Prestari servicii (Oportunitati)
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Prestari servicii (Oportunitati) ...

tratamente corporale

Solutia optima pentru a scapa de celulita, vergeturi, tonifierea sanilor, remodelarea soldurilor, abdomenului si picioarelor. Rapid, ieftin, eficient. www.clinians.armoni.ro Tel. 0729817394 - anunt expirat anunturi din:

Vidanjare servicii Desfundare Canalizare

Vidanjare, servicii desfundare canalizare. EDI TOTAL asigura servicii de desfundare mecanizata cu inalta presiune, vidanjari fose septice, subsoluri, curatare, intretinere retele de canalizare, decolmatari guri de scurgere, denisipari, spalare bazine separatoare de grasimi, decantoare, stropiri spatii verzi si alte servicii... - anunt expirat anunturi din:

VLAD DELUXE

Va oferim servicii de DDD Va stam la dispozitie pentru servicii de dezinsectie, deratizare, dezinfectie , prestate cu profesionalism, 24h/24; detinem toate autorizatiile si competentele necesare Va asteptam sa ne contactati la nr. de tel.0723 122 194 / 0765 466 799 si 021 628 04 44 - anunt expirat anunturi din:

Vind accesorii cofetarie

Vind accesorii pentru cofetarii,suporti pentru tort si echipamente necesare utilarii unei brutarii sau unui laborator de cofetarie,toate noi.Tel:0729865101 sau e-mail:matador499@yahoo.com - anunt expirat anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Curs AGENT IMOBILIAR - Curs Autorizat Derulat La Nivel National

Curs Autorizat AGENT IMOBILIAR: * SC CONSULT INVESTMENT SRL este furnizor de servicii de formare profesionala autorizat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, respectiv CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor), pentru cursuri pe o gama larga de domenii de activitate, cursuri desfasurate la nivel national. * SC CONSULT INVESTMENT SRL s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in af anunturi din:

Economist cu experienta ofer servicii contabile

Economist cu experienta ofer servicii contabile pana la nivel de balanta,bilant,declaratii fiscale;mentinerea relatiei cu institutiile statului;intocmirea ordinelor de plata aferente impozitelor si taxelor lunare/trimestriale. Servicii de calitate.Promptitudine in cazul solicitarii de acte,documente,situatii contabile, in vederea obtinerii unui credit, leasing,sau in orice alt situatie. Preturi foarte avantajoase (intre 400 ron si 1000 ron,negociabil, in functie de domeniul de - anunt expirat anunturi din:

Particular ofer consultanta

Particular ofer consultanta in domeniul amenajarilor si decoratiunilor interioare. Preturi manopera, preturi materiale, locatii depozite pt. cumpararea materialelor la un raport de pret /calitate avantajos. Plan logistic - buget, timp alocat lucrarii. Tel: 0760301856 - anunt expirat anunturi din:

PROBLEME CU CALCULATORUL

PROBLEME CU CALCULATORUL ??? Evolution Prest Systems SRL ofera servicii de intretinere si reparare a echipamentelor de birou (calculatoare, laptop-uri, imprimante, scanere, faxuri, multifunctionale, servere, UPS, hub, switch) si a retelei de calculatoare, totul realizandu-se intr-un mediu profesionist si in cel mai scurt timp posibil. Daca doriti o echipa serioasa, dinamica si dispusa sa faca tot posibilul pentru a va rezolva problemele nu ezitati sa ne contactati. tel: 0788239479/ 0721514236 e anunturi din:

Contabilitate Asociatii de proprietari

Economist contabil ofer servicii de contabilitate Asociatiilor de proprietari. Contact:0743 002 117 - anunt expirat anunturi din:

Tipografie Bucuresti

Tipografie executa tipar offset si digital : fluturasi, reviste, afise,flyere,mape,carti de vizita,carti,prospecte,etichete, lacuire, plastifiere, legatorie. www.tiparireflyere.ro TEL:0765546668 - anunt expirat anunturi din:

SERVICII PROFESIONALE de vidanjare desfundare

Oferim servicii profesionale,servicii de calitate la cele mai mici preturi.Oferim servicii de vidanjare,vidanjare ecologica,curatare manuala si mecanizata,curatari fose septice,spalatorii auto,subsoluri de bloc etc....servicii de desfundare,desfundare cu furtune de inalta presiune,desfundari conducte si canalizari,intretineri canalizari,stropiri spatii verzi,spalari piscine,denisipari,decolmatari etc..Va oferim cele mai avantajoase preturi!!!Incheiem contracte pe tot teritoriul tarii. - anunt ex anunturi din:

vidanja vidanjare desfundare profesionale

vidanja,vidanjare,desfundare profesionala. SC EDI TOTAL SRL ofera servicii de vidanjare,vidanjare ecologica,curatare manuala si mecanizata,desfundare cu furtune de inalta presiune,desfundari conducte si canalizari,denisipare,decolmatare etc. Pentru mai multe detalii sunati la nr 0724370975,0752444520,0213482810. - anunt expirat anunturi din:

Diagnoza auto

Interfete diagnoza auto,vag com,op com,scanere coduri,interfete tuning,fisiere tuning,vag comander, kituri xenon.mai multe informatii pe http: www.diagnoza.ro sau la telefon 0754795175 - anunt expirat anunturi din:

SERVICII PROFESIONALE VIDANJARI

OFERIM SERVICII PROFESIONALE VIDANJARE ECOLOGICA,FOSE SEPTICE,STATII EPURARE,SUBSOLURI BLOCURI,CURATARE MANUALA SI MECANIZATA,DESFUNDARI,DECOLMATARI,DENISIPARI CU FURTUNE DE INALTA PRESIUNE 250 BARI .OFERIM MAI MULTE DETALII LA NR 0724370975,0752444520,0213482810 - anunt expirat anunturi din:

cameraman din Televiziune filmez evenimente

cameraman din Televiziune filmez evenimente (nunti , botezuri, petreceri private ) 0724390706 cameraman din Televiziune filmez evenimente (nunti , botezuri, petreceri private ) 0724390706 - anunt expirat anunturi din:

infiintari firme societati

500 ron infiintari firme societatti,cod caen registru comertului,fara taxe cabinet avocatura. TEL. 0721262926 - anunt expirat anunturi din:

Menaj

Femeie 45 ani, caut servici (cu experienta de lucru in Spania si Italia), ingrijire batrani, copil, menaj, cu regim intern.Vorbitoare medie de limba italiana si spaniola. Relatii la tel: 0247 312073, 0761075338 - anunt expirat anunturi din:

Foraje puturi profesionale cu profesionisti

NIK CONSTRUCT S.R.L.Executa foraje hidrogeologice pentru alimentari cu apa (foraj puturi, foraje de mare, medie si mica adancime, denisipari). Foraje geologice de suprafata si in subteran, foraje geotehnice, foraje speciale. Lucrari de foraj cu utilaje de inalta tehnologie, foraj umed, foraj uscat. Executie de foraje pentru alimentare cu apa,executie foraje speciale (piloti forati si foraje pentru epuisment), executie foraje de studii. Utilaje pentru lucrari de foraj: instalatii de foraj, motoco anunturi din:

Impermeabilizari subsoluri

EXECUT LUCRARI DE IMPERMEABILIZARI LA SUBSOLURI DE CLADIRI CIVILE SAU INDUSTRIALE CARE AU PROBLEME CU INFILTRATIILE DE APA. MA PUTETI CONTACTA LA TEL. 0744681504 - anunt expirat anunturi din:

certificari bilanturi

firma CECCAR, verifica si certifica bilanturi 150 ron. chirvasuta viorel 0722.514.277 - anunt expirat anunturi din:

reparatii masini de spalat automate

reparatii masini de spalat automate orice model-asiguram piese de schimb reparatii masini de spalat - cumparam masini de spalat pentru piese de schimb - anunt expirat anunturi din:

aplic unghii cu gel constanta

Aplic unghii false cu gel, tips, aspect exceptional, modele diverse, french, calitate germana, pret 70 ron aplicare si 50 ron intretinere - anunt expirat anunturi din:

vidanja vidanjare desfundare profesionala

vidanja,vidanjare,desfundare profesionala...........SC EDI TOTAL SRL ofera servicii de vidanjare,vidanjare ecologica,curatare manuala si mecanizata,desfundare cu furtune de inalta presiune,desfundari conducte si canalizari,denisipare,decolmatare etc..Pentru mai multe detalii sunati la nr 0724370975,0752444520,0213482810. - anunt expirat anunturi din:

Amenajari si intretineri spatii verzi

Gazonari si plante de sezon Cascade din piatra si pavele Tratamente la plante si gazon Sisteme de irigat - anunt expirat anunturi din:

OFERTA TRANSPORT INTERNATIONAL

Transporturi rutiere de marfuri in uniunea europeana. -Autoutilitare Fiat Ducato Maxi , ce au sarcina utila de 2 tone, si masa de 17mc - Modalitati de livrare : in cel mai scurt timp ! - Pret : negociabil ( tarifele exclud orice concurenta) - Conditii de plata : la descarcare sau la termen - Modalitate de plata : Cash sau O.P. Transportam si distribuim marfuri generale in tara si in strainatate(UE), oriunde si oricand la cele mai mici preturi.Nu ezitati sa ne contactati.Pretul il faceti anunturi din:

60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Prestari servicii (Oportunitati)

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Prestari servicii (Oportunitati)