Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Mancare italiana delicioasa Bucuresti

Serbeaza-ti ziua la trattorie. Rezerva un salon privat si delecteaza-ti simturile cu un vin ales. Distreaza-te cu prietenii la Trattoria SanMarco in stil italian, cu mancare delicioasa. Pret 25 Lei Contact 0726691587 www.trattoria-sanmarco.ro Mancare italiana anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Posturi vacante pentru Medici Specialisti in spitale publice sau clinici private din Franta

VPL Healthcare recruteaza profesionisti din domeniul sanatatii pentru spitale publice sau clinici private din FRANTA. Posturi vacante Urologie Geriatrie Medicina de Familie Medicina Muncii Pneumologie Anestezie si Terapie Intensiva Radiologie Cardiologie Medicina de Recuperare Medicina de Urgenta Psihiatrie Beneficii: • Salarii atractive cuprinse intre 48.000–100.000 €/an • O excursie de 2 zile in Franta in vederea cunoasterii mediului de munca si a conditiilor de anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Posturi vacante pentru Medici Specialisti si Medici Rezidenti in spitale publice din Irlanda

VPL Healthcare recruteaza profesionisti din domeniul sanatatii pentru spitale publice din IRLANDA. Posturi vacante: Anestezie si Terapie Intensiva Radiologie Medicina de Urgenta Medicina Interna Pediatrie Obstetrica – Ginecologie Cardiologie Medicina de Familie Gastroenterologie Pneumologie Chirurgie generala Psihiatrie Dermatologie Oftalmologie Beneficii: • Salarii atractive cuprinse intre 40.000 – 100.000 €/an (in functie de specializare si experienta), garzile si o anunturi din:

Muncitori intretinere Hotel 1500

Cautam personal in cadrul unui lant Hotelier in Germania,ca MUNCITOR in Hotel ( reparatii si intretinere) Se lucreaza intr- un mediu placut si cu un colectiv tanar. Salariul este foarte atractiv incepand de la 1500 E. Se pleaca cu contract individual de munca, sunt asigurate masa si cazarea.Locuri limitate! E sansa ta sa ocupi un post cu plecare urgenta in luna februarie. Pentru informatii privind ocuparea locului de munca sunati la numerele de telefon 0743491016 sau 0730284898 de L-V 9-17. anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

vila pantelimon

vila p+1 ,4 camere ,2 bai ,bucatarie,living farte mare,100 m pe nivel. imbunatatiri : gresie,faianta,parchet,tapet,centrala cu gaze faclitati : apa curenta,gaze,canalizare propietar ,acte la zi cadastru,intabulare Pret: 75.000 Euro anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

piese auto bucuresti

FabiAutoMotive iti pune la dispozitie o gama larga de piese auto si nu numai. Cu FabiAutoMotive .ro ai magazinul de piese auto, peste tot unde te duci. Iti oferim posibilitatea sa comanzi si sa primesti in timp util orice piesa pentru masina ta. anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Asistenti Medicali Generalisti, Aziluri de Batrani, Anglia

Organizam interviuri pentru Asistentii Medicali Generalisti Locatii: Hereford, Bromsgrove, Somerset, Dorset (in apropiere de Londra) Sector: Privat Tipul job-ului: Permanent Salariu pentru Asistentii cu PIN: £14,40/h Salariu pentru Asistentii cu PRN: £10,80/h (pana la primirea PIN-ului) Beneficii: - Program standard de lucru: 37,5h/sapt - Orele suplimentare sunt platite aditional: salariul creste cu 5% pentru turele de noapte se adauga £1/h la salariu pentru fiecare ora lucr anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Asistenti Medicali Generalisti, Spital din Anglia

Organizam interviuri pentru Asistenti Medicali in curs de inregistrare la NMC Locatia: Yorkshire, Anglia Sector: Spital Public Tipul de Job: permanent Salariu Asistenti cu PIN: £21.478-£27.901/an Salariu Asistenti cu PRN: £16.271-£19.268/an (pana la primirea PIN-ului) Pachet de beneficii: • Concediu anual: 27 zile • Program de lucru: 37.5 ore pe saptamana (cu posibilitatea desfasurarii de ore suplimentare) • 3 luni de cazare gratuita • Training platit de angajator • C anunturi din:

Echipe ptr constructii Germania

Iti doresti un trai mai bun? Noi avem solutia! Oferim locuri de munca in CONSTRUCTII in Germania, cu salarizare atractiva. Se accepta barbati si echipe formate cu experienta la lucrari interioare/ finisaje (dulgheri, tamplari, parchetari, zidari- zugravi, tencuitori, tapetari, montatori gresie/ faianta). Se asigura cazarea si masa, se lucreaza cu contract de munca legal si asigurare medicala inclusa. Suna acum pentru a ocupa un loc la 9-17 la tel 0743567288 sau 0721400198. anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Masina de inghetata RAINBOW ICE cu topping

Masina de inghetata RAINBOW ICE, pompe aer, contor inghetate, model scurt de pus pe masa. Peste alte 10 modele disponibile pe stoc. Avem si modele cu TOPPING, 220V si 380V. Avem cele mai bune masini de inghetata din Romania!!! Vizitati siteurile noastre masinideinghetata punct ro, rainbowice punct ro sau sunati. Preturi de la 3590 euro. Pret: 3590 Euro anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Casa de lemn Rose 9x5m

Casa de lemn Rose 9x5m este realizata din perete cu dublu nut si feder de 44mm, podea si asteriala de 20mm. Tamplaria cu feronerie si sticla sunt incluse. Optional se poate compartimenta dupa cerintele clientului. Pret 5700Euro. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la: 0761417091/0736866120 sau e-mail: office@casutedegradina.com site: www.casutedegradina.com anunturi din:

Cules capsuni/sparanghel Germania

Avem nevoie de femei la cules capsuni/sparanghel intre 20-50 ani, salarii de 1300 euro, cazare , masa oferite de angajatori, contracte intre 3-8 luni cu prelungire contracte legale vizate de fortele de munca din strainatate, pentru persoane apte de munca. Suna acum pentru informatii si pentru a ocuparea locului de munca la de L-V de la 9-17 la tel 0743567288 sau 0721 400198,suntem aici ptr dvs. anunturi din:

LOCURI DE MUNCA

Companie romano germana face angajari in Germania ca ajutor agricultura (sere,pepiniere)salarii incepand cu 1200 de euro/luna se asigura cazare si masa,se poate pleca si in cuplu,se pleaca cu contract de munca. Pentru ocuparea unui loc suna acum de L-V intre orele 09:00-17:00 la numerele:07514867290757268235 anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Anunturi ziare mica si mare publicitate

Mica si mare publicitate la citatii, pentru fonduri europene, proiecte de mediu, licitatii pierderi, locuri de munca in ziarele: romania libera, libertatea, adevarul, evenimentul zilei, capital, national,anuntul de la a la z, anuntul telefonic,click, curierul, puterea national, cronica romana, curentul, bursa ziua, publitim, transilvania expres, cuget liber, telegraful, giurgiuveanul. publicitate in provincie. anunturi licitatii, anunturi citatii, anunturi oferte serviciu, anunturi pierderi acte anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Agentie de mare publicitate

Agentie de mare publicitate ofera spatiu de publicitate pentru machete fonduri europene, fonduri structurale, cu sigla sau logo licitatii, adunari generale in ziarele nationale: romania libera, bursa,ziarul financiar, adevarul, libertatea evenimentul zilei, jurnalul national, click, capital. in ziarele locale din judetele brasov, harghita, covasna, arad, ialomita, giurgiu, galati, bacau, iasi, timis, sibiu, alba iulia, caras, constanta severin, mehedinti, braila, maramures.. etc informatii pe ww anunturi din:

LOCURI DE MUNCA

Avem nevoie de oameni muncitori in constructii in Germania pe santier ca necalificati sau la montat faiantari/pavaje/dulgheri/izolatori se ofera un pachet salarial intre 1400-1600 euro/luna,plus posibilitatea orelor suplimentare iar cazarea si masa de pranz sunt asigurate. .Pentru ocuparea unui loc suna acum de L-V intre orele 09:00-17:00 la numerele:07514867290757268235 anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Cumpar Dosare ANRP 0788029694 Cel mai bun pret!

Cumpar Puncte FONDUL PROPRIETATEA, LITIGII SI DOSARE ANRP. Plata si formalitatile le fac concomitent. Terziu Stefan: Tel 0721032414 sau 0788029694. Email: stefan_terziu@yahoo.com Rog si ofer seriozitate (exclus intermediari). Cel mai bun pret !!! anunturi din:

CURSURI INTENSIVE COAFURA - TEORIE + PRACTICA

Inscrie-te la cursurile acreditate organizate de cea mai buna scoala de coafura - ACADEMIA INTERCOIFFURE! La finalul cursurilor primesti diploma acreditata de institutiile din Romania. Acum poti participa la acest curs intensiv cu 700 lei /luna + 200 lei taxa de inscriere. Beneficiezi de 4 luni de teorie + practica si 1 luna de practica in saloane. Daca esti student, ai posibilitatea la finalul cursului sa te angajezi la unul din saloanele membre. Seful de promotie castiga produse Revlon Profess anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Consultatii, asistenta, reprezentare, avocat

AVOCAT, asistenta si reprezentare civil comercial, penal, muncii, divorturi, partaje, minori, infiintari SRL, consultatii diverse cabinet Drumul Taberei Drumetul, cu programare/ 0217251566/0744271251 Pret: 100 Lei anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Cea mai noua oferta de lucru

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detal anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

vand butasi vita de vie

Soiuri de masa[Hamburg,Moldova,Afuza-li] Soiuri de vin[Feteasca,Otonel] VIE PRODUCATOARE[capsunica] Pret: 4 Lei anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Montare sisteme profesionale antiincendiu

Pentru astfel de situatii agentii de stingere gazosi si sistemele bazate pe aerosoli reprezinta solutia optima, deoarece acestia nu aduc pagube suplimentare. Procesul de stingere nu lasa reziduuri, astfel incat obiectele de valoare raman impecabile. Pret 100 Lei Contact 0317101997 www.instalmontaj.eu Sisteme stingere incendiu anunturi din:

Bucatarie in Germania 1600

Daca te-ai saturat de promisiuni si cauti o firma serioasa care sa iti ofere un loc de munca sigur si stabil noi suntem Solutia! Cautam urgent BUCATARI in Germania. Salariul este 1500 E.Conditii excelente de munca ,cazare si o masa pe zi asigurate. Beneficiati de asigurare medicala pe toata perioada contractului care se face intre 3-8 luni. Grabeste-te sa ocupi un post acum cu plecari in luna Februarie. Informatii la 0743491016 sau 0730284898 de luni-vineri 9-17. anunturi din:

Mecanic auto Germania

Esti calificat ca mecanic auto si experienta te recomanda? Noi avem nevoie de tine! Angajam urgent 15 mecanici auto pentru orasul Starberg (Germania). Oferim pachet salarial atractiv (1600 euro) + cazare asigurata + 1 masa pe zi. Programul de lucru este 8 ore pe zi , 5 zile pe saptamana. Comisionul firmei se retrage din primul salariu. Se solicita obligatoriu limba engleza SI/SAU germana. Daca indeplinesti aceste conditii suna cu incredere si ocupa postul meritat. anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Produse profesionale curatenie

Gils-Shop ofera solutii complete de igiena (produse si echipamente profesionale de curatenie) a colectivitatilor din toate domeniile de activitate: hotelier, bancar, alimentatie publica, industrial, sanatate. Pret 21 Lei Contact 0756098500 www.gils-shop.ro Produse profesionale curatenie anunturi din:

158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt a