Animale de companie
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Animale de companie ...

Animale de companie

pui ciobanesc german cu pedigree,microcip

Vand pui ciobanesc german cu pedigree,microcip din Ghandi Roten Acker(Germania)(fiul lui Arko Butjenter Land Sch3, VA si nepotul Vicecampionului Mondial de club Hill Farbenspiel) Mai multe inf.-tii pe siteul canisei: www.ciobanescgerman.weebly.com Tel.:0721.42.09.94 anunturi din:

Animale de companie

Catei vanzare Beagle, Labrador 700 lei

Catei vanzare Beagle, Labrador 700 lei masculi si femele de 8 saptamani cu carnet de sanatate .Asigur transport .GARANTIE PRIN CONTRACT .www.cateivanzare.ro tel 0747188594 Ptr oferta completa detalii si preturi vizitati siteul : url http: www.cateivanzare.ro /url anunturi din:

Animale de companie

Catei vanzare Brak german , Vizsla maghiara,Golden rettriewer

Catei vanzare Brak german , Vizsla maghiara,Golden rettriewer 200 euro masculi si femele de 8 saptamani cu carnet de sanatate, microcip-passaport,Asigur transport .GARANTIE www.cateivanzare.ro tel 0747188594 Ptr oferta completa detalii si preturi vizitati siteul : url http: www.cateivanzare.ro /url anunturi din:

Animale de companie

Vand catei de rasa Yorkshire terrier masculi si femele

Vand catei de rasa Yorkshire terrier masculi si femele de 8 saptamani cu carnet de sanatate, microcip-passaport .Asigur transport .GARANTIe PRIN CONTRACT .www.cateivanzare.ro tel 0747188594 Ptr oferta completa detalii si preturi vizitati siteul : url http: www.cateivanzare.ro /url anunturi din:

tosa-inu negru

tosa-inu negru vand catei tosa-inu negri si roscati.Din cele mai bune linii direct japonia.pedigree,pasaport,carnet de performante.cip.foto cu tatal cateilor,CHAMPION ROMANIA J. Ptr oferta completa detalii si preturi vizitati siteul : url http: www.tosa-inu.com.ro /url anunturi din:

Animale de companie

Catei vanzare Bichon Maltese,Bolognese,Havanese si Frise

Catei vanzare Bichon Maltese,Bolognese,Havanese si Frise de 7 saptamani pret 230 euro cu carnet de sanatate, microcip-passaport .Asigur transport .GARANTIE PRIN CONTRACT.www.cateivanzare.ro tel 0747188594 Ptr oferta completa detalii si preturi vizitati siteul : url http: www.cateivanzare.ro /url anunturi din:

vand oua brahma 4 ron buc

Vand oua brahma(negru,albastru,potarnichiu,potarnichiu pe albastru,orange,columbia) la 4 ron/buc.Livrare in Bucuresti. Ptr oferta completa detalii si preturi vizitati siteul : url http: www.paunibucuresti.sunphoto.ro /url anunturi din:

Animale de companie

Vand catei Labrador ,fetita auriu si baietel ciocolatiu

Vand catei Labrador ,fetita auriu si baietel ciocolatiu de 9 saptamini cu carnet de sanatate, vaccinati deparazitati intern, extern , se ofera brosura cu privire la cresterea, alimentatia si ingrijirea catelului . .Asigur transport .GARANTIE! PRIN CONTRACT 500 si 700 lei.www.mydog.ro tel 0747188594 Ptr oferta completa detalii si preturi vizitati siteul : url http: www.mydog.ro /url anunturi din:

Animale de companie

PUI GOLDEN RETRIEVER EXCEPTIONALI

Canisa Fiso Royal House axata exclusiv in cresterea rasei Golden Retriever,ofera spre vanzare pui de Golden Retriever.Sunt disponibili masculi si female, deosebit de frumosi cu pedigree A exceptional,din linii de campioni nationali si internationali,cu un temperament foarte bun,ideali pentru familiile cu copii,campanie sau show.Puii vor fi insotiti de pedigree A,carnet de performanta,microcip,pasaport/carnet de sanatate cu vaccinuri si deparazitari specifice varstei. Pentru orice informatie ne p anunturi din:

Animale de companie

Catelusa timida dar dragalasa

Ma numesc Ede, am 6 luni si sunt o catelusa foare dragalasa si cuminte, deja sterilizata. Momentan stau in curte la remat si sunt cam slabuta, de aceea imi doresc o familie care sa ma ingrijeasca si pe care sa o apar si sa o iubesc. Daca iti place de mine, sun-o pe Roxana la 0734361463 http: picasaweb.google.com/irry84/Ede# anunturi din:

Vand catei Ciobanesc de Berna

Vand catei Ciobanesc de Berna masculi,femele de 8 saptamani cu carnet de sanatate, microcip-passaport,vaccinati deparazitati intern, extern , se ofera brosura cu privire la cresterea, alimentatia si ingrijirea catelului . Pretul 350 euro.Asigur transport .GARANTIE! PRIN CONTRACT 230 euro.www.mydog.ro tel 0747188594 Ptr oferta completa detalii si preturi vizitati siteul : url http: www.mydog.ro /url anunturi din:

Animale de companie

Pui Bulldog Englez

Vand catei Bulldog Englez exceptionali, la preturi reale raportate la calitate- pret. Cateii sunt crescuti in conditii excelente. Parintii au pedigree si se pot vedea, astfel incat exista certitudinea ca sunt de rasa pura. Un plus de siguranta il aveti prin faptul ca vi se ofera asigurare medicala pentru catel atat pentru boli virale cat si genetice. Cateii se pot lua din cuib dupa varsta de 8 saptamani, anunturi din:

Animale de companie

Vand catei Labrador

Vand catei Labrador masculi,femele de 8 saptamani cu carnet de sanatate, microcip-passaport, vaccinati deparazitati intern, extern , se ofera brosura cu privire la cresterea, alimentatia si ingrijirea catelului . .Asigur transport .GARANTIE! PRIN CONTRACT 700 lei.www.mydog.ro tel 0747188594 Ptr oferta completa detalii si preturi vizitati siteul : url http: www.mydog.ro /url anunturi din:

Animale de companie

Vand catei Westy(cezar)

Vand catei Westy(cezar) masculi,femele de 8 saptamani cu carnet de sanatate, microcip-passaport,vaccinati deparazitati intern, extern , se ofera brosura cu privire la cresterea, alimentatia si ingrijirea catelului . .Asigur transport .GARANTIE! PRIN CONTRACT 200 euro.www.mydog.ro tel 0747188594 Ptr oferta completa detalii si preturi vizitati siteul : url http: www.mydog.ro /url anunturi din:

West Highland White Terrier

West Highland White Terrier (Westie / Westy) 4 luni,400-450 euro, calitate exceptionala. http: www.caini-ham.ro 0723509434 Merita vazuti! - anunt expirat anunturi din:

Negricioasa Uba

Sunt o fetita de 3 luni, timida, dar simpaticuta. Stiu ca nu arat foarte bine in poza, dar de fapt sunt tare dragalasa si vreau sa am casuta mea. Daca iti place de mine si vrei sa imi dai o sansa, te rog sa scrii pe irry_ro@yahoo.com. Mi s-a spus sa mentionez si ca voi fi sterilizata gratuit la 6 luni. o724269030 - anunt expirat anunturi din:

vand pui de curca BIG 6

Importator, vand pui de curca, import Italia, rasa grea, BIG 6, albi de carne, calitate superioara Relatii comenzi, programari si inscrieri la tel: 0723339874, 0767797582, 0742198017, 021/3527451, 0788010605 - anunt expirat anunturi din:

www.cateiderasadevanzare.ro/Ciobanesc De Asia Centrala De Vanzare

www.cateiderasadevanzare.ro detine Ciobanesc De Asia Centrala De Vanzare, catei de exceptie, de rasa , 2 luni, baietei si fetite din parinti arbitrati, carnetel de sanatate, microcip, pasaport international, deparazitati intern si extern, garantie post vanzare prin contract autentificat.Transport gratuit in majoritatea oraselor din tara.Tel: 0763.60.00.03 sau 0752.100.435 sau 0745.22.90.95 - anunt expirat anunturi din:

www.cateiderasadevanzare.ro/Pincher Pitic De Vanzare

www.cateiderasadevanzare.ro detine Pincher Pitic De Vanzare, catei de exceptie, de rasa , 2 luni, baietei si fetite din parinti arbitrati, carnetel de sanatate, microcip, pasaport international, deparazitati intern si extern, garantie post vanzare prin contract autentificat.Transport gratuit in majoritatea oraselor din tara.Tel: 0763.60.00.03 sau 0752.100.435 sau 0745.22.90.95 - anunt expirat anunturi din:

www.cateiderasadevanzare.ro/Dog Argentinian De Vanzare

www.cateiderasadevanzare.ro detine Dog Argentinian De Vanzare, catei de exceptie, de rasa , 2 luni, baietei si fetite din parinti arbitrati, carnetel de sanatate, microcip, pasaport international, deparazitati intern si extern, garantie post vanzare prin contract autentificat.Transport gratuit in majoritatea oraselor din tara.Tel: 0763.60.00.03 sau 0752.100.435 sau 0745.22.90.95 - anunt expirat anunturi din:

www.cateiderasadevanzare.ro- Border Collie De Vanzare

www.cateiderasadevanzare.ro detine Border Collie De Vanzare, catei de exceptie, de rasa , 2 luni, baietei si fetite din parinti arbitrati, carnetel de sanatate, microcip, pasaport international, deparazitati intern si extern, garantie post vanzare prin contract autentificat.Transport gratuit in majoritatea oraselor din tara.Tel: 0763.60.00.03 sau 0752.100.435 sau 0745.22.90.95 - anunt expirat anunturi din:

Vand pui BULLDOG FRANCEZ si pui BULLDOG ENGLEZ

pui vaccinati la zi,optional pasaport si microcip,oferim consultanta gratuita postachizitie in probleme comportamentale si sanatate - anunt expirat anunturi din:

Kiti vrea acasa

Sunt o catelusa linistita, frumusica, dupa cum vezi, si-mi place tare mult sa ma joc cu alti catelusi asa ca daca vrei sa ma iei la tine te rog sa nu uiti de acest lucru. Am mai multi fratiori pe care-i iubesc tare mult si mi-ar placea sa am mereu un fratior alaturi de mine. Acum am un anisor si tare mult imi doresc o casuta a mea. Daca vrei sa ma adopti scrie pe adresa irry_ro@yahoo.com si voi fi cea mai fericita catelusa. sterilizata, adoptie - anunt expirat anunturi din:

Vand femela Ciobanesc de Bucovina

VAND FEMELA CIOBANESC DE BUCOVINA,CU VARSTA DE 3 LUNI,DEPARAZITATA,VACCINATA SI CU CARNET DE SANATATE.PENTRU MAI MULTE DETALII,SUNATI LA NR DE TEL: 0764922085 SAU 0724113768. - anunt expirat anunturi din:

ATENTIE!!!!!!! “”VICENTIU”’ sau ‘’VINCE’’

ATENTIE!!!!!!! “”VICENTIU”’ sau ‘’VINCE’’ .L AM GASIT PE CEL CARE BAGA ANUNTURI JIGNITOARE DESPRE TOTI CARE VA OCUPATI CU CRESTEREA SAU COMERCIALIZAREA CAINILOR DE RASA!!!!! CINE ESTE EL:un neica nimeni,un vai de mama lui,care in afara faptului ca nu are familie,nu a avut in viata lui o femeie,nu are masina,nu are nimic.Este un PARLIT in adevaratul sens al cuvantului,un atarnator si un .Tine cativa caini pe sos.progresului intr o cladire parasita,vai de viata cateilor aceia.VINCE anunturi din:

15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Animale de companie

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Animale de companie