Prestari servicii (Oportunitati)
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Prestari servicii (Oportunitati) ...

Utilaje & echipamente profesionale SH si noi HORECA

convectomate, masini de gatit profesinale, plite electrice, fripteuze, grill cu roca vulcanica, bain marie, marmite, mobilier inox, chiuvete,hote inox,tavi patisserie,rastele inox, feliatoare, mixere, frigidere, masini de spalat, cuptoare electrice, malaxoare, salamandre, roboti de bucatarie, vitrine frigorifice, cuptoare cu microunde, frigidere, congelatoare. Asiguram si efectuam service utilaje. Pret: 1 Euro anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Analiza Risc Securitate Fizica - Constanta - Total Private Guard​

Analiza Risc Securitate Fizica (Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 301/2012 privind efectuarea analizei de risc la securitate fizica) Constanta - Total Private Guard - Giuliano Voicu Pret: 150 Euro anunturi din:

Transport International Marfa

Compania ERBORA Transporturi Internationale, efectueaza servicii de transport international in trafic rutier, aerian si maritim pentru orice fel de marfuri si bunuri. De asemenea. asiguram transportul si serviciile aferente relocarilor de firme si locuinte ORIUNDE IN LUME. Suntem in masura sa satisfacem cererile clientilor nostri pentru orice tip de marfuri si bunuri, inclusiv cele care necesita transport frigorific cu temperatura controlata dinspre si catre orice destinatie din Europa ori alt anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Tractari auto,tractari auto bucuresti de la 79 ron,transport utilaje,utilaje agricole

Va oferim servicii de ASISTENTA RUTIERA, TRACTARI AUTO, TRANSPORT UTILAJE (transport autoturisme, transport auto de teren,transport dube,van-uri,rulote si autorulote,barci atv-uri,utilaje,inclusiv cele agricole), pe platforma de 1-2 pozitii , pe rute INTERNE si INTERNATIONALE la preturi negociabile!DETALII TELEFONIC INDIFERENT DE ORA. Pret: 79 Lei anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

OFERTA Vand / Transport Nisip;Balast;Pietris;;Livram In bucuresti & Ilfov & Giurgiu

Vand / Transport: nisip, pietris, amestec - (balast: - nisip pietris margaritar), refuz de ciur, margaritar, piatra mare, pamant vegetal de flori si gradina, pamant de umplutura, transport moloz, gunoi, transport marfa, mobila, materiale de constructii, nisip la sac, pietris la sac, balast la sac, transport orice oriunde si oricand - Vindem de la 1mc...18 mc !Livram Bucuresti - Ilfov - giurgiu Pret: 200 Lei anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Curatenie BLOCURI ( Varuit Pomi GRATIS )

Special Pentru Blocuri si Asociatii de Proprietari Scari Blocuri _0724_682_275_ -varuit pomi primavara sau toamna (gratis la un contract 24 luni), -sapat gradina primavara sau toamna (gratis la un contract 24 luni), Oferta Curatenie BLOCURI cu 1 luna GRATIS ! oferta noastra este valabila numai in perioada 01-31 Martie 2015,pentru toate contractele care se vor semna in acest interval de timp mentionat,in anumite termene si conditii,pentru informatii si detalii despre oferta: Telefon : - _0724 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Transport persoane, colete si autoturisme pe platforma in Germania

Transport persoane, colete cu Mercedes Sprinter si autoturisme saptamanal din Romania in Germania si retur, de la si pana la destinatie, pe ruta Bacau, Suceava, Piatra Neamt, Iasi, Cluj, Bistrita Nasaud, Oradea, Sibiu, Germania.Pret persoana incepand cu 80 Euro, pret colet 80centi/kg, transport autoturisme pe platforma 400-500 Euro. Tel:00491577196128, 0040740866358 Pret: 80 Euro anunturi din:

Reparatii Calculatoare, Windows, laptop, ne​t/ Garantie

Aveti probleme cu Windowsul, calculatorul, laptopul, internetul? Ati ajuns bine , cu experienta de 10 ani, repar profesionist cu fisa de service atat la domiciliul clientului cat si la mine, orice calculator, laptop, retele. Ofer GARANTIE! Tel: 0743034242/0725515027 E-mail: mobstil@gmail.com Pret: 20 Lei anunturi din:

Suna acum pentru plecari

Munceste legal in germania prin contracte legale si individuale de munca la fabrica de cablaje auto si cablaje de computer sau la depozite pentru etichetare marfa perisabila.Contractele sunt pe termen lung,se asigura cazare,o masa calda,salarizare incepand de la 1400euro.Informatii despre plecari la 0754696456,0762579460,0767914307,0735134036 Pret: 1400 Euro anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Curatenie BLOCURI 1 luna GRATIS-/0724/682/275/

Special Pentru BLOCURI -varuit pomi primavara sau toamna ( gratis la un contract 24 luni ), -sapat gradina primavara sau toamna ( gratis la un contract 24 luni ), Firma Servicii Curatenie Blocuri /0724/682/275/, e-mail anoutrei@yahoo.com curatenieblocuri@yahoo.com firmacuratenieblocuri@gmail.com www.curatenieblocuri.freewb.ro www.firmacuratenieblocuri.freewb.ro Care-i rostul varuirii pomilor la blocuri. Pomii curatati si varuiti, primavara, sunt o incantare. Varuitul pomilor, insa, anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Tranzacționează cu valute, indici, mărfuri și CFD-uri pe acțiuni

Tranzacționează cu valute, indici, mărfuri și CFD-uri pe acțiuni 100% Bonus credit 100% Bonusul cu supraîncărcare $30 Bonus fără depozit 30% Bonus de siguranță Promoții continue Competiții pe bază de rezultate Premii pentru recomandări la prieteni Premii lunare pentru cel mai bun trader Pret: Euro anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Mica si mare publicitate in ziare

Mica si mare publicitate la citatii, pentru fonduri europene, proiecte de mediu, licitatii pierderi, locuri de munca in ziarele: romania libera, libertatea, adevarul, evenimentul zilei, capital, national,anuntul de la a la z, anuntul telefonic,click, curierul, puterea national, cronica romana, curentul, bursa ziua, publitim, transilvania expres, cuget liber, telegraful, giurgiuveanul. publicitate in provincie. anunturi licitatii, anunturi citatii, anunturi oferte serviciu, anunturi pierderi acte anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Agentie de mare publicitate

Agentie de mare publicitate ofera spatiu de publicitate pentru machete fonduri europene, fonduri structurale, cu sigla sau logo licitatii, adunari generale in ziarele nationale: romania libera, bursa,ziarul financiar, adevarul, libertatea evenimentul zilei, jurnalul national, click, capital. in ziarele locale din judetele brasov, harghita, covasna, arad, ialomita, giurgiu, galati, bacau, iasi, timis, sibiu, alba iulia, caras, constanta severin, mehedinti, braila, maramures.. etc informatii pe ww anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Lucrari de diploma, licenta, dizertatie, master, la comanda in cel mai scurt timp.

Profesor cu experienta intocmesc lucrari de diploma, licenta, disertatie, master, teze de doctorat indiferent de tema sau specializare. Oferim de asemenea, servicii de print, legatorie/copertare. Pret: 100 Euro Tel. 0765121290 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Executam lucrari de deratizare, dezinsecte, dezinfectie la preturi avantajoase, produse de calitate si personal calificat. Pret: Lei anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

INCALZIRE IN PARDOSEALA - pret material+manopera

Executam instalatii de incalziri in pardoseala si toata gama de instalatii termo-sanitare. Mai executam si montaj panouri solare ,instalatii pt piscine, statii de dedurizare , sistem de aspiratie centralizat, automatizarii camere tehnice, PENTRU A VA OFERI UN PRET DE EXECUTIE = MATERIAL VA RUGAM TRIMITETI PLANUL CASEI LA ADRESA DE MAIL Pret: 1 Euro anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Aeroterma electrica REMINGTON REM 5 ECA

Incalzitor electric pentru medii inchise. caldura instantanee. Fara consum de oxigen, fara fum, fara miros, fara umezeala. Zgomot scazut, in 4 trepte. Motor cu protectie termica, termostat pentru a evita supraincalzirea. Constructie robusta si fiabila. Pret nou: 618.06 RON (preţ vechi: 671.8 RON). Detalii pe www.sigmatools.ro. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Freza de zapada Honda HS 550E

Cea mai accesibila freza de zapada Honda, pretabila pentru curatat suprafete mici de zapada, alei, etc.. Capacitate maxima de curatare: 50 tone/ora (depinde de gradul de afanare al zapezii). Pret redus: 3452.63 RON (pret vechi: 3634.35 RON). Intra pe siteul nostru www.sigmatools.ro pentru mai multe detalii. anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Petreceri copii cu animatori Constanta

Totul in materie de petreceri pentru copii in Constanta, organizare petreceri copii, animatori petreceri pentru copii, animatori petreceri Constanta, petreceri pentru copii cu clovni, petreceri cu zane, petreceri cu Spiderman, petreceri cu printese, petreceri cu pirati, mascote pentru petreceri de copii, mascote de inchiriat, Minnie Mouse, Sportacus, printesa Elsa din Frozen, Stefania, Tinker Bell, Alba ca zapada. Oriunde in jud.C-ta si judetele vecine. tel0762838354 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

P. F. A Transport marfa montaj mobila prestari servicii

P. F. A Oferim Prestari servicii Transport Marfa Colete : Montaj si demontaj mobila Debarasari si mutari mobila de la apartamente, case, sedii de firma, , cu autoutilitare de , 3. 5 tone. Oferim manipularea pentru incarcare si descarcarea mafii sau a mobilei contra cost pentru informatii si comenzi nu ezitati sa ne sunati oferim seriozitate punctualitate incredere si asigurarea marfi transportata. ofer factura si chitanta specific nu sunt platitor T. V. A pretul doar transportul in oras este 65 anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Anunturi ziare mica si mare publicitate

Mica si mare publicitate la citatii, pentru fonduri europene, proiecte de mediu, licitatii pierderi, locuri de munca in ziarele: romania libera, libertatea, adevarul, evenimentul zilei, capital, national,anuntul de la a la z, anuntul telefonic,click, curierul, puterea national, cronica romana, curentul, bursa ziua, publitim, transilvania expres, cuget liber, telegraful, giurgiuveanul. publicitate in provincie. anunturi licitatii, anunturi citatii, anunturi oferte serviciu, anunturi pierderi acte anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Agentie de mare publicitate

Agentie de mare publicitate ofera spatiu de publicitate pentru machete fonduri europene, fonduri structurale, cu sigla sau logo licitatii, adunari generale in ziarele nationale: romania libera, bursa,ziarul financiar, adevarul, libertatea evenimentul zilei, jurnalul national, click, capital. in ziarele locale din judetele brasov, harghita, covasna, arad, ialomita, giurgiu, galati, bacau, iasi, timis, sibiu, alba iulia, caras, constanta severin, mehedinti, braila, maramures.. etc informatii pe ww anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Consultatii, asistenta, reprezentare, avocat

AVOCAT, asistenta si reprezentare civil comercial, penal, muncii, divorturi, partaje, minori, infiintari SRL, consultatii diverse cabinet Drumul Taberei Drumetul, cu programare/ 0217251566/0744271251 Pret: 100 Lei anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Sonorizare muzica nunta, botez, aniversari,petreceri corporate,sedinte

Inginer de sunet - dj cu experienta va oferim sonorizare si muzica diferite stiluri (11.000 melodii) pentru aniversari.nunta,petreceri. Asiguram sonorizare de calitate si profesionala pentru sedinte,prezentari de moda,prezentari produse,piese teatru,concerte spectacole.Producem si compunem spoturi publicitare.Executam lucrari de instalatii discoteca,club,Sali conferinta. Cele mai mici preturi acordam comision pentru recomandari.Detinem instalatii de sunet ,microfoane de inalta calitate.Inchiri anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

tigla metalica

EXECUTAM TIGLA METALICA TIP LINDAB 33 DE CULORII DULGHERIE MANSARDE LOCUIBILE MODIFICARI ACOPERISE JGHIABURI SI BURLANE PARAZAPEZI HALE METALICE CONSTRUCTII CIVILE AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE REPARATII DE URGENTA NE DEPLASAM IN TOATA TARA DEPLASARE GRATUITA REDUCERE 15-20% Pret: 1 Euro anunturi din:

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Prestari servicii (Oportunitati)

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Prestari servicii (Oportunitati)