Oferte locuri de munca
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Oferte locuri de munca ...

ANGAJAM MODELE-SUPER CASTIGURI!

Xvision Studio angajeaza fete din studio sau de la domiciliu. Oferim siteuri exclusive si neaccesibile din Romania, PLATI ZILNICE, program flexibil, conditii de lux, discretie si seriozitate maxima. www.xvisionstudio.net advertise@xvisionstudio.net 0726204052 0726187344 0761666032 0758020585 xvisionstudio_angajari anunturi din:

PLECARI URGENTE IN LUNA SEPTEMBRIE

CELE MAI BUNE JOBURI IN GERMANIA SI AUSTRIA .Firma acreditata de organele competente de stat ,recruteaza personal calificat si necalificat in mai multe domenii disponibile :agricultura, fabrici, constructii, mecanici auto, vulcanizatori.Inscrierile se fac acum pentru plecarile din luna septembrie. Telefon :0755 651 741 0737 269 132 0757 517 743 0786 740 005. anunturi din:

Oferte locuri de munca

Afacere noua in romania

Cei 29 de ani de experienta pe piata au transformat-o intr-o companie lider in acest sector, avand in present o retea vanzari de peste 100000 de colaboratori care ofera servicii a peste 12.000.000 de clienti in cele 16 tari in care este prezenta. Catalog online veti gasi la urmatoarea adresa http: cristianlay-romania.eu/catalog Ptr oferta completa detalii si preturi vizitati siteul : url http: cristianlay-romania.eu /url anunturi din:

OFERTA DE MUNCA in agricultura, full-time, experienta minima

Se cauta forta de munca in Spania in domeniul agricol.Aplicantii sunt obligati sa aiba documente de Spania(NIE, Seguridad Social) si suma de 150 euro (100 euro cazare, 50 euro contract de munca). anunturi din:

Oferte locuri de munca

salarii nemtesti

Vrei sa muncesti si sa castigi nemteste? Este momentul sa te angajezi in Germania si Austria in domeniile constructii, hotelier, soferi, ingrijire varstnici, etc. Fara comision anticipat. Detalii 0737269131. anunturi din:

FI INDEPENDENTA FINANCIAR!!!

ANGAJAM FETE PENTRU VIDEO CHAT - PLATI ZILNICE. Procentaje atractive, conditii de lux, program flexibil si contract de munca. Castiguri intre 500 si 3500 euro/ luna. www.xvisiostudio.com advertise@xvisionstudio.com 0726204052 0726187344 0761666032 0758020585 xvisionstudio_angajari anunturi din:

Oferte locuri de munca

Job cu Life-care

Castiga alaturi de produsele din gama Life-Care, esti un bun comerciant, esti un leader? Comanda ca si client produse cu 20-25% reducere fata de pret catalog.Inscrie-te si ai 30 de zile sa te decizi daca continui sau nu. anunturi din:

Solicit marochiner marochinarie mica

Solicit marochiner marochinarie mica Solicit colaborare cu marochineri mica marochinarie, poate sa fie si mare, in sensul ca am piele, captusala, accesorii, modele si vreau sa mi le realizeze una sau doua persoane, intre 200-300 de piese/luna, manopera negociata in functie de model si de nr realizat. gajreg@yahoo.com 0765455748 anunturi din:

Fii mai bun. 88 Euro in prima zi

Venit sigur pe viata. In prima zi faci 88 Euro deoarece nu iei de la zero aceasta afacere. Dovezi clare de castig pe 5 zile. Caut colaborator pentru afacerea Google Adsense. Dovezi la dascal.ioan@gmail.com Scapa de grijile finaciare, de ratele si de chiriile scumpe. anunturi din:

Oferte locuri de munca

Cristianlay-cosmetice si bijuterii la preturi foarte mici

Cristian Lay,firma producatoare de cosmetice,bijuterii,parfumuri, prezenta in 16 tari, avand o experienta de 29 ani pe piata internationala, acum si in Romania.Inscrierea este gratuita, catalog, comisioane 15-30%,plus bonus de la retea.Coletele se livreaza direct din Spania.Nu stati pe ganduri,incercati aceasta oportunitate ,nu va costa nimic,nu sunteti obligati la comenzi lunare,nu aveti un minim de comanda.Detalii pe www.cristianlay-ro.com Ptr oferta completa detalii si preturi vizitati siteul anunturi din:

Oferte locuri de munca

Joburi care te scot din criza

Nu ai loc de munca? Ti se ofera o slujba bine platita in Germania si Austria in domeniile ingrijire varstnici, hotelier, constructii, agricultura, fabrica, soferi etc. Informatii complete doar la 0737 269 131. anunturi din:

Oferte locuri de munca

Cautam reprezentanti pt firma noua

Cristian Lay are cea mai mare fabrica de bijuterii din toata Europa. Fabricam bijuterii din aur, argint si alte materiale pretioase si pietre. De asemenea detine fabrica proprie pentru cosmetice. Avantaje pentru reprezentanti: Reduceri de pana la 30%, plata la termen 21 zile, castig de pana la 15% din reteaua formata, nu exista obligatia de a comanda lunar, promotional va inscrieti doar prin comandarea unui produs, catalog tiparit gratuit odata cu prima comanda. Catalog online - http: cristianla anunturi din:

Oferte locuri de munca

Oferta de munca la domiciliu.

Job part time , lejer ,pentru oricine , oriunde in tara.Cum castigi? Te inscrii gratuit ca reprezentant vanzari cosmetice , parfumerie ,bijuterii , accesorii pe baza de catalog.Facilitati dupa inscrierei: catalog gratuit , mostre de parfum , discount minim 25% , oferte , promotii.Inscriete-te acum GRATUIT direct pe site www.ofertademunca.ro anunturi din:

plecari urgente in strainatate

CELE MAI BUNE OFERTE DE LOCURI DE MUNCA.Recrutam personal calificat si necalificat pentru munca in strainatate cu contracte sigure ,venituri peste medie,in diferite domenii de lucru: agricultura, mecanici auto, constructii, fabrica. Ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon: 0755 651 471 0737 269 132. anunturi din:

plecari urgente in strainatate

CELE MAI BUNE OFERTE DE LOCURI DE MUNCA.Recrutam personal calificat si necalificat pentru munca in strainatate cu contracte sigure ,venituri peste medie,in diferite domenii de lucru: agricultura, mecanici auto, constructii, fabrica. Ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon: 0755 651 471 0737 269 132. anunturi din:

Oferte locuri de munca

recutare urgenta pentru munca Germania Austria

Sunteti interesat de un loc de munca cu forme legale in Germania si Austria? Companie acreditata recruteaza urgent personal pentru locurile disponibile din constructii (calificati si necalificati), amenajare spatii verzi, ferme de animale, montaj panouri solare, soferi cat.B, C-E, ingrijire varstinici, cu plecari in cuplu in agricultura, fabrica, menaj birouri, domeniul hotelier. Se ofera cazare gratuita, salarii motivante, plecari sigure, fara preie. Detalii si programare: 0747895116, 073726913 anunturi din:

Oferte locuri de munca

Life-care1

Cautam in tara colaboratori Life-Care, nr. 1 Bio, peste 700 produse,20-25% reducere la produse fata de pret catalog,puteti obtine 2-20% din vanzarile echipei d-voastra.Produse cunoscute: Puterea ursului, Gheara dracului etc.Promotii, excursii castiguri din formare retele.Detalii, inscrieri gratuite pe www.life-care-produsebio.com Ptr oferta completa detalii si preturi vizitati siteul : url http: www.life-care-produsebio.com /url anunturi din:

Oferte locuri de munca

Scapa de grijile financiare! Intra in echipa VIPStudio!

Cine suntem noi? O echipa tanara si pasionata de ceea ce facem. Suntem dedicati 100% in pregatirea unui model, astfel incat, cu ajutorul nostru, modelele descopera toate tainele acestei activitati, progreseaza si isi maresc castigurile treptat, dar sigur, pe masura ce acumuleaza experienta necesara. VIPStudio ofera urmatoarele avantaje: - singurul studio de video chat care nu foloseste programe de spy ca pretext pentru suport tehnic - contract de munca obligatoriu - castiguri intre 1000 si anunturi din:

joburi avantajoase in Austria si Germania

Cautam urgent persoane pentru munca in strainatate in fabrica, agricultura, menaj, panouri solare, soferi cat. B, C si E, ingrijit varstnici etc. Angajare cu contract de munca, cazare asigurata si salarii motivante intre 1000 si 1500 euro/luna. Informatii si programare la : 0747 895 094, 0760 958 196 Program : Luni – Vineri, orele 9 – 17 anunturi din:

Oferte locuri de munca

cea mai buna oferta de angajare in austria germania

Cautam urgent personal calificat si necalificat pentru locuri de munca in Austria si Germania disponibile in agricultura, fabrici, constructii, ferme de animale, amenajare spatii verzi, soferi cat.B, C-E, ingrijire varstinici, domeniul hotelier. Se ofera conditii avantajoase de cazare si salarizare. Contactati-ne urgent pentru detalii si programare: 0747895116, 0737269131, luni-vineri orele 09-17. anunturi din:

Oferte locuri de munca

OFER URGENT JOB LA DOMICILIU PE CALCULATOR – AVANTAJOS, INDIFERENT DE Oras.

OFER URGENT JOB LA DOMICILIU PE CALCULATOR – AVANTAJOS, INDIFERENT DE LOCALITATE. Postul de munca: lucru acasa, lucru cu internetul, lucru cu e-mail-ul, lucru la calculator. (vi se va pune la dispozitie materialul necesar explicativ si absolut toti pasii de care aveti nevoie sa faceti treaba. Studii: cunostinte medii de calculator Salariu:75-150$, cu posibilitatea de crestere (in functie de cat timp alocati lucrului) Varsta:16-60 ani Programul: vi-l faceti singuri, de preferinta 1-2 ore anunturi din:

Asistent manager

Companie lider de piata in domeniul vanzarilor de bunuri de larg consum cauta asistent manager. Cerinte: studii medii, abilitati comunicationale, seriozitate, rezistenta la stres. Se ofera mediu de lucru placut, castig atractiv. Aplica acum CV-ul la: danulet.daniela@yahoo.com anunturi din:

Oferte locuri de munca

OFER URGENT JOB LA DOMICILIU PE CALCULATOR – AVANTAJOS, INDIFERENT DE LOCALITAT

OFER URGENT JOB LA DOMICILIU PE CALCULATOR – AVANTAJOS, INDIFERENT DE LOCALITATE. Postul de munca: lucru acasa, lucru cu internetul, lucru cu e-mail-ul, lucru la calculator. (vi se va pune la dispozitie materialul necesar explicativ si absolut toti pasii de care aveti nevoie sa faceti treaba. Studii: cunostinte medii de calculator Salariu:75-100$, cu posibilitatea de crestere (in functie de cat timp alocati lucrului) Varsta:16-60 ani Programul: vi-l faceti singuri, de preferinta 1-2 ore anunturi din:

Oferte locuri de munca

OFER URGENT JOB LA DOMICILIU PE CALCULATOR – AVANTAJOS, INDIFERENT D LOCALITATE.

OFER URGENT JOB LA DOMICILIU PE CALCULATOR – AVANTAJOS, INDIFERENT DE LOCALITATE. Postul de munca: lucru acasa, lucru cu internetul, lucru cu e-mail-ul, lucru la calculator. (vi se va pune la dispozitie materialul necesar explicativ si absolut toti pasii de care aveti nevoie sa faceti treaba. Studii: cunostinte medii de calculator Salariu:75-100$, cu posibilitatea de crestere (in functie de cat timp alocati lucrului) Varsta:16-60 ani Programul: vi-l faceti singuri, de preferinta 1-2 ore anunturi din:

PLECARI URGENTE LA INGRIJIT VARSTNICI

PLECARI URGENTE IN GERMANIA LA INGRIJIT VARSTNICI.Recrutam femei la ingrijit varstnici,limba germana la nivel conversational este obligatorie.Ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:0755 651 4710737 269 1320757 517 7430786 740 005. anunturi din:

94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Oferte locuri de munca

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Oferte locuri de munca