Oferte locuri de munca
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Oferte locuri de munca ...

ANGAJAM INGRIJITORI ANIMALE

Caut ingrijitori animale pentru Ferma din jud Sibiu. Sarcini principale: administrarea furajelor necesare hranirii animalelor, asigurarea necesara de apa pentru animale, curatarea boxelor / tarcurilor, echipamentelor si utilajelor folosite, verificarea asternutului de paie si schimbarea in functie de gradul de umezeala, anuntarea veterinarului sau a administratorului in cazul in care observa nereguli privind starea animalelor! Oferim cazare si conditii foarte avantajoase de plata! Tel. 074502519 anunturi din:

Oferte locuri de munca

Contracte Grecia - Atena si Ioannina

Doua cluburi high-class din Atena si Ioannina angajeaza legal hostess, animatoare si dansatoare. Se ofera salariu 50-60 euro/zi + procente de 30-40% din consumatii. Transport si cazare gratuit. Agentia Private Jobs garanteaza contractual un minim de 3000 euro/luna. Va asteptam la sediul agentiei. Info: 0727528895 anunturi din:

Supervisor for installation (2 positions)

Supervisor for installation (2 positions: tasks: lead the installation organizing technical competence. profession: mechatronic or similar background. skills: take measurements welding mechanical installations on site read drawings use lifting equipment knowledge of mechanical installations basic electrical installations read wiring drawings basic electrical understanding languages english: medium level german: must work experiance min 5 years in installation works. others driving licence car dr anunturi din:

Personal servire restaurante

Recrutam femei pentru munca in Germania: chelnarite, servire si aprovizionare in restaurante cu specific italian. Se ofera cazarea de catre angajatori si contract de munca pe 6 luni si salarii 1000 euro/luna. Pentru informatii si inscrieri sunati de L-V intre orele 9-17, la numere de telefon: 0768762979, 0749462074, 0754948575. anunturi din:

Salarii intre 1.200-1800 euro in strainatate cu plecare urgenta

Vrei sa castigi un salar pe masura incat banii din Romania nu iti ajung? LA noi poti sa apelezi cu incredere, deoarece suntem o firma acreditata de statul roman cu o vechime pe piata de peste 5 ani de zile. Dispunem de 17 angajati care lucreaza in permanenta pentru dumneavoastra. La noi se pleaca numai pe baza de contract individual de munca si cu salar garantat! Aveti garantia ca ajungeti la locul de munca prin noi! Nu necesita sa cunosti o limba straina, trebuie doar sa vrei si sa iti doresti anunturi din:

Locuri sigure cu salarii garantate in strainatate in martie

Disponibile acum 85 de locuri de munca in Germania si Austria la cultura de ardei gras in sera, la semanat culturi de mazare si linte, la vitei si gaini in ferme zootehnice, la banda in industria de cosmetice si cablaje auto, la amenajare spatii verzi si cosmetizare parcuri, oameni de curte in hotel, faiantari , tinichigii si vopsitori . Cautam oameni apti de munca, cu varstele cuprinse intre 18 si 58 de ani. Salarizarea este foarte avantajoasa, iar limba germana nu este obligatorie.Pentru info anunturi din:

Locuri de munca cu contract de munca garantat in strainatate 1.200 -1.800 euro

Acum este mult mai simplu, daca ai ajutorul potrivit, sa muncesti in strainatate. Cautam pentru angajare in abatoare:macelari, transatori,sortatori, ambalatori ; pentru angajare in culturi de rasaduri, altoit pomi si curatat pomi in livezi, curatat vita de vie; pentru angajare in izolatii, montatori fatade si acoperis; angajare in gspodarie de purcei; angajare pentru realizare terenuri de sport; soferi aprovizionare magazine; infirmieri. Se pleaca cu forme legale, iar cazarea si masa va sunt o anunturi din:

Plecari urgente in strainatate cu plecare in martie

Sprijinim accesul pe piata europeana, oferind servicii la cele mai inalte standarde in domeniul hotelier (receptioner, camerista),restaurant (ospatar,ajutor bucatar,spalator vase), in fabrici (muncitori la banda, manipulanti, stivuitoristi, operatori ambalare), in crescatorie de animale( iepuri si cai), in constructii pt trasare ziduri BCA/caramida, in agricultura tractoristi aplicare pesticide, in trasporturi , soferi private si transport marfa. Cuplurile vor lucra intotdeauna impreuna, cele anunturi din:

Ingrijire varstnici in Germania

8105175676 anunturi din:

Eco plating srl angajeaza galvanizatori cu experienta

Eco plating srl angajeaza galvanizatori cu experienta si personal care a lucrat in galvanizare. salariu atractiv. relatii la tel: 0722.274.263. anunturi din:

Cautam muncitori calificati si necalificati in constructii

Cautam muncitori calificati si necalificati in constructii. tel.: 0747.772.910. anunturi din:

Oferte locuri de munca

Contracte hostess si animatoare

Agentia PRIVATE JOBS ofera contracte de animatie si hostess in Grecia, Italia, Austria, Germania, Elvetia, Luxembourg, Franta, etc. Salarizare intre 50-80 euro/zi + bonus din consumatii si dansuri. Se ofera transport si cazare gratuit. Agentia garanteaza un castig intre 2500-4000 euro/luna. Va asteptam la sediul agentiei. anunturi din:

Oferte locuri de munca

Web promoter

Ltv Studio, angajeaza modele, fete, baieti si cupluri cu varsta minima 18 ani pentru streming online - discutii cu persoane din afara tarii, in limba engleza. Se poate lucra din studio in Bucuresti sau de la domiciliu. Cerinte: limba engleza mediu. Program 8h/zi, 5 zile/saptamana, flexibil. Se ofera training de specialitate si contract de munca. Id de mess: ltvstudio. anunturi din:

Locuri sifure in Germania si Austria cu plecare in cateva zile

Contracte de munca sezoniere si angajari in una din tarile europene pentru muncitori in izolatii si finisaje, mecanici auto pt service-uri de schimbat filter, ulei, jenti, chituit si vopsit masini, ajutoare in agricultura la cules, sortare si impachetare legume , muncitori in ferma la sacrificat si la dezosat, pui, manipulanti marfa pe linie de cosmetice, muncitori productie panouri energie electrica, infirmiere si menajere, bucatari cu specific Italian , pizzeria, chelneri. Acceptam persoane anunturi din:

Locuri de munca garantate in stainatate cu plecare urgenta

Angajari urgente in Germania, siguranta 100% de plecare cu documente oficiale de calatorie si angajare pentru cetatenii UE. Operatori in Fabrica pentru montare jucarii si mase plastice, personal cu autorizatie ISCIR, macelari-transatori in abatoare , ajutoare sau personal calificat in constructii cartier civil, muncitori la fertilizarea culturilor infiintate toamna, tractoristi, muncitori pentru curatatul pomilor si vitei de vie, muncitori aplicare, muncitori in crescatorii de animale, soferi pe anunturi din:

Posturi de locuri de munca in strainatate in luna aceasta

NOU! Posturi vacante noi, cu contracte pentru soferi toate categoriile: basculanta sau transport materiale in constructii si muncitori in constructii, demolari si renovari, sofer pe tir, camion + remorca, sofer distributie locala la sere; macaragii si lucratori cu taful la padure, muncitori in ciupercarie-productie si livrare, muncitori la crescatorie de cai- herghelie privata, personal in hotel pentru primirea clientilor si rezervarea camerelor, ingrijire si menaj la domiciliu. Se munceste in G anunturi din:

Oferte locuri de munca

Oferta speciala pentru animatoare

Cautam animatoare si dansatoare profi pentru club select din Vicenta, Italia. Animatoare - salariu fix 85 Euro/zi (5-6 zile pe saptamana, 35 minute pe dans, 40 minute pauza, maxim 6 aparitii pe seara). Dansatoare profi la bara sau cu spectacol special pe scena - salariu fix 50 Euro/zi, 50 Euro/fiecare spectacol (maxim 3 spectacole pe seara) adica maxim 200 Euro/zi, 5 Euro/consumatie, 25 Euro/privat lapdance de 10 minute. Detalii pe Telefon: 0721911169, Mess: newstyleconcept anunturi din:

Angajez agent vanzari termopane

TIM GROUP SRL Suceava angajeaza agenti vanzari teren tamplarie pvc(termopane).CV la office@tim-group.ro anunturi din:

Angajam personal necalificat pentru germania

Angajam personal necalificat pentru germania. salariu 1.000-1.350 euro. program l-v orele 09.00-17.00, la: 0749.694.322; 0767.966.415; 0734.727.651. anunturi din:

Se cauta fete dansatoare pentru italia si isule turistice europeane!

Se cauta fete dansatoare pentru italia si isule turistice europeane! tel.: +40765543395, +393453546633, begin_of_the_skype_highlighting +393453546633 free, end_of_the_skype_highlighting, e-mail : mondodanzartistica@yahoo.com anunturi din:

Oferte locuri de munca

3000 euro/luna - super contract!

Club de lux angajeaza dansatoare cu contract legal de munca! Se ofera salariu 1500 euro garantat + comision 30% din consumatii + 30-50% comision din dansuri. Transportul si cazarea se ofera gratuit. Garantam un minim de 3000 euro/luna. Agentia Private Jobs ofera si alte contracte in Germania, Austria, Elvetia, Luxembourg, Italia etc. Va asteptam la sediul nostru. anunturi din:

Sc allimep est srl angajeaza lacatusi mecanici si sudori

Sc allimep est srl, cu sediul in bucuresti, bdul basarabia, nr. 256, sector 3, angajeaza lacatusi mecanici si sudori specializati in sudura de tip mig - mag si tig. cerinta prioritara: cunostinte foarte bune de desen tehnic si experienta in montajul structurilor metalice. relatii la telefon: 0771.774.080. anunturi din:

Aplica acum ca sa pleci cu ontract in strainatate, prin noi!

Se plaseaza urgent personal in Austria si Germania, in vederea prestarii muncii in parcuri de distractii la intretinere instalatii si vanzare bilete, in sere de productie legume, ambalatori de legume si dulciuri, drujbisti la curatat copacii de pe autostrazi si autobenzi, soferi livrare pachete, ferme de iepuri, personal front office hotel si restaurant. Personalul trebuie sa aiba intre 18-55 de ani si o puternica vointa de a munci, experienta si spirit de echipa. Plecarile se efectueaza in fiec anunturi din:

Locuri de munca garantate in Germania si Austria cu plecare rapida

Avem nevoie de persoane dornice sa lucreze in Germania sau Austria in fabrica la impachetare produse si promotii pentru supermarketuri, in ingrijit verdeturi, cules in sera, ambalat si livrat, barman la preparat cocktail, ospatari pentru servit mancare si curatenie local, tamplari, la ingrijit vaci si ingrijit grajduri, soferi si valeti in hotel, zugravi. Rugam doar seriozitate si persoane disponibile sa munceasca si ore suplimentare care vor fi platite. Suna si tu pentru un contract, te ajutam anunturi din:

Plecari urgente in diferite domenii in strainatate

Angajam in strainatate, cat mai urgent barbati , femei , cupluri si echipe de muncitori calificati sau necalificati in intretinut spatii verzi in parcuri de golf, in plantat, cules, sortat si livrat legume, in ingrijit vaci si gaini , in curatenie cabane , geamuri si instalatii sanitare, in restaurant la facut platouri reci, salate , in irigare terenuri si procesare pamant cu masinarii agricole, la lucru cu vita de vie, in transport legume cu camionul, operatori productie si stivuitoriti, mo anunturi din:

54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Oferte locuri de munca

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Oferte locuri de munca