Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

CURSURI ACREDITATE, CU 90% PRACTICA SI TOATE CONSUMABILELE GRATIS!!

Elite academy va ofera cursuri de Coafor, Machiaj , Manichiura pedichiura , Unghii Tehnice (gel , acril ) Fotografie ,Cosmetica , Masaj Lacele mai inalte standarde Pret: Euro anunturi din:

Locuri de munca in strainatate Germania 1520 euro

Firma de recrutare cauta persoane dornice sa lucreze in domeniul hotelier, in Germania. Angajatorul strain ofera transport, , cazare si asigurare medicala. Pentru detalii va rugam sa sunati la : 0731786445 anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Albire dentara cu laser Drumul Taberei

Unul dintre cele mai promitatoare aspecte ale stomatologiei cu laser este posibilitatea de a face mai mult, cu mai putin anestezic si cu un prejudiciu cat mai redus adus tesutului. EPIC ofera aceasta promisiune cu ComfortPulse, o inovatie patentata BIOLASE care ofera o oscilatie controlata a energiei din dioda asupra tesutului, urmata de un “downtime” pentru a permite tesutului sa raspunda pozitiv. EPIC introduce o noua setare ComfortPulse, ce ofera impulsuri tesutului cat mai scurte, anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Consultanta Gratuita Design Interior si Proiectare Arhitectura

Ti-a cumparat un apartament si nu stii cum sa il amenajezi ? Nu stii ce culoare ti s-ar potrivi , sau cum sa asortezi canapeaua si perdelele ? De ce sa nu fie totul mai usor ? Apeleaza la specialistii nostrii din toate domeniile adiacente amenajarilor interioare pentru ca tu sa fi sigur suta la suta ca iti putem amenaja locuinta la cheie. Te invitam la sediul nostru pentru o sedinta GRATUITA de consultanta. Vino cu planul casei si impreuna vom incerca sa gasim cea mai buna solutie pentru tine anunturi din:

Fabrica in Germania 1400

Noi ne gandim la nevoile dumneavoastra Singurele locuri de munca unde aveti o sansa si nu se cere limba germana sunt la fabrici/hale la un salar de 1500 euro/luna.Noi ne gandim la nevoile dumneavoastra. Va punem la dispozitie posturi pentru lucrator productie la etichetat ambalat produse si paste fainoase .Se pleaca cu contract de munca, cazare si masa asigurate. Acceptam si cupluri pana in 55 de ani. Cu noi viitorul suna mai bine! Primul pas incepe cu un singur apel! Plecari in luna februarie. anunturi din:

Muncitori in constructii pentru Germania.

Angajam muncitori necalificati si calificati in constuctii. Salariul este de 1700 euro. Oferim cazare si 1 masa asigurata. Comisionul este de 650 de lei si se trage din prima luna de salariu.Avem plecari urgente.Sunati cu incredere la telefon 0761727787. anunturi din:

Ofer loc de munca

Companie a fortei de munca acreditata, cauta muncitori ferma de animale in Germania,cu salariul de 1.550 E/luna, aveti cazare si 2 mese asigurate pe zi. Sambata si duminica se considera ore suplimentare care se platesc cu 8 E/h. Angajari urgente,locuri de munca limitate! Plecari saptamanale! Tel contact 0755641123/ 0767617429/ 0730095026 anunturi din:

ACADEMIA INTERCOIFFURE- CURSURI+DIPLOMA ACREDITATE

ACADEMIA INTERCOIFFURE este una din cele mai bune SCOLI DE COAFURA din tara avand doua sedii: BUCURESTI si BUZAU! Cursurile dureaza 5 luni intensiv din care 4 luni teorie si practica si 1 luna practica in saloane. Lectori specializati in strainatate si posesori ai multor diplome obtinute atat in tara cat si in strainatate. Diploma este acreditata de institutiile din Romania, iar studentii au posibilitatea de a se angaja la unul din saloanele membre. Academia Intercoiffure Romania face parte din anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru!

Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Apt 3Cam 1Mai-Victoriei 2016 NOU

DEZVOLTATOR! Ultra Lux! ~Ion Mihalache-Victoriei~ Constructie noua! 2016 ~Vand apartament 3 camere etaj 3 din P+3 ~ apartamentul se afla in stadiu de finisare ~ zona foarte linistita cu o multime de puncte de interes in imediata apropiere. ~ 135 mp ~ doua grupuri sanitare ~ doua balcoane incapatoare TEL : 0784.072.682 anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Vanzari Auto

Vand VW Golf V - 2004, FSI- 1,6- benzina, geamuri electrice, oglinzi electrice, clima, scaune reglabile si incalzite, presuri originale VW, torpedo refrigerat. Primul proprietar, masina adusa personal din Germania, taxa platita si nerecuperata. Km reali 144.000. Accept orice test autorizat VW. Pret: 4150 Euro anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

sos Fundeni, case 5 camere duplex la pret de apartament

Case 5 camere in duplex la 2 pasi de Sos. Fundeni, P+1E+M, 200mp teren, 240mp construiti, 200 mp utili, parter living+bucatarie+grup sanitar, etaj 2 dormitoare+baie, mansarda 2 dormitoare; finisaje la cheie, toate utilitatile. PRET 105.000 EUR - 500eur/mp util !!! Contact: 0730 44 88 44, Stefan Constantinescu Pret: 105000 Euro anunturi din:

Croitoreasa experimentata pentru atelier de rochii de mireasa!

Croitoreasa experimentata pentru atelier de rochii de mireasa! cunostinte temeinice de croit, modificat tipare, cusut. salarizare excelenta, carte de munca, mediu de lucru placut, punct de lucru central langa metrou piata victoriei. detalii la 0729928078. anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Otopeni, ultracentral, garsoniera cu vedere catre parc

Intersectia strazilor Garofitelor si Margaritarului, vedere catre parc, 50 m de primarie, pozitie deosebita, garsoniera in imobil nou cu regim inaltime P+2, 28mp utili+3.5mp balcon; toate utilitatile (gaz, curent, apa, canalizare, iluminat public, drumuri asfaltate), finisaje la cheie (gresie, faianta, parchet, termopane, centrala+calorifere etc.); finalizare august-septembrie 2015; se acorda REDUCERI pentru plata in avans. Pret: 37000 Euro+tva 5% Pret: 37000 Euro anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Otopeni, ultracentral, apartament 2 camere cu vedere catre parc

intersectia strazilor Garofitelor cu Margaritarului, vedere catre parc, 50 m de primarie, pozitie deosebita, apartament 2 camere 44 mp utili + 5 mp balcon in imobil nou cu regim inailtime p+2; toate utilitatile (gaz, curent, apa, canalizare, iluminat public, drumuri asfaltate), finisaje la cheie (gresie, faianta, parchet, termopane, centrala+calorifere etc.); finalizare august-septembrie 2015; se acorda REDUCERI pentru plata in avans! Pret: 57000 Euro+tva 5% 0730 44 88 88 sau 0730 44 88 99 Pret anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Otopeni, central, case 3 camere in duplex - 68000eur

Otopeni, strada Campului, zona superba intre vile de lux, case 3 camere in duplex, 100mp construiti, 115mp teren, parter- living+buc+grup sanitar; etaj- 2 dormitoare +baie; toate utilitatile, finisaje la cheie (gresie/ faianta/ parchet/ termopan, centrala+calorifere, bai utilate); pret 68000 eur; 0730 44 88 88, 0730 44 88 99 Pret: 68000 Euro anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Tunari, case 4 camere in duplex - 75.000 eur

Tunari, zona noua, 2km de Scoala Americana (acces prin Pipera, Dn1-Otopeni, Centura Bucuresti),case 4 camere tip duplex in complex rezidential, 120mp construiti, 160mp teren, parter living+bucatarie+grup sanitar, etaj - 3 dormitoare+baie, finisaje la cheie (gresie, faianta, parchet, termopan, usi interior+exterior, centrala+calorifere,bai utilate etc.); *pret-75000 eur-tva si teren incluse (*pretul este in functie de avans); 0730448844 Pret: 75000 Euro anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Pui Ciobanesc Alb Elvetian

Canisa Ciobanesc alb Elvetian ofera spre vanzare pui cu pedigree, carnet de performanta, carnet de sanatate, vaccinuri la zi plus multe alte cadouri din parinti campioni cu expozitii in Romania cat si in afara tarii. Va asteptam pe site: caine-lup.ro, pe facebook sau la numerele de telefon 0372 777 390 sau 07333 111 90 Pret: 400 Euro anunturi din:

Formatie nunta Bucuresti

Petreceri de neuitat cu Formatia Muntenia Band. Cauti o formatie pentru nunta, botez , cumetrie in Bucuresti , Ploiesti , Pitesti , Buzau ? Formatia Muntenia band va ofera momente muzicale de neuitat. Cauta pe Facebook Formatia Muntenia Band Pret: 1 Euro anunturi din:

Reparatii pc/laptop. reparatii imprimante

Reparatii pc/laptop. reparatii imprimante. incarcari cartuse/tonere. se ofera factura si garantie. http://vipnet-consulting.ro tel: 0723.305.347. anunturi din:

Fabrici/hale Munchen

Noi ne gandim la nevoile dumneavoastra Singurele locuri de munca unde aveti o sansa si nu se cere limba germana sunt la fabrici/hale la un salar de 1500 euro/luna.Noi ne gandim la nevoile dumneavoastra. Va punem la dispozitie posturi pentru lucrator productie la sortat/ambalat legume fructe In Munchen, cu contract, cazare si masa asigurate. Acceptam si cupluri pana in 55 de ani. Cu noi viitorul suna mai bine! Primul pas incepe cu un singur apel! Plecari la in februarie ,suna de L-V de la 9-17 la anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Hala metalica / teava / tabla

VAN HALA METALICA din teava rectangulara de 120x60 cu deschidere de 12 metrii, in 2 ape .lungime 25 metrii ; salpii sunt de 160 din teava rotunda la 4.2 m cu flansa sus si jos .Teava este noua . Se pot executa hale si pe comanda la dimensiunile cerute de client . hala la 300 m patrati sunt la pretul de 21500 lei.Acceptam variante precum ; autoturisme sau utilaje/ camioane Pret: 21500 Lei anunturi din:

Marian, 36 ani, caut tanara nefumatoare si fara obligatii

Marian, 36 ani, studii medii, nefumator si fara obligatii, din bucuresti, caut tanara nefumatoare si fara obligatii pentru relatie lunga durata, eventual casatorie. rog scurta descriere insotita de foto prin mms la 0724.600.011 sau prin e-mail la marian@ir.ro anunturi din:

Soferi cat B in Germania 1400

Firma acreditata cauta urgent soferi in Germania categoria B pentru livrare colete in Zona Munchen Conditii excelente de munca ,cazare si o masa pe zi asigurate.Salariul este 1400 E .Daca doresti sa fi rasplatit pentru munca depusa SUNA ACUM si rezerva un loc de munca.Noi te ajutam! Locurile sunt limitate plecari sigure in luna Februarie .Detalii la 0751486729 sau 0731142506 de luni-vineri 9-17. anunturi din:

Paste fainoase ambalat Germania

Companie acreditata de organele competente are nevoie de 24 de pers pentru ultima plecare din ianuarie femei/barbate/cupluri in Stuttgart la fabrica de paste fainoase la ambalat,limba nu e necesara vi se face instructajul la locul de munca. Benefiicii:salarul 1500 euro/luna,cazarea si masa de pranz oferite de angajator,posibilitatea orelor suplimentare. Contact:va stam la dispozitie de L-V de la 9-17 la tel 0748604992 sau 0765207795. anunturi din:

158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt a