Prestari servicii (Oportunitati)
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Prestari servicii (Oportunitati) ...

Prestari servicii (Oportunitati)

Servicii funerare complete non-stop bucuresti Rarox

Compania de pompe funebre Rarox va ofera servicii funerare complete specializate de inalta calitate , fiind executate de profesionisti in domeniu .Suntem recomandati de seriozitatea si promptitudinea cu care ne tratam clienti iar punctualitate si disponibilitatea la orice ora din zi si din noapte venind in ajutorul Dumneavoastra in clipe de mare tristete pentru pregatirea ceremoniei de inmormantare . Suntem prompti in acordarea serviciilor funerare pentru Spitalul Funde anunturi din:

printari albnegru foarte ieftine

Venim in intampinarea studentilor si firmelor cu servicii de printare albnegru la preturi mici. A4 fata 0.07 lei A4 fataverso 0.10lei Alte servicii oferite: laminari, indosarieri, copertari lucrari de licenta, inscriptionari cd, printari foto, afise, flyere, fluturasi publicitari, scanari, carti de vizita, legatorie documente, arhivare, etc. www.sprintprint.ro Pret: 1 Lei anunturi din:

Traduceri italiana- spaniola / Cursuri limbi straine Galati

Traduceri - Apostilari orice limba si grad de dificultate Cursuri Galati - limba italiana si spaniola incepatori si avansati *conversatie, limbaje specializate). Tel: 004. 0745. 90 48 20 botezatugabriela@yahoo.com Pret: Euro anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Hosting ieftin

Oferta hosting ieftin pentru orice tip de site cu cpanel, server de mail, baze de date, ip dedicat la cerere, etc. Pachete reseller web la preturi accesibile. Oferim acces la cpanel pentru reseller si pentru clienti acestuia. Primiti trafic nelimitat si 3 luni de gazduire web gratuita pentru orice pachet ales. anunturi din:

Credite firme mici, mijlocii si start-up

iMicro este singura societate care ofera consultanta pentru microfinantare – accesarea oricarui tip de credit de catre afacerile mici si mijlocii – investitii, capital de lucru, linii de credit, scontari si factoring, indiferent de forma de organizare a afcerii – SRL, PFA, II, Intreprinderi familiale, producatori agricoli, chiar si firme nou infiintate, cu pierdere, datorii la stat etc. Pret: 100 Lei anunturi din:

Reparatii calculatoare si imprimante

Reparatii calculatoare si imprimante. se ofera factura si garantie. www.vipnet-consulting.ro, tel.: 0723.305.347. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Mica si mare publicitate in ziare

Agentie de mare publicitate ofera spatiu de publicitate pentru machete fonduri europene, fonduri structurale, cu sigla sau logo licitatii, adunari generale in ziarele nationale: romania libera, bursa,ziarul financiar, adevarul, libertatea evenimentul zilei, jurnalul national, click, capital. in ziarele locale din judetele brasov, harghita, covasna, arad, ialomita, giurgiu, galati, bacau, iasi, timis, sibiu, alba iulia, caras, constanta severin, mehedinti, braila, maramures.. etc informatii pe ww anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Anunt ziar obtinerea de fonduri europene

Mediapress advertising pune la dispozitia firmelor de consultanta pentru obtinerea de fonduri europene , o modalitate mai simpla de a face publica inceperea si finalizarea proiectelor acordate de ue in presa scrisa ( ziare nationale si locale). acum poti publica in maxim 24 ore un anunt de fonduri europene in orice ziar din romania, la cel mai mic pret, accesand siteul: www.anunturi-fonduri-europene.ro. tel. info : 0767.195.285 sau e-mail :mp@mediapress.ro anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Web Designer Bucuresti

Servicii de web design Bucuresti, realizare de site-uri web, magazine virtuale, aplicatii mobile si promovare online: SEO, SEM, Social-Media. - Construiesc concepte creative si comerciale! Vezi portofoliul meu de lucrari pe: web-designer-bucuresti.com Pret: 100 Lei anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Reparatii interfoane

Firma Electrogrup Proinstal asigura service-ul si reparatia sismelor de interfon pentru asociatiile de proprietari si nu numai: Electra , Genway , Interada , Resel , Selectron , Commax , ICPE . Montaj yale electromagnetice , amortizoare hidraulice , cititoare de cartele. Interventii promte. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

AVOCAT, 0744271251

AVOCAT, 0217251566, asistenta si reprezentare civil comercial, penal, muncii, divorturi, partaje, minori, infiintari SRL, consultatii diverse cabinet Drumul Taberei Drumetul, cu programare tel. 0724069966/0744271251 Pret: 100 Euro anunturi din:

Traduceri engleza ↔ romana

Profesor de Limba engleza si de Limba romana, execut pentru toata tara lucrari de traduceri engleza <-> romana, la preturi convenabile. Contactati-ma la 0747019091 sau prin email: irina.grigorescu@yahoo.com anunturi din:

EMAILARI CAZI DE BAIE

Echipa serioasa montam gresie faianta parchet rigips glet instalatii sanitare si electrice zugraveli etcgarantat calitativ 0762281977 0744190250. Pret: Euro anunturi din:

Credit simplu si rapid

Credit rapid cu rate fixe pentru salariati si pensionari (inclusiv pe caz de boala) , venit minim 380 ron si varsta pana la 75 de ani. Credit simplu cu maxim 3 acte: talon pensie/adeverinta de salariu, factura utilitati si buletin. TBI Credit - 0725401155 Pret: Euro anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Transport Romania-Austria-Germania si retur/saptamana

Efectuez transport persoane si auto, plecari in fiecare saptamana plecari din judetele Mures,Sibiu,Cluj,Bihor sosiri: Passau, Straubing, Regensburg, Nurnberg, Wurzburg, Furt, Frankfurt, Koln, Bonn, Kalsruhe, Stuttgart,Heillbron, Pforzeim, Lahr, Ravensburg si imrejurimi... preturi intre 80-110 euro/persoane transport auto de la 250-400 in functie de locatie. Pret: 99 Euro anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Inchirieri Mos Craciun

Firma de organizatori evenimente inchiriem Mos Craciuni, craciunite, spiridusi. Lasati-va cuprinsi de spiritual sarbatorilor de iarna. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0722228577. anunturi din:

Lichidare firma

Lichidare firma, suspendare, reorganizare , consultanta in domeniul insolventei oferita prin Cabinet lichidator Monea Mihaela. Pret: 500 Lei anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Curatat Mochete

Runos Cleaning Services ofera servicii de curatat Covoare/ Mochete, Canapele/ Saltele, Fotolii/Scaune la domiciliul/sediul clientului folosind echipamente de ultima generatie profesionale Injectie/Extractie. Cu o metoda de lucru imbunatatita si o oferta de pret corecta si accesibila, Runos Cleaning Services garanteaza satisfactia beneficiarului. Preturi Standard: Mocheta/Covor - 6lei/mp Scaun - 10lei/buc Fotoliu -30lei/buc anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Servicii funerare complete non-stop

Agentia funerara ADYSIM oferă servicii funerare complete non-stop in bucuresti, Ilfov sibian restul tării si va stam la dispozitie cu o gama foarte vasta de servicii: * medic constatare deces *medic imbalsamare *toaletare decedat *personal manipulare *imbracaminte decedati *actele necesare inhumarii *70 de modele de sicrie *4 autospecializate dric *transport persoane si coroane *catafalce *capace frigorifice *accesorii funerare:prosoape,batiste,vereghieta...etc *coroane si jerbe anunturi din:

Detectiv Particular Dolj Olt Mehedinti Gorj Valcea

Servici Ro: a) conduita şi moralitatea publică a unei persoane; b) date privind solvabilitatea ori seriozitatea unei persoane fizice sau juridice potenţială parteneră într-o afacere; c) persoanele dispărute de la domiciliu; d) bunurile care fac obiectul unor litigii de natură civilă sau penală înstrăinate în scopul prejudicierii intereselor unei părţi în proces; e) asigurarea protecţiei împotriva scurgerii unor informaţii din sfera vieţii private sau a activităţii agen anunturi din:

Transportam persoane /colete in italia

Transportam persoane /colete in italia. preluam si transportam de la adresa la adresa. telefon: 0743.216.645. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

www.literevolumetrice.com

De aproximativ 8 ani realizam litere volumetrice independente iluminate cu leduri . Pot fi luminoase din interior spre exterior sau cu retroiluminare adica cu halou . Caracteristicile tehnice ale literelor luminoase sunt : Grosime litera: 95 mm – 185 mm . Fata literei decupata CNC din plexiglas colorat in masa de 3 mm . Utilizam numai Perspex Spectrum LED ce garanteaza o intensitate luminoasa mai mare cu 30 % decat a altor placi acrilice existete . Spatele literei este decupat CNC din ko anunturi din:

MOS CRACIUN la tine acasa, la scoala sau la gradinita

Actor profesionist, cu experienta de 8 ani in rolul de Mos Craciun si costum profesional, imi ofer serviciile atat la sediul gradinitei sau scolii dumneavoastra, cat si la domiciliu. Pentru prima varianta, momentul cu Mos Craciun dureaza o ora si cuprinde pe langa clasica oferire de cadouri si un monolog artistic interactiv. Pentru cea de-a doua varianta, cea a deplasarii la domiciliu, mosul va veni la dumneavostra acasa in preajma noptii de ajun unde va incanta copiii in jur de 20 de mi anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

www.volumetrie.ro

De aproximativ 8 ani realizam litere volumetrice independente iluminate cu leduri . Pot fi luminoase din interior spre exterior sau cu retroiluminare adica cu halou . Caracteristicile tehnice ale literelor luminoase sunt : Grosime litera: 95 mm – 185 mm . Fata literei decupata CNC din plexiglas colorat in masa de 3 mm . Utilizam numai Perspex Spectrum LED ce garanteaza o intensitate luminoasa mai mare cu 30 % decat a altor placi acrilice existete . Spatele literei este decupat CNC din ko anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Oferta categoria B

Obtine permisul auto pentru categoria B beneficiind de cel mai mic pret de pe piata! Pe www.biditrans.ro gasesti toate informatiile de inscriere la cursurile auto efectuate la scoala noastra de soferi. Detalii la http://www.biditrans.ro sau la 0722366029. anunturi din:

10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Prestari servicii (Oportunitati)

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Prestari servicii (Oportunitati)