Prestari servicii (Oportunitati)
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Prestari servicii (Oportunitati) ...

Consultanta pentru Certificare ISO 9001

Consultanta pentru Certificare ISO 9001 - Expertii Premier Management va sprijina in configurarea unui sistem de management al calitatii competitiv conform ISO 9001 2000 care sa va aduca rea... Acest anunt a expirat. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Instalatie usoara de foraj puturi apa 44-80m

Instalatie usoara de foraj puturi apa 44-80m Foraje puturi apa 0723554976 www.apaforaj.lx.ro Executam foraje puturi apa Bucuresti APAFORAJ preturi mici apa curata Instalatie usoara de foraj puturi apa Diametrul foraj Dmax 230mm Adancime puturi apa forate Hmax 30-80m tubate cu tuburi PVC Valrom D 140x5 4 mm albastre cu filet. Pretul forajului de apa este ieftin per metru forat si tubat. Pentru captarea si filtrarea apei putul de apa are 20m tuburi filtru tip Screen si filtru de pietris margarit anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Preiau firme cu datorii 0766377498

Preiau firme preiau intreaga raspundere administrativa se preiau atat activul cat si pasivul. Procedura este rapida si avantajoasa facuta de profesionisti. Atat Cesiunea cat si Transferul se realizeaza prin Registrul Comertului si Notariat. Va putem ajuta cu preschimbarea sediului social. Puteti apela la noi cu incredere Telefon 0766377498 0725652290 email consultanta200@gmail anunturi din:

Invitatii de nunta si botez filmari craiova slatina bals caracal calafat bechet

daneti invitatii nunta si botez filmari craiova slatina bals caracal calafat bechet filiasi segarcea va oferim cele mai mici preturi si cea mai buna calitate pentru invitatii de nunta si botez si filmari evenimente invitatiile... 207854 Acest anunt a expirat. Daca sunteti autorul acestui anunt si doriti sa il reactualizati va rugam sa accesati contul dvs si sa actualizati datele de contact. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Tipografie digitala Auto Graphic Design Galati

Grafica productie reclama publicitara print digital indoor si outdoor de mici si mari dimensiuni servicii de tiparire offset bannere din poliplan personalizate in policromie prin tiparire pe plotter cu cerneluri rezistente la intemperii firme luminoase cu litere volumetrice inscriptionari auto cu autocolant ORACAL de inalta calitate rezistent la interperii si spalari repetate realizam inscriptionari auto pentru autoturisme camionete camioane cu prelata sau microbuze decorari vitrine standuri pa anunturi din:

desfundare canalizare nonstop vidanjari vidanjare

bucuresti flor co va ofera servicii rapide si profesionale vidanjare vidanjat vidanjari desfundare reparatii decolmatare spalare montaj retele canalizare vidanjam fose septice subsoluri bazine decantoare camine spalatorii auto... 207434 Acest anunt a expirat. Daca sunteti autorul acestui anunt si doriti sa il reactualizati va rugam sa accesati contul dvs si sa actualizati datele de contact. anunturi din:

Studioul

studioul foto-video - nunta 89 - bucuresti asigura servicii foto video si muzica cu dj in bucuresti si in imprejurimi pachete de servicii foto video dj incepand de la 500 ron fiecare experienta si seriozitate se ofera si colaborare cu... 207161 Acest anunt a expirat. Daca sunteti autorul acestui anunt si doriti sa il reactualizati va rugam sa accesati contul dvs si sa actualizati datele de contact. anunturi din:

Superonline

ESTI IN PROBLEME FINANCIARE AI PROBLEME CU LOCUL DE MUNCA NIMENI NU MAI STIE CE SA FACA SI CE SA MAI LUCREZE PENTRU A CASTIGA BANI MANANCI SI NU TIA FOST NICIODATA PROFITABIL ACEST LUCRU AI INTERNET SI NU CASTIGI NIMIC DIN ACEST LUCRU CONTACTEAZA MA SI ITI VOI PREZENTA O SANSA PE CARE O AI O SINGURA DATA IN VIATA PENTRU ATI REALIZA CE AI VISAT.Castigi 130 de euro din prima luna NU PIERDE SANSA MAI TARZIU VEI REGRETA CONTACTEAZAMA ACUM anunturi din:

OFER GRAFICA PUBLICTARA

bucuresti conceptie grafica publicitara sigle etichete logo pagini de prezentare reviste poster-e bro 351 uri coperti de carte pliante flyere c 259 r 355 i de vizit 259 foi cu antet agende calendare etc livrez fi 351 iere gata... 206444 Acest anunt a expirat. Daca sunteti autorul acestui anunt si doriti sa il reactualizati va rugam sa accesati contul dvs si sa actualizati datele de contact. anunturi din:

Mese festive evenimente

bucuresti restaurante bucuresti organizare mese festive evenimente nunti petreceri private corporate botezuri petreceri pentru copii zile onomastice catering pranz pizzerii meniuri info utile mese-festive com... 206029 Acest anunt a expirat. Daca sunteti autorul acestui anunt si doriti sa il reactualizati va rugam sa accesati contul dvs si sa actualizati datele de contact. anunturi din:

reproduceri

buzau reproduc portrete sau orice fel de tablou restaurez picturi nu f tare deteriorate astept sa fiu solicitat ... 206013 Acest anunt a expirat. Daca sunteti autorul acestui anunt si doriti sa il reactualizati va rugam sa accesati contul dvs si sa actualizati datele de contact. anunturi din:

canal canalizare desfundare vidanjare non stop bucuresti

bucuresti prestarii servici flor co srl servicii de vidanjare vidanjari vidanje profesionale vidanjare in bucuresti-ilfov vidanjarea apelor uzate spalatorii auto subsoluri bloc beciuri bazine fose septice decantoare camine... 205590 Acest anunt a expirat. Daca sunteti autorul acestui anunt si doriti sa il reactualizati va rugam sa accesati contul dvs si sa actualizati datele de contact. anunturi din:

servicii desfundari reparatii canalizari non stop

bucuresti firma prestari servicii flor co s r l ofera servicii de desfundare canal desfundare retele si tubulaturi canalizare vidanjari vidanjare curatare desfundare canale instalatie canalizare vidanjari vidanjare canal... 204907 Acest anunt a expirat. Daca sunteti autorul acestui anunt si doriti sa il reactualizati va rugam sa accesati contul dvs si sa actualizati datele de contact. anunturi din:

sevicii juridice

bucuresti cabinet de avocatura acordam cu promptitudine si avantajos servicii de asistenta juridica recuperare debite consultanta juridica reprezentare in procese civile comerciale inctocmire acte juridice contracte... 204718 Acest anunt a expirat. Daca sunteti autorul acestui anunt si doriti sa il reactualizati va rugam sa accesati contul dvs si sa actualizati datele de contact. anunturi din:

Colaborare afacere in turism

Afacere in domeniul hotelier cu profituri anuale garantate minim 40 din valoarea capitalului investit aproximativ 40.000 de Euro anual la 100.000 Euro capital. Deasemenea se pot asocia doar in cote parti din afacere de 50.000 Euro. Ce altceva poti face astazi cu 100.000 Euro in ce se pot investi profitabil pe vremuri de criza Cei interesati trebuie sa demonstreze capacitate financiara. Afacerea este asigurata si functioneaza de 9 ani. Scrieti detaliat pe email hotels.development@yahoo si va vom anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

AUTOCAR DE INCHIRIAT 0 85 KM

INCHIRIEZ AUTOCAR LA CEL MAI MIC PRET Autocar marca NEOPLAN- clasificat 2 stele. Numar locuri 49 + 3 Dotari - aer conditionat - instalatie suplimentara de incalzire - instalatie audio-video - scaune rabatabile - wc - ABS Tarife inchiriere de la 0 85 euro km Parcurs mediu zilnic minim 200 km. Pers contact D-nul Adrian Suhaianu. MOBIL 0733 837 771 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Impresari artisti Artisti pentru Evenimente Preturi Artisti

Oferta completa artisti pentru evenimente spectacol concert nunta petrecere - o gasiti prin Artisti Concerte Romania Music Events by Sound Art – Impresariat si Management Artistic Organizatori Evenimente si Concerte indiferent de natura si anvergura acestora. Artisti Concerte Romania – Productie muzicala Pr Promovare artisti Consultanta de specialitate in domeniul artistic A R Booking Management Preii si Pregatire in domeniul artistic-muzical. Relatii si detalii http www.artisti-concerte.r anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Retele structurate voce date masuratori sudura fibra optica

Testare si certificare cupru si fibra optica cu cel mai performant aparat Fluke DTX 1800 Inchiriere Tester de certificare pe cupru si fibra optica Inchiriere aparat sudura fibra optica. Executam suduri fibra optica la cele mai bune preturi oriunde in tara. Servicii hardware si software Proiectarea si realizarea de retele structurate voce date. Echipamente pasive si active cupru si fibra optica la cele mai bune preturi. Echipamente supraveghere video. Vindem cablu cupru si fibra optica anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Sudura fibra optica ieftin oriunde in tara. Masuratori fibra optica si cupru

Firma D T Net Computers va ofera urmatoarele servicii de telecomunicatii Sudura fibra optica multi mode si single mode.Instalare cabluri cu fibre optice cupru aerian si subteran.Testari si masuratori cu OTDR Localizarea defectiunilor pe aparute pe fibra optica si remedierea acestora Identificare si etichetare fibra optica Interventii si mentenanta pentru remedierea deranjamentelor aparute Testare si certificare fibra optica multi mode si single mode cu Fluke DTX 1800 Proiectare si ex anunturi din:

DECORATIUNI TEXTILE SI FLORALE

bucuresti decoram si asiguram consiliere pentru evenimentele fericite din viata voastra mail balaceanu adrian67 yahoo com tele 0721612583... 203157 Acest anunt a expirat. Daca sunteti autorul acestui anunt si doriti sa il reactualizati va rugam sa accesati contul dvs si sa actualizati datele de contact. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

SERVICE MONTAJ-AER CONDITIONAT

FRIGOTEHNIST CU EXPERIENTA ASIGUR MONTAJ SI SERVICE CURATARE INCARCARE CU FREON R407 R410 R22 PLACI ELECTRONICE SENZORI ETC PT ORICE MODEL DE AER CONDITIONAT LA PRETURI FARA CONCURENTA PROMTITUDINE SI SERIOZITATE MAXIMA anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Firma transport nisip transport balast transport pietris transport agregate

Unul dintre obiectivele firmei noastre este transportul de agregate de balastiera cariera urban sau interurban.Asiguram transport de nisip balast pietris moloz si pamant cu autovehicule proprii de 3-5 si 10 metri cubi. Preturile se pot negocia in functie de cantitate si de locatie anunturi din:

SC GEOLID ARCONS SRL. constructii

bucuresti va ofera servicii de constructii cum ar fi -constructii case -constructii barbacoua gratare -finisari interioare si exterioare -placari cu rigips gresie faianta piatra marmura etc -termoizolatii interioare si... 202759 Acest anunt a expirat. Daca sunteti autorul acestui anunt si doriti sa il reactualizati va rugam sa accesati contul dvs si sa actualizati datele de contact. anunturi din:

Preiau firma preia firme preluam firme cumpar firma firme

Preluam firme LEGAL Preluare firme-CESIUNI PARTI SOCIALE ACTIV SI PASIV prin Notariat Avocat si ONRG Preschimam sediu social Regim urgenta Contact 0720.851.162-Elena anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Contabilitate Constanta la preturi de criza

Contabilitate Constanta la preturi de criza SC EUROFUTURE SRL ofera servicii de evidenta contabila completa computerizata balante bilant fise fiscale consultanta fiscala juridica si resurse umane infiintari firme suspendari firme.Tehnoredactam orice act valabil in toata tara. Intocmim si depunem declaratii 100 101 102 300 710 etc.Cas Somaj Sanatate Itm state de plata contracte de munca decizii acte aditionale actualizari carti de munca O.P.-uri si tot ce tine de camera de munca rapiditate anunturi din:

91

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Prestari servicii (Oportunitati)

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Prestari servicii (Oportunitati)