Oferte locuri de munca
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Oferte locuri de munca ...

Videochat legal angajeaza personal

Videochat legal angajeaza modele (fete, baieti, cupluri) la studio sau la domiciliu. Oferim castiguri garantate, carte de munca si nu in ultimul rand profesionalism ! www.xvisionstudio.ro jobs@xvisionstudio.ro advertise@xvisionstudio.ro Tel: 0726204052 0726187344 0761666032 0758020585 0749015585 0740011484 Yahoo ID: studioxvision xvision.studio xvision_videochat xvisionstudio_videochat www.xvisionstudio.ro - anunt expirat anunturi din:

Ofer un loc de munca serios part-time.Totul online

Ofer un loc de munca serios part-time.Totul online,preturi acceptabile. Firma Metropolitan comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice, si bijuterii printre care si de argint. Inscrierea este gratuita+catalog gratuit, ai posibilitatea de a renunta oricand!! Daca te inscrii vei cumpara produsele cu 25% mai ieftin(de ex,o comanda de 133 ron la pretul de catalog,pt tine va fi 100 ron). Ai posibilitatea sa-ti dezvolti propria retea.Cod necesar: EM93OmYg . Ptr mai multe detalii id: flory_carmen6 anunturi din:

Salariu 1500 EURO – 4000 EURO LUNAR. Plata saptamanala. Locuri limitate. ChatStudio!

Esti tanara? Ai nevoie de un job? Vrei sa castigi cel putin 1500 EURO pe luna? Echipa ChatStudio.ro te invita la o colaborare reciproc avantajoasa in cadrul studiourilor noastre din Bucuresti, Galati sau Braila. Oferim cele mai bune conditii de pe piata. Experienta noastra de peste 9 ani in domeniu ne garanteaza seriozitatea! Plata saptamanala conform contractului, situri cu exclusivitate numai in studiourile noastre. Nu se pot accesa din ROMANIA. Se pot face si conturi pe situri la cerere. Loca anunturi din:

MRO Global Grup – part-time profitabil la domiciliu

Cu doar 2 ore pe zi de munca la domiciliu puteti dezvolta o afacere foarte profitabila pentru viitor. Intrati intr-o echipa care va sustine! Detalii pe www.mroglobalgrup.com - anunt expirat anunturi din:

MRO Global Grup – afacerea viitorului

Va oferim posibilitatea de a intra intr-o echipa care vă va sustine permanent pentru a castiga bani folosind internetul. Beneficiati de training gratuit din momentul in care va alaturati echipei noastre. Detalii pe www. afacerea-mro. Info activitate part time - anunt expirat anunturi din:

Oferta De Lucru.Salariu garantat prin contract.

Oferta De Lucru. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze la domiciliu. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email ccrisan20@yahoo.com. - anunt expirat anunturi din:

Oferte locuri de munca

Job in birou / Germania (Nidderau)

Agentia Gastrojob,situata in Germania (Nidderau), specializata in ionare si plasare a fortei de munca in Germania, ioneaza pentru propriul birou, o fata cunoscatoare de limba germana / italiana si maghiara la un nivel avansat, cu varsta intre 18-25 de ani, care sa se ocupe de ionarea si plasarea a fortei de munca. Cerinte: seriozitate, punctualitate, cunostinte pc. Persoana respectiva trebuie sa fie fara obligatii si cu disponibilitate imediata pe o perioada nedeterminata. Se lucreaza intr- anunturi din:

FM GROUP cauta colaboratori

Activitate MLM cu profit 40% din vanzarea oricarui produs de parfumerie, de curatenia casei sau make-up , plus intre 3-21 % din rulajul echipei tale daca devii coordonator de retea . Detalii si amanunte la email 0724635066 /iunyy@yahoo.com /www.groupfm.tk - anunt expirat anunturi din:

Cautam reprezentanti pentru LIFE CARE

Firma LIFE CARE inscrie reprezentanti pentru distributie produse cosmetice BIO. Ai experienta in vanzari directe? Doresti sa castigi mai multi bani? Vrei sa ai un JOB in timpul liber? Atunci oferta LIFE CARE este solutia. Relatii: sorinvision@yahoo.com - anunt expirat anunturi din:

Un ban in plus si Sanatate nu Ezita sa te inscri!

Daca vrei un ban in plus part time inscriete la life-care 20% bani la prima comnada! sanatate si multi bani... Produse bio sanatate si multe cadouri Campanii Noi Parteneri: 1. Discount de 20% fata de pretul de catalog al produselor, pe loc, pentru orice comanda de minim 130 RON*. 2. 10% bonus din valoarea comenzii, numai la prima comanda, daca aceasta este minim 250 Lei.** 3. 100 Lei bonus daca in primele 3 luni consecutive valoarea comenzilor tale este de minim 250 lei in fiecare luna.** detal anunturi din:

Oportunitate

Se cauta persoane dornice sa obtina un venit suplimentar si consistent in acelasi timp,lucrand ca agenti de asigurari. Domeniu de activitate :asigurarea obligatorie a locuintelor. O campanie asemanatoare reformei pensiilor din anul 2007,cand agentii care au adus contracte firmelor de asigurari au obtinut venituri de ordinul miilor de euro din comisioane. Nu este necesara experienta,iar programul si-l face fiecare,fiind platit in functie de numarul contractelor. In plus,ex anunturi din:

o noua oportunitate

Daca doriti un venit suplimentar dar sa lucrati de acasa sau in timpul liber, se poate realiza din vanzarea de produse cosmetice pe baza de catalog.Comisionul poate fi si de peste 30% dar castigati bani si inscriind alte persoane.Va puteti inscrie gratuit pe situl www.metropolitans.ro folosind codul SE63JnbY si comandand un catalog gratuit.Va pot da mai multe detalii pe mail : gratis_gratis2008@yahoo.com - anunt expirat anunturi din:

job part time(rog seriozitate)

Castiga un venit suplimentar consistent fara prea mult efort! Iti ofer in job part time, fara program fix, fara obligatii, indiferent de studii sau locatie. Inscrierea e gratuita, comisioane din start (25-35%) din vanzari, plus bonus de la inscrisii tai. Nu rata aceasta ocazie unica. Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra intrati pe metropolitans.ro si folositi codul de reprezentant: PMjnKVhh.Pentu a fi completa inregistrarea comandati un catalog gratuit.Rog seriozitate - anunt expirat anunturi din:

oferta de munca,castig real

Esti in cautarea unui job part-time care sa-ti mai rotunjeasca bugetul. Iti propun un job unde multi au reusit.Inscrie-te ca reprezentant cosmetice Metropolitan unde inscrierea, catalogul si testerele de parfum sunt gratuite ai discount 25-30% din vanzarile tale si 10 % din vanzarile celor inscrisi de tine.Nu ai target lunar,nu trebuie sa plasezi comenzi lunare si pe deasupra poti castiga din inscrierea colaboratorilor.Ce trebuie sa faci e sa intri pe MetropolitanS.ro ,sa creezi un cont si sa fo anunturi din:

Castiga BANI din cosmetice LIFE CARE

Esti in cautarea unei surse de castiguri suplimentare? Noi avem o posibila solutie pentru tine. Suntem firma LIFE CARE, distribuim produse exclusiv BIO si dorim sa faci parte din echipa noastra. Relatii: sorinvision@yahoo.com - anunt expirat anunturi din:

de lucru in echipa

Suntem un grup mlm cu totul si cu totul deosebit. Avem o viziune si cautam noi oameni. Pentru inscriere intra pe www.afacerea-mro.com si incepe sa castigi bani. - anunt expirat anunturi din:

vrei un job bine platit

TeamVisionStudio recruteaza baieti si fete din cele 14 studiouri din tara sau de la domiciliu.Seriozitate maxima,cele mai bune oferte!Colaboram cu cele mai multe site-uri de pe piata!id mess: teamvisionstudio sau nr tel 0766517495- 0742044343- 0728015931. www.studio-videochat.org Va asteptam - anunt expirat anunturi din:

Lucru Acasa. Imediat

Cautam urgent persoane interesate sa lucreze la domiciliu. Garantam prin contract plata salariului. Rugam seriozitate maxima ! Detalii la email gmail.com - anunt expirat anunturi din:

Cautam colaboratori part-time GroupFM

AI IN FATA OPORTUNITATEA UNUI JOB FOARTE PROFITABIL PRIN COLABORAREA CU COMPANIA FM GROUP WORLD ROMANIA ! . colaborand cu noi vei obtine venituri suplimentare datorita planului de marketing atractiv Comisioane 40 % din vanzari plus comisioane din retea 3-21%, nu ai target de vanzare , nu esti obligat sa comanzi lunar . Pentru detalii si modalitate de inscriere trimite email la iunyy@yahoo.com / www.groupfm.tk / 0724635066 - anunt expirat anunturi din:

Angajam fete pentru videochat

Angajam fete cu/fara experienta pentru videochat. Program 6h/zi. Oferim salariu fix 1200$, procent 50-84% + bonusuri. Avans 700$. Studiouri in zonele: Obor, Unirii, Crangasi, Militari. Garantam realitatea anuntului. 0721.504.373 - anunt expirat anunturi din:

angajam fete, cupluri, gay

Video Chat legal! Castiguri reale intre 2000-4000 Euro/lunar. Valabil pentru fete si baieti cu varsta minima 18 ani si cunostiinte minime de PC si Engleza. Se asigura carte de munca. Tel: 0742044343 0766517495 www.teamvisionstudio.ro ID:teamvisionangajari ID:teamvisionstudio - anunt expirat anunturi din:

Job-ul perfect pentru oricine

Job-ul perfect pentru oricine,fara investitii.Job fara obligatii,indiferent de varsta(14ani,minim)! Firma Metropolitan Selection comercializeaza produse cosmetice si bijuterii unele din argint 925. Inscrierea este gratuita pe www.metropolitans.ro ,ai posibilitatea de a renunta oricand,nu ai target lunar,totul e online! Daca te inscrii vei cumpara produsele cu 25% mai ieftin(de ex,o comanda de 133 ron la pretul de catalog,pt tine va fi 100 ron). Ai posibilitatea sa-ti dezvolti propria ta retea si anunturi din:

Vrei sa fi reprezentant Life Care

Aveti experienta in distributie cosmetice? Firma LIFE CARE specializata in distributie produse BIO va invita sa deveniti reprezentanti. Munciti atunci cand doriti si cat doriti. La noi doar rezultatele conteaza. Relatii: sorinvision@yahoo.com - anunt expirat anunturi din:

Cautam reprezentanti GroupFM

FM Group cauta reprezentanti . Ai discount de minim 40% la orice comanda plus comisioane intre 3-21% din rulajul retelei . Alte avantaje: nu exista comanda minima; raport calitate pret foate bun; nu ai obligatia comenzilor lunare ; iti poti creea propria afacere. Detalii la iunyy@yahoo.com , http: www.groupfm.tk , tel 0724635066 - anunt expirat anunturi din:

Oferte De Munca La Domiciliu. Imediat

Oferte De Munca La Domiciliu. Imediat. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze la domiciliu. Garantam prin contract plata salariului. Rugam seriozitate maxima ! Detalii la email gbirou@gmail.com - anunt expirat anunturi din:

100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Oferte locuri de munca

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Oferte locuri de munca