Oferte locuri de munca
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Oferte locuri de munca ...

Coordonare franciza

Activitate part-time coordonare franciza, indiferent localitatea. Cunostinte minime PC. Castiguri 1500 euro. Trimiteti CV la email: francizanet@gmail.com. Tel.: 0736.702.051 (dl. Lucian) anunturi din:

Castiga bani muncind in strainatate

Oferim oportunitatea tuturor romanilor de a munci in strainatate. Suntem firma acreditata de organele competente de stat ce recruteaza personal pentru munca legala in diverse domenii: ingrijit varstnici, hotel, menaj birouri, fabrica, ferme de animale, constructii, mecanici auto. Cunoasterea limbii straine nu este obligatorie. Pentru detalii apelati cu incredere la urmatoarele numere de telefon: 0721630654, 0753789326, 0763993792 de L-V intre 9-17h. anunturi din:

Companie multinationala , venit atractiv

Cautam persoane tinere ,entuziaste, hotarate sa devina lideri de succes venit fix + commision anunturi din:

Oferte locuri de munca

Companie multinationala , venit atractiv

Companie multinational eaza 10 colaboratori si manageri de vanzari , venit atractiv in functie de timpul investit . Contact: 0720655798 0744973598 anunturi din:

ANGAJAM CU SAU FARA EXPERIENTA!

Xvision Studio angajeaza fete cu sau fata experienta,pentru activitate de videochat. Oferim program flexibil, plata la 2 saptamani, training, mediu de lucru placut. www.xvisionstudio.net advertise@xvisionstudio.net 0726204052 0726187344 0761666032 0758020585 xvisionstudio_angajari anunturi din:

Oferte locuri de munca

Job online

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti un leu? Suna fabulos, nu? Insa acum este posibil. Cum? Cu ajutorul Internetului. Nu ai nevoie decat de un calculator conectat la reteaua Internet si cunostinte minime legate de accesarea site-urilor online. Daca te intereseaza oferta si doresti sa participi la acest proiect, trimite un e-mail cu subiectul ”Castiga bani online” pe adresa de e-mail adybains@yahoo.com si vei primi in scurt timp toate informatiile necesare. anunturi din:

Angajam Junior Sales

Personal Services Group angajeaza pentru NHR Agropartners S.R.L: Junior Sales NHR Agropartners S.R.L. este importatorul de traditie al marcilor New Holland, Steyr si Pottinger si lider de piata pentru segmentul de masini si utilaje agricole din Romania, fiind membra a concernului austriac VA Intertrading AG. Cu infrastructura la nivel national in continua dezvoltare si o experienta de peste 10 ani, NHR Agropartners S.R.L. doreste sa primeasca in echipa sa noi membrii dinamici impreun anunturi din:

ANGAJEAZATE ACUM!

XVISION STUDIO angajeaza modele pentru VIDEOCHAT,aspect fizic placut,cunostinte medii de limba engleza ,varsta minima 18 ani.Asiguram mediu de lucru placut pentru o buna desfasurarea a activitatii,plata de 2 ori pe luna,training, proogram flexibil. www.xvisionstudio.info jobs@xvisionstudio.ro 0726204052 0726187344 0761666032 0758020585 Yahoo ID: xvisionstudio_angajari anunturi din:

Oferte locuri de munca

job parte-time,venit suplimentar

Produse cosmetice, parfumerie , un job part time, la domiciliu . Inscriere gratuita, catalog, comisioane 25-40% la comenzi, plus castig din vanzarile retelei formate.Beneficiezi de sprijin si suport gratuit.Detalii pe site-ul www.ladys-cosmetica.com anunturi din:

Sales Commission Agents in UK

Ţara: Anglia (Marea Britanie) Tip post: Full time Beneficii: transport platit. Salariu: 750 - 1000 lire Descriere job Sales Commission Agents wanted in the UK and Ireland with immediate start! Please only apply for this role if you are able to move to the UK for the minimum of 6 months to 1 year and you speak fluent English. Our client is a successful and rapidly expanding luxury cosmetics and hair products merchandiser company trading in fancy shopping centers and high-end stores anunturi din:

Oferte locuri de munca

Salariu 3.000Euro LUNAR

Studio de Videochat angajeaza fete, baieti , dar si cupluri pentru videochat la domiciliu , cei care sunt interesati sa dea add la id-ul studioului : job_usor Conditii de angajare : Varsta minima 18 ani Cunostinte minime de pc Seriozitate Avantajele oferite de noi : Trainig gratuit Comision de 80 % unic in tara Lucrezi cand vrei si cat vrei Cei care sunt interesati sa dea dd la id : job_usor pt mai multe detalii . anunturi din:

ANGAJAM TINERE PT VIDEO CHAT!

Studio legal de videochat angajeaza modele cu cunostinte medii de limba engleza. Oferim PLATI ZILNICE, conditii de lux pentru mediu de lucru, carte de munca, cazare gratuita si salariu motivant intre 500-4000E/Luna www.xvisionstudio.info jobs@xvisionstudio.ro 0726204052 0726187344 0761666032 0758020585 Yahoo ID: xvisionstudio_angajari anunturi din:

Oferte locuri de munca

Castiguri intre 700$-3500$, fara programe de spy!

Ca model stai in fata unui calculator si a unei camere video si socializezi cu membri de pe anumite site-uri de live video chat. Jobul presupune nuditate, insa le ajutam pe modelele noastre sa ajunga la un nivel la care au parte de mai multe sesiuni private in care sa vorbeasca decat cu nuditate. De aceea pentru noi conteaza foarte mult ca angajatele noastre sa stie foarte bine limba engleza, pentru ca oricine se poate dezbraca, dar nu oricine poate tine o sesiune platita in care doar sa vorbeas anunturi din:

Oferte locuri de munca

munca la domiciliu-ocazie unica

Job acasa, part time.Reprezentanti vanzari directe firma Ladys .Cosmetice,parfumerie, bijuterii.Inscriere gratuita,catalog gratuit.Detalii pe www.ladys-cosmetica.com anunturi din:

plecari urgente franta

Suntem o firma de plasare pe teritoriul francez de personal calificat si necalificat in domeniul constructiilor salariile incepand de la 1300 de euro+o masa si cazarea asigurata anunturi din:

inregistreaza-te in targul virtual 3d de cariera jobsinro!

In 21 noiembrie se da startul editiei a 2-a a Targului Virtual 3D de Cariera Jobsinro, targul de joburi cu cei mai multi vizitatori din Romania! Pana atunci va puteti intregistra CV-ul. Intrati pe www.jobsinro.ro si porniti la drum! Ptr oferta completa detalii si preturi vizitati siteul : url http: www.jobsinro.ro /url anunturi din:

rezervari munca Germania inainte si dupa sarbatori

Sc acreditata recruteaza muncitori pentru Germania in fabrica de jucarii ,ambalaje farmaceutice , produse cosmetic, la banda rulanta, germana nu este obligatorie si nici calificare. Plecari inainte si dupa sarbatori . Pot pleca si grupuri de 8-10 persoane barbati si femei. Contact: Larisa: 0747336799, 0747336786, 0723484781, 0763552819. anunturi din:

L

Locuri de munca in strainatate Acum locuri de munca sigure cu contracte legal incheiate in Germania si Austria, firma acreditata de Ministerul Muncii si Directia Muncii, in domenii ca: agricultura, constructii, fabrici, ferme animale, montaj panouri solare, domeniu hotelier, menaj spatii birouri, soferi tir, vulcanizatori, mecanici auto, ingrijire varstnici,confectioneri,ambalatori,etc. Se ofera salarii intre 950-1500 euro, cazare gratuita si transport organizat. Pentru mai multe detalii ne anunturi din:

muncitori germania austria

Acum poti sa aplici pentru joburi pentru sezonul de toamna-iarna la sere si solarii (recoltat, sortat, ambalat salata, spanac, ridichi, ceapa verde) in Germania si Austria. Alte domenii cu locuri disponibile: fabrici de conserve legume-fructe, montaj calblaje si mase plastice ferme zootehnice intretinere parcuri si gradini, ambalare produse cosmetice si farmaceutice ingrijire varstnici, iar pentru persoane calificate cu min. 3 ani experienta soferi tir, vulcanizatori, mecanici auto. Pentru detal anunturi din:

Oferte locuri de munca

Castiga intre 700$ si 3500$ lunar, ca model online.

Ca model stai in fata unui calculator si a unei camere video si socializezi cu membri de pe anumite site-uri de live video chat. Jobul presupune nuditate, insa le ajutam pe modelele noastre sa ajunga la un nivel la care au parte de mai multe sesiuni private in care sa vorbeasca decat cu nuditate. De aceea pentru noi conteaza foarte mult ca angajatele noastre sa stie foarte bine limba engleza, pentru ca oricine se poate dezbraca, dar nu oricine poate tine o sesiune platita in care doar sa vorbeas anunturi din:

Oferte locuri de munca

Vrei un job bine platit?

Esti tanara? Ai nevoie de un job? Vrei sa castigi cel putin 1500 EURO pe luna? Echipa ChatStudio.ro face angajari. Locuri limitate! 0720818129 sau SMS. anunturi din:

Oferte locuri de munca

Ai nevoie de un loc de munca bine platit? Aplica www.ChatStudio.ro / Videochat

Esti tanara? Ai nevoie de un job? Vrei sa castigi cel putin 1500 EURO pe luna? Echipa ChatStudio.ro te invita la o colaborare reciproc avantajoasa in cadrul studiourilor noastre din Bucuresti, Galati sau Braila. Oferim cele mai bune conditii de pe piata. Experienta noastra de peste 9 ani in domeniu ne garanteaza seriozitatea! Plata saptamanala conform contractului, situri cu exclusivitate numai in studiourile noastre. Nu se pot accesa din ROMANIA. Se pot face si conturi pe situri la cerere. Loca anunturi din:

Oferte locuri de munca

Salariu 1500 EURO – 4000 EURO LUNAR. Plata saptamanala. Locuri limitate. Aplica www.ChatStudi

Echipa ChatStudio.ro te invita la o colaborare reciproc avantajoasa in cadrul studiourilor noastre din Bucuresti, Galati sau Braila. Oferim cele mai bune conditii de pe piata. Plata saptamanala, situri cu exclusivitate numai in studiourile noastre. Nu se pot accesa din ROMANIA. 500 EURO – 4000 EURO LUNAR. BEEP. 0720.818.129 sau SMS - 0740.818.129 - 0767.818.129 - 031.425.00.01. YAHOO: chatstudioromania anunturi din:

Oportunitatea de a lucra legal in Germania sau Austria

La noi e scaparea ta de griji!Acum superoferta de munca in Germania si Austria in agricultura,constructii,fabrici,ferme animale,ingrijire spatii verzi,montaj panouri solare,domeniu hotelier,menaj spatii birouri,soferi tir,vulcanizatori,mecanici auto,ingrijire varstnici,confectioneri,ambalatori,etc. Se ofera salariii atractive, cazare si transport. Pentru mai multe detalii ne gasiti de luni- vineri de la 9.00 la 17.00 la numerele de telefon: 0747895094 si 0760958196. anunturi din:

Plecari la munca in grup si cuplu!

Firma acreditata ofera contracte de munca avizate de I.T.M. in Germania pentru agricultura la sortat sau ambalat fructe si legume, constructii, ferme la purcei, vite,cai, fabrici de ambalat diferite produse si carne, curatenie la birouri,regim hotelier, ingrijit varstnici si vulcanizatori cu experienta. Comisionul se retine din primul salariu dupa angajare.Tel: 0747336799, 0747336786, 0723484781, 0763552819. Elena. anunturi din:

91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Oferte locuri de munca

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Oferte locuri de munca