Prestari servicii (Auto)
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Prestari servicii (Auto) ...

Prestari servicii (Auto)

AMANET AUTO BUFTEA - comision negociabil, banii pe loc!!!

Amanet BUFTEA ofera imprumuturi de tip amanet pentru o gama larga de automobile dupa 2007. Oferim garantat cel mai bun pret de pe piata (50% din pretul masinii) in cele mai avantajoase conditii! Se va semna contractul de imprumut in urma caruia veti primi banii pe loc! Achitati imprumutul si comisionul aferent, iar bunul adus drept garantie va fi returnat pe loc. Comisionul este recalculabil, astfel incat veti achita comisionul doar pentru durata efectiva a imprumutului, indiferent de perio anunturi din:

Prestari servicii (Auto)

Tractari auto, asistenta rutiera

AB STAR GRUP S. R. L. efectueaza non- stop servicii de tractari auto pe platforma si transport de autovehicule si utilaje, in tara si in strainatate. Detinem auto- speciale Mercedes echipate corespunzator activitatii de tractare/ transport in conditii de siguranta maxima. anunturi din:

incarcare aer conditionat auto

INCARCAM, VERIFICAM , INSTALATII AER CONDITIONAT AUTO, APARATURA MODEL 2013 DE ULTIMA GENERATIE, FUL AUTOMATA ... NU VA LASATI PACALITI!!!!!!!!!!! DE DIFERITI COMECIANTI, CARE INCARCA CU APARATE FACUTE ARTIZANAL SAU DIRECT CU BUTELIA.ATENTIE INSTALATIA DE CLIMATIZARE SAU AER CONDITIONAT AUTO, NU ESTE FRIGIDER LA INSTALATIILE AUTO SE FOLOSESTE UN FREON SPECIAL SI O STATIE DE INCARCARE SPECIALA . 0742537258 anunturi din:

Prestari servicii (Auto)

Tractari Auto Bucuresti

Oferim asistenta rutiera imediata si suport pentru solutionarea cat mai rapida a incidentului prin tractarea auto vehicolului dvs indifferent de situatia in care se afla. Soferii nostri vor fi amabili, calificati si vor avea la dispozitie cunostintele, experienta si uneletele necesare pentru a duce la bun sfarsit cererea dumneavoastra, rapid si in deplina siguranta. anunturi din:

Prestari servicii (Auto)

Rezidenta pentru inmatriculari Bulgaria 300 euro

Inmatriculam auto in Bulgaria cu obtinerea rezidentei in prealabil pe o durata de 5 ani. Asiguram adresa de domiciliu si tinem corespondenta cu autoritatile bulgare. De asemenea, va putem obtine contra cost cardul european de sanatate in Bulgaria si oferim si serviciul de infiintare firma Bulgaria. Informatii supl. La tel 0751.111.773; www.Inmatriculari-Bulgaria.ro; (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Prestari servicii (Auto)

SABLARE, Atelier de sablare, reconditionare jante, vopsire jante, VOPSITORIE jante, vopsire gen

Atelier de Sablare si vopsitorie PROFESIONALA JANTE TABLA (OFERTA) sablare + vopsire + materiale 249 LEI JANTE AUTO sablare DE LA 140 lei/set JANTE MOTO sablare DE LA 100 lei/set Bicicleta completa: sablat+vopsit DE LA 150 lei Motocicleta completa: sablat+vopsit DE LA 700 lei Calorifere 22,5 lei/element (+/- 2,5 lei ) Etrieri Auto/Moto sablare+vopsire termorezistenta 120Lei/set Piese de arta (pret la cerere) Cadre de Motocicleta de anunturi din:

Prestari servicii (Auto)

Reconditionare Jante, SABLARE Genti, SABLARE Jante, SABLEZ Profesional

ATELIER DE SABLAT, SABLARE, SABLEZ, SABLAM Sablare si vopsitorie PROFESIONALA : JANTE AUTO sablare DE LA 140 lei/set JANTE MOTO sablare DE LA 100 lei/set Bicicleta completa: sablat+vopsit 200 lei Motocicleta completa: sablat+vopsit DE LA 700 lei Calorifere 22,5 lei/element (+/- 2,5 lei in functie de dimensiune) Etrieri Auto/Moto sablare+vopsire termorezistenta 120Lei/set Piese de arta (pret la cerere) Cadre de Motocicleta de la anunturi din:

reparatii grindina cu ventuze fara chit si vopsea

Repar lovituri de grindina cu ventuze fara chit si vopsea fara demontare timp scurt executie profesionala. Preturile la vedere intre 500 si 1500 Ron. Loviturile de parcare au preturi intre 15-50 si 150 Ron pe element.WWW.DSC-SERVICE.RO.TEL. CRAIOVA DOLJ anunturi din:

Prestari servicii (Auto)

Reparatii pompe injectie KOMATSU YANMAR JCB

Reparam pompe de injectie in linie si rotative, pompe de inalta presiune, injectoare mecanice sau common rail tip CATERPILLAR, ZEXEL, BOSCH, DENSO, LUCAS, DELPHI, STANADINE. Calibrare dupa norme originale pentru fiecare tip si model de pompa sau injector. Reparam pompe pentru JCB, YANMAR, LIEBHERR, KOMATSU, HITACHI, CASE, NEW HOLLAND, TAkEUCHI, HYUNDAI, DOOSAN, TEREX, JOHN DEERE, O&K, si orice alt utilaj. Montaj si reglaj la fata locului pe utilaj contra cost. Tel: 0745.767.363 Mail: office@ anunturi din:

Tractari,Remorcari

Tractari,remorcari auto,moto,utilaje,avariate oriunde in tara sau tarile europene si recuperari auto din zone montane,greu accesibile sau diferite situatii de urgenta. Program non-stop. anunturi din:

Inchirieri Auto si Transport Persoane

Inchirieri auto Mercedes Vito 7+1 loc./ 8+1 loc.. pentru concedii, intern si extern. Transport Persoane pentru diverse evenimente cu autoturisme, van-uri si microbuze de capacitate mai mare de 15 locuri. Oferim preturi avantajoase, accesibile pentru toate solicitarile. Pentru rezervari trimite-ti un mail la ionel.drilea@gmail.com sau sunati la 0744.472.465, 0766.372.635 anunturi din:

Prestari servicii (Auto)

Mutari apartamente, locuinte si firme

Pe langa serviciile de transport marfa, suntem specializati, si calificati in mutari firme, locuinte, apartamente, birouri, sau alte locatii mari.In serviciile de mutari apartamente (locuinte), birouri, sedii ori firme, vom avea grija sa aveti personal calificat la manipulare si montaj pentru ca mutarea de firma sa se execute repede, si fara pierderi de timp. Ati nimerit unde trebuie! Firma noastra va sta la dispozitie cu servicii de mutari firme, locuinte si birouri, atat in Bucuresti, cat si anunturi din:

Prestari servicii (Auto)

Reparatii injectoare pompe duza camioane

Reparam injectoare pompe duza, pentru camioane SCANIA, IVECO, VOLVO, injectoare common rail pentru MAN, RENAULT, pompe in linie pentru camioane. Calibrare electronica, dupa norme originale. www.reconditionareinjectoare.ro office@reconditionareinjectoare.ro 0745.767.363 GOGA,156, PRAHOVA anunturi din:

Prestari servicii (Auto)

Spalatorie auto BOBO, Craiova

Spalatorie auto BOBO, Craiova, ofera servicii de curatare auto, interior si exterior, plastice, plafon, fete usi, la preturi promotionale. Firma noastra foloseste numai produse de curatare originale, fabricate de producatori cunoscuti. Oferta pentru firme, cu contract 15.0 Ron. Adresa: str. Raului, Nr. 233, Craiova anunturi din:

Reparator caroserie, mecanic auto

Firma norvegiana cauta reparatori de caroserie. Cereri: experienta din service auto, limba engleza,vointa de lucru, seriozitate, politete, permis auto B. Se ofera cazare, plata foarte avantajoasa, lucru in echipa, calitate de lucru la un nivel foarte ridicat. CV trimis catre: post@autoin.no , sau prin posta la :Autoin/Romcke Billakering AS Bjornerudvn, 11 1266 Oslo Site-ul firmei: www.autoin.no anunturi din:

Prestari servicii (Auto)

Reconditionari turbosuflante utilaje de constructii, Brasov

Turbocar serv srl cu sediul in Brasov, executa operatii de reconditionare, reparatii si intretinere a turbosuflantelor de pe orice model de utilaje de constructii. persoana contact: ing. dipl. Andrei Boriceanu. oras: Brasov tel: 0729129312 www.turbosuflante.com office@turbosuflante.com anunturi din:

Prestari servicii (Auto)

Reconditionari turbosuflante tractoare, combine, utilaje agricole, Brasov

Turbocar serv srl cu sediul in Brasov, executa operatii de reconditionare, reparatii si intretinere pentru orice model de turbosuflanta de tractor,combina, utilaje agricole (deutz-fahr, new holland, john deere, fendt, massey ferguson, valtra, fiat, mccormick, jd, case, landini, lamborghinii, etc.) persoana contact: ing. dipl. Andrei Boriceanu. oras: Brasov tel: 0729129312 www.turbosuflante.com, office@turbosuflante.com anunturi din:

Reconditionari turbosuflante brasov, service , reparatii , vanzari , turbo

Turbocar serv srl cu sediul in Brasov, executa operatii de reconditionare, reparatii si intretinere pentru orice model de turbosuflanta. Persoana contact: ing. dipl. Andrei Boriceanu. oras: Brasov tel: 0729129312 www.turbosuflante.com office@turbosuflante.com anunturi din:

Oferta anvelope camion - agricole - camionete

Pneumaxx va ofera cea mai completa oferta de anvelope preturi competitive. Operatiuni de service la cerere.Marcile pe care le comercializam sunt marcile reprezentative ale grupului Michelin, deasemenea marcile grupului GoodYear Dunlop, cat si marci de provenienta China. Totodata va oferim anvelope de camion resapate in propria fabrica. anunturi din:

Prestari servicii (Auto)

Tractari auto Fetesti si Autotrada Soarelui, A2 TEL: 0769.919.919

Situati la Statia de Taxare de la FETESTI ajungem in max 30 min oriunde pe tronsonul Autostrazii Soarelui, A2 : Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Drajna, Lehliu Oferim servicii complete de: tractari auto cu autoplatforme, remorcari auto, mecanica rapida cu atelier mobil ( va ajutam in cazul unor defectiuni minore, pana, alimentare gresita cu carburant, etc) Garantat cele mai mici preturi si cele mai bune servicii!!!!!! DISPECERAT NON STOP: TEL :0769.919.919 / 0723.796.000 www.tractari-a2.ro anunturi din:

Prestari servicii (Auto)

Reconditionari turbosuflante brasov, service , reparatii , vanzari , turbo

Turbocar serv srl cu sediul in Brasov, executa operatii de reconditionare, reparatii si intretinere pentru orice model de turbosuflanta. Persoana contact: ing. dipl. Andrei Boriceanu. oras: Brasov tel: 0729129312 www.turbosuflante.com office@turbosuflante.com anunturi din:

Reconditionari turbosuflante tractoare, combine, utilaje agricole, Brasov

Turbocar serv srl cu sediul in Brasov, executa operatii de reconditionare, reparatii si intretinere pentru orice model de turbosuflanta de tractor,combina, utilaje agricole (deutz-fahr, new holland, john deere, fendt, massey ferguson, valtra, fiat, mccormick, jd, case, landini, lamborghinii, etc.) persoana contact: ing. dipl. Andrei Boriceanu. oras: Brasov tel: 0729129312 www.turbosuflante.com anunturi din:

Reconditionari turbosuflante utilaje de constructii, Brasov

Turbocar serv srl cu sediul in Brasov, executa operatii de reconditionare, reparatii si intretinere a turbosuflantelor de pe orice model de utilaje de constructii. persoana contact: ing. dipl. Andrei Boriceanu. oras: Brasov tel: 0729129312 www.turbosuflante.com office@turbosuflante.com anunturi din:

Reparatii cutii automate

Service auto specializat in repararea si intretinerea cutiilor automate de orice tip.Preturi accesibile anunturi din:

TRANSPORT MARFA

TRANSPORT MARFURI si PRESTARI SERVICII MUTARII MOBILIER pe RUTELE: BUCURESTI, PROVINCIE INTERNATIONAL.. La cerere se poate asigura la dispozitia clientului personal pt manevrare si relocare de: marfuri, moblier si diverse..Oferim Activitate Profesionala cu Preturi Discutabile.. anunturi din:

11 12 13 14 15 16 17 18 19

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Prestari servicii (Auto)

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Prestari servicii (Auto)