Prestari servicii (Oportunitati)
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Prestari servicii (Oportunitati) ...

Prestari servicii (Oportunitati)

Credite de nevoi personale

Daca ai intre 21-65 ani si un venit de minim de 500 ron Forza Rossa iti ofera consultanta gratuita pentru obtinerea unui credit. Aprobari in vireza doar cu buletinul si adeverinta de venit sau cuponul de pensie. Raspuns in 24 ore de la trimiterea actelor Dobanda fixa incepand de la 8.5%. Intra pe www.frfs.ro sau trimite un mail la contact@frfs.ro si gaseste o solutie pentru nevoile tale financiare! anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

AVOCATI, 0744271251

AVOCATI, asistenta si reprezentare civil comercial, penal, muncii, divorturi, partaje, minori, infiintari SRL, consultatii diverse cabinet Drumul Taberei Drumetul, cu programare, 0217251566/0744271251 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Multiplicam chei auto cu cip orice tip de transponder

Copiem chei auto cu cip, multiplicam chei auto cu cip , clonam chei auto cu cip ( transporder ) si telecomanda, CHIAR SI IN CAZUL PIERDERII tuturor cheilor (se executa copierea dupa butucul usii fara a fi afectat in vreun fel , apoi se calculeaza cip din unitatea UCH BSI EWS IMMOBOX ECU ) pe loc cu tehnologie de ultima generatie de mare precizie pentru orice marca auto, moto,camioane (AUDI ,VW, SKODA, FORD, RENAULT,Cartele pornire Laguna si megane 2, MERCEDES, BMW, FIAT, OPEL, NISAN MAZDA ETC) , anunturi din:

Grigorescu Irinel - Oferte (Constructii, Prestari)

GRIGORESCU IRINEL – OFERTE (CONSTRUCTII & PRESTARI SERVICII) 1. ►►►Gaze, instalatii termice, instalatii sanitare, climatizare. S.C. din Bucuresti executam urmatoarele lucrari TOTAL AUTORIZATE, de la proiectare la receptie: - instalatii de gaze pentru case, vile si apartamente, coloane de gaze, retele interioare, stradale, industriale sau de alt tip pentru gaze - instalatii termice (furnizam si instalam centrale si calorifere pentru apartamente, pentru case/vile, centrale de blo anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Centru de colectare fier vechi in Militari Bucuresti

Centru de colectare si valorificare a deseurilor si a resturilor reciclabile din Bucuresti, sector 6. Colectori autorizati in Programul Rabla. Oferim servicii de ridicare deseuri feroase si neferoase in toata tara. Preturi extrem de avantajoase si profesionalism in colectarea deseurilor feroase si neferoase (fier, fonta, aluminiu, cupru, bronz, plumb, inox, etc.). Cumparam calorifere (fonta, tabla , aluminiu), aragaze, cazi, frigidere, chiuvete, aparate de aer conditionat, cuptoare, masini si ut anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Vila Lupsa organizeaza diverse evenimente la preturi avantajoase!

Vila Lupsa, str. Rahovei, Nr.7A, cartier Gruia, Cluj Napoca, organizeaza diverse evenimente intr-un mediu ambiant placut si . Ne adaptam oricarui buget si cerinte, va stam la dispozitie cu o locatie ideala, o panorama deosebita a Clujului, dispunem de locuri pentru 230 de persoane in sala, 20 de locuri de parcare si o terasa de 100 de persoane unde se poate organiza Cununia Civila. Vino alaturi de echipa noastra pentru a-ti personaliza meniul, noi te vom ajuta sa-ti organizezi evenimentul visa anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Cresa Focsani

MINERVA este locul unde copilul tau este primit cu caldura, atent ingrijit si in siguranta unde, fiecare copil este ajutat si indrumat: - sa isi cunoasca si sa isi dezvolte potentialul si aptitudinile in functie atat de interesele si aspiratiile personale, cat si de cerintele comunitatii; - sa isi dezvolte deschiderea spre comunicare, curiozitate, creativitate, spirit competitiv, incredere in sine, spirit de echipa, entuziasm, independenta, echilibru, toleranta; - sa se dezvolte armonios pent anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Ursitoare botez si animatori petreceri copii Iasi

Ursitoarea Buna ofera cele mai frumoase spectacole cu ursitoare pentru botez in orasul Iasi si cei mai haiosi animatori pentru petrecerile de copii. Fie ca este vorba despre un botez, o aniversare sau un eveniment deosebit, echipa noastra garanteaza reusita unei seri de neuitat! Ursitoarele pot veni alaturi de printi si printese, cele mai indragite mascote Disney, personajele preferate din copilarie, sau inconjurate de baloane de sapun, fum, artificii si baloane cu heliu. Atat dumnea anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Contabilitate firme

Firma de consultanta din Bucuresti, oferim discount de 20% la serviciile de contabilitate si resurse umane in primele 3 luni de contract, plus consultanta fiscala gratuita. T:0729.568.340 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Foraje puturi apa

Executam foraje puturi APA de mica-mare adancime structural PVC de valplast,valrom cu filtru pe tubulatura PVC tip screen cu fante de 0,5mm,sablaj de Margarita,izolarea primului start printr-un inel de cement cu argila,denisipare,limpezire put.Se asigura debit APA,dosar parametri foraj,garantie debit si APA limped.Executam foraje puturi de observatie,foraje studio geo,foraje piloti constructi etc.Denisipari puturi,intretineri,reperati puturi. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Dans oriental in Constanta

Dans oriental sau belly dance (dansatoare de muzica orientala sau cadana) in judetul Constanța la nunti, botezuri, petreceri private, majorate si alte evenimente – 0762649069 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Aplicatie pentru publicarea de anunturi in ziare

Incepand de astazi, puteti sa va publicati anunturile in ziare direct de pe telefonul mobil. mediapress advertising a lansat prima aplicatie pentru publicarea de anunturi in ziare nationale direct de pe telefon sau tableta.de acum poti trimite anunturile tale la ziarele nationale mult mai simplu si mult mai usor.sunt doar cativa pasi de urmat si puteti de asemenea sa efectuati si plata direct de pe telefon. o puteti descarca de aici pentru android : https://play.google.com/store/apps/details?id= anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Cum public un anunt in ziar

Cum public un anunt in ziar? o intrebare intalnita des pe internet. foarte simplu, stai acasa si anuntul tau apare a doua zi in orice ziar national (romania libera, libertatea, adevarul, ring, evenimentul zilei, click, bursa, capital, curierul national, az, anuntul telefonic sau ziar loca l(regional), transilvania expres, gazeta de sud, giurgiuveanul, cuget liber. important este sa ai conexiune la internet sau sa ai un telefon. 1. anuntul se poate dicta prin telefon la 021.336.79.00 sau 0721.213 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Anunt ziar fonduri europene

Mediapress advertising pune la dispozitia firmelor de consultanta pentru obtinerea de fonduri europene , o modalitate mai simpla de a face publica inceperea si finalizarea proiectelor acordate de ue in presa scrisa ( ziare nationale si locale). acum poti publica in maxim 24 ore un anunt de fonduri europene in orice ziar din romania, la cel mai mic pret, accesand siteul: www.anunturi-fonduri-europene.ro. tel. info : 0767.195.285 sau e-mail :mp@mediapress.ro anunturi din:

Kids taxi, taxi pentru copii, transport copii, transport scoala

Kids taxi, taxi pentru copii, transport copii, transport scoala, transport gradinita, abonament transport copii. tel. 0748.944.477, office@minibus.ro, www.minibus.ro anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Amanet Auto Bucuresti

Aveti un impas financiar? Amanet Auto Bucuresti va ofera credit cu garantie auto la cel mai mic comision din Romania! Creditul dureaza doar 30 de min. anunturi din:

EXPERT CONTABIL

Expert contabil, membra CECCAR –persoana fizica autorizata, ofer servicii complete de contabilitate in conformitate cu normele nationale, analize economico fianciare si documentatii pentru credite/leasing, salarizare, pentru companii mici si mijlocii din toate domeniile de activitate. Disponibilitate pentru deplasare la sediul clientului. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

AVOCAT, 0744271251

AVOCAT, asistenta si reprezentare civil comercial, penal, muncii, divorturi, partaje, minori, infiintari SRL, consultatii diverse cabinet Drumul Taberei Drumetul, cu programare/ 0217251566/0744271251 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Monumente funerare marmura piatra

Cruce de marmura inaltime 120cm x 55cm x 8cm grosime, greutate aproximativa 120kg, oriunde in tara, pret fara concurenta. www.whitemarble.home.ro anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Reparatii Calculatoare/Instalare Windows/Instalare Router SuperPret!

-Reparatii Calculatoare, Laptop-uri, -Instalare router etc pt detalii va rog contactati-ma! anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Ursitoare botez Timisoara

Spectacol emotionat de ursitoare la botez cu actrite profesioniste. Onoram comenzi in Timisoara, dar si in judetele Timis, Arad si Caras-Severin, in limita posibilitatilor. Pentru mai multe informatii si detalii intrati pe site-ul nostru. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Reglaje ferestre,reparatii ferestre termopan

Reglaje ferestre,reglaje usi,reparatii ferestre pvc,aluminiu,lemn cu geam termopan - Bucuresti-Ilfov. Daca ferestrele sau usile termopan,nu functioneaza corespunzator,sufla vantul pe langa garnituri,s-a defectat sistemul de inchidere,sau aveti orice alta problema,va oferim servicii de reparatii la preturi corecte. Reparatii ferestre, reglaje ferestre,revizii ferestre, service ferestre termopan, deblocari ferestre si usi termopan, inlocuiri feronerie ferestre, si elemente din fe anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Credite in viteza

Credite de nevoi personale! Ai intre 21-65 ani si un venit de minim de 500 ron? Forza Rossa iti ofera consultanta GRATUITA pentru obtinerea unui credit. Aprobare ultra rapida in baza buletinului si adeverintei de venit sau cuponului de pensie. Dobanda fixa incepand de la 8.5%. Intra pe www.frfs.ro sau trimite un mail la contact@frfs.ro si indeplineste-ti in timp record orice dorinta! anunturi din:

PRODUCTIE PUBLICITARA - reclame printuri

Productie publicitara. Reclame si casete luminoase, litere volumetrice lumnoase, litere volumetrice din polistiren, printuri de mari dimensuni mesh banner autocolant canvas etc. Panouri publicitare orice tip si dmensuni totemuri publicitare inscriptionari auto inscriptionari vitrine geamuri. anunturi din:

Curierat Anglia - Romania / Romania - Anglia

Serviciu de curierat Anglia- Romania / Romania -Anglia Acoperire nationala Colete 15-20 kg - £20 colectare zilnica Colete 20kg+ £1 pe kg Contact: Romania : 0742596163 (Orange) Anglia: 07796720753 (Lebara) anunturi din:

11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Prestari servicii (Oportunitati)

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Prestari servicii (Oportunitati)