Oferte locuri de munca
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Oferte locuri de munca ...

Muncitori spatii verzi si in padure

Angajam acum in Austria muncitori la spatii verzi pentru curatenie ,intretinere, amenajare parcuri si plantat de flori decorative si ajutoare in domeniul forestier la taiatul crengilor in padure.Se lucreaza cu contract legal pe minim 3luni cu salarii intre 1300-1400euro+ cazare,masa si asigurare medicala.Pentru informatii suna la : 0747.878.133 si 0766.852.776 de L-V intre 9-21 si S intre 10-14. anunturi din:

Recrutam persoane pentru strainatate

Recrutam asistenti medicali pentru Marea Britanie (salariu 1900 Lire/luna), ospatari/barmani pentru Cipru si electricieni pentru Germania. Detalii: 0728.572.880 sau recrutare@publiceuroconsulting.ro anunturi din:

Oferte locuri de munca

400 de euro lunar ca operator online?

Nu este o gluma,cautam de urgenta oameni seriosi care vor sa-si suplimenteze veniturile intr-o activitate part-time la domiciliu,intr-un proiect extrem de original.Salarizare 400 de euro lunar!Oferim detalii la mlaita@ymail.com. anunturi din:

lucratori pentru banda germania

Plecari avantajoase in diferite domenii in Germania.Pentru grupuri sau familii recomandam fabrici de cablaje auto si asezarea cablurilor de current slab de computer.Cazare masa asigurata,salarziare de 1200euro/luna la .Informatii la 0754948576,0754948575 anunturi din:

Oferte locuri de munca

Super contracte in Austria, Elvetia, Germania si Grecia

Agentia Private Jobs ofera super contracte pentru dansatoare, animatoare si hostess in cele mai bune cluburi din Europa. ELVETIA: 65 euro + 20% consumatii si 50% dansuri private; clubs&table-dance: GERMANIA: 50Euro/zi+comision 30% din consumatii+ 50% dansuri private; ITALIA: 50-80Euro/zi+ 50% consumatii; AUSTRIA: 40Euro/zi+ comision 20% consumatii+ 50% dansuri private; GRECIA: 50-65 Euro/zi+30% consumatii si dansuri. Se ofera transport si cazare gratuit. Info la 0727528895 sau 0751309312 anunturi din:

Chanell Studio

FETE, eleve, studente, videoconversatii, angajare in 24 h, program flexibil, salariu fix, comision, contract de munca, nu necesita experienta, locatie Regie. ID mess: videoconferinte. anunturi din:

Aici gasesti cele mai bune locuri de munca in strianatate

Se cauta muncitori necalificati pentru spatii verzi, parcuri de distractii, muncitori in ciupercarie si sere, tamplari pvc si aluminiu, dulgheri, ambalatori manuali mezeluri , stivuitoristi, muncitori la vite , personal care sa asigure curatenia in birouri la institutii, chelneri si barmani in restaurant si pe receptie in hoteluri, toate posturile sunt in Germania. Seriozitatea, harnicia si bunul simt va garanteaza angajare pe termen mai lung cu acte si card de sanatate. Plecari urgente in aceas anunturi din:

Locuri garantate in strainatate cu forme legale

Organizam ultimele plecari in luna februarie, pentru cei care doresc sa munceasca intr-o tara straina cu forme legale. Contractele pe 3 pana la 8 luni sunt solutia ideala de a va imbunatatii traiul. Se lucreaza in pepiniere la intretinere, ingrijire, sortare si pregatire pentru vanzare salate , conopida, pasari si oua, in restaurant pentru aprovizionare cu alimente si iventariere, mentinere ordine, soferi cu cat. B+E pentru transport nisip si pietris, dulgheri si ajutoare la acoperis, transatori anunturi din:

munca in strainatate

Primul pas spre cariera! Cauti job-ul dorit si nu-l gasesti? PERFECT, AI VENIT LA CEI MAI BUNI! Firma acreditata de ie si plasare forta de munca, recruteaza personal calificat si necalificat in diverse domenii de activitate pentru Cipru, Grecia, Dubai, UK, Bulgaria. Pentru mai multe informatii, suna cu incredere la 0368.402.055 de luni pana vineri intre orele 09:00 – 13:00! anunturi din:

Locuri sigure si uc contract in strainatate

Va oferim locuri de munca de munca, cu salarizare bine platita si cazare asigurata in strainatate. Angajarea se face contractual si cu autorizatii de munca, in luna februarie cu plecare imediata. Facem angajari pentru ingrjit casa si tinut companie batranilor, pentru plantat cules si ingrjit legume in sere speciale, pentru debarasat mese si spalat vase in restaurant, bucatari si ajutoare cu specific ialian, condus utilaje si ingrijire animale in ferme zootehnice, in interprindere de jucarii la anunturi din:

Germania angajari in agricultura

Companie acreditata de organele de munca angajeaza legal in Germania personal in agricultura la sere. Cautam persoane muncitoare si responsabile, oferim transport, cazare, masa si siguranta plecarii. Salariul este incepand de la 1200 euro/luna la care se adauga bonus de performanta. Programeaza-te la interviu de luni pana vineri intre orele 9.00- 19.00 pentru a putea ocupa unul dintre ultimele locuri ramase din aceasta luna.Tel. Contact: 0734974242 si 0742398887 anunturi din:

Oferte locuri de munca

LOCURI DE MUNCA DANSATOARE TIMIS,OFERTA JOB DANSATOARE,CLUB ANGAJEAZA DANSATOARE,OFERTE DANSAT

Club de noapte din Timis angajeaza dansatoare cu experienţă ce participă activ la întreţinerea atmosferei. Aspect fizic plăcut,varsta min.18 ani, adaptabilitate la munca de noapte, capacitate de integrare rapidă în colectiv.Se asigura cazare.Asteptam mail cu poze recente si un nr.de contact la joburidansatoare@yahoo.com Tel.0766622682 anunturi din:

Angajam conducatori auto profesionisti

Sc q- doz srl, angajeaza conducatori auto profesionisti in urmatoarele conditii: - respectarea timpilor legali de lucru conform - se asigura 12 000 km / luna - transportul de marfuri international si intracomunitar - comunicarea permanenta cu dispeceratul. 0369.439.331 anunturi din:

Locuri de munca in Germania

Cautam persoane capabile, responsabile care isi doresc un loc de munca in Germania pentru munca in fabrica la cablaje auto si electrice. Se asigura cazare, transport si o masa pe zi. Daca sunteti interesat, va asteptam cu un telefon la numarele 0753369787 sau 0711635371, de luni-vineri, intre 09:00 sau 17:00. anunturi din:

Se cauta fete dansatoare pentru italia si insule turistice europeane!

Se cauta fete dansatoare pentru italia si insule turistice europeane! tel.: +40765543395, +393453546633, begin_of_the_skype_highlighting +393453546633 free, end_of_the_skype_highlighting, e-mail : mondodanzartistica@yahoo.com. anunturi din:

Castig 4.000-8.000 euro/luna. club de noapte din munchen germania

Castig 4.000-8.000 euro/luna. club de noapte din munchen germania cauta doamne si domnisoare cu aspect fizic placut si varsta 21-45 ani. cazare asigurata, hartii legale. info: tel.: 0757.919.152, e-mail: toto.doman@ymail.com. anunturi din:

finisaje constructii germania

Oferim locuri de munca pentru barbati cu experienta sau calificare in domeniul constructiilor pentru amenajari interioare in Germania.Sarcini ajutor instalatii apa-gaz,sanitare,gresie faianta,gletuit,zugravit.Salarizare 1500euro/luna,se lucreaza 10h-6zile pe saptamana.Detalii la 0754948576,0754948575 anunturi din:

Plecari urgenta in straianatate 1.200-1.800 euro

Fa un pas catre un viitor mai bun, iti oferim sansa de a lucra in strainatate cu un salariu net contractual de la 1.300 E/luna pana la 1.800 euro/luna! Angajam personal pentru munca in industria produselor cosmetice si farmaceutice la infoliere si etichetare, plantarea si ambalarea florilor de ornament in sere, cresterea ciupercilor in hale special amenajate, muncitori care sa se ocupe de ingrijirea animalelor gospodaresti, muncitori taieri si fasonari arbori, conducatori auto masini mici, dubi anunturi din:

Locuri sigure in Germania si Austria cu plecare in februarie

Intocmim contracte de munca conform legislatiei europene din 2014 cu permis de munca pe UE,in limita locurilor disponibile, pentru persoanele cu experienta in pregatire mancare si alimente in bucatarie-restaurant, menaj in hoteluri si pensiuni, soferi transport marfa, ingrijitul casei si al vitelor in ferme, recoltat legume bio din sere, ambalatori manuali de produse cosmetice in fabrica sau tot in fabrica la cablaje auto, ajutoare in productie carne- abatoare, panouri solare si ingrjit varstn anunturi din:

Oferte locuri de munca

CLUBURI NOI DANSATOARE si HOSTESS

ELVETIA: 65 euro + 20% consumatii si 50% dansuri private; clubs&table-dance: GERMANIA: 50Euro/zi+comision 30% din consumatii+ 50% dansuri private; ITALIA: 50-80Euro/zi+ 50% consumatii; AUSTRIA: 40Euro/zi+ comision 20% consumatii+ 50% dansuri private; GRECIA: 50-65 Euro/zi+30% consumatii si dansuri. Se ofera transport si cazare gratuit. Agentia Private Jobs ofera contracte legale si in Africa de Sud, Macao, China, Japonia, Singapore si SUA. anunturi din:

Oferte locuri de munca

Februarie aduce noi locuri de munca

Va garantam independenta financiara si stabilitate, oferindu-va un loc de munca in strainatate, cu nivel de salarizare tentant si facilitati in favoarea dvs. Va oferim locuri de munca in domeniul menajului,unde se va face curatenie in sedi de firme.Salarul va fi de 1350 de euro/luna.Se oferta cazare,mese si transport gratuit.Locurile de munca sunt sigure si contractele sunt intre 3-6 luni, asigurare de sanatate acoperita de catre angajator pe toata perioada sederii in strainatate. Daca doriti un anunturi din:

Fabrica, gradinarit si alte posturi in strainatate acum!

Angajam urgent in luna februarie, in Austria si Germania stivuitoristi si ambalatori manipulanti la cosmetice si cablaje, gradinarit in sere de legume- productie supermarketuri, tamplari lemn, instalatori si lacatusi pentru santier, ingrijitori la avicola, gaini si curcani, mecanici si muncitori la deszapezire,personal pentru hotel, curatenie , receptie si bucatarie. Plecari saptamanale in functie de semnarea contractului, fara comision inainte de plecare, asiguram salarii de la 1300- 1800 eur/ anunturi din:

Angajam urgent pe 406 luni in Germania

Angajam cupluri si grupuri pentru GERMANIA : ajutori de gradinari la productie orhidee in ghiveci, hale de sortare cartofi, morcovi, ferme de vaci si vitei si ferme de iepuri, asamblare mase plastice si ambalatori jucarii, muncitori la demolari si reconstructiie, muncitori la pregatirea pieselor pentru panouri solare, taietori de lemne . Salarii atractive , se ofera masa si cazare. Inscrierile se fac in limita locurilor pana in 07.02.2014, plecari imediate. Relatii si rezervari de L-V intre 09- anunturi din:

Angajam urgent personal necalificat pentru germania in:

Angajam urgent personal necalificat pentru germania in: constructii, ferma de animale, lucrator forestier, ajutor bucatarie si ajutor curatenie, agricultura, gradinarit si lucrator pe banda in fabrica. transport, 2 sau 3 mese pe zi si cazarea sunt asigurate, posibilitate de a pleca in cuplu sau echipa de muncitori. program cu publicul: l - v orele 09.00-17.00. 0742.926.309, 0767. 070.114, 0742.925.910, 0733.466.580. anunturi din:

ferme bovine germania

Personal necalificat in domeniul fermelor de animale in Germania.Se lucreaza la ferme modern dupa standard europene ,vaci,cai,porci.Se asigura cazare si o masa calda pe zi,salarziare 1100-1200euro/luna.Informatii la 0754948576,0754948575 anunturi din:

55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Oferte locuri de munca

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Oferte locuri de munca