Oferte locuri de munca
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Oferte locuri de munca ...

Oferte locuri de munca

Recrutam URGENT personal

Companie profesionala de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate oferim locuri de munca in domeniul agriculturii(in sere si hale)si domeniul zootehniei(ferme de vaci,pasari,purcei) in Gremania.Oferindu-va posibilitatea de a castiga un salariu european de 1.400 Euro.Statul german va ofera contracte de munca intre 3-6 luni de zile cu posibilitate de prelungire.Cazare,mese si transport asigurat. Cerem si oferim seriozitate . Cei interesati si dornici sa lucreze pentru un trai mai bun anunturi din:

Oferte locuri de munca

MEGA oferte de munca in GERMANIA !!

Anagajam muncitori in Germania pt. urmatoarele domenii de activitate: domeniu silvic posturi de brujbisti si operatori incarcare si descarcare cu utilaje sau tractoristi , domeniul constructiilor pt. izolatii acoperisuri si amenajari interioare ,operatori linie in fabrici de ambalat si etichetat diferite prduse , agricultura in sere la recoltat si cultivat rosii, castraveti si ciuperci. Salarizarile oferite sunt cuprinse intre 1100 si 1400 de euro/luna + ore suplimentareintre 5.5 si 7.0 euro/ora anunturi din:

Sortatori carne necalificati 1.400 E/luna Germania

Acum este mult mai simplu, daca ai ajutorul potrivit, sa muncesti in Germania si Austria! Cautam personal calificat: macelari,transatori si necalificat: sortatori, ambalatori pentru angajare in abatoare. Se pleaca cu forme legale, iar cazarea si masa va sunt oferite GRATUIT de catre angajator. Pentru informatii suna cu incredere chiar acum la 0762.790.091, 0746.951.418 de L-V intre 9-17. anunturi din:

Angajam urgent personal necalificat pentru germania in: constructii,

Angajam urgent personal necalificat pentru germania in: constructii, ferma de animale, lucrator forestier, ajutor bucatarie si ajutor curatenie, agricultura, gradinarit si lucrator pe banda in fabrica. transport, 2 sau 3 mese pe zi si cazarea sunt asigurate, posibilitate de a pleca in cuplu sau echipa de muncitori. program cu publicul: l - v orele 09.00-17.00. 0742.926.309, 0767. 070.114, 0742.925.910, 0733.466.580. anunturi din:

drujbisti,mecanici utilaje,strainatate

Se cauta muncitori in domeniul forestier Germania:curatator,legator,pe utilaje,ajutor de padurar,drujbist,plantat.Cazarea si mancarea este asigurata de angajator.Pentru cazare se ofera locuinte sau se poate sta in baraci amenajate exact langa locul de munca.Acceptam dosare pana in 24 ianuarie.Pentru inscrieri apelati 0736018627. anunturi din:

angajam pentru strainatate

Alegeti locuri de munca in Italia! Avem angajatori care opteaza numai pentru romani, criza nu este peste tot!Oferim contracte de munca pentru barbati si femei (cameristi, ajutoare curatenie, spalat vase, ospatari), gradinarit( flori, legume), , electricieni(intins cabluri), constructii electrice, instalatii electromecanice, sudori. Contracte de munca, salarii de 1300 euro, cazare,bani de mancare lunar, transport platit de noi ! Incercati !Plecari saptamanale pe tot parcursul anului! Contact anunturi din:

Muncitori pentru curatarea padurilor in Austria

Avem plecari urgente pentru ultimele 15 locuri ramase in domeniul forestier! Nu pierdeti inscrierile pana in 5.08 pentru Germania si Austria.Fie ca esti calificat sau nu, vorbitor sau nu de limba germana, poti alege sa lucrezi la curatarea padurilor. Conditii foarte bune, salarii de 1400 EURO. Sunati la: 0748.832.561 si 0761.354.510 de L-V intre orele 9-17. anunturi din:

Locuri de munca in strainatate pe luna ianuarie 2014

Vrei sa pleci luna aceasta prin noi in Germania? Apeleaza la noi si un operator call center iti va da toate detaliile necesare pentru un loc de munca sigur, cu contract si cu plecare garantata! Dispunem in domenii ca: agricultura, spatii verzi, gradinarit, fabrica, panouri fotovoltaice, padure si constructii! Nu necesita o anumita calificare sau o limba straina. Salariile sunt pe masura! Se pleaca pe baza de contract individual de munca. Informatii: 0746.951.418, 0762.790.091, 0737.084.128. anunturi din:

Slujbe urgente in Germania, ingrijire varstnici

Ofera-ti sansa sa lucrezi in Germania! Recrutam persoane harnice pentru ingrijire varstnici sau ingrijire copii. Se lucreaza cu contract de munca pe termen scurt si lung, cazarea si masa sunt asigurate.Pentru informatii si inscrieri ne puteti contacta de L-V intre orele 9-17 si S 10-14, la numerele de telefon 0746873543 sau 0730397319.Nu ratati plecarile! anunturi din:

Prin noi plecarea ta la munca in strainatate este sigura

S-a deschis piata muncii in Europa, se fac angajari si aceasta este solutia dvs de a scapa de datorii. Contracte de munca, atat pentru femei cat si pentru barbati, in solarii de legume si seminte, muncitori facut curat in grajduri de cai, instalatori sanitari de intretinere, zugravi, curatenie in camera de hotel si servirea clientilor in restaurant, asamblatori panouri solare, muncitori indepartare zapada si in fabrica la banda (farmaceutice, cosmetic, cablaje auto) . Salarizari super attractive anunturi din:

Ultimile plecari pe luna aceasta in strainatate

Angajam cele mai bune locuri de munca pentru strainatate. Facem angajari pentru culturi de rasaduri, condus tractoare aplicare pesticide, ferme de vitei, purcei, gaini, necalificati la demolari, constructii, panouri solare, hale de productie, panouri fotovoltaice, soferi. Salariile variaza intre 1200-1800 Euro. Cazarea si masa sunt asigurate si se va incheia un contract individual de munca in ziua plecarii. Sunati-ne acum ptr rezervari si programari pentru plecarile de luna aceasta. 0748.832.56 anunturi din:

Oferte locuri de munca

reparati aer conditionat si frigidere

Reperati aer conditionat, revizi aer conditionat, freon aer conditionat, montaj aer conditionat, reparati frigidere, revizi frigidere, freon frigider, prompt si la orice ora di zi. anunturi din:

Companie taxi angajeaza soferi cu atestat,

Companie taxi angajeaza soferi cu atestat, cu schimb/singuri pe masina. conditii avantajoase. telefon 0213173085. anunturi din:

Oferte locuri de munca

Munciti alaturi de noi in GERMANIA

Alaturativa echipei noastre de muncitori aflati deja in strainatate.Mai avem nevoie de muncitori ,femei si barbati in sere pt.cules rosii sau ciuperci ,domeniul hotelier si restaurant pe posturile de cameriste ,bucatari si spalatori de vase sau in fabrica pentru operatori linie la sortat , ambalat si etichetat fructe si legume. Angajarile se fac pe minim 4 luni asigurate fiind cazarea si un salariu incepand de la 1200 euro/luna .Cautam persoane harnice care sa ne reprezinte in strainatate. INFO anunturi din:

Oferte locuri de munca

Ingrijitor/oare batrani pentru Germania

Terra Agentur SRL recrutează îngrijitori bătrâni pentru muncă în Germania. Cerinţe obligatorii: atestat asistent medical/atestat pentru îngrijirea persoanelor vârstnice, cunoştinţe de limbă germană. Aşteptăm CV-ul d-voastră pe adresa de email recrutare@terra-agentur.ro anunturi din:

Oferte locuri de munca

Super OCAZII de angajare Germania

Nu ratati primele locuri de munca in Germania .Piata muncii din Germania si-a deschis potrile si cauta muncritori calificati si necalificatii ,femei si barbati pt. agricultura in sere ,ferme de vaci sau porci ,constructii si mecanici auto. Se ofera salarii incepand de la 1100 euro pana la 1450 euro plus ore suplimentare platite separat intre 5 si 7.5 euro/ora .se asigura cazarea pe perioada sederii ,contract individual de munca si asigurare medicala .NU se percep comisioane anticipate. Infotel anunturi din:

Oferte locuri de munca

Oferte piata muncii Germania

Detinerm contracte cu angajatori pe piata muncii din Germania cu angajari in urmatoarele domenii: NECALIFICATI (femei si barbati ) : agricultura in sere , operatori linie la ambalat/etichetat legume si ferme de vaci ,salarizarile pt. aceste domenii incep de la 1150 euro/luna. CALIFICATI : contructii pt. izolatii si renovari ,taietori de lemne drujbisti si macelari, salarizarile pt. aceste domenii incepe de la 1400 euro/luna. Salariatii beneficiaza de cazare si asigurare medicala pe perioada c anunturi din:

ingrijire purcei si cai in Austria

Noi suntem cei care iti oferim seriozitate si increderea necesara ptr a obtine prin firma noastra un loc de munca stabil in Germania sau Austria fara preie la ingrijit animale si pasari in ferme, salarizare tentanta si transport asigurat. Plasam familii, cupluri, sau grupuri cu varste cuprinse intre 18-58 de ani. Limba germana nu este necesara. Nu mai stati pe ganduri, suna acum: 0761354510, 0737084128. anunturi din:

Personal curatenie si intretinere birouri Germania

Poti lucra in Germania si Austria chiar daca nu cunosti limba germana! 20 de posturi libere pentru femei si barbati cu varstele intre 18-58 de ani pentru imtretinerea zilnica si curatenie general in sedii de birouri. Salariile sunt de pana la 1.400 E/luna, cazare si masa gratuit din partea angajatorului. Pentru informatii suplimentare sunati la 0762.790.091, 0746.951.418 de L-V intre 9-17. anunturi din:

Oferte locuri de munca

OCAZIE angajare in Germania la fabrici

Din luna ianuarie 2014 aveti ocazia sa ocupati urmatoarele posturi in fabrici; - Macelar / transator ,preparator carne si mezeluri ,muncitori banda la impachet si etichetat . - Muncitor necalificat la sortat ,ambalat si etichetat fructe si legume. - manipulant marfa si impaletat marfa . Benaficii: - cazare gratuita - asigurare medicala - contract individual de munca pe teritoriul germaniei - perioada de angajare intre 4 si 6 luni - salarizare incepand de la 1100 euro/luna Pentru infor anunturi din:

Plecari Dansatoare

Agentia Star Promotion selectioneaza dansatoare cu/fara experienta pentru a lucra in cele mai bune cluburi din: Germania, Austria, Malta, Africa de Sud, Anglia, Franta (Paris), Luxembourg, Italia, Scotia, Australia, USA. Castiguri intre 3000 euro-7000 euro/lunar. Este exclusa orice forma de prostitutie. Oferim si cerem seriozitate maxima.www.star-promotion.ro email:info@star-promotion.ro Telefon: 0726.197.646, 0727.979.797, ID.Messenger: stardance2010@yahoo.com anunturi din:

Oferte locuri de munca

Loc de munca sigur in strainatate!

Firma nemteasca angajeaza urgent personal in fabrici la cablaje auto ,impachetat produse farmaceutice,asamblat jucarii,sortat si ambalat carne,legume.Nu se cere experienta si nici cunoasterea limbii. Se ofera contract legal,asigurare medicala,cazare si masa,se poate pleca si in cuplu.Pentru informatii sunati : 0729794275 , 0760353697. anunturi din:

Domenii pentru necalificati-calificati 2014

Acum ai posibilitatea sa lucrezi in UE 2014 legal, profita!! Cautam sa angajam urgent cu locuri limitate ingrijitori de solarii legume, personal ciupercarie, ingrijitori vaci si pasari, muncitori pentru montare placi, tencuieli, rosturi, izolare, stivuitoristi si operatori ambalare in industrie, muncitori pe utilaje de deszapezire si soferi transport , muncitori executare lucrari silvice. Salar fix pe contractul individual de munca cu ore suplimentare platite cu pana la 11 euro/ora, iar masa si anunturi din:

Oferte locuri de munca

Izolatii si renovari in costructii Germania

Angajam muncitori calificati si necalificati in constructii GERMANIA la izolatii termice pereti , lipit folie si izolatie pe acoperisuri sau renovari,.Cazarea este asigurata in camere duble cu bucatarie si baie utilata.Salariile incep la 1000 de euro /luna pt. posturile de ajutor si 1300 pt. posturile de calificai, perioadele contractuale fiind intre 5 si 7 luni.Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze la tel : 0729.794.275 sau 0754.901.670 anunturi din:

Oferte locuri de munca

Angajri ingrijitori cai din ianuarie

Angajam persoane calificate si necalificate la fermele de cai Germania .Cazarea si asigurarea medicala sunt oferite de catre angajator .Plecari saptamanale. Urmatoarea plecare programari la :0736018627 anunturi din:

57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Oferte locuri de munca

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Oferte locuri de munca