Propuneri de afaceri
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Propuneri de afaceri ...

preiau firme ipoteci leasing

Preluam firme cu datorii mari sau mici, preluam leasing si ipoteci preluam intreaga raspundere administrativa, se preiau atat activul, cat si pasivul. Procedura este rapida si avantajoasa. Atat cesiunea, cat si transferul se realizeaza prin Registrul Comertului. Schimbam si sediul dumneavoastra si a datoriilor acesteia se face in conditiile legii prin mentiuni la Oficiul Registrului Comertului di anunturi din:

Invatati GRATUIT cum sa cistigati venit real

Invatati GRATUIT cum sa cistigati venit real din afaceri de succes, lucrind pe net, din confortul domiciliului personal. GARANTAT. Valabil pentru toate localitatile. Detalii la email nzbranca@yahoo.com. anunturi din:

Preluam societati cu sau fara datorii

cu datorii in Bucuresti si in toata tara. Preiau datorii la stat, furnizori, banci si leasing-uri. Preluam firma, schimbam sediul social, domiciliul fiscal (declaratia 050) preluam intrega contabilitate, semnam registrul de casa si soldurile, stocuri, preiau activul si pasivul. Preluarea societatii se face prin registrul comertului 100 % legal conform ordonantei 54/2010. anunturi din:

Propuneri de afaceri

Bijuterii de calitate

Bijuterii de calitate la preturi pentru toate buzunarele. Cosmetice, parfumuri, ceasuri ,catalog cu peste 3.000 de produse. Comisioane mari din vanzarea produselor sau recomandarea altor persoane. Detalii si inscriere pe site www.cristianlaybijuterii.ro anunturi din:

Asociere sau parteneriat 3 parcuri fotovoltaice 3MW Braila

Cautam asociere sau parteneriat sau variante de colaborare pentru dezvoltarea a 3 parcuri fotovoltaice fiecare de 3MW in Braila. Detinem in acest moment ATR, Certificat de urbanism si PUZ si sunt in lucru proiectul tehnic si autorizatia de constructie. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr. 0756804234 anunturi din:

Ofer consultanta in vanzari - domenii diferite

Societatea comerciala Tim Sales PAVEL SRL ofera consultanta in vanzari in domenii ca : industrial,farmaceutic/medical,afaceri. Posibilitate de decontare cheltuieli in baza unui contract de prestari servicii . anunturi din:

PARTENERIAT PENTRU EXPLOATAREA JOCURILOR DE NOROC

CU O EXPERIENTA VASTA IN INDUSTRIA DE PROFIL, COMPANIA NEW STAR GAMES REALIZEAZA PARTENERIATE PENTRU EXPLOATAREA JOCURILOR DE NOROC TIP SLOT MACHINE, IN BARURI, CLUBURI SI ALTE INCINTE PRETABILE UNEI ASTFEL DE ACTIVITATI. NOU!!! JOCURI CU MANELE PENTRU REALIZAREA UNEI NOI COLABORARI, VA RUGAM SA NE CONTACTATI LA NUMARUL 0732479939 anunturi din:

De vanzare proiect parc fotovoltaic 3MW Braila

De vanzare 3 proiecte de parcuri fotovoltaice cu ATR, Certificat de urbanism si PUZ in jud. Braila, fiecare cu putere aprobata de 3 MW. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr. 0756804234 anunturi din:

Propuneri de afaceri

Magazin on-line doreste colaborare

Magazin on-line doreste colaborare cu producatori,importatori,distribuitori,furnizori de haine noi pentru femei,barbati,incaltaminte femei,barbati,accesorii,produse uz casnic,vase de gatit,tigai,electrocasnice,electronice,scule unelte pentru aprovizionare magazin online anunturi din:

CENTRALE COGENERARE,INALTA EFICIENTA,FONDURI EU

OFERTA ENATEC GmbH&Co.KG cu sediul in HEPPENHEIM GERMANIA prin reprezentantul zonal pentru Romania , va propune implementarea celei mai noi tehnologii ecologice de inalta eficienta, puse la dispozitie de compania din Germania, de generare simultana a energiei electrice, termice si frig, prin eliminarea completa a materiei fosile si inlocuirea ei cu masa reziduala organic anunturi din:

Propuneri de afaceri

Franciza BalonMagic afacere profitabila fara concurenta

Franciza BalonMagic – reprezentant exclusiv in Romania! Afacere fara concurenta. Noutate pe piata Romaniei – ambalare originala a cadourilor in interiorul baloanelor! Recuperarea investitiei in 2 luni! Recomandari de a deschide afacerea: - In centre comerciale cu buticuri de jucarii, suvenire, cadouri; - In pietele de flori; - In internet magazinele cu livrare de jucarii, flori, cadouri; anunturi din:

Propuneri de afaceri

Schela metalica de inchiriat, preturi de la 1.5 euro fara TVA, cu transport inclus in Bucuresti

Inchiriem schela metalica modulara de la 1.5 euro fara TVA cu transport inclus pentru Bucuresti. Preturile si conditiile se vor negocia individual in functie de cantitate si perioada de inchiriere. Montaj/demontaj = 1.6 euro fara TVA/ mp. Informatii la:0724614962;021-3274515;0724850350 sau sa trimiteti cererea pe mail la adresa: schela.de.inchiriat@gmail.com www.schele-inchirieri.ro anunturi din:

Cumpar Legea 290/2003 Basarabia-Bucovina | Legea 9/1998 Bulgaria-Cadrilater.Cumpar titluri de p

Cumpar Legea 290/2003 Basarabia-Bucovina | Legea 9/1998 Bulgaria-Cadrilater.Cumpar titluri de plata.Cumpar dosare pe lesea 10,247.Plata pe loc..Ofer pret bun.Rog seriozitate. anunturi din:

Caut asociat

Caut asociat in Pitesti,specialist in timplarie PVC.Detin firma si infrastructura necesara productiei. anunturi din:

Propuneri de afaceri

Constructii case vile la rosu amenajari

Construim case vile la rosu cheie. Zidarie tencuieli gletuiri gresie rigips renovari consolidari amenajari inte-ext garduri piscine acoperis polistiren decorativa. sc. blc Ap spatii comerciale. 0720097974 0769443235. Toata gama in constructii. anunturi din:

Vand parcuri fotovoltaice

Vand parcuri fotovoltaice la stadiu de proiect avand obtinute certificat de urbanism (cu toate autorizatiil aferente) si ATR pentru 3MW fiecare in Judetul Braila. Pentru mai multe informatii ma puteti contacta la nr. 0743195984 anunturi din:

Propuneri de afaceri

Numere de aur 07YY YY YY YY, 07Y8 888 888, 072Y YYY YYY, 072-A.000.000, 07YY-333-333, 0722 22 2

Se cedeaza: 07yy yy yy yy, 07y8888888, 072yyyyyyy, 072-y.000.000, 07yy-333-333, 0722 22 22 y2. Nr de prestigiu, cu 8, 7 si 6 cifre identice, cu prefixuri vechi. Oferte la ioanaoprea1983@yahoo.com PLUS: Numerele de aur / platina / prestigiu / VIP sunt bune pentru promovarea afacerii sau ca nr personal pentru VIP-uri. Preturi mari, peste 1000 euro. Oferte pe mail: ioanaoprea1983@yahoo.com anunturi din:

Propuneri de afaceri

vand martisoare realizate manual

realizam si distribuim in toata tara martisoare unicat din ceramica. Preturile sunt avantajoase si caut colaboratori. pentru a vizualiza mai multe modele accesati: http:festart.ro/produse/Martisoare,_Felicitari/Martisoare/martisoare_ceramica_animalute_1 anunturi din:

Propuneri de afaceri

Caut colaborator,colaboratoare

Vrei un venit substantial adiacent?Esti o persoana dinamica, sociabila,comunicativa cu aptitudini de a forma, dezvolta si instrui o echipa de oameni,esti capabil(a) sa ocupi o pozitie importanta intr-un multi level marketing international,atunci poti trimite CV-ul tau la anuntulmobil@yahoo.com pentru a dezvolta impreuna o retea de succes cu beneficii foarte importante!!! anunturi din:

Profit afacere utilaje role hartie celuloza, reciclata, gofrata

Profit afacere cu utilaje pt fabricare prosop hartie, role hartie, tub carton, servetele, batiste nazale, dispencer hartie, prosop hartie, utilaje pt fabricare role hartie in 1/2/3 straturi, hartie medicala si pt ambalat, cearsafuri mari de hartie, etc – preturi utilaje fct de set/ linie, discount 15% inclus pt liniile de 2/3 utilaje, preturi in rate, fara banca, fara dobanda, negociabile – utilajele functioneaza si la 220 / 380 V tel. 0747.137.471 anunturi din:

Propuneri de afaceri

VAND AFACERE LA CHEIE (INSULA)!

Afacerea are ca destinatie comercializarea produselor cosmetice. Se vinde: -stand comercial de 8 mp (insula), facut la comanda in iunie 2012, din pal wenge si sticla -Produse cosmetice marca Eveline Cosmetics ( firma cu produse bio 100%, si calitate foarte buna) -Societatea comerciala infiintata in nov. 2010 -Calculator Pc, imprimanta laser, casa de marcat -roll-up, masa testere, program gestiune anunturi din:

Propuneri de afaceri

CUMPAR URGENT DOSARE ANRP

CUMPAR URGENT!! 1. Dosare pe Legea 9/1998(Cadrilater jud Durustor si Caliacra) si Legea 290/2003(Rep. Moldova) - hotarari/decizii ale Comisiilor Judetene aflate la Bucuresti!! 2. Dosare in A.N.R.P., pe Legea 10, cu Raport de Fond Funciar facut de expertii numiti de A.N.R.P. din 2010-2011. Se accepta si exceptii avantajoase! Pret negociabil! Actele se fac la Notariat, plata pe loc! Trimite-ti documentatia pe mail: dosare@onn.ro! Va sunam noi imediat! 0742420040 anunturi din:

Propuneri de afaceri

Anunt in ziar national, regional

Mica si mare publicitate la citatii, pentru fonduri europene, proiecte de mediu, licitatii pierderi, locuri de munca in ziarele: romania libera, libertatea, adevarul, evenimentul zilei, capital, national,anuntul de la a la z, anuntul telefonic,click, curierul, puterea national, cronica romana, curentul, bursa ziua, publitim, transilvania expres, cuget liber, telegraful, giurgiuveanul. publicitate in provincie. anunturi licitatii, anunturi citatii, anunturi oferte serviciu, anunturi pierderi ac anunturi din:

PRELUARI FIRME CU DATORII

PRELUAM FIRME CU DATORII IN CONDITII LEGALE PRIN REGISTRUL COMERTULI, NOTARIAT, ASIGURAM SCHIMBAREA SEDIULUI SOCIAL, ASIGURAM DESCARCAREA COMPLETA DE GESTIUNE SI RASPUNDERE A ADMINISTRATORULUI. TEL: 0756.578.334; email: preluarifirme2012@yahoo.com; www.preluari-firme-cu-datorii.ro anunturi din:

Oferta unica Leaderi - Cristian Lay

Daca v-ati saturat sa depuneti un efort consistent doar sa va mentineti nivelul intr-o companie unde concurenta este foarte mare, Cristian Lay este sansa de a fi printre cei mai mari leaderi. Nu stati sub umbra altora. Momentul potrivit il reprezinta primii 3 ani de la lansare. Cei pe care ii admirati au ajuns atat de sus intrucat au prins momentul potrivit. anunturi din:

7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Propuneri de afaceri

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Propuneri de afaceri