Oferte locuri de munca
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Oferte locuri de munca ...

Oferte locuri de munca

Noi oferte de munca in GERMANIA 2013-2014

Alatura-te persoanelor care muncesc deja in strainatate prin intremediul echipei noastre !! Oferim posibilitatea de a avea un loc de munca in Germania pe perioada de iarna incepand din 20-DEC-2013 sau 10-IAN-2014 . Pe baza contractelor si a aprobarilor deja obtiute din partea statului German si a angajatorilor nemti avem solicitari pentru personal in urmatoarele domenii : agricultura in sere; ferme de cai ,vaci sau porci ;operaori componente din plastic ( fabrica ) ;rigipsari si personal pt. hot anunturi din:

Inscrie-te acuma ca sa pleci inainte de sarbatori in Germania

Cautam urgent persoane necalificate cu varsta cuprinsa intre 18.-55 ani pentru plecarile din 19.12.2013 / 20.12.2013 / 21.12.2013. avem nevoie in agricultura la ambalat legume, in constructii (finisori, sudori, parchetari) in fabrica la ambalat carne, jucarii si la banda la cablaje auto, panouri fotovoltaice, dezapeziri - urgent si soferi profesionisti sau cat. b! Locurile sunt limitate! suna urgent! ultimile plecari pe anul acesta! anunturi din:

Ingrijire/intretinere persoane varstnice

Oferim locuri de munca la intretinere si curatenie, ingrijit persoane varstnice si bolnave, cu salarii intre 1100-1500 Euro/luna. Avem plecari saptamanale in luna decembrie cu prime avantajoase pentru munca din timpul sarbatorilor! Contractele de munca sunt acreditate si inregistrate si vor fi un avantaj major la pensie. Programul nostru este de L-V, de la 09-17 : 0761354510, 0737883155 anunturi din:

ANGAJAM INGRIJITORI ANIMALE

Caut ingrijitori animale pentru Ferma.Ferma se afla in jud SIBIU. Sarcini principale: administrarea furajelor necesare hranirii animalelor, asigurarea necesara de apa pentru animale, curatarea boxelor / tarcurilor, echipamentelor si utilajelor folosite, verificarea asternutului de paie si schimbarea in functie de gradul de umezeala, anuntarea veterinarului sau a administratorului in cazul in care observa nereguli privind starea animalelor! Oferim cazare si conditii foarte avantajoase de plata! anunturi din:

Se cauta montator tamplarie PVC si aluminiu

Profita acum de ultima plecare din 2013. Acum ai sansa de a lucra cu un salariu binemeritat si la standarde europene.Plasam personal la montat tamplarie PVC si aluminiu in Germania ( Bornheim). Salarii incepand de la 1400 euro/luna net si alte gratuitati din partea angajatorilor. Suna cu incredere si noi te ajutam : 0748.832.561 si 0761.354.510 de L-V de la 9 -17! Ultima plecare din 2013 cu data limita de depunere dosar 12.12.2013 ! anunturi din:

Se cauta montator tamplarie PVC si aluminiu

Profita acum de ultima plecare din 2013. Acum ai sansa de a lucra cu un salariu binemeritat si la standarde europene.Plasam personal la montat tamplarie PVC si aluminiu in Germania ( Bornheim). Salarii incepand de la 1400 euro/luna net si alte gratuitati din partea angajatorilor. Suna cu incredere si noi te ajutam : 0748.832.561 si 0761.354.510 de L-V de la 9 -17! Ultima plecare din 2013 cu data limita de depunere dosar 12.12.2013 ! anunturi din:

Oferte locuri de munca

Luxury-Studio

Firma cu experienta de 8 ani in domeniu angajeaza performeri streaming online persoane de sex feminin cunoscatoare de limba engleza. Se ofera contract de munca full-time, program flexibil (in ture sau week-end), posibilitatea constructiei unei cariere solide, salariu atractiv cuprins intre 2500-7500 Lei, in functie de criteriile de angajare (se poate opta si pentru lucru de la domiciliu). Facem angajari oferind salariu fix garantat, posibilitate de cazare gratuita in Bucuresti sau in baza unui c anunturi din:

Oferte locuri de munca

Oferte cu Noi locuri de munca in Germania/2014

Firma de recrutare, in colaborare cu angajatori din Germania si Austria va oferim oferte noi cu locuri de munca, pentru personal calificat/necalificat, pentru femei, barbati, grupuri sau cupluri. In cele mai avantajoase conditii, va oferim locuri de munca in: agricultura, fabrica, constructii, ferme de animale, spatii verzi, panouri solare, sere de flori, exploatari forestiere, menaj, hotel, restaurante, ingrijire persoane varstnice la domiciliu si soferi. Punem la dispozitia clientilor: cazar anunturi din:

Oferte locuri de munca

Luxury Studio

angajeaza fete cu varsta intre 18 si 30 de ani pentru streaming online - discutii cu persoane din afara tarii, in limba engleza. Cerinte: limba engleza mediu. Program 8h/zi, 5zile/saptamana, flexibil. Se ofera cazare gratuita in Bucuresti, training de specialitate in domeniu si contract de munca. anunturi din:

Pleaca garantat inainte de sarbatori in Germania - urgent

Cautam urgent persoane dornice sa plece luna aceasta inainte de sarbatori, cu inscriere pana pe data de 13.12.2013(joi). Angajam in sere de rosii si puieti de pomi fructiferi din Germania, sudori confectii metalice, ajutoare in constructii, stivuitoristi, operatori sortare, panouri fotovoltaice, spalatori de vase, femei si barbati cu sau fara pregatire sau calificare. Conform contractului de munca se lucreaza cu un nivel de salarizare ridicat si facilitati precum cazare, masa si permis de sede anunturi din:

Inscriete-te saptamana aceasta ca sa pleci luna aceasta in strainatate

Cautam pentru angajare, foarte urgent personal pentru insamantare legume in rasadnite, personal ciupercarie,mecanici utilaje in constructii si deszapeziri, ambalatori manuali diverse produse, manipulanti marfa, muncitori instalare profil de sustinere panouri solare, muncitori in serivicii de curatenie. Cuplurile sau grupurile sunt trimise la acelasi angajator. Se cere motivare puternica pentru munca si disponibilitate imediata de plecare. Plecari in 2 transe, in decembrie, cu transport asigurat anunturi din:

Angajam urgent personal necalificat pentru germania in: constructii,

Angajam urgent personal necalificat pentru germania in: constructii, ferma de animale, lucrator forestier, ajutor bucatarie si ajutor curatenie, agricultura, gradinarit si lucrator pe banda in fabrica. transport, 2 sau 3 mese pe zi si cazarea sunt asigurate, posibilitate de a pleca in cuplu sau echipa de muncitori. program cu publicul: l - v orele 09.00-17.00. 0742.926.309, 0767. 070.114, 0742.925.910, 0733.466.580. anunturi din:

Hanul Muresenilor angajeaza receptioner, barman, ospatar

Complex Turistic Hanul Muresenilor, 4 stele, situat in Mun. Sacele, jud. Brasov, angajeaza receptioner, barman, opspatar. CERINTE: Receptioner: - experienta minim 1 an - cunostinte program de gestiune hoteliera Medallion constituie avantaj - calificare receptioner sau studii in domeniu Barman: - experienta minim 1 an - calificare in domeniu Ospatar: - experienta minim 1 an - calificare in domeniu SE OFERA: - pachet salarial atractiv - o masa inclusa P anunturi din:

Oferte locuri de munca

Munca de sezon pt. zone turistice si dezapezit

Nu ratati ocazia pt. a ocupa ultimele locuri de munca pe perioada iernii in Austria sau Germania la dezapezirea si intretinerea oraselor si a parcurilor sau in zone turistice la hoteluri si restaurante.Oferim contracte de munca pe 4 luni cu salarii incepand de la 1400-1500 euro/luna si ore suplimentare platite cu 7 euro/ora. Locurile libere pot fi ocupate in limita disponibilitatii fara preselectii si fara comisioane.Daca doriti ca anul 2014 sa va prinda la un loc de munca bine platit va ruga anunturi din:

Sc artifex srl, cu sediul in focsani, bdul. bucuresti 12,

Sc artifex srl, cu sediul in focsani, bdul. bucuresti 12, tel. 0337.100.242 angajeaza: -programatori cu experienta pentru masini shima seiki mod new ses, sig, nssg sistem: sds one sau apex3 preferabil cunostinte de limba italiana sau/si engleza; -mecanic pentru masini shima seiki mod new ses, sig, nssg. cei interesati pot trimite cv la adresa: info@artifexfashion.com. anunturi din:

SUDORI FRANTA

Sudori autorizati 111.131.141. 135-136 Tara Franta Oras Fécamp Experienta : minim 3 ani in domeniu Locul de munca - Santier naval –reparatii Salariul : 9 euro/ora. Ora suplimentara ; 10 euro/h Timp de lucru : in schimburi de 8 ore Cazare: DA Transport : DA Masa: NU Pauze de masa : DA Asigurari sociale : DA Asigurari medicale : DA Descriere -Identifică, verifică şi utilizează SDV-urile şi echipamentele. - Pregăteste operatia de sudură în funcţie de speci anunturi din:

Austria munca in hotel

Contracte de munca in hotel (camerista, ajutor de bucatar si restaurant). Angajam urgent personal cu sau fara experienta, seriozitatea este pe primul loc . Contracte de la 3-6 luni cu prelungire. Angajam cupluri sau grupuri de prieteni. Salarii de la 1150 euro pana la 1800 euro. Cerem seriozitate si oferim acelasi lucru. Pentu inscriere sau detalii sunati la nr. De tel. 0746.951.418 si 0737.883.155 de L-V de la 9-17 anunturi din:

Angajare

SC SPG PRELATE ACTIV SRL angajeaza lucratori in domeniul confectionarii prelatelor auto si corturilor industriale, sudori, lacatusi cu domiciliul in Bucuresti, Varteju, Bragadiru, Magurele si localitatile limitrofe. anunturi din:

Inscriete cat mai repede pentru plecare in strainatate urgent!

Doriti sa va mariti substantial! inscriete saptamana aceasta! Nu ratati ocazia de a alege un loc de munca avantajos in strainatate. Va oferim conditii de munca foarte sigure, cu salarii de la 1300 Eur, in diferite activitati ce tin de agricultura: condus tractor, plantat flori., cules si sortat legume si fructe, ferme zootehnice. Salarii de la 1400 euro pentru muncitori la deszapeziri mecanizate sau manuale, operatori pentru ambalare cadouri, promotii, colete, soferi transport colete, ospatari/ anunturi din:

oferta de munca pentru italia

Plecari sigure in Italia!!! Angajam persoane intre 18-58 de ani, femei sau barbati,cupluri sau grupuri la fabrica de mase plastice sau fabrica de ambalat produse cosmetice,gradinarit , constructii,hotel sau ferme de animale. Contractele sunt pe 6 luni cu posibilitate de prelungire. Asiguram cazare, transport cu avionul si diurna. Salarii de la 1000 de euro. Informatii la nr de tel: 0751875804 0736020305 0766805128. anunturi din:

Ambalatori hale legume si fructe Dusseldorf/Germania

Vrei sarbatori lipsite de griji? Vino si lucreaza intr-un mediu placut si bucurate de sarbatori imbelsugate! Angajam oameni necalificati pentru amblarea legumelor si fructelor in hale si cultivarea acestora in sere. Masa si cazarea va sunt oferite gratuit de catre angajatorul german, iar limba germana nu este obligatorie. Pentru informatii suna cu incredere la 0762.790.091, 0746.951.418 de L-V intre 9-17. anunturi din:

Pleaca garantat inainte de craciun, in Germania

Firma acreditata cu o vechime pe piata de peste 2 ani de zile va ofera locuri de munca in luna decembrie cu plecare urgenta inainte de craciun in urmatoarele domenii: fabrica cablaje auto sau cosmetic, panouri fotovoltaice, dezapeziri, ferme de animale la cai si porci, padurari (soferi tractor,drujbisti) si constructii (la interioare). ATENTIE!!! Locurile sunt limitate si nu necesita o anumita limba straina. Se cere seriozitate! Beneficiati de asigurare medicala, transport asigurat, orele suplim anunturi din:

doresti sa muncesti in italia?

Doriti un loc de munca sigur in Italia? Angajam muncitori calificati/necalificati in diferite domenii:constructii,panouri solare,agricultura,fabrici ferme de animale,domeniul hotelier.Angajarile se fac in limita locurilor disponibile ,plecari sigure,salarii de la 1000 de euro,cazare ,diurna si transport sunt asiguratate. Informatii la nr :075187580407360203050766805128. anunturi din:

Pleaca inainte de sarbatori cu contract legal in strainatate

Porneste la drum cu noi, iti oferim un serviciu stabil cu salar european. Angajam atat femei cat si barbati sau cupluri si grupuri in functie de cerintele angajatorilor, pentru munca in sere de rasaduri, fabrica de panouri fotovoltaice, abatoare, soferi profesionisti, receptionisti si valeti in hotel, menaj, taietori de brazi si ajutoare de padurari pe perioada iernii. Inscriete saptamana aceasta cuplecare inaite de sarbatori! Programeaza-te sau cere relatii la telefon: 0767.965.193, 0746.873.54 anunturi din:

Pleaca cu contract de munca legal in strainaate in luna decembrie

Oferim cele mai bune locuri de munca, pe baza de contract legal, in Germania si Austria. Persoanele cu experienta sau calificare in constructii interioare, necalificati in hale de impachetare legume, curieri pe microbuse cat. b, muncitori deszapeziri strazi cu utilaje sau manual, ferme de vitei, chelneri, cameriste, ajutoare in bucatarie, si panouri fotovoltaicei nfabrica, pleaca urgent in decembrie, pe o perioada intre 4 si 8 luni. Nu percepem comision inainte, orele suplimentare sunt bine plat anunturi din:

59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Oferte locuri de munca

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Oferte locuri de munca