Oferte locuri de munca
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Oferte locuri de munca ...

ferme si fabrici strainate

Locuri de munca prin contracte oferite de angajatori din strainatate pentru barbati si femei,cupluri la gradinarit( sere flori, legume si fructe), hotel( curatenie, spalat vase, ajutor bucatar, ospatari), fabrici, ferme de animale.Plecari sigure, salarii de la 1300 euro, cazare , masa, transport .Se fac plecari saptamanale.Contact:., 0736020305, 0751875804, 0766805128, 0751875750 anunturi din:

Ultimile locuri de munca pe luna ianuarie, in strainatate

Pentru personalul aflat in cautarea unui loc de munca in UE, se gasesc 120 astfel de oferte pe Germania si Austria, cu inceperea activitatii imediat in luna februarie. Potentialii doritori pot sa fie atat femei cat si barbati, cu limita de varsta 18-58 de ani, fara preselectie. Angajam muncitori la rosii si castraveti in sere, tamplari pvc/aluminiu si muncitori in izolatii, ambalatori produse cosmetice, personal ingrijire si intretinere crescatorie de iepuri, porci, pasari, vaci si cai, muncito anunturi din:

Cele mai bune locuri de munca in strainatate le gasesti aici

Ingrijitori de cai si gospodarii, exploatari forestiere- mai ales drujbisti, barbati apti de munca in frig- la deszapezit orase, sudori si lacatusi -confectii metalice, muncitori in industria auto la cablaje, curieri pe microbuse, sunt contractele avizate de statul german pentru 100 de persoane ce doresc si se pricep la unul dintre aceste posturi. Se puncteaza pe persoanele ce au capacitatea si dorinta de a face ore suplimentare, fiindca in aceasta perioada se munceste foarte mult dar sunt si pl anunturi din:

Oferte locuri de munca

Oferte Locuri Munca

Oferte cu locuri de munca in tara si in strainatate indiferent de varsta, domeniu de activitate etc. Anunturi cu locuri de munca pentru oricine pe www.eAngajare.com anunturi din:

Vrei sa castigi bani REALI online?

Sunteti permanent in criza de timp? Va doriti mai multi bani pentru a va indeplini visurile? Planul de pensionare actual va permite sa calatoriti în lume înainte de a va simti prea batrin de a va bucura de experienta? Poate cel mai important...cautati o modalitate de a va suplimenta veniturile sau de a o lua de la capat din punct de vedere financiar, fara investitii? Daca raspunsul dvs. este DA la cel putin 2 din aceste intrebari, invitatia care urmeaza vi se adre anunturi din:

Oferte locuri de munca

Castiga acum bani online cu marketglory

Joaca si castiga bani on line cu MarketGlory, este u joc simulator in care poti deschide companii, poti vinde companii, poti participa la razboie din care poti castiga bonusuri in bani virtuali si pe care ii puteti transforma in bani reali, jucand in fiecare zi iti va creste experienta in joc si profitul se va mari. http://www.marketglory.com/strategygame/NotOnLine anunturi din:

Cooptalis, cabinet de recrutement francais recherche des medecins

Cooptalis, cabinet de recrutement francais recherche des medecins generalistes et de toutes specialites pour ses clients en france. profil requis: francais indispensable, equivalence de diplome. envoyer votre cv a : sandrine.vilcot@cooptalis.com anunturi din:

Castiga bani usor, muncind 1 zi pe saptamana, daca esti tanara si frumoasa.

Doar pentru doamne sau domnisoare. Poti castiga un venit important, muncind 1 zi pe saptamana. Doar pentru doamne sau domnisoare open minded, fotogenice, fara prejudecati. Detin site de distributie, ofer procent din venituri. Pentru detalii, contactati-ma pe mess : romanian_pornstars , sms pe telefon, sau email cu poze. Nu se distribuie in Romania. anunturi din:

Noi oferte in Germania si Austria pentru tine

Angajam pe o perioada de 6 luni, incepand din luna ianuarie, personal pentru rosii cherry si ciuperci in sere si tractoristi pentru grapare teren in Germania si Austria. Muncitori chituire rosturi, izolare, fatade si finisaje in Germania –Bornheim. Ambalatori si stivuitoristi la jucarii, muncitori in gospodarii cu animale domestice , tot in Germania, sau menajere, conducatori auto si personal pentru bucatarie restaurant si hoteluri, Fabrica si la Panouri solare. Limba germana nu este necesara, anunturi din:

Se cauta fete dansatoare pentru italia si isule turistice europeane!

Se cauta fete dansatoare pentru italia si isule turistice europeane! tel.: +40765543395, +393453546633, begin_of_the_skype_highlighting +393453546633 free, end_of_the_skype_highlighting, e-mail: mondodanzartistica@yahoo.com anunturi din:

Ingrijitor de vaci sau pasari in ferme din Hessen

Castiga salariul dorit de tine si sansa unei vieti mai bune daca te inscrii rapid si sigur, cu contract legal pentru unul din posturile oferite de noi in Germania , mai exact in Hessen .Plasam personal pentru ferme de vaci si pasari , pentru ingrijitori.Nu facem preii ! In schimb oferim o serie de gratuitati si salariu net de 1400 euro. Cautam femei si barbati intre 18 si 58 de ani. Detalii la numarul de tel: 0748.832.561 si 0761.354.510 de L-V de la 9 -17! Inscrieri pana in 27.01.2014 ! anunturi din:

Oferte locuri de munca

Super contracte dansatoare

Table-dance Germania: 50Euro/zi+comision 30% din consumatii+50% dansuri private, Austria:40Euro/zi+comision 20% consumatii+50% dansuri private, Luxembourg: 70Euro/zi + 30% consumatii si dansuri,Grecia: 50-65Euro/zi+30% consumatii si dansuri. Se ofera transport si cazare gratuit! Agentia Private Jobs ofera contracte legale si in Africa de Sud, Macao, China, Japonia, Singapore si SUA. anunturi din:

Oferte locuri de munca

URGENT NECALIFICATI PENTRU GERMANIA

Locuri de munca in Germania,Italia, Austria, Slovenia, pentru disponibilitate sunati acum, angajari direct cu contract legal de munca. Locuri de munca disponibile in diferite domenii. Persoanele cunoscatoare de limba straina au avantaj. Salar mediu 1300 euro plus ore suplimentare platite separate de salariu, se lucreaza 5 respectiv 6 zile/saptamana, 7-8 ore/zi. Contractele se prelungesc automat si de comun acord pentru cei seriosi si harnici. Data limita pentru depunerea actelor este 24 ianuarie anunturi din:

Schwaben personal ohg este o întreprindere care caută pentru firme

Schwaben personal ohg este o întreprindere care caută pentru firme industriale în zona stuttgart muncitori: lăcătuşi, sudori, strungari, frezori, vopsitori, electricieni, mecanici montaj. vă oferim: salariu pe oră între 8.50e şi 12.50e. ocupaţie pe termen lung. ce este necesar? cunoştinţe bune de limba germană. cazare în zona stuttgart. meserie absolvită. e-mail: maike.holzmayr@schwabenpersonal.de. telefon: 0049.7161.9659.090. suntem încântaţi dacă ne contactaţi. anunturi din:

Fabrica de asamblat panouri fotovoltaice in Munchen

Esti o persoana tanara si dinamica? Atunci avem pentru tine joburi avantajoase in fabrica de panouri fotovoltaice din Munchen-Germania. Se poate lucra in grupuri sau familie. Plecarile sunt urgente, au mai ramas DOAR 20 de locuri disponibile. Fii unul dintre cei care ocupa ultimele locuri ! Se asigura salarii avantajoase, de 1600 euro/luna net si alte gratuitati: cazare,masa si asigurare de sanatate. Pentru detalii, suna acum la: 0748.832.561 si 0761.354.510 de L-V de la 9 -17. Rezerva-ti un loc anunturi din:

client direct sau coordonator Oriflame

Cautam persoane serioase care doresc un venit suplimentar. Alatura- te echipei Oriflame aplicand CV- ul tau acum! RESPONSABILITATI / BENEFICII: 1. Arata catalogul Oriflame si recomanda ofertele prietenilor tai, sigur vei avea succes! 2. Noteaza comenzile primite si transmite- le catre Oriflame (in 3 zile comanda va fi la tine) ! 3. Imparte produsele prietenilor tai , colecteaza banii si achita facura . Acum bucura- te de castigul tau si ia- o de la capat ! Cu Oriflame ai ocazia să câ anunturi din:

Personal etichetare cosmetice-Germania

Profita si obtine un job in strainatate, pentru o perioada de 4-8 luni cu contract legal. Se poate merge in cuplu sau in echipe pentru a lucra in industria produselor farmaceutice si cosmetice, pentru etichetare si ambalare. Salariul in mana este de 1.400 E/luna, cazarea si masa va sunt oferite gratuit de catre angajator. Pentru informatii suna cu incredere chiar acum la 0762.790.091, 0746.951.418 de L-V intre 9-17. anunturi din:

Prin firma noastra pleci legal, in strainatate

Angajam si plasam personal pentru Germania si Austria: bucatar chef si ajutori in bucatarie, spalatori de vase; lacatusi, tinichigii si vopsitori in constructii; ciupercarii si solarii de castraveti si ardei, lucratori ambalatori de cosmetice si farmaceutice, crescatori bovine, muncitori taieri, fasonari si toaletari copaci, personal ingrijire persoane bolnave la domiciliu, soferi transport international. Fara preselectii de catre agentia noastra!!! Contractul de munca se semneaza la sediu firme anunturi din:

Aici gasesti cel mai bun loc de munca, in strainatate

Companii germane angajeaza meseriasi cu experienta la pus pavaj si pietre, turnare beton, finisare manuala, decofrare/curatire, ajutoare in constructii, intretinere gospodarii cu animale si legume, soferi toate categoriile, menajere, manipulanti cablaje auto si mase plastice, instalatori panouri solare. Angajarile se fac pe baza de contract individual de munca. Salariul incepe 1.300 de Euro/luna, plus ore suplimentare platite separat. Angajatii firmei beneficiaza de cazare si masa gratuita din p anunturi din:

Oferte locuri de munca

Legal, angajez dame companie Nightclub Europa

Legal, angajez dame companie NightClub-uri din Germania, respectiv Europa, cu acte, cazare. Nu exista comisioane ascunse, totul fiind stabilit de la inceput. Oferta este valabila pentru NightClub dar si pentru privat. Pentru mai multe detalii sunati la telefon. 0736.11.20.76 anunturi din:

Oferte locuri de munca

Recrutam URGENT personal

Companie profesionala de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate oferim locuri de munca in domeniul agriculturii(in sere si hale)si domeniul zootehniei(ferme de vaci,pasari,purcei) in Gremania.Oferindu-va posibilitatea de a castiga un salariu european de 1.400 Euro.Statul german va ofera contracte de munca intre 3-6 luni de zile cu posibilitate de prelungire.Cazare,mese si transport asigurat. Cerem si oferim seriozitate . Cei interesati si dornici sa lucreze pentru un trai mai bun anunturi din:

Oferte locuri de munca

MEGA oferte de munca in GERMANIA !!

Anagajam muncitori in Germania pt. urmatoarele domenii de activitate: domeniu silvic posturi de brujbisti si operatori incarcare si descarcare cu utilaje sau tractoristi , domeniul constructiilor pt. izolatii acoperisuri si amenajari interioare ,operatori linie in fabrici de ambalat si etichetat diferite prduse , agricultura in sere la recoltat si cultivat rosii, castraveti si ciuperci. Salarizarile oferite sunt cuprinse intre 1100 si 1400 de euro/luna + ore suplimentareintre 5.5 si 7.0 euro/ora anunturi din:

Sortatori carne necalificati 1.400 E/luna Germania

Acum este mult mai simplu, daca ai ajutorul potrivit, sa muncesti in Germania si Austria! Cautam personal calificat: macelari,transatori si necalificat: sortatori, ambalatori pentru angajare in abatoare. Se pleaca cu forme legale, iar cazarea si masa va sunt oferite GRATUIT de catre angajator. Pentru informatii suna cu incredere chiar acum la 0762.790.091, 0746.951.418 de L-V intre 9-17. anunturi din:

Angajam urgent personal necalificat pentru germania in: constructii,

Angajam urgent personal necalificat pentru germania in: constructii, ferma de animale, lucrator forestier, ajutor bucatarie si ajutor curatenie, agricultura, gradinarit si lucrator pe banda in fabrica. transport, 2 sau 3 mese pe zi si cazarea sunt asigurate, posibilitate de a pleca in cuplu sau echipa de muncitori. program cu publicul: l - v orele 09.00-17.00. 0742.926.309, 0767. 070.114, 0742.925.910, 0733.466.580. anunturi din:

drujbisti,mecanici utilaje,strainatate

Se cauta muncitori in domeniul forestier Germania:curatator,legator,pe utilaje,ajutor de padurar,drujbist,plantat.Cazarea si mancarea este asigurata de angajator.Pentru cazare se ofera locuinte sau se poate sta in baraci amenajate exact langa locul de munca.Acceptam dosare pana in 24 ianuarie.Pentru inscrieri apelati 0736018627. anunturi din:

54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Oferte locuri de munca

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Oferte locuri de munca