Oferte locuri de munca
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Oferte locuri de munca ...

Oferte locuri de munca

Angajari 2014 Germania ferme cai si vaci

S-a deschis piata muncii in Europa si venim cu oferte de munca pentru persoane calificate sau necalificate in zootehnie atit femei cat si barbati.Posturile sunt pentru : - ferme de cai la hranit ,ingrijit , facut curatenie in grajduri ,dresat si pregatit caii pt. expozitii. - ferme de vaci la hranit ,facut curat in grajduri ,muls mecanizat si manual. Benaficii : contract de munca ,asigurare medicala ,cazare ,salariu incepand de la 1300 EURO/luna plus ore suplimentare. Oferim garantia unui l anunturi din:

PLECARI DANSATOARE

STAR PROMOTION OFERA CONTRACTE DANSATOARE IN CELE MAI BUNE LOCATII DIN EUROPA SI NU NUMAI.DANSEAZA SI CASTIGA BANI IN : GERMANIA,AUSTRIA,ANGLIA,SCOTIA,AFRICA DE SUD,FRANTA,GRECIA,MALTA, AUSTRALIA.OFERIM SERIOZITATE SI CASTIGURI EXCELENTE.EXCLUSA ORICE FORMA DE PROSTITUTIE! 0727979797,0726197646, ID MESS: STARDANCE2010 , WWW.STAR-PROMOTION.RO anunturi din:

Angajam urgent personal necalificat pentru germania

Angajam urgent personal necalificat pentru germania in: constructii, ferma de animale, lucrator forestier, ajutor bucatarie si ajutor curatenie, agricultura, gradinarit si lucrator pe banda in fabrica. transport, 2 sau 3 mese pe zi si cazarea sunt asigurate, posibilitate de a pleca in cuplu sau echipa de muncitori. program cu publicul: l - v orele 09.00-17.00. 0742.926.309, 0767. 070.114, 0742.925.910, 0733.466.580. anunturi din:

Cautam Reprezentanti Cartele Prepay Orange-Vodafone-Cosmote

Cautam urgent Colaboratori si Reprezentanti pe toata Romania! Porniti propria afacere cu Cartele Prepay Orange, Vodafone si Cosmote! http:www.11936.voipprepay.ro/promovare.html Pentru a vedea informatii legate de colaborare va rugam accesati linkul de mai sus unde veti gasi explicatii suplimentare. Odata ce va inregistrati Gratuit, veti primi un email cu detaliile afacerii si colaborarii. Cu consideratie, Marcus Marius Manager Voip&Prepay anunturi din:

Pasari si porci - Munca in Austria

Noi suntem cei care iti oferim seriozitate si increderea necesara, ptr a obtine prin firma noastra un loc de munca stabil in Germania sau Austria fara preie la ingrijit animale si pasari in ferme, salarizare tentanta cu un venit net de pana la 1400 E/luna.Locurile sunt limitate, inscrieri din data de 6.01, cu plecari la mijlocul lunii. Daca ai 18-58 ani, suna de L-V, 9-17: 0761354510, 0737084128. anunturi din:

Munca in Germania

Va punem la dispozitie URGENT locuri de munca vacante pentru urmatoarele domenii: agricultura (hale si sere), sau asamblarea panourilor solare in Austria si Germania. Limba germana nu este necesara. Cazarea, masa si asigurarea medicala sunt gratuite, iar transportul este asigurat de catre angajator. Plecarile ce vor avea loc in maxim 2 saptamani. Apelati la noi de L-V, 9-17 ptr programari si informatii: 0746.951.418 si 0737.883.155 de L-V de la 9-17. anunturi din:

Manipulanti marfa

Din ianuarie 2014, puteti castiga peste 1400 eur/luna. Acum aveti oportunitate de angajare in strainatate, cu contract acreditat si acte in regula ( permis de munca si sedere), fara sa cunoasteti o limba straina. Se fac angajari pentru ambalatori manuali la banda, manipulanti marfa si stivuitoristi, personal cu autorizatie ISCIR. Se poate pleca si impreuna cu familia! Daca doriti sa plecati printre primii, sunati pt.rezervare pana in data de 20.12.2013 la 0761354510, 0737084128, 0746951418 anunturi din:

Personal intretinere zilnica restaurant Germania

Noul an va aduce locuri de munca proaspete in Germania si Austria! Angajam: personal necalificat pentru aranjarea salilor, intretinerea zilnica a curateniei, spalatul vaselor in restaurante si personal calificat pentru postul de bucatar si ajutor de bucatar. Salarii de la 1.150 € pana la 1.800 € + masa si cazare gratuita. Informatii se primesc la 0762.790.091, 0746.951.418 de L-V intre 9-17. anunturi din:

Incepeti anul cu dreptul, angajam acum pentru ianuarie!

Prin noi, acest nou an va ofera ocazia sa alegeti o alta modalitate de a va schimba viata in bine. Facem angajare temporara pe Austria si Germania, cu contracte de munca si permis de sedere autorizat de stat. Actele se fac pana in 20.12.2013, munca incepe imediat dupa sarbatori. Necesarul pentru ianuarie, cerut de angajatori sunt muncitori pentru ciupercarii, condus tractoare, mecanici industriali si utilaje de deszapezire, ajutoare in constructii, , muncitori mase plastice, ferme de vitei, ca anunturi din:

job part time in vanzari de bijuterii

Job part time, lejer, pentru oricine,oriunde in tara. Cum castigi? Te inscrii gratuit ca reprezentant vanzari bijuterii argint placate cu aur de 24k , ceasuri,cosmetice .Facilitati dupa inscriere: catalog gratuit, discount pana la 30%, livrare la domiciliu. 0735757586maria.craiu@yahoo.com anunturi din:

Inscrie-te ACUM pentru 2014! Dam o sansa celor care cauta un loc de munca

Daca nu ti-ai facut inca planuri pentru 2014, prinde oferta de lansare a posturilor vacante in Germania si Austria si poti sa te incadrezi la un nivel de salarizare minim de 1.200 euro/ luna, chiar din ianuarie. Pentru romani sunt disponibile pana la 231 de locuri de munca in principal in sectoarele de agricultura, ferme, fabrici, soferi, constructii, personal responsabil cu bucataria si menajul. Pana la sfarsitul anului 2013 (20.12.2013) se fac acte , astfel ca toate locurile de munca pe care anunturi din:

Oferte locuri de munca

Munca in Germania 2014 MAI SIMPLU,MAI RAPID!!

Anul 2014 vine cu noi oferte de munca pt. Germania . Societatea noastra va pune la dispozitie noile solicitari de forta de munca din partea statului German cu contracte garantate si plecari la munca mult mai rapide . Domeniile de activitate sunt : constructii , silvicultura / forestier ( drujbisti , operatori utilaje ) , agricultura / sere si soferi cat. B . Suntem dispusi sa angajam si echipe de muncitori deja formate oferind salarii cu 1400 euro/luna + ore suplimentare . SUNATI ACUM !! si anunturi din:

Oferte locuri de munca

Ocupati acum un loc de munca pt.2014 Germania

Ocupati acum un loc de munca pentru ianuarie 2014 si incepeti anul cu un salar la standarde europene . Detinem contracte cu statul German si cu firme nemtesti care solicita muncitori pantru luna ianuarie 2014 in urmatoarele domenii de activitate: sere de lagume , ferme de vaci si porci , construcii / amenajari interioare , fabrici de conserve si firme de curatenie . BENEFICII : salarizare la 1300 - 1600 euro/luna ,cazare gratuita + masa sau diurna .In functie de domeniul de activitate perioada c anunturi din:

Personal necalificat la taiat crengi

Fa-ti familia fericita asigurandu-le un inceput de an mai bun, o viata mai stabila si mai bogata. Noi te ajutam! Esti de la tara, muncitor si harnic, si vrei sa muncesti in Austria pentru un trai mai bun si un salariu consistent, atunci mergi la taiat si incarcat lemne de foc, taiat crengi de brad, crapat de lemne, doborat de copaci atunci noi suntem cei care te vom ajuta. Locuri ocupabile IMEDIAT! Asigurarea medicala este acoperita in totalitate de catre angajatori. Noi suntem alegerea perfe anunturi din:

Asistent/a manager, executiv/a, experienta, calitati lider,

Asistent/a manager, executiv/a, experienta, calitati lider, program extins, fara obligatii, silvianlica@gmail.com anunturi din:

Ultimile locuri de munca in strainatate, in luna ianuarie 2014!

Ultimile locuri limitate in luna decembrie, pentru plecarile din luna ianuarie 2014! Ca sa ai un loc de munca sigur si garantat, trebuie sa te inscrii pana vineri pentru plecarile garantate din ianuarie 2014! Locurile de munca disponibile care au mai ramas sunt la soferi profesionisti si soferi cat.b, panouri solare(fotovoltaice), produse farmaceutice in fabrica, sortat carne (pui, vita, curcan), dezapeziri si padurari. Suna si afla informatiile necesare pentru a te inscrie saptamana aceasta! anunturi din:

Inscrie-te pana vineri(20.12.2013) ca sa pleci in ianuarie, in strainatate

Firma noastra acreditata de peste 2 ani de zile va pune la dispozitie ultimile locuri disponibile pentru plecarea in luna Ianuarie 2014! Urmatoarele locuri de munca avem in: cablaje auto, impachetat produse cosmetice, panouri fotovoltaice, sortat legume-fructe, dezapeziri si in padure la taiat de pomi, crengute si soferi cat.b sau soferi profesionisti.Nu necesita o anumita calificare sau o limba straina. Inscrie-te pana in data de 20.12.2013, pentru plecarea garantata la inceputul lunii ianuarie anunturi din:

Personal hotel si servicii de curatenie

Dupa sarbatori va doriti un job mai bun? Oferte noi DOAR pentru dumneavoastra in Germania si Austria. Angajam femei, barbati, cupluri sau grupuri in domeniul de menaj birouri, se face curatenie la sedii de firme. Cuplurile vor lucra intotdeauna impreuna. Se ofera cele mai bune conditii de lucru si de sedere. Oferta este valabila si pentru cameriste si valeti, in hotel. Limba germana NU este obligatorie. Locuri ocupabile IMEDIAT, cu plecare in luna ianuarie!!! Angajati-va acum si nu veti regreta anunturi din:

Oferte locuri de munca

Bani si bucurii

0748113234. Ne suni. Te înscriem. Vinzi : bijuterii argint, placate cu aur, cosmetice, ceasuri - creaţie Cristian Lay - cele mai potrivite daruri, oricând, oricui. Ai comision 25-40%.Cumperi pentru tine ori pentru cei dragi sufletului tău - cu reducere 15-25%.Salvează acest număr ! Îţi aduce bani şi bucurii. anunturi din:

Oferte locuri de munca

Bucatar si pizzar

Restaurantul La Piazzetta Obor angajeaza bucatar si pizzar calificati. Salariu atractiv, se lucreaza 1 zi da si 1 zi pauza. Sos. Mihai bravu 32, in spate la bancile CEC si Transilvania. 0749 12 12 12 anunturi din:

Angajari constructii calificati si necalificati

Oferta valabila 13-20 decembrie:Iti doresti sa pleci in strainatate dupa sarbatori? Hai cu noi in Germania si iti garantam ca nu vei regreta. Oferte avantajoase in constructii pentru meseriasi cu experienta in finisari interioare, electricieni, instalatori.Salarii incepand de la 1300 si pana la 2000 eur. BENEFICII: vechime la cartea de munca, card european de sanatate, cazarea si mancarea platite de angajator. Plecari din Tulcea, Constanta, Bucuresti, Iasi, Calarasi, Brasov, Galati,Sibiu, Targu anunturi din:

Oferte locuri de munca

LIBER FORTA DE MUNCA IN GERMANIA DIN 2014

Dupa sarbatori va doriti un job mai bun? Oferte noi doar pentru dumneavoastra in Germania. Meseriasi cu experienta in domeniul forestier: legator,curatator,drujbist, pe utilaje, ajutor de padurar.BENEFICII: nu va trebuie limba straina contract de munca tradus in limba romana si semnat inainte de plecare mancarea si cazarea platite de angajator card european de sanatate.TEL: 0746 940 456 0736 018 627.Ne puteti contacta intre 13-20 Decembrie cel tarziu, URGENT! Ne puteti cauta si pe pagina de face anunturi din:

caut muncitori

Caut pentru Germania finisori interior exterior, instalatori, eletricieni cu experienta. Doresc seriozitate. Exclus alcoolici. 004917671760858 anunturi din:

Locuri Noi incepan din anul 2014(Germania)

Foloseste-ti experienta in SANSA de a munci in GERMANIA la izolat case (folie acoperisuri)chiar daca nu ai calificare.Angajatorul strain OFERA si CERE SEROIZITATE. Ai incredere,experienta noastra este GARANTIA TA. Aplica acuma! Locurile sunt limitate!Asigurati-va viitorul Acum : 0737682967, 0747822899 anunturi din:

Austria – deszapezit

Locuri de munca in Austria la deszapezit pe o periada de 4 luni, se ofera cazare, asigurare medicala. Pentru rezervarea unui loc de munca sunati la : 0746.951.418 si 0737.883.155 de L-V de la 9-17. Se poate muncii pe Vola, Lama, Freza, Plug sau lucru manual. Cauta un loc de munca serios , platit decenr si un salar decent!! anunturi din:

58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Oferte locuri de munca

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Oferte locuri de munca