Prestari servicii (Oportunitati)
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Prestari servicii (Oportunitati) ...

Prestari servicii (Oportunitati)

Servicii complete de promovare online

Oferim servicii complete de promovare online, promovare prin optimizare web site, promovare internet, publicitate online prin infopagini si reclama online de tip banner sau text publicitar. anunturi din:

TRADUCERI EUROPENE

TRADUCERI EUROPENE - Intely Tech ofera o gama larga de servicii traduceri documente, manuale, subtitrari, literare, legalizari, interpretariat orice limba,adresandu-se ata... Acest anunt a expirat. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

TRANSPORT ROMANIA PERSOANE-Bucuresti

ROMANIA-ITALIA DE LA 70 EURO!!! SC.SUN HOLIDAYS SRL efectueaza transport international de persoane si colete cu plecare regulate Joia-Romania-Italia si Italia – Roamania. Pentru mai multe detalii si rezervari la tel: ROMANIA 004 0733 837 771 -Plecare din urmatoarele locatii: -Bucuresti – Pitesti - Rm. Vilcea – Sibiu – Deva - Arad . -Ruta pe care mergem in Italia este: Trieste – Udine – Venetia - Ferrara – Bologna – Firenze - Roma CELE MAI BUNE PRETURI. anunturi din:

Constructii/instalatii

Constructii/instalatii - Societatea noastra prin aceasta oferta se adreseaza in special asociatiilor de proprietari executand lucrari de reparatii si constructii montaj la hid... Acest anunt a expirat. anunturi din:

Fotografie comerciala-fashion

Fotografie comerciala-fashion - Societata Jordache Art SRL realizeaza fotografie comerciala fashion la standarde profesionale. Suntem aici pentru cei care nu se multumesc cu putin,... Acest anunt a expirat. anunturi din:

Carti de vizita turism

Carti de vizita turism - Carti de vizita turism... Acest anunt a expirat. anunturi din:

Selectie si Plasare de Personal

Selectie si Plasare de Personal - SC JOB CONSULTING SRL OFERA UN PACHET COMPLET DE SERVICII PRECUM RECRUTARE, IA SI PLASARE DE PERSONAL, ADMINISTRAREA DE PERSONAL, HEAD-HUNTING,... Acest anunt a expirat. anunturi din:

Topograf Cluj - Masuratori topografice cadastrale Cluj-Napoca - Ridicare topografica Cluj - Top

Topograf Cluj - Masuratori topografice cadastrale Cluj-Napoca - Ridicare topografica Cluj - Topograf expert Cluj - SC 3D TOP SRL executa masuratori topografice si intocmire dosare pentru: intabulare, parcelare, schimburi, vinzare-cumparare terenuri, delimitare-modi... Acest anunt a expirat. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

TRANSPORT ROMANIA ITALIA SI RETUR

ROMANIA-ITALIA DE LA 70 EURO!!! SC.SUN HOLIDAYS SRL EFECTUEAZA TRANSPORT INTERNATIONAL DE PERSOANE SI COLETE CU PLECARI REGULATE JOIA -ROMANIA-ITALIA SI ITALIA-ROMANIA- DUMINICA. PENTRU MAI MULTE, INFORMATII SI REZERVARI: TELEFON ROMANIA 004 0733 837 771 PLECARI DIN URMATOARELE JUDETE:BUCURESTI,PITESTI,RM.VALCEA,SIBIU,DEVA,ARAD. RUTA PE CARE MERGEM: IT:TRIESTE-UDINE -VENETIA –PADOVA- VERONA-BRESCIA-BERGAMO-MILANO – BOLOGNA -FIRENZE – ROMA. CELE MAI BUNE PRETURI. NR. TEL. 004 0733 837 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

TRANSPORT MARFA MUTARI MOBILIER

Transport urban si interurban cu duba 3 5 tone mobilier marfa materiale electrocasnice bagaje diverse. La cerere asigur personal incarcat descarcat mutari mobilier. Seriozitate. Program inclusiv seara si weekend. 0730363084 sau 0744814438 anunturi din:

Curatare cu ultrasunete

Curatare cu ultrasunete - Executam lucrari de curatare cu ultrasunete ptr obiecte de dimensiuni pana la max. 10 cm. Stomatologie, birotica, mecanica fina.... Acest anunt a expirat. anunturi din:

Fantani de ciocolata

Fantani de ciocolata - Fantani profesionale... Acest anunt a expirat. anunturi din:

Masuratori Topografice Cluj

Masuratori Topografice Cluj - SC 3D TOP SRL executa masuratori topografice si intocmire dosare pentru intabulare case - apartamente - terenuri, parcelare, schimburi, vinzare - cump... Acest anunt a expirat. anunturi din:

Personalizarea apartamentelor,caselor,restaurantelor,hotelurilor

Personalizarea apartamentelor,caselor,restaurantelor,hotelurilor - Innobilarea birourilor,restaurantelor,hotelurilor,cu ajutorul picturii murale,pictura de sevalet,grafica(www.dorudeliu.fad.ro)... Acest anunt a expirat. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

TAMADUITOARE

lSanteti dezamagit(a) an dragoste, nu va gatiti liniste si pacea,nu gasiti a ce va framanta, aveti vise ciudate si inesplicabile. Acum aveti sansa de a va deschide portita succesului si sa va readuceti zambetul pe buze asa cum doriti.Daca apelati la carte SFINTA va e deschisa la orice ora din zi. Daca credeti ca ati fost blestemat(a)aveti vise foarte ciudate, nu gasiti raspunsurile dorite la lucrurile care va framint, doriti sa stiti daca partenerul: va ansela, va minte.va iubeste sau doriti sa anunturi din:

SC ADRIANY CONSTRUCT

SC ADRIANY CONSTRUCT - Societate de constructii executa case la rosu la preturi avantajoase, si diverse alte lucrari in domeniu.... Acest anunt a expirat. anunturi din:

Detectivi particulari LION TRUST INVESTIGATIONS

Detectivi particulari LION TRUST INVESTIGATIONS - Agentia de detectivi particulari LION TRUST INVESTIGATIONS are ca obiect de activitate: efectuarea de investigatii, filaj, acordarea de asistenta de s... Acest anunt a expirat. anunturi din:

CONSTRUCTII CASE PE STRUCTURA DIN LEMN SI CASE DIN LEMN MASIV

CONSTRUCTII CASE PE STRUCTURA DIN LEMN SI CASE DIN LEMN MASIV - CASELE PE STRUCTURA DIN LEMN PROPUSE DE SOCIETATEA NOASTRA SE REMARCA PRIN TIMPUL DE EXECUTIE PE SANTIER SUBSTANTIAL REDUS IN COMPARATIE CU CONSTRUCTI... Acest anunt a expirat. anunturi din:

Eurofuture ofera consultanta de specialitate in domeniul resurselor umane , de la recrutare si

Eurofuture ofera consultanta de specialitate in domeniul resurselor umane , de la recrutare si plasarea de personal pana la administrare personal : intretinerea relatiei cu ITMB , declaratii, decizii, CIM, CCM, intocmire si depunere state, salarizare , - Eurofuture ofera consultanta de specialitate in domeniul resurselor umane , de la recrutare si plasarea de personal pana la administrare personal :... Acest anunt a expirat. anunturi din:

BELVEDERE DRAGASANI - EXECUTA STATII PIETONALE

BELVEDERE DRAGASANI - EXECUTA STATII PIETONALE - CONSTRUCT&CONFEX BELVEDERE DRAGASANI - EXECUTA STATII PIETONALE DIN TEAVA RECTANGULARA, POLICARBONAT ORI POLYPLAN Oferta noastra de produse... Acest anunt a expirat. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Transport moloz, orice, oriunde, oricand

TRANSPORT moloz, transport deseuri constructii, transport mobila, transport materiale de constructii, transport aparate electrocaznice si livrari marfa. Transport orice, oricand, transport oriunde; 0762.122.814 anunturi din:

Instructiuni proprii de securitate si sanatate in munca

Instructiuni proprii de securitate si sanatate in munca - Ai nevoie de instructiuni proprii de SSM (securitate si sanatate in munca). Intra pe www.protectiamuncsipsi.ro si poti alege din peste 450 de instruc... Acest anunt a expirat. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

transport ,mutari 50-100 lei local, 1 leu km in tara

Transport si servicii de incarcare descarcare in bucuresti si ilfov cu preturi incepand de la 50 lei si in tara cu 1 leu/km marfuri, mobila, electronice, electricasnice, materiale de constructii, legume-fructe, bagaje, moloz, utilaje, echipamente cu autoutilitare(dube) acoperite de 750 kg-3. 5 tone, 6- 15 mc inclusiv seara si weekend, oferim factura, asigurare marfa!!! 0731 31 72 73 anunturi din:

Fonduri UE turism

Fonduri UE turism - Vrei sa beneficiezi de fonduri structurale UE pentru turism, sa iti faci o cabana, pensiune, pensiune agroturistica sau sa o modernizezi, etc? Atunci... Acest anunt a expirat. anunturi din:

SC CONSTRUCTII EXECUTA

SC CONSTRUCTII EXECUTA - CONSTRUIM SI AMENAJEM -CASE-VILE-BIROURI-MAGAZINE-RESTAURANTE-ORICE TIP DE CLADIRE,CU INCEPERE IMEDIATA CALITATE GARANTATA.LUCRARI EXECUTATE DE UN COL... Acest anunt a expirat. anunturi din:

88 89 90 91

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Prestari servicii (Oportunitati)

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Prestari servicii (Oportunitati)