Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Compania CASA PERFECTA-CONSTRUCT produce si comercializeaza caramizi BIOBLOCK

Caramida BIOBLOCK are o combinatie unica de proprietati de consum, care in productia lor se bazeaza pe utilizarea unor materiale naturale, cum ar fi lemnul si piatra. De 80-90% este format din aschii de conifere, suplimente minerale si tratate lipit de ciment Portland. Caramida BIOBLOCK este usoara, ecologica, rezistenta si durabila. Ea are roprieta si de izolare termica si fonica superioara , gradul ridicat de securitate la incendiu, nu putrezesc, este eclus aparitias mucegaiului, super re anunturi din:

plecari urgente

Plecari urgente in Germania la ferme de animale la (cai,vaci,porci,pasari)salariul este de 1400 de euro/luna se asigura cazare si masa,se pleaca cu contract de munca ,se poate lucre ore suplimentare care sunt platite extra . Pentru ocuparea unui loc suna de L-V intre orele 09:00-17:00 la numerele: 07214001980743567288 anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

VilaPensiune P+4

Vila parter si 4 etaje( P+4) avand suprafata construita de peste 500 mp. Se poate compartimenta foarte usor si transforma in pensiune,minihotel sau sediu de firma. Este o cladire foarte frumoasa si a fost facuta cu simt de raspundere folosindu-se cele mai bune materiale. In aceeasi curte se mai afla si o hala atelier de 150 mp cu 2 birouri si un demisol cu doua garaje si placa turnata pentru construirea unui D+P+1E. O cladire deosebita. Panorama superba spre lacul Tasaul si spre Marea Neagr anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Jocuri de artificii organizate de Artificii Le Baron, importator de artificii din China

Jocuri de artificii organizate de Artificii Le Baron, importator de artificii din China,va punem la dispozitie baterii de artificii importate de noi,astfel va putem oferi preturi avantajoase. Pentru filmari si mai multe detalii va invitam pe site-ul nostru www.artificii-lebaron.ro sau pe canalul de Youtube Artificii Le Baron Craiova. Pret: Euro anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

cristian la 7km de brasov casa pretabila 2 familii singur in curte

vind in CRISTIAN zona centru la D. N. 73 casa cu 2 corpuri separate predispuse paralel. Corpul mare C2 renovat complect 2008 are 100 mp locuibili cu 2 dormitoare mari bucatarie 15 mp. , baie, camara alimente, living 32 mp. si mansarda neamenajata cu terasa spre gradina intrare separata. Corpul mic C3 an constructie 2008 din caramida si B. C. A. , numai parter cu 75 mp locuibili, are 2 dormitoare, bucatarie, baie, camara alimente, veranda mare, la ambele corpuri intrarile sunt decomandate si posi anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Fum greu cu gheata carbonica , vulcani de interior fara fum si miros by Artificii Le Baron

Fum greu cu gheata carbonica , vulcani de interior fara fum si miros , masina de baloane de sapun, foc de artificii toate acestea va sunt puse la dispozitie de Artificii Le Baron Craiova, importator de artificii din China, pentru a transforma evenimentul dumneavoastra intr-unul magic, fie ca e vorba de nunta, botez, aniversare sau inaugurare. Pret: Euro anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Baterii de artificii de diferite calibre by Artificii Le Baron Craiova

Baterii de artificii de diferite calibre, importate de Artificii Le Baron, direct din China, la preturi promotionale in aceasta perioada. Va invitam pe site-ul nostru www.artificii-lebaron.ro sau pe Youtube Artificii Le Baron Craiova pentru a vedea filmari la bateriile noastre. Pret: Euro anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Sisteme de initiere wireless by Artificii Le Baron Craiova, unic importator de artificii in Dol

Artificii Le Baron Craiova, unic importator de artificii din China in Dolj, va ofera sisteme de initiere wireless pentru vulcani de scena, baterii de artificii de la 4 module pana la receivere cu 32 cue. Va asteptam pe site-ul nostru www.artificii-lebaron.ro unde puteti gasi poze, filmari si mai multe detalii despre produsele noastre. Pret: Euro anunturi din:

plecari urgente

Iti cauti un loc de munca bine platit?Noi suntem Solutia.Avem nevoie urgent de persoane la ferme de animale la cai,vaci,porci salar incepand cu 1450 de euro/luna se asigura cazare si masa de catre angajatori straini ,se lucreaza la standarde europene . Pentru ocuparea unui loc suna de L-V intre orele 09:00-17:00 la numerele: 0743567288 sau 0721400198 anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Implantologie sector 3 Bucuresti

Implantul dentar are forma unei radacini de unde si denumirea de Radacina artificiala. Radacinilor artificiale au rol de suport pentru lucrarile dentare. Pret 350 Euro Contact 0314361059 www.dentalcrownhealth.ro Implanturi dentare Bucuresti anunturi din:

Titan -trapezului, dezvoltator d+p+4e, g./ 2 cam./ 3 cam.

Titan -trapezului, dezvoltator d+p+4e, g./ 2 cam./ 3 cam., predare sept. 2015, sect. 3, bucuresti, 30-75 mp, g+f+p+um+ct+t, la cheie, acc. credit. preţ 25.000-69.500 eur. tel.: 0752.707.913. anunturi din:

plecari urgente

Vrei un loc de munca in strainatate?!Locuri disponibile in Germania in sere la cultivarea legumelor varsta intre 25-55 ani salariul este de 1400 de euro/luna,se asigura din partea angajatorului cazare si masa,beneficiati de asigurare medicala ,se pleaca cu contract de munca .Suna de L-V intre orele 09:00-17:00 la numerele:07214001980743567288 anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Producator usi de interior

Doorland Romania are ca domeniu principal de activitate productia de usi de interior , mobilier , plinta si accesorii pentru parchet , profile din mdf caserat. Realizam produse la comanda, in regim unicat , de inalta calitate , acordand o deosebita atentie finisajelor. (ex: diferite decupaje,aplicatii,insertii,piele sau materiale textile, sticle personalizate,dimensiuni atipice “fara taxe suplimentare”,combinatii de decoruri,etc.) Detin anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Sejur Republica Dominicana

Servicii incluse: –Biletele de avion pentru zborurile internationale: Bucuresti – Punta Cana – Bucuresti –Taxele de aeroport pentru zborurile internationale –8 nopti cazare in junior suite la Hotel Grand Bahia Principe Turquesa 5* –Mesele mentionate in program: regim All Inclusive –Transfer aeroport-resort-aeroport in Punta Cana (SIB) –Transportul se va face in sharing basis, impreuna cu alti turisti –Asigurarea complexa de calatorie Mondial As anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Solutie insecticida antipurici

Insecticid universal cu remanenta de 60 de zile, impotriva puricilor, mustelor, tantarilor, viespilor si altor insecte. Solutia contra insectelor poate fi utilizata in interior (spatii alimentare, de locuit, spatii industriale) cat si la exterior. Combate atat insecte taratoare cat si insecte zburatoare. anunturi din:

locuri de munca in Germania

Angajam Urgent Ingrijitori cai Germania salar 1400 E net lunar.Contracte legale intre 3 si 8 luni . Pentru mai multe informatii intrati in legatura directa cu un operator call center la numerele de tel . 0725 611007 si 0743 439436 program de luni pana vineri 9-17. anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Combaterea insectelelor

Insecticid de contact si ingestie. Produs autorizat pentru utilizari igienico-sanitare, cu spectru larg de actiune insecticida pentru dezinsectia locurilor infestate la insecte taratoare (purici, plosnite, furnici, paianjeni, gandaci, urechelnite, plojnite, carii de lemn) si zburatoare (tantari, muste, molii, viespi, albine, musculite) din spatiile locuite, din alte spatii gospodaresti sau de interes public. anunturi din:

Angajam casier-operator facturare pentru zona comerciala baneasa

Angajam casier-operator facturare pentru zona comerciala baneasa. varsta maxima 30 de ani. rog trimiteti cv la adresa: madalina.barbu@pronatur.ro anunturi din:

Angajam personal pentru calificare in meseria de montator mobilier

Angajam personal pentru calificare in meseria de montator mobilier, max 25 ani.cv la adresa:livrari@pronatur.ro sau relatii la tel 0730.018.574 (9.00-18.00). anunturi din:

Credite Ultra Rapide

Credite de nevoi personale pentru salariati sau pensionari. Aprobari rapide doar cu buletinul si adeverinta de venit sau cuponul de pensie in 24 de ore de la trimiterea actelor, varsta de aplicare intre 21 si 65 de ani, venitul minim acceptat 500 de lei, programe de creditare personalizate in functie de profilul si de nevoile fiecarui client. Dobanda fixa incepand de la 8, 5% pe an. (Se accepta si anumite intarzieri in Biroul de Credit). Pret: 0 Euro anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Centru de colectare fier vechi in Militari Bucuresti

Centru de colectare si valorificare a deseurilor si a resturilor reciclabile din Bucuresti, sector 6. Colectori autorizati in Programul Rabla. Oferim servicii de ridicare deseuri feroase si neferoase in toata tara. Preturi extrem de avantajoase si profesionalism in colectarea deseurilor feroase si neferoase (fier, fonta, aluminiu, cupru, bronz, plumb, inox, etc.). Cumparam calorifere (fonta, tabla , aluminiu), aragaze, cazi, frigidere, chiuvete, aparate de aer conditionat, cuptoare, masini si ut anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Realizam elemente decorative pentru placari fatade

Diverse elemente decorative, borduri, placaje pentru fatade si coame (garduri, stalpi) fabricate folosind o tehnologie moderna si materiale de inalta calitate. Pret 50 Lei Contact 0721883564 www.kingpavaj.ro Elemente placaj fatada anunturi din:

Atestate Auto Taxi si Soferi Profesionisti

Atestate Auto: Sofer Profesionist Taxi Sofer CPC Manager Transport Sofer CPIInstructor Auto, Profesor Legislatie Consilier Siguranta Certificat ADR : www.facebook.com/Atestat.Taxi anunturi din:

Angajam personal pentru agricultura

Oferim 4 locuri de munca in Germania, in domeniul agriculturii cu un salariu de 1500E/luna , cazare gratuita si o masa asigurata pe zi, orele suplimentare sunt platite CU 8 E/ora. Urmatoarea plecare este pe data de 10 Aprilie. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta de Luni-Vineri intre orele 09:00-17:00 la numerele de telefon: 0745/455/963 0762/439/765. anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Prenotari pui Golden Retriever

Crescator, facem prenotari pentru pui deosebit de frumosi de Golden Retriever, 3 masculi si o femela, proveniti din parinti exceptionali, cu rezultate excelente in expozitii, sanatosi, testati pentru displazie cot, sold, inima si ochi si cu temperamente foarte bune. Vor fi insotiti de pedigree A ( singurul act care confirma puritatea rasei) ,carnet de performanta, microcip, carnet de sanatate cu vaccinuri si deparazitari specifice varstei si vor fi disponibili incepand cu varsta de 8 saptamani. anunturi din:

132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt a