Prestari servicii (Oportunitati)
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Prestari servicii (Oportunitati) ...

Aranjamente florale pentru nunta, botez, evenimente in Bucuresti

Alege frumosul pentru orice eveniment important din viata ta! Floraria Buchetino iti ofera aranjamente deosebite: buchet de mireasa, buchet de nasa, lumanari de nunta, lumanare de botez, aranjamente mese nunta, aranjament prezidiu, butoniera, corsaj, bratara domnisoara de onoare, buchete flori ocazionale, buchet zi de nastere. Pret: 150 Lei anunturi din:

Conusltanta Gratuita si Reprezentare Juridica -

CABINETUL DE AVOCATURA, este in masura sa ofere clientilor sai, pesoane fizice si juridice romane si straine, o asistenta si o reprezentare deplina in drept civil, penal si commercial. Modificari Cod CAEN asistenta reprezentare in dosare de urmarire penala Divort partaj Pret: 20 Euro anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Postam Anuntul pe 200 siteuri de anunturi

Cu anuntul publicat pe 200 siteuri de anunturi din Romania gasesti mai repede si mai multi clienti pentru produsul sau serviciul tau. Informatii despre cum sa fie publicat anuntul pe 200 siteuri de anunturi gasesti aici: www.TopAnunt.com anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Credite in viteza

Daca ai intre 21-65 ani si un venit de minim de 500 ron Forza Rossa iti ofera consultanta gratuita pentru obtinerea unui credit. Aprobari in vireza doar cu buletinul si adeverinta de venit sau cuponul de pensie. Raspuns in 24 ore de la trimiterea actelor Dobanda fixa incepand de la 8.5%. Intra pe www.frfs.ro sau trimite un mail la contact@frfs.ro si gaseste o solutie pentru nevoile tale financiare! Pret: Euro anunturi din:

Credit rapid de nevoi personale

Credit rapid cu rate fixe pentru salariati, persoane in ingrijire copil si pensionari (pe caz de boala se ia in calcul si suma fixa) , venit minim de 380 ron si varsta pana la 75 de ani prin TBI Credit IFN-0725401155 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Testari psihologice

PsyAccess Cabinet Individual de Psihologie Cabinetul se afla in Brasov si este dotat cu programe de testare psihologica avizate de catre Colegiul Psihologilor din Romania In pachetul de servicii sunt incluse următoarele tipuri de activităţi: Examinarea şi consilierea psihologică pentru: • obţinere permis conducător auto (toate categoriile); • menţinere funcţie; • schimbare funcţie; • reexaminare; • accident; • sesizare; • angajare; • redobândire perm anunturi din:

Kids taxi, taxi pentru copii, transport copii, transport scoala, transport gradinita

Kids taxi, taxi pentru copii, transport copii, transport scoala, transport gradinita, abonament transport copii. tel. 0748.944.477, office@minibus.ro, www.minibus.ro anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Traducator autorizat de ministerul justitiei

Traducator autorizat de ministerul justitiei. efectuez traduceri din/in limba italiana. preturi competitive (10 ron/pagina). efectuam traduceri simple, autorizate, legalizate in toate domeniile de specializare in functie de solicitarile si nevoile dumneavoastra. calitatea traducerilor respecta cele mai inalte standard, respectam termenele limita stabilite de comun acord cu clientul pentru predarea la timp a lucrarilor. lucica – bucuresti – tel. 0721-393.405, e-mail: office@abc-traduceri.com, anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Traduceri Autorizate | Legalizate | Apostile

Daca aveti nevoie de traduceri legalizate, traduceri autorizate, de apostila Haga si supralegalizare, de vizare acte la ministerul de externe sau la ambasade, atunci sunteti in locul potrivit. Indiferent ca serviciul de care aveti nevoie este unul de simpla traducere, de traducere intre doua limbi, de corectura sau colationare, sau ca este vorba de un serviciu mai complex, problema dumneavoastra deja se rezolva. Trebuie doar sa intrati in legatura cu noi pentru a intelege ce aveti nevoie. DE anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

cruci funerare

Monument funerar marmura, inaltime 90 cm latime 55 cm grosimer 8 cm, cu sculptura sau fara sculptura, detalii pe www.romarmura.com anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

AVOCATI, 0744271251

AVOCATI, asistenta si reprezentare civil comercial, penal, muncii, divorturi, partaje, minori, infiintari SRL, consultatii diverse cabinet Drumul Taberei Drumetul, cu programare, 0217251566 /0744271251 Web: www.avocatnutastefan.webs.com anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Transport materiale constructii

Transport materiale constructii,sort,balastru,moloz,lemne etc. anunturi din:

Curatenie

Vrei sa faci un cadou surpriza de sarbatori mamei sau bunicii ? iti facem curat in locuinta, ( apartamente, vile, spatii comerciale, birouri, etc…). curatam mizeria dupa constructor sau renovare. iti curatam mocheta si covoarele. toate acestea cu materialele nostre , solutii profesionale. seriozitate si profesionalism. la cele mai mici preturi. garsoniera- 200 lei, 2 camere- 300 lei, case-vile- 8lei/mp. zona: bucuresti- ploiesti- campina. in regim de urgenta. informatii si programari: 072 anunturi din:

Firma de curatenie , CLUJ . Prestam servicii catre firme si particularii.

Curatenie generala Curatenie de intretinere Curatenie dupa constructor Curatenie inainte si dupa petreceri Curatenie vile/apartamante Curatare covoare, mochete, tapiterii Curatenie hale Curatenie birouri Reduceti costurile cu resursa umana. Beneficiati de o calitate ridicata a serviciilor. Economisiti timpul dumneavoastra si conform dictonului american „Time is money!” Beneficiati de servicii de curatenie insotite de garantia calitatii. In procesul de curatare sunt folositi det anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Credite de nevoi personale

Daca ai intre 21-65 ani si un venit de minim de 500 ron Forza Rossa iti ofera consultanta gratuita pentru obtinerea unui credit. Aprobari in vireza doar cu buletinul si adeverinta de venit sau cuponul de pensie. Raspuns in 24 ore de la trimiterea actelor Dobanda fixa incepand de la 8.5%. Intra pe www.frfs.ro sau trimite un mail la contact@frfs.ro si gaseste o solutie pentru nevoile tale financiare! anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

AVOCATI, 0744271251

AVOCATI, asistenta si reprezentare civil comercial, penal, muncii, divorturi, partaje, minori, infiintari SRL, consultatii diverse cabinet Drumul Taberei Drumetul, cu programare, 0217251566/0744271251 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Multiplicam chei auto cu cip orice tip de transponder

Copiem chei auto cu cip, multiplicam chei auto cu cip , clonam chei auto cu cip ( transporder ) si telecomanda, CHIAR SI IN CAZUL PIERDERII tuturor cheilor (se executa copierea dupa butucul usii fara a fi afectat in vreun fel , apoi se calculeaza cip din unitatea UCH BSI EWS IMMOBOX ECU ) pe loc cu tehnologie de ultima generatie de mare precizie pentru orice marca auto, moto,camioane (AUDI ,VW, SKODA, FORD, RENAULT,Cartele pornire Laguna si megane 2, MERCEDES, BMW, FIAT, OPEL, NISAN MAZDA ETC) , anunturi din:

Grigorescu Irinel - Oferte (Constructii, Prestari)

GRIGORESCU IRINEL – OFERTE (CONSTRUCTII & PRESTARI SERVICII) 1. ►►►Gaze, instalatii termice, instalatii sanitare, climatizare. S.C. din Bucuresti executam urmatoarele lucrari TOTAL AUTORIZATE, de la proiectare la receptie: - instalatii de gaze pentru case, vile si apartamente, coloane de gaze, retele interioare, stradale, industriale sau de alt tip pentru gaze - instalatii termice (furnizam si instalam centrale si calorifere pentru apartamente, pentru case/vile, centrale de blo anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Centru de colectare fier vechi in Militari Bucuresti

Centru de colectare si valorificare a deseurilor si a resturilor reciclabile din Bucuresti, sector 6. Colectori autorizati in Programul Rabla. Oferim servicii de ridicare deseuri feroase si neferoase in toata tara. Preturi extrem de avantajoase si profesionalism in colectarea deseurilor feroase si neferoase (fier, fonta, aluminiu, cupru, bronz, plumb, inox, etc.). Cumparam calorifere (fonta, tabla , aluminiu), aragaze, cazi, frigidere, chiuvete, aparate de aer conditionat, cuptoare, masini si ut anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Vila Lupsa organizeaza diverse evenimente la preturi avantajoase!

Vila Lupsa, str. Rahovei, Nr.7A, cartier Gruia, Cluj Napoca, organizeaza diverse evenimente intr-un mediu ambiant placut si . Ne adaptam oricarui buget si cerinte, va stam la dispozitie cu o locatie ideala, o panorama deosebita a Clujului, dispunem de locuri pentru 230 de persoane in sala, 20 de locuri de parcare si o terasa de 100 de persoane unde se poate organiza Cununia Civila. Vino alaturi de echipa noastra pentru a-ti personaliza meniul, noi te vom ajuta sa-ti organizezi evenimentul visa anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Cresa Focsani

MINERVA este locul unde copilul tau este primit cu caldura, atent ingrijit si in siguranta unde, fiecare copil este ajutat si indrumat: - sa isi cunoasca si sa isi dezvolte potentialul si aptitudinile in functie atat de interesele si aspiratiile personale, cat si de cerintele comunitatii; - sa isi dezvolte deschiderea spre comunicare, curiozitate, creativitate, spirit competitiv, incredere in sine, spirit de echipa, entuziasm, independenta, echilibru, toleranta; - sa se dezvolte armonios pent anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Ursitoare botez si animatori petreceri copii Iasi

Ursitoarea Buna ofera cele mai frumoase spectacole cu ursitoare pentru botez in orasul Iasi si cei mai haiosi animatori pentru petrecerile de copii. Fie ca este vorba despre un botez, o aniversare sau un eveniment deosebit, echipa noastra garanteaza reusita unei seri de neuitat! Ursitoarele pot veni alaturi de printi si printese, cele mai indragite mascote Disney, personajele preferate din copilarie, sau inconjurate de baloane de sapun, fum, artificii si baloane cu heliu. Atat dumnea anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Contabilitate firme

Firma de consultanta din Bucuresti, oferim discount de 20% la serviciile de contabilitate si resurse umane in primele 3 luni de contract, plus consultanta fiscala gratuita. T:0729.568.340 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Foraje puturi apa

Executam foraje puturi APA de mica-mare adancime structural PVC de valplast,valrom cu filtru pe tubulatura PVC tip screen cu fante de 0,5mm,sablaj de Margarita,izolarea primului start printr-un inel de cement cu argila,denisipare,limpezire put.Se asigura debit APA,dosar parametri foraj,garantie debit si APA limped.Executam foraje puturi de observatie,foraje studio geo,foraje piloti constructi etc.Denisipari puturi,intretineri,reperati puturi. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Dans oriental in Constanta

Dans oriental sau belly dance (dansatoare de muzica orientala sau cadana) in judetul Constanța la nunti, botezuri, petreceri private, majorate si alte evenimente – 0762649069 anunturi din:

11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Prestari servicii (Oportunitati)

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Prestari servicii (Oportunitati)