Vanzari case si vile
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Vanzari case si vile ...

Vanzari case si vile

Vand casa in Cristian la rosu

CASA ESTE CONSTRUITA DEJA LA ROSU! Vand casa la intrare in Cristian,construita din caramida cu invelitoare din ceramica(garantie 40 ani),suprafata terenului este de 496 mp,casa este construita pe un regim de Parter+Mansarda,avand o arhitectura deosebita,aceasta casa este foarte bine compartimentata a.i sa poata satisface orice dorinta sau necesitate al fiecarui client. Suprafata construita este de- 121mp Suprafata utila este de-189.23 mp Suprafata desfasurata este de-229.50mp. Utilitat.APA, anunturi din:

Vanzari case si vile

Teren si casa nr 4, Complex Pacea, Ciolpani, Ilfov

Teren 400 mp si casa nr 4 (suprafata 237 mp), 29A, Complex Pacea, sat Izvorani, Ciolpani, Ilfov Teren si constructie S+P+E, (234 mp )cu destinatie rezidentiala. Imobilele fac parte din complexul Gold Resort Residential. Structura de rezistenta a vilelor este din beton armat, planseu din beton armat. Anul contructiei 2009. Pret: 102000 Euro anunturi din:

Vanzari case si vile

Casa 99.83 mp si teren 2188 mp, Saftica, Ilfov

Casa 99.83 mp si teren 2188 mp, Saftica, Ilfov Finisaje exterioare - tencuieli driscuite realizate in baza de praf de piatra. Tamplarie exterioara: usi si ferestre din PVC cu geam termoizolant. Zona rezidentiala, ocupata de case de locuit si terenuri libere, favorabila destinatiei rezidentiale. Accesul se face direct din DN 1 ( Calea Bucuresti). Pret: 84000 EURO anunturi din:

Vanzari case si vile

Casa si teren aferent, Dragoslavele, Arges

Suprafata utila casa: 115.96 mp, Suprafata teren 984 mp Fundatie beton armat, structura de beton armat, inchideri de caramida, sarpanta lemn acoperita cu tabla Lindab. La exterior tencuit, termosistem si vopsita cu var lavabil. Placari partiale cu piatra la fundatie. Tamplarie exterioara de PVC cu geam termopan, deteriorata. Pret: 54.000 EURO anunturi din:

Vanzari case si vile

Teren si casa nr 3, Complex Pacea, Ciolpani, Ilfov

Teren 401 mp si casa nr 3 (suprafata 236 mp), 29A, Complex Pacea, sat Izvorani, Ciolpani, Ilfov Teren si constructie S+P+E, (234 mp )cu destinatie rezidentiala. Imobilele fac parte din complexul Gold Resort Residential. Structura de rezistenta a vilelor este din beton armat, planseu din beton armat. Anul contructiei 2009. Pret: 101000 Euro anunturi din:

Vanzari case si vile

Teren 952 mp si casa in Plenita, Dolj

Teren 952 mp si casa in Plenita, Dolj Teren intravilan. Suprafeţa: 811 mp din acte si 953 mp din măsurători Terenul liber este parţial acoperit cu platfirma betonata, împrejmuit parţial cu gard din beton si cărămidă. Poarta de acces petonala si auto din metal. Constructie cu suprafata utila 392 mpData PIF: dupa 2000 Fundaţie, structura de rezistenta din beton armat Inchideri perimetrale si compartimentări: cărămidă Acoperiş: şarpanta lemn cu invelitoare din ţigla Pard anunturi din:

Vanzari case si vile

Teren si casa nr 2, Complex Pacea, Ciolpani, Ilfov

Teren 404 mp si casa nr 2, 29A, Complex Pacea, sat Izvorani, Ciolpani, Ilfov Teren si constructie S+P+E, (234 mp )cu destinatie rezidentiala. Imobilele fac parte din complexul Gold Resort Residential. Structura de rezistenta a vilelor este din beton armat, planseu din beton armat. Anul contructiei 2009. Pret: 114000 Euro anunturi din:

Vanzari case si vile

Casa 166 mp si teren 233 mp, Ploiesti, Prahova

Tipul construcţiei - casa de locuit cu spaţiu comercial la strada Anul construirii - 1993, amenajata total in 2002 Regim de înălţime - P+1, cu beci Suprafaţa Ac = 166,12 mp, Au = 331 mp, A beci = 71,47 mp, Ad = 403.7 mp Terenul împrejmuit cu gard din zidărie Fundaţii beton armat Structura de rezistenţă din beton Pereţi: a) de compartimentare cărămida; b) de închidere cărămida, etaj din lemn Acoperiş tip şarpantă lemn Invelitoare tabla lindab Instalaţii anunturi din:

Vanzari case si vile

Casa 109 mp si teren 359 mp, Tuzla

Casa 109 mp si teren 359 mp, Tuzla Incapere spatiu de depozitare, usa metalica, geamuri termoizolante An constructie 2008, Pret 29000 euro anunturi din:

Vanzari case si vile

vand,schimb,urgent casa,ocazie,2400 mp,pastravarie,productie,pensiune.

Vand foarte urgent,ocazie,casa in Gorj ,constructie noua 2013 , cu curte mare 2400 mp ,cu spatiu locuibil amenajat de 112 mp+masarda,cu spatii aferente casei in suparafata de 500 mp avand inaltimea de 3,8 m,imprejuirea curtii este zidita,accept plata, si cu credit bancar,nu rata oferta in casa s-au investit de 4 ori mai multi bani,front la rau de 70 metri,sau schimb cu auto tir dupa 2008 sau animale oi si vaci,utilaje agricole,aur, motivul la telefon,accept colaborare si cu agentii imobiliare,p anunturi din:

Vanzari case si vile

Vila Corbeanca Aria Residences

Dacă dintotdeauna ai visat la o viaţă frumoasă, acum este momentul să iei cea mai importantă decizie, aceea de a te muta în Aria Residences! Ce poate fi mai frumos decat sa te trezesti si sa vezi rasaritul de soare in fiecare dimineata de pe terasa ta? Ce poate mai frumos decat sa fugi de viata aglomerata, de trafic, de poluare? Vila T2 este o casa cu 3 dormitoare, living, loc de luat masa, bucatarie si 2 bai. Teren 240 mp. Constructia e noua, camerele sunt mari si spatioase, finisaje anunturi din:

Vanzari case si vile

Vand vila duplex in Domnesti, P+2 etaje

Vand un duplex format din 2 case, P + 2 etaje + pod utilizabil, pret 55.000E / buc sau ambele case 105.000Euro. Fiecare casa are 5 camere, 3 bai, bucatarie, 2 balcoane. (Deci ambele case au impreuna 10 camere, 6 bai, 2 bucatarii, 4 balcoane). Ambele case au intrari separate, terenul are 400mp. Constructia este din 2010. Structura de rezistenta este alcatuita din zidarie de caramida portanta (Siceram) dispusa pe ambele directii ortogonale, inramata cu stalpi si centuri din beton ar anunturi din:

Vanzari case si vile

Vila Corbeanca Aria REsidences

ila T4 se afla in ansmablul residential Aria Residences din Corbeanca. Inca de la intrare, casa te invita sa o descoperi. Linii simple dar elegante, te fac sa te simti acasa.. Terasa din spate este spatioasa si se pot monta aici cu usurinta cateva pergole la baza carora se pot planta plante agatatoare ce pot inflori toata vara si unde te poti bucura in liniste de aerul proaspat al gradinii tale. Intram in casa si la parter avem livingul cu ferestre generoase, locul de luat masa, bucataria si o anunturi din:

Vanzari case si vile

Casa Glina ILFOV central vanzare

Vand casa cu 111 mp (82 mp utili ) in Glina ,judetul Ilfov ,4 camere ,bucatarie ,dressing ,3 holuri ,baie + bucatarie ,geamuri termopan ,hidrofor ,fosa ,centrala electrica ,boiler 100 l . Curtea are 300 mp (total teren 423 mp), ,zona linistita ,curata, aer curat .Scoala ,gradinita ,parc in apropiere .Apa si canalizare la poarta , gaze in apropiere .La 5 minute cu auto de statia metrou Theodor Palady ,Metro ,Auchan .Casa se afla in centrul comunei . Pret 35000 euro negociabil Pret: 35000 Euro anunturi din:

Vanzari case si vile

Vila de lux de vazare in Sunny Beach

Villa Magnolia este o casă generoasă și de lux al complexului Eden Park situata în cea mai mare statiune din Bulgaria, Sunny Beach. Terasa de 290mp, Piscina - 59 mp;.Teren de 1000 mp ,Dormitoare - 2 ,garaj,parcare Contact: irina.meissner@edenpark.bg, tel: +359 893 777 222 ,www.edenpark.bg Pret: 660 Euro anunturi din:

Vanzari case si vile

Casa si teren de vanzare, pe lac, in Snagov.

Casa este construita in anul 2010, decomandata, cu o amprenta la sol de 168 mp si o suprafata total construita de 504 mp + anexa 30 mp + garaj barca. Casa este compusa din: 1 living, 4 dormitoare, 5 bai, 1 bucatarie, holuri mari, camera tehnica, terasa mare (70 mp), teren 945 mp, curte amenajata, foisor, ponton, garaj barca, loc de parcare in curte. Dispune de: apa curenta, centrala termica pe lemne, fosa septica, fantana proprie, termoizolatie, finisaje de calitate, gratar piatra. Casa este com anunturi din:

Vanzari case si vile

Ville de Lux - Complexul Eden Park

Eden Park Luxury Villas este unul dintre complexele cele mai prestigioase și luxoase nu numai pe coasta bulgară a Mării Negre, dar și în Europa. Proiectat cu intenția de a deveni un loc fabulos de a trăi, chiar și pentru cele mai pretentioase gusturi, complexul este literalmente o bijuterie adevărată. Contact : 0727214944,Email: irina.meissner@edenpark.bg Pret: 661000 Euro anunturi din:

Vanzari case si vile

Vand URGENT Casa in Centrul Tarii !!! PRET NEG.

Vand casa in centrul orasului Agnita la 50 km de Sibiu aproape de centrul tarii.Casa este situata pe strada principala a micului oras sasesc.Casa este compusa din apartament la mansarda suprafata 120mp (3 dormitoare,1 bucatarie+living , 2 bai si 2 holuri mari).Casa include si un spatiu comercial la etaj suprafata 120mp cu intrare prin curte.Imobilul este pretabil pentru : birouri,bar/restaurant magazin etc. Locuinta cuprinde si o boxa la subsol formata din 2 camere.Casa are curte proprie separat anunturi din:

Vanzari case si vile

Casa cu mare deschidere stradala a curtii la gara

Casa vis-a-vis de Gara Ramnicu Sarat cu sufragerie, camera de zi, living de vara, 4 dormitoare, terasa, camere adiacente, 3 folosite momentan ca holuri, decomandat totul, baie, bucatarie, canalizare, gaze, centrala proprie, are si sobe din teracota, 125 mp construiti curte 700 mp cu vie nobila, pomi fructiferi, trandafiri, bujori, si alte flori diverse, beci foarte spatios si adanc, magazie, bolta din fier si vie, gradina cu legume, zmeura, capsuni, ciusmea cu furtun in curte cadastru, itabulare anunturi din:

Vanzari case si vile

Propietar vand casa la curte Com 1Decembrie pret fix !!!

Casa la curte com 1Decembrie la gri(interior ne terminat) formata din 1living,2dormitoare,baie,bucatarie etc cu amprenta de 78mp si beci beton separat de 25mp,suprafata totala teren 720mp.Casa se afla intr-o zona linistita la asfalt , drum inchis, toate utilitatile in curte full,vecini cumsecade, 3min ers pe jos pina la statie ratb maxi taxii magazine Pret: 42000 Euro anunturi din:

Vanzari case si vile

VAND CASA BRANESTI

Vand vila 130 mp utili, 180mp construiti Branesti, Violetelor, teren 600mp, constructie 2015, P+E, 4 camere, 3 bai, balcon, dressing, terasa, balcon, finisaje moderne, 65.000 euro finisata la alb si 80.000 euro finisata la gata, evaluata de banca la 110.000 euro Pret: 65000 euro. Nr de contact: 0758405451 anunturi din:

Vanzari case si vile

casa zona centrala

casa+teren, zona centrala,str.crisana 32,an 1930,din caramida portanta,fundatie caramida si beton,2 corpuri,4camere,3bai,bucatarie,95mp utili, teren 247mp(135mp/curte),canalizare,gaze la poarta,curent,sobe pe lemne,pivnita,pod,deschidere teren la strada 2,46mp, cadastru/intabulare.Casa se poate demola sau reconditiona.Pret discutabil. Pret: 175000 Euro anunturi din:

Vanzare VILA CORBEANCA

Vila de vanzare corbeanca ,compusa din P+E+M, 6CAMERE,4BAI ,terasa cu pergola , pivnita ,suprafata utila 240m2, utilitati gaze,apa, centrala in condensatie ,ac, obloane aluminiu la geamuri , tamplarie pvc ,acoperis tabla lindab,zona foarte linistita,str asfaltata Pret: 100 000 Euro NEGOCIABIL. anunturi din:

Vind apartament in vila

Vind apartament in vila parter inalt + etaj 1, 117mp + pivnita, centrala proprie, finisaje deosebite, gara basarab 0722285682 anunturi din:

Vanzari case si vile

VilaPensiune P+4

Vila parter si 4 etaje( P+4) avand suprafata construita de peste 500 mp. Se poate compartimenta foarte usor si transforma in pensiune,minihotel sau sediu de firma. Este o cladire foarte frumoasa si a fost facuta cu simt de raspundere folosindu-se cele mai bune materiale. In aceeasi curte se mai afla si o hala atelier de 150 mp cu 2 birouri si un demisol cu doua garaje si placa turnata pentru construirea unui D+P+1E. O cladire deosebita. Panorama superba spre lacul Tasaul si spre Marea Neagr anunturi din:

7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Vanzari case si vile

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Vanzari case si vile