Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Angajam mecanic utilaje constructii.

Societate inchirieri utilaje cu baza in Bolintin Deal angajaza mecanic pentru intretinerea si repararea utilajelor de constructii, posesor carnet conducere categoria B. Pret: 2400 Lei anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Club Inot Swimming Team te invita la Marea Deschidere Oficiala

Club Inot Swimming Team inaugureaza noua sa locatie incepand cu data de 8 octombrie 2016 si te invita sa achizitionezi abonamentele aflate la promotie direct de pe site-ul nostru. Abonamente incepand cu 160 Ron. Te asteptam sa ne vizitezi in noua locatie din zona Regie (fostul club Sportul Studentesc) si sa te inscrii la Concursul Campionilor. Mai multe detalii pe site. Inscrie-te chiar acum! anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Magazin de Antichitati si Bijuterii

Magazin de Antichitati: Vindem si achizitionam obiecte de arta, pictură, grafică, sculptură, bijuterii cu pietre pretioase, mic mobilier, icoane si obiecte de cult, carti, bibliofilie, documente, numismatică, militaria, obiecte de colectie, aparatură tehnică, obiecte din argint, ceramică şi porţelan. (inclusiv cu deplasare la domiciliul clientului). Obiectele oferite sunt autentice si de proveninenta sigura, reconditionate atent, cu grija pentru detalii si pasiune pentru arta. Pentru anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Particular inchiriez ap. 3 cam. Bucuresti Sos. Oltenitei

Inchiriez apartament 3 camere confort 1 decomandat, 2 grupuri sanitare, debara, in bloc curat si civilizat, et. 2/8, mobilat si utilat complet (masina de spalat, frigider, aragaz, cuptor microunde, usa metalica). Imbunatatiri: gresie, faianta, bucatarie open-space. Foarte calduros iarna. Apartamentul are vedere in spatele blocului , din aceasta cauza este foarte linistit si nu se aude nici un zgomot din strada. Blocul este conectat la mai multe companii de internet si televiziune. Situat in sos. anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Achizitionam antichitati si obiecte de arta

ACHIZITIONAM cu plata pe loc ANTICHITATI, tablouri, statuete, bijuterii cu pietre pretioase, argintarie, mobilier, carti, obiecte de vitrina, decoratii, ceasuri, icoane, obiecte de cult, electronice si alte obiecte. Oferim IMPRUMUTURI tip amanet. Informatii la: 0727064823 sau 0765301085; e-mail: hqz_antic@yahoo.com, Facebook: Antichitati Hqz antic, website: www.hqz.ro anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Panasonic DVX200 ,X1000 , UX90 , UX180 ,X1, Sony Z150 , FS5

Vino la westbuy si videotech pentru cea mai bogata oferta de camere video profesionale 4K : Panasonic UX90 ( Leica 15X ,67mm, 1 inch MOS , 1.3 Lux ,4K 30p ) = 2190 eur; Panasonic ; Panasonic HC-X1 ( Leica 20X , 67mm, 1 inch MOS , 0.2 LUX , 4K60p ) = 2550 eur ; Panasonic HC-X1000 ( Leica 20X ,49mm,1.2.8 inch MOS , 4 LUX , 4K 60p ) = 1645 euro ; Panasonic DVX200 ( Leica 13X , 72mm , 4/3 inch MOS , 0.2 LUX , 4K 60p ) = 3450 euro ; Panasonic UX180 ( Leica 20X , 67mm , 1 inch MOS , 0.2 LUX , 4K 60p anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Camerista Hello Hotels

Pentru Hello Hotels (zona Gara de Nord, Bucuresti), angajam Camerista (Ingrijitor spatii hoteliere). Responsabilitati: efectueaza curatenia, aerisirea si intretinerea camerelor si a spatiilor de cazare conform standardelor hotelului Program de lucru: 08:00-16:00 ( si ture de weekend) Beneficii: salariu fix + bonuri de masa, planuri de dezvoltare profesionala si training. Relatii la telefon: 0372121776 / 0733663353 (de luni pana vineri, intre 09.00-17.30) Pret: Lei anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Sony NX100 si Panasonic AC30 videocamere nunti

Cel mai bun pret la camerele video profesionale pentru filmari evenimente / nunti : Sony NX100 = 1540 euro + tva , Panasonic AC30 = 1470 ( 1480 euro kituri de productie ) . Vino la videotech /westbuy pentru cele mai bune oferte din Romania : 0213262036 ; 0213205655 ; 0752110439 ; 0752123001 ; 0745414956 ; videotech.ro ; westbuy.ro . Intermediem achizitii intracomunitare si Tax Free . Pret: 1470 Euro anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Lavete bumbac de calitate

Total Industries produce şi comercializează la preţuri de producător lavete din buzmbac pentru uz general sau industrial, recomandate în industria poligrafică(tipografii), mecanică fină, industria prelucratoare de maşini, service auto, industria aeronautică, hoteluri, birouri, etc.Producem şi comercializăm lavete din bumbac cu următoarele propietăţii: • Bumbac 100%(tricot) • Compoziţie fibroasă dintr-o singură bucată, material nou; • Hidrofila(capacitate mare de abso anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Spalator vase

Hotel din zona Gara de Nord Bucuresti angajam in conditii bune persoana pentru curatenie/spalat vase in restaurant de tip cantina. Program: 5 zile pe saptamana (inclusiv in week-end, prin rotatie), 8 ore/zi, de la 06.00 dimineata la ora 14.00. Oferta: salariu fix (incadrare legala cu contract individual de munca) si bonuri de masa. Pentru informatii va rugam sa ne contactati pe numarul: 0372 121 776 (de luni pana vineri) Pret: Lei anunturi din:

Brutar cu sau fara experienta

Daca esti entuziast(a), iti doresti un loc de munca stabil si o colaborare pe termen lung, echipa noastra de profesionisti te asteapta! Responsabilitati: - Vei fi responsabil(a) cu procesul de producţie din laboratorul de brutărie, respectand fisele, reteta si metodologiile de fabricatie - Te vei asigura ca produsele de panificaţie sa fie conforme din punct de vedere calitativ şi cantitativ. - Vei participa la realizarea inventarelor si gestionarea deseurilor si ambalajelor. anunturi din:

Redactam Lucrari de Licenta Proiecte Diploma

Redactam lucrari de licenta ,proiecte diploma, disertatii la comanda,conform cerintelor dvs.Oferim raport de originalitate. Pret: 450 Lei Tel.0751704561 Email facultate2005@gmail.com anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Casa 4 camere Militari Chiajna

Casa cu regim de P+1+M, construita pe un teren de 200mp,compartimentarea casei este una ideal gandita pentru nevoile unei familii si anume: parter : se intra intr-un hol, bucataria inchisa de 8mp, debara, baie si living cu iesire pe terasa de 18mp, si in curte, la etaj : 3 dormitoare si o baie cu intrare dintr-un hol generos, iar accesul la mansarda se face cu o scara de mansarda unde se afla o suprafata open space in jur de 50mp. Casa este costruita din cadre de beton si fier, pereti din carami anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Apartament 2 camere - AUCHAN Militari (Chiajna-Rosu)

APARTAMENTE Imobil NOU | Militari Rezervelor Apartament 2 camere, 52,00 mp suprafata utila, etaj 5/7, str. Rezervelor, nr. 79. Apartamentele se predau finisate, dupa gustul clientului (gresie, faianta, parchet si usi interioare) si sunt echipate cu centrala termica FERROLI, radiatoare, usa metalica, obiecte sanitare, prize si intrerupatoare. Blocul dispune de un lift modern din gama SCHINDLER. Acceptam Programul PRIMA CASA. Va rugam sa ne contactati pentru informatii despre alte garsoniere anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Operator casa de amanet si schimb valutar

Candidatul ideal - Studii medii ( diploma de bacalaureat) / superioare ; - Abilitati de operare PC si utilizare a internetului; - Disponibilitate pentru program full time; - Profesionalism in indeplinirea sarcinilor de serviciu; - Foarte bune abilitati de comunicare;atentie la detalii; - Nu este necesară experienţa, se asigură training de specialitate Descrierea jobului - Verifica si evalueaza garantiile; - Intocmeste documentele pentru acordarea imprumuturilor; - Consiliaza c anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Incarcare FREON / CLIMATIZARE / Reparatii Aer Conditionat Auto ! 59lei

www.abservice.ro OFERTA INCARCARE FREON AUTO !! www.abservice.ro Aceasta operatie se efectueaza cu aparatura profesionala TEXA R720 2 GAS READY. Aparatul executa automat urmatoarele operatii: 1- Scoate freonul si uleiul vechi din autoturism 2-Vacumeaza ( scoate umiditatea) 3-Testeaza instalatia pentru a depista eventuale fisuri 4-Introduce ulei nou, solutie uv si FREON in instalatie Oferta este valabila in limita stocului disponibil. DOAR PE BAZA DE PRGRAMARE! Program service anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Service auto rapid / Revizii auto / Reparatii Mecanica auto

AB Service, situat in sos. Chitilei nr. 104 vine in intampinarea clientilor din sectorul 1 pentru locuitorii zonelor Chitila, Damaroaia ,1 Mai (Ion Mihalache), Domeni, Victoriei, Baneasa, Aviatiei, Floreasca, Otopeni, Gara de Nord, Crangasi, Buftea, Mogosoaia, etc. pentru mentenanta si repararea autovehiculelor intr-un timp scurt oferind servicii de caliate la cele mai ieftine preturi. Cele mai importante servicii oferite de AB Service: Întreținere auto, Schimb: ulei, filtru de ulei anunturi din:

Transport International marfa,mutari internationale

Compania ERBORA Transporturi Internationale, efectueaza transporturi internationale in trafic rutier, aerian si maritim pentru orice fel de marfuri si bunuri. De asemenea. asiguram transportul si serviciile aferente relocarilor de firme si locuinte ORIUNDE IN LUME. Suntem in masura sa satisfacem cererile clientilor nostri pentru orice tip de marfuri si bunuri, inclusiv cele care necesita transport frigorific cu temperatura controlata dinspre si catre orice destinatie din Europa ori alte contin anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Euroforce (Anglia) angajeaza croitori/cutters

Euroforce angajeaza: • Croitori/taietori (cutters) cu experienta Cerinte: • Experienta minim 2 ani in tapiterie si/sau confectii, in special piele • LIMBA ENGLEZA stapanita la nivel mediu • Experienta in taierea cu banzic, foarfeca, cutit electric sau cutter etc Beneficii: • Salariul net: 1. 200 - 1. 400 lire /luna plus bonusuri si ore suplimentare. • Garantam minim 39- 40 de ore saptamanal • Nu percepem comision • Va oferim sprijin in gasirea unui loc de cazare anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Euroforce (Anglia) angajeaza asamblator/montator schelet canapele

Euroforce angajeaza: • asamblatori/montatori schelet canapele Cerinte: • experienta minim 3 ani intr-o fabrica sau atelier ca asamblator schelet lemn -canapele • limba engleza nu este obligatorie,insa prezinta avantaj • experienta cu pistolul cu aer comprimat folosit in asamblarea scheletului de canapele Beneficii: • Salariul dupa plata taxelor : 1. 200 - 1. 500 GBP/luna (bonusuri si ore suplimentare) •Nu percepem comision • Garantam 39- 40 de ore saptamanal • anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Euroforce (Anglia) angajeaza vopsitori mobila

Euroforce angajeaza: • vopsitori de mobila cu experienta in vopsitul scaunelor de lemn (pe stativ roatativ) Cerinte: • experienta minim 3 ani intr-o fabrica de mobila • LIMBA ENGLEZA la nivel conversational este esentiala Beneficii: • Salariul £8/ora • Garantam minim 40 de ore saptamanal • Va oferim sprijin in gasirea unui loc de cazare • Va oferim sprijin in deschiderea unui cont bancar • Programare NINo. Persoanele interesate ne pot contacta la numerele de anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Euroforce (Anglia) angajeaza bordatori saltele

Euroforce angajeaza : • operatori la cusut margini saltele cu masina de bordat Cerinte: • experienta in domeniu minim 3 ani (masina speciala) • limba engleza nu este obligatorie,insa prezinta avantaj Beneficii: • Salariul £10/ora • Va oferim sprijin in gasirea unui loc de cazare • Va oferim sprijin in deschiderea unui cont bancar • Programare NINo. Persoanele interesate ne pot contacta la numerele de telefon: 0362630106 (numar de Romania) / 00441204393000 (num anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Euroforce (Anglia) angajeaza croitorese/cusatoare

Compania Euroforce, Marea Britanie angajeaza: Operatori la masina de cusut CU EXPERIENTA in TEXTILE (HAINE) Cerinte: • experienta la masina simpla liniara sau cu doua ace, triploc, automata, zig-zag, butoniere, bartac. • experienta in aplicarea buzunarelor. • experienta in lucrul cu materiale groase/grele/ • limba engleza este necesara la nivel conversational. Beneficii: • Salariul incepe la £7.95/ora iar sambata x 1.5/h. • Garantam 39- 40 de ore saptamanal • Comp anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Taraba de piata

Produse Composite produce si comercializeaza tarabe de piata intr-o gama variata de modele si culori.Pentru mai multe detalii vizitati situl nostru :produse-composite Pret: 125 Euro anunturi din:

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Reparații Dacia

Reparatii Dacia Solenza, Dacia Supernova defecte - nu mai recunoaste cheia, ledul rosu clipeste continuu in bord ,inchiderea nu mai merge din cheie- oferim montaj si diagnoza . Vand, copiez si montez capete cip chei Dacia Logan, Sandero, Stepway, Duster, Solenza- oferim montaj si diagnoza . Vand calculator injectie (Immo off -dezactivare cip) pentru Dacia papuc,Solenza Diesel si Renault Kangoo- oferim montaj si diagnoza . Reparatii pompe injectie 1.9 diesel pentru Dacia Solenza, Dacia papuc, Ren anunturi din:

74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt anuntul

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Anunturi gratuite - postare anunturi anunturi pe net anunt a