

ANGAJAM bucatari si ajutor bucatari. Cautam persoane CU experienta in bucatarie. Oferim: salariu fix + bonusuri saptamanale, masa zilnic. 5 locuri disponibile imediat. Te asteptam cu drag sa faci parte din echipa noastra. Rugam seriozitate: 0735.869.001 Pret: Lei anunturi din:

Angajam mecanic utilaje constructii.

Societate inchirieri utilaje cu baza in Bolintin Deal angajaza mecanic pentru intretinerea si repararea utilajelor de constructii, posesor carnet conducere categoria B. Pret: 2400 Lei anunturi din:

Oferte locuri de munca

Camerista Hello Hotels

Pentru Hello Hotels (zona Gara de Nord, Bucuresti), angajam Camerista (Ingrijitor spatii hoteliere). Responsabilitati: efectueaza curatenia, aerisirea si intretinerea camerelor si a spatiilor de cazare conform standardelor hotelului Program de lucru: 08:00-16:00 ( si ture de weekend) Beneficii: salariu fix + bonuri de masa, planuri de dezvoltare profesionala si training. Relatii la telefon: 0372121776 / 0733663353 (de luni pana vineri, intre 09.00-17.30) Pret: Lei anunturi din:

Oferte locuri de munca

Spalator vase

Hotel din zona Gara de Nord Bucuresti angajam in conditii bune persoana pentru curatenie/spalat vase in restaurant de tip cantina. Program: 5 zile pe saptamana (inclusiv in week-end, prin rotatie), 8 ore/zi, de la 06.00 dimineata la ora 14.00. Oferta: salariu fix (incadrare legala cu contract individual de munca) si bonuri de masa. Pentru informatii va rugam sa ne contactati pe numarul: 0372 121 776 (de luni pana vineri) Pret: Lei anunturi din:

Brutar cu sau fara experienta

Daca esti entuziast(a), iti doresti un loc de munca stabil si o colaborare pe termen lung, echipa noastra de profesionisti te asteapta! Responsabilitati: - Vei fi responsabil(a) cu procesul de producţie din laboratorul de brutărie, respectand fisele, reteta si metodologiile de fabricatie - Te vei asigura ca produsele de panificaţie sa fie conforme din punct de vedere calitativ şi cantitativ. - Vei participa la realizarea inventarelor si gestionarea deseurilor si ambalajelor. anunturi din:

Oferte locuri de munca

Operator casa de amanet si schimb valutar

Candidatul ideal - Studii medii ( diploma de bacalaureat) / superioare ; - Abilitati de operare PC si utilizare a internetului; - Disponibilitate pentru program full time; - Profesionalism in indeplinirea sarcinilor de serviciu; - Foarte bune abilitati de comunicare;atentie la detalii; - Nu este necesară experienţa, se asigură training de specialitate Descrierea jobului - Verifica si evalueaza garantiile; - Intocmeste documentele pentru acordarea imprumuturilor; - Consiliaza c anunturi din:

Oferte locuri de munca

Euroforce (Anglia) angajeaza croitori/cutters

Euroforce angajeaza: • Croitori/taietori (cutters) cu experienta Cerinte: • Experienta minim 2 ani in tapiterie si/sau confectii, in special piele • LIMBA ENGLEZA stapanita la nivel mediu • Experienta in taierea cu banzic, foarfeca, cutit electric sau cutter etc Beneficii: • Salariul net: 1. 200 - 1. 400 lire /luna plus bonusuri si ore suplimentare. • Garantam minim 39- 40 de ore saptamanal • Nu percepem comision • Va oferim sprijin in gasirea unui loc de cazare anunturi din:

Oferte locuri de munca

Euroforce (Anglia) angajeaza asamblator/montator schelet canapele

Euroforce angajeaza: • asamblatori/montatori schelet canapele Cerinte: • experienta minim 3 ani intr-o fabrica sau atelier ca asamblator schelet lemn -canapele • limba engleza nu este obligatorie,insa prezinta avantaj • experienta cu pistolul cu aer comprimat folosit in asamblarea scheletului de canapele Beneficii: • Salariul dupa plata taxelor : 1. 200 - 1. 500 GBP/luna (bonusuri si ore suplimentare) •Nu percepem comision • Garantam 39- 40 de ore saptamanal • anunturi din:

Oferte locuri de munca

Euroforce (Anglia) angajeaza vopsitori mobila

Euroforce angajeaza: • vopsitori de mobila cu experienta in vopsitul scaunelor de lemn (pe stativ roatativ) Cerinte: • experienta minim 3 ani intr-o fabrica de mobila • LIMBA ENGLEZA la nivel conversational este esentiala Beneficii: • Salariul £8/ora • Garantam minim 40 de ore saptamanal • Va oferim sprijin in gasirea unui loc de cazare • Va oferim sprijin in deschiderea unui cont bancar • Programare NINo. Persoanele interesate ne pot contacta la numerele de anunturi din:

17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Oferte locuri de munca

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Oferte locuri de munca