Animale de companie
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Animale de companie ...

Animale de companie

Canisa Premium - Caini de Vanzare

Canisa Premium ofera caini de rasa din peste 60 de varietati, de la Toy (ex.: chihuaha) la gigant (ex.: ciobanesc caucazian). Toate exemplarele sunt rasa pura certificata contractual. Oferim garantie medicala si transport gratuit. Oferta completa pe www.canisapremium.ro Tel: 0748.794.117 sau 0765.411.252 (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Animale de companie

Caini, Catei Exemplare Deosebite !

Crescator vand pui EXEMPLARE DEOSEBITE din rasele: Bichon, Chihuahua, Chow Chow, Pomeranian,ShihTzu si Yorkshire Terrier. Toti puisorii sunt crescuti la noi si nu sufera traume de pe urma transportului din alta tara. Provin din parinti cu pedigree. Preturi incepand cu 150 e. Detalii doar la 0721166519 (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Animale de companie

vindem catelusi din rase pure

Vindem catelusi Pomeranian, shih tzu, bichon maltese din cele mai pure rase.Catelusii vaccinati si deparazitati la zi,vin, insotiti de brosura privind intretinerea si alimentatia catelusilor , carnetel de sanatate, optional pasaport si microcip.Oferim transport gratuit in tara,garantam calitatea deosebita a catelusilor (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Animale de companie

vindem pui de bibilica de o zi si zburati

Vindem pui de o zi de bibilica, pui zburati de bibilica si bibilici adulte, bibilicile sunt rasa grea ouatoare, calitate superioara. Pasarile ajung la 4 kg si se reproduc. Vindem pui de gaina colorati, porumbaci si albi de carne, pui de prepelita, pui de curca, boboci de rata, comercializam furaje combinate pentru toata gama de pasari si baterii profesionale pt cresterea puilor de gaina si prepelite ouatoare flux continu,pentru relatii si comenzi tel 0723339874, 0767797582, 0753460129, 021/35274 anunturi din:

Animale de companie

Vindem pisicute

Vindem pisicute British, Maine Coon, Ragdoll, Persane. Pisicutele de rase pure vin insotite de carnetel de sanatate, vaccin, deparazitare, optional pasaport si microcip. Oferim transport gratuit in toata tara. (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

pui bichon maltese

Vand pui bichon maltese , vaccinati, deparazitati si cu carnet de sanatate. Transportul este gratuit in toata tara. (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Animale de companie

Pui de curcani

Facem inscrieri pentru pui de curcani, rasa grea ,, Big 12 Livrarea cestora se va face incepand cu luna aprilie la o varsta de cel putin 3 saptamani, avand toate tratamentele facute la zi, calitate superioara la preturi avantajoase. De asemenea asiguram si furajele necesare cresterii curcanilor anunturi din:

Animale de companie

De vanzare catei Buldog Francez 300 euro si Bulldog Englez 450 euro !

De vanzare catei Buldog Francez 300 euro si Bulldog Englez 450 euro cateii au 8 saptamani, cateii sunt de calitate superioara si cu garantatie pentru tipicitatea rasei si asigurare medicala .sunt vaccinati si deparazitati cu carnet de sanatate.cateii sunt rasa pura, provin din parinti de talie mica.oferim transport in tara Pasaport,microcip ,contract de garantie , .tel 0747188594 anunturi din:

Vand pui chow-chow

Vand pui chow-chow, deparazitati si vaccinati, cu carnet de sanatate. Detalii pe http:vand-pui-chow-chow.blogspot.com. tel: 0723828864 (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Animale de companie

vindem prepelite japoneze si pui de prepelita

Vand prepelite si pui de prepelita la diferite varste, preturi rezonabile: pui de prepelita la 3 sapt. - 4 lei/buc pui de prepelita la 4 sapt.-6 lei/buc pui de prepelita la 5 sapt.-8 lei/bucpui de prepelita la 6-7 sapt.-10 lei/buc.,oua de prepelita pentru consum, tratament naturist si incubatie, prĂȘt 0.3 lei/buc,carne de prepelita la caserola, pret rezonabil 30 lei/kg, baterii profesionale pe cresterea prepelitelor ouatoare, vand furaje combinate de pui de prepelita si prepelita ouatoare 07233 anunturi din:

Animale de companie

Producem si comercializam cosciuge pentru animale din lemn si carton.

Producem si comercializam cosciuge pentru animale din lemn si carton. Puteti vizualiza produsele pe www.cosciugeanimale.ro si ne puteti contacta la numerele 0729/505270; 0756 / 022058 S.C. Aninmal FS S.R.L. (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Animale de companie

Catei de vanzare Labrador rettriewer

Catei de vanzare Labrador rettriewer pret 600 ron cateii au 7 saptamani,culoarea Auriu si Negri ofer poze reale cu cateii si parintii .sunt vaccinati si deparazitati cu carnet de sanatate.oferim transport in tara Pasaport,microcip ,contract de garantie , .tel 0747188594 anunturi din:

Animale de companie

Vand pui ciobanesc german de exceptie cu doar 150 euro

CANISA DE K BIRIA ofera pui ciobanesc german din monta deosebita, mama Dayra von Mafi Haus,V1, V3, V6 RO, multiplu CAC, IPO 1, Kkl 1, BH, HD - a, ED - 0, fiica de Ulk von Uferwald VA 1 RO, stra nepoata de campion mondial Romano Dominus si Dax De Adolf, V2 RO, VA1 BG, IPO 1, HD, ED normal, ADN gepruft, fiu de Inox vom Valtenberg, stranepot de Campion mondial Zamp vom Thermodos, stra-stranepot de Vice Campion mondial Quantum von Arminius. Pe linia mamei, Dax este stranepot de Campion mondial Ursus anunturi din:

Animale de companie

Vand pastrav fantanel

Vand pastrav fantanel pentru consum 250 g, pret 18 lei/kg (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Animale de companie

pui c iobanesc german

vand pui ciobanesc german trei luni din parinti de exceptie .ionati pentru paza,companie si show.cu ambi parinti campioni.merita vazuti! relatii la tel.0766323402. (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Animale de companie

Pui Ciobanesc German de vanzare (caine lup) 250E neg. (Timisoara)

Vand pui ciobanesc german, fetite si baietei, deosebit de frumosi si jucausi,pui de calitate. Catelusi au carnet de sanatate si sunt deparazitati intern/extern,vaccinati conform varstei. Pui provin din parinti de talie mare, 100% rasa pura.Nascuti pe data de 11.12.2011. Pretul este de 250E usor neg. Ciobanescul german este un caine aspectuos care poate fi atat un campion excelent cat si un caine de paza extraordinar.Tel: 0720623669;Link video: http:youtu.be/m3Njt3CcRto (promovat prin Anuntul Mag anunturi din:

pui shih-tzu

Vand pui rasa shih-tzu, diverse culori, vaccinati, deparazitati si cu carnet de sanatate. pret 700 lei.Transportul este gratuit in toata tara (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Animale de companie

Vand caini rasa pura. Puisori SUPERBI!

Crescator vand pui de Bichon, Chihuahua, Chow Chow, Pomeranian,ShihTzu, Yorkshire Terrier etc. Toti puisorii sunt rasa pura. Garantam calitatea rasei si oferim garantie veterinara. Puisorii sunt crescuti la noi si nu sufera traume de pe urma transportului din alta tara. Intra acum pe http:minidog4you.piczo.com si poti vedea mai multe poze cu puisorii (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Animale de companie

ciobanesc german

Canisa Nizza Hund vinde pui ciobanesc german cu pedigree,carnet de performanata,carnet de sanatate la zi (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Pui bichon maltese

Vand pui bichon maltese,vaccinati, deparazitati si cu carnet de sanatate. transportul este gratuit in toata tara . pret 700 lei (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Animale de companie

VAND PUIUTI WESTIE

RASA PURA 100% DIN PARINTI DEOSEBITI, DEPARAZITATI SI VACCINATI CONFORM VARSTEI, CU CARNETEL DE SANATATE INCLUS. CATELUSII SE PREZINTA INTR-O FORMA FOARTE BUNA, FIIND PERFECT SANATOSI. PENTRU MAI MULTE DETALII, CONTACTATI NUMARUL AFISAT. ROG SERIOZITATE. DOAR PENTRU IUBITORII DE ANIMALE. (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

AFACERE LA CHEIE CU CONTRACTE IN DERULARE PRODUCTIA -PROCESA

VAND AFACERE LA CHEIE IN DESFASURARE IN DOMENIUL PRODUCTIEI SI PROCESARII LAPTELUI COMPUSA DIN DOUA OBIECTIVE:PRIMUL OBIECTIV CUPRINDE FERMA DE VACI 35 CAPETE BALTATA AUSTRIACA ORIGINALA CU PEDIGEE DIN AUSTRIA, CONSTRUCTII IN SUPRAFATA DE 300 MP :IMOBIL DE LOCUIT ,GRAJDUL PENTRU VACI , COCINI PENTRU 100 PORCI,ANEXE GOSPODARESTI ,TEREN ARABIL 10 HA ,AL DFOILE OBIECTIV CUPRINDE CENTRUL DE PROCESARE LAPTE AUTORIZAT SI IMOBIL TIP VILA TOTAL CONSTRUCTII 900 MP .AFACEREA MAI CONSTA IN VANZAREA PRODUSE anunturi din:

Animale de companie

Vand pui Saint Bernard

Vand pui Saint Bernard nascuti pe 4 noiembrie 2011. Puii sunt calitate show, au pedigree, microcip, vaccinuri si deparazitari la zi. (promovat prin Anuntul Magic) anunturi din:

Animale de companie

Raritate in lume - pui de lupi albi

RARITATE in lume, perfecti pentru familia ta, rasa interzisa de HITLER, pui de lupi albi (ciobanesc alb elvetian) din parinti campioni nationali. Mai multe detalii pe www.lupialbi.ro ! Pret de la 250 euro tel. 0212524477 0733311100 anunturi din:

Animale de companie

Vand catei

Vand catei din rasele Bulldog englez,Francez,Beagle,Labrador,Bishoni,Yorkshire terrier,Westy,Cihuhua,Shih-tzu,Csow csow,Terra nova,Mops,Ciobanesc de berna,Ciobanesc Caucazian,Ciobanesc German ,Vizsla magyhiara,Brak german,Coker,Cane corso,Akita amerikan,Akita inu,Sharpej,Ciobanesc German,jack russel terrier,Terra nova,Samojed,Dog de Bordeauxe,Bullmastiff,Kavalier king,.Si orice alta rasa la comanda in cel mai scurt timp Catei sunt insotiti de microcip identificare pasaport international, asigura anunturi din:

9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Animale de companie

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Animale de companie