Materiale de constructii
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Materiale de constructii ...

Spumogen bcu vindem

Spumogen proteic pentru producerea BCU oferim. Pret promotional valabil in luna aprilie 2009, la 2 butoaie cumparate pret de numai 1500 lei/butoi de 230 kg(tva inclus).Transport gratuit la destinatie. Produs autentic, prezent in Romania de peste 3 ani! Produs in conformitate cu normele europene.Oferim: constanta si seriozitate in relatiile cu colaboratorii, declaratie de conformitate, date tehnice, fisa de siguranta la folosire! Sell foam agent for application cellular concrete to best prices. anunturi din:

Grilaje rulouri

Comfortex Production va pune la dispozitie grilaje rulouri din otel special ce au calitatea deosebita de antiefractie.Atunci cand este necesara vizibilitate pentru produsele expuse,in afara orelor de program, solutia pentru protejarea vitrinei este utilizarea unui grilaj rulou.Grilajele rulou pot fi: drepte,ondulate,standard si microperforate.Ele se pot monta la interior sau la exterior si sunt actionate electric cu intrerupator sau telecomanda.Asiguram consultanta,masuratori si montaj. 550 eu anunturi din:

Usi de garaj din aluminiu , tip rulou

Usa de garaj din aluminiu,tip rulou,are posibilitatea strangerii lor intr-un spatiu extrem de redus si un grad foarte mare de izolare termica.Lamelele din aluminiu vopsite in camp electrostatic sunt umplute cu spuma poliuretanica expandata,pentru a realiza o izolatie termica superioara.Lamelele de aluminiu au dimensiunea de 20x77mm si o greutate de 3.300g/ml(6.000 g/mp).Modul de actionare este manual cu manivela sau electric cu buton sau telecomanda.Asiguram consultanta, masuratori si montaj. anunturi din:

Winter garten cu snur

Este un sistem de protectie solara de interior,materialul culiseaza pe doua sine laterale din aluminiu extrudat.Instalarea se face pe plan:vertical,orizontal,inclinat sau in console indiferent de planul in care se instaleaza produsul.Recomandate pentru ferestre aflate la inaltimi convenabile, cu suprafete mici si medii. Gama de materiale are texturi naturale mergand de la semitransparent la opac.Asiguram consultanta, masuratori si montaj. 500 euro / buc www.jaluzele-ro.ro www.rulouri-exter anunturi din:

Copertine solare cu brate basculante

: Recomandata in special pentru ferestre,creeaza conditii confortabile de temperatura pe timp de vara.La interior,protejeaza covoarele,tapetul si mobila impotriva razelor solare.La exterior,protejeaza cadrul si rama ferestrelor.Acest tip de copertina se recomanda pentru suprafete medii ce doresc a fi acoperite.Sistemul manual de manevrare permite rotirea în plan orizontal a axului pana la tragerea completa a copertinei.Asiguram consultanta,masuratori si montaj. 210 euro/buc www.jaluzele-ro.ro anunturi din:

Glafuri de interior din PVC

Glafurile - de interior marca Westpan sunt fabricate din pvc de cea mai buna calitate, ele fiind rezistente la zgarieturi, la umiditate, la temeraturi ridicate si sunt usor de intretinut.Glafurile sunt disponibile intr-o larga gama de culori, cu imitatii de lemn sau marmura.Asiguram consultanta, masuratori si montaj. 13 euro/ml www.jaluzele-ro.ro www.rulouri-exterioare-aluminiu.ro 0735494949-AUREL VOICU - anunt expirat anunturi din:

Pervaze interioare si exterioare

Un mijloc eficient de a proteja fatadele imobilelor de infiltratii,care le distrug in timp,evitandu-se in acelasi timp si pierderi de caldura,o constituie utilizarea pervazului de fereastra.Atat la interior cat si la exterior, protejeaza si decoreaza imobilul,creeaza o atmosfera placuta de confort,constituie un element decorativ,completeaza cu succes tamplaria termoizolanta moderna din profile de aluminii sau PVC.Asiguram consultanta,masuratori si montaj. 13 euro/ml www.rulouri-exterioare-alumi anunturi din:

Plase contra tantarilor

Plase contra insectelor (plase tantari) marca Heroal – Germania au rama din aluminiu vopsit in camp electrostatic iar sita este din fibra de sticla rezistenta la intemperi. Acestea pot fi fixe, cu balama, plase tip rulou sau plase culisante. Asiguram consultanta, masuratori si montaj. 25 euro / mp www.jaluzele-ro.ro www.rulouri-exterioare-aluminiu.ro 0735494949-AUREL VOICU - anunt expirat anunturi din:

Obloane exterioare PVC

Obloanele exterioare din Pvc montate de firma noastra reprezinta o buna alegere datorita incontestabilelor calitati ale acestora: izolare termica (care asigura si o importanta economie de energie) dar si o izolare fonica.De asemenea tipul de material din care sunt executate si calitatea acestuia asigura o stabilitate în timp deosebita pentru oblon.Asiguram consultanta, masuratori si montaj. 50 euro / mp www.jaluzele-ro.ro www.rulouri-exterioare-aluminiu.ro 0735494949-AUREL VOICU - anunt anunturi din:

Jaluzele exterioare PVC

: Jaluzelele exterioare cu lamele din pvc ofera o izolare termica si fonica buna chiar si pe timpul zilei fac intuneric total in camera.Actionarea poate fi manuala (snur sau panglica) sau electrica (intrerupator sau telecomanda.Au durata medie de viata (10 ani)sipot fi montate incastrate in zidarie deasupra ramei superioare a ferestrei sau direct pe rama ferestrei.Asiguram consultanta, masuratori si montaj. 50 euro / mp www.jaluzele-ro.ro www.rulouri-exterioare-aluminiu.ro 0735494949-AUR anunturi din:

Inchiriez buldoexcavator

INCHIRIEZ BULDOEXCAVATOR, CUPA FATA MULTIFUNCTIONALA, BRAT TELESCOPIC. PRET NEGOCIABIL CU OPERATOR pentru urmatoarele lucrari de terasamente, canalizari, aductiuni de apa, gaz, iazuri. Numar de telefon 0744979185 Judetul Botosani. Tel. 0744979185 - anunt expirat anunturi din:

Jaluzele pentru ferestre Velux

Firma noastra va ofera jaluzele pentru ferestre Velux create special pentru a se potrivi ferestrelor VELUX,rulourile sunt fabricate din materiale de calitate, rezistente la murdărie.Gama completă de accesorii cuprinde rulouri şi rolete cu operare manuală, electrică sau solară, disponibile acum într-o colecţie nouă de culori şi modele. Asiguram consultanta, masuratori si montaj. 34 euro / buc www.jaluzele-ro.ro www.rulouri-exterioare-aluminiu.ro 0 anunturi din:

Jaluzele romane

Comfortex Production va ofera jaluzele romane confectionate din materiale de calitate.Sistemele de actionare pentru acest produs sunt:snur, blocator sau motor si intrerupator. Cele cu snur sunt recomandate ferestrelor mari. In cazul ferestrelor mici le vom folosi pe cele cu blocator.Cele cu motor si intrerupator pot fi pentru:ferestre mari,cat si ferestre mici.Asiguram consultanta,masuratori si montaj. 21 euro/mp www.jaluzele-ro. www.rulouri-exterioare-aluminiu.ro 0735494949-AUREL VOICU - a anunturi din:

Rolete interioare textile

Firma noastra vinde,va ofera consultanta, masuratori si montaj pentru rolete interioare intr-o gama de peste 150 de culori si nuante, iar dimensiunile se executa special pentru fiecare fereastra. 22 euro / mp www.jaluzele-ro.ro www.rulouri-exterioare-aluminiu.ro 0735494949-AUREL VOICU - anunt expirat anunturi din:

Rulouri interioare

Firma Comfortex Production va pune la dispozitie o gama variata de rolere interioare textile intr-o gama de 100 de culori si nuante, iar dimensiunile se executa special pentru fiecare fereastra.Asiguram consultanta, masuratori si montaj. 22 euro / mp www.jaluzele-ro.ro www.rulouri-exterioare-aluminiu.ro 0735494949-AUREL VOICU - anunt expirat anunturi din:

Jaluzele Fantasy

Jaluzelele fantasy sunt o combinatie extraordinara intre materialul textil si lamele din pvc care regleaza lumina in cel mai placut si elegant mod. Fantasy este un produs de o eleganta deosebita menita sa imbunatateasca aspectul locuintei dumneavoastra in cel mai placut mod.Asiguram consultanta, masuratori si montaj. 54 euro / mp www.jaluzele-ro.ro www.rulouri-exterioare-aluminiu.ro - anunt expirat anunturi din:

Jaluzele pvc

Comfortex Production va ofera jaluzele pvc intr-o gama de 30 de culori si nuante, iar latimea lamelei este de 89 mm. Asiguram consultanta, masuratori si montaj. 20 euro / mp www.jaluzele-ro.ro www.rulouri-exterioare-aluminiu.ro - anunt expirat anunturi din:

Amenajari Interioare de calitate.

Particular Execut lucrari de amenajari interioare si exterioare, renovari apartamente si case,(zugraveli, tencuieli, izolatii polistiren, gresie, faianta, parchet,marmura...si Altele).Marian Tel:0769481989 Renovez apartamente, case, hoteluri, vile, hale industriale, spatii comerciale. - anunt expirat anunturi din:

CONSTRUIM IEFTIN-MANOPERA CASA LA ROSU:35-55 Euro/mp

Va oferim cele mai bune preturi pentru CONSTRUCTII SI FINISAJE CASE,VILE,HALE INDISTRIALE,SPATII COM.etc.Pret manopera CASA LA ROSU:35-55 Euro/mp.Constructie Casa la rosu:180-220 Euro/mp (manopera + materiale) .CASA LA CHEIE:350-380 Euro/mp (manopera + materiale)+TVA.Preturile sunt negociabile in functie de complexitatea proiectului si de tipurile de materiale si finisaje dorite. BUCURESTI-ILFOV.Tel. 0765124611 - anunt expirat anunturi din:

vand schela metalica pentru fatada

Vand 900 mp schela metalica de fatada sh model italian(2m inaltime , 1, 05 latime si 1, 8 m distana intre cadre)Pret schela simpla 8, 5 euro/mp cu o podina 11 euro/mp, cu doua podine 13, 5 euro/mp, completa de podine si accesorii(scari,ancoraje,chei de prindere sigurante,baze reglabile cu filet) 15,5 euro/mp.Detalii la 0727213657 - anunt expirat anunturi din:

Vibropresa boltari

Vand Vibropresa HAR semiautomata noua pt. fabricat boltari si pavele cu 2 matrite pt. boltari, 36 x 24 x 20cm; 36 x 14 x 20cm si o matrita pt. pavele, 28 x 14 x 7.5cm(L x l x h). Masina cu cele 3 matrite si cate un set de consumabile de rezerva costa 10.500 euro, vand cu 6.500 euro negociabil. Tel: 0767 914 322 - anunt expirat anunturi din:

INCHIRIEM-Transporturi agbaaritice si macarale

SC PRO FORTUNA Construct SRL va ofera Transporturi Agabaritice si Macarale, automacarale de inchiriat Liebherr 25T, Hydrom 18T, Gottwald 18T, Amt 12,5T si macarale pe senile RDK 30T cu brat babrelit si ATLAS 20T pe senile cu brat telescopic în urmatoarele conditii : Primul dintr-o serie de servicii pe care le oferim, este serviciul de inarcare a marfii dumneavoastra ce se efectueaza cu macaralele din dotare: Liebherr 25T, HYDROM 18 T, UMT 12,5 T, GOTTWALD 18T, ATLAS 20T. Macaralele intrunesc t anunturi din:

Foraje puturi 0766473477

Executam foraje puturi de mica si mare adincime pentru apa potabila,uz casnic si industrial cu tubulatura pvc la cele mai avantajoase preturi.Oferim garantie,calitate si seriozitate.Anuntul este valabil in Bucuresti si zonele limitrofe.. In caz de interes va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru informatii LA TEL.0728096712 sau 0766473477 foraje puturi testati cu incredere serviciile oferite de noi - anunt expirat anunturi din:

Materiale de constructii

Cofraje termoizolante polistiren expandat

CASA PERFECTA-CONSTRUCT produce si comercializeaza cofraje termoizolante polistiren expandat 25 kg/mc 5cm perete izolant interior + 5cm perete izolant exterior- 15 euro/mp 5cm perete izolant interior + 10cm perete izolant exterior- 18 euro/mp 5cm perete izolant interior + 15cm perete izolant exterior- 21 euro/mp 5cm perete izolant interior + 20cm perete izolant exterior- 23 euro/mp 5cm perete izolant interior + 25cm perete izolant exterior- 26 euro/mp 5cm perete izolant interior + 30cm per anunturi din:

CONSTRUCTII CASE LA ROSU SI AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE

Realizam case la rosu,amenajari interioare si exterioare, faianta, gresie, parchet, rigips, tavane casetate, gletuiri, zugraveli, izolatii, tencuieli, zidarii, sape, instalatii electrice, instalatii sanitare si termice 0727214333 - anunt expirat anunturi din:

15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Materiale de constructii

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Materiale de constructii