Prestari servicii (Oportunitati)
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Prestari servicii (Oportunitati) ...

Oferta Servicii de Curatenie

Oferta Servicii de Curatenie OFERTA ESTE VALABILA PENTRU TOATE TIPURILE DE CURATENIE LA CELE MAI MICI PRETURI 1. Curatenie GENERALA - 2,0 - 3,5 lei / mp - TVA inclus 2. Curatenie de intretinere - 1,5 - 3,0 lei / mp - TVA inclus (tariful este negociabil in functie de contract) 3. Curatenie dupa constructor (dupa renovare) - 2,5 - 3,5 lei / mp - TVA inclus Tarifele sunt NEGOCIABILE in functie de succesiunea si complexitatea lucrarilor. In tarifele prezentate sunt incluse toate anunturi din:

inchiriez aspirator profesional hilti

INCHIRIERI UTILAJE.Inchiriez aspirator profesional HILTI pentru mediu umed si uscat.Poate fii utilizat in orice mediu.Execelent pentru curantenia dupa demolari,mutari sau proaspete tencuieli. tel 0731.835.792 www.inchirieri-utilaje.go.ro - anunt expirat anunturi din:

inchiriez elicoptere de beton

INCHIRIERI UTILAJE.Inchiriez elicoptere pentru finisari de beton,parcari,pardoseli industriale.Tel: 0731.835.792 ; www.inchirieri-utilaje.go.ro , Sebastian@utilaje-inchirieri.net - anunt expirat anunturi din:

INSTALAM SISTEME DE SUPRAVEGHERE, ALARME...

Societate comerciala, instalam sisteme de supraveghere, camere video, alarme in Bucuresti si in provincie. Persoana contact- MARIUS: 0728496289 - anunt expirat anunturi din:

Curatenie de primavara,0767718835

Servicii profesionale de curatenie pentru apartamente,case,vile,spatii comerciale,birouri, banci, institutii in Bucuresti. Oferim pe baza de contract si la cerere urmatoarele servicii: Curatenie generala-aspirat si/sau spalat mochete covoare-indepartarea prafului de pe mobilier-curatarea si lustruirea pardoselelor-spalarea geamurilor,tocurilor-spalarea si dezinfectarea corpurilor sanitare,gresie,faianta. Curatenie de intretinere:zilnic anunturi din:

INSTRUCTAJ SSM-PSI

Autorizat efectuez instructaje si evidente SSM-PSI angajatilor din societatile comerciale , la sediul acestora , din judetele Timis , Arad , Caras-Severin si Hunedoara , la tarife negociabile , pe baza de contract .Contact 0722813438. - anunt expirat anunturi din:

transport inclusiv weekend

Transport in bucuresti si provincie ,relocari, distributie de marfuri, mobila, materiale ,bagaje, colete, moloz (deseuri) electrocasnice, produse diverse cu preturi incepand de la 50 lei /cursa local si 1 leu/km in tara,inclusiv seara si weekend ,0731 31 72 73 Transport in bucuresti si provincie ,relocari, distributie de marfuri, mobila, materiale ,bagaje, colete, moloz (deseuri) electrocasnice, produse diverse cu preturi incepand de la 50 lei /cursa local si 1 leu/km in tara,inclusiv seara si w anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

Curs Calificare Maseur Cosmetician Coafor Certificat Recunoscut Ue

Scoala Mar Anca Company Organizam cursuri de cosmetica, manichiura pedichiura, coafor si masaj si in weekend. Cursuri acreditate si autorizate de CNFPA, Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii. Curs Cosmetica pret 1200 ron Curs Masaj(somatic,terapeutic,reflexogen,limfatic) pret 1200 ron sau pe module Curs Coafura pret 800 ron Curs Manichiura-Pedichiura pret 700 ron Curs Lucrator in comert pret 600 ron Centrul de Evaluare si Certificare Mar Anca Company informatii si înscrieri la anunturi din:

Nunta in stil american !

Agentia Banner va ajuta sa creati o nunta memorabila, spectaculoasa si unica in aer liber intr-un cort de lux . Corturi modulare echipate cu podea, mocheta, aer conditionat, candelabre si aplice, bucatarie mobila, toalete ecologice. www.mirii.ro ; office@mirii.ro ; tel: 0213208821 / 0722254452. Agentia Banner va ajuta sa creati o nunta memorabila, spectaculoasa si unica in aer liber intr-un cort de lux . Corturi modulare echipate cu podea, mocheta, aer conditionat, candelabre si aplice, bucatari anunturi din:

Transport persoane, www.dlsbus.ro, autocare, microbuze, inchirieri

Inchirieri microbuze, inchirieri autocare, transport persoane pe trasee locale si intrajudetene, transport auto de persoane, intern si international la standarde europene prin DLS Touring. www.inchirieri-auto-transport.ro www.dlsbus.ro - anunt expirat anunturi din:

INCHIRIEZ AUTOBETONIERA CU AUTOINCARCARE

Betoniera cu autoincarcare este cea mai ieftina si comoda metoda de a produce beton in cantitati industriale de la 10mc pina la 130mc in 8ore de lucru la un pret de 150ron mc inclusiv chiria betonierei. Betoniera poate opera in orice locatie, pe teren accidentat, izolat, etc., are tractiune 4x4, poate decarca betonul in toate punctele fundatiei si de cele mai multe ori nu mai este nevoie de pompa de beton, Dispunem de 2 utilaje de acest fel de 3mc si 3.5mc/ciclu. Este o adevarata statie de bet anunturi din:

reglaje termopane 0728.137.137 / 0788.137.137

echipa specializata oferim reparatii profesionale pentru tamplaria dvs.din pvc sau aluminiu 0728 137 137 / 0788.137.137.rezolvare garantata echipa specializata oferim reparatii profesionale pentru tamplaria dvs.din pvc sau aluminiu 0728 137 137 / 0788.137.137.rezolvare garantata - anunt expirat anunturi din:

LIVRARI LA DOMICILIU SIBIU

casadecomenzi-sibiu.eu livreaza persoanelor fizice si juridice din Sibiu si imprejurimi bunuri de larg consum la preturi avantajoase. Comanda se face on-line iar livrarea produselor in maxim 6 ore pentru produse de hypermarket si 24 de ore produse electronice si IT tel. 0369409928 - anunt expirat anunturi din:

Sienna CRM, Software ce gestioneaza clientii, relatiile cu clientii , etapele vanzarilor produs

Sienna CRM www.sienna.ro managementul clientilor si contactelor ; lanseaza campanii de e-mail marketing ; gestioneaza activitatile cu clientii ; automatizeaza ofertele, proformele, vanzarile ; organizeaza echipele de vanzari ; gestioneaza contractele ; genereaza raportari si analize u6 Sienna CRM www.sienna.ro managementul clientilor si contactelor ; lanseaza campanii de e-mail marketing ; gestioneaza activitatile cu clientii ; automatizeaza ofertele, proformele, vanzarile ; organiz anunturi din:

Proiecte de casa la cel mai mic pret

Firma avand ca domeniu Activitati de arhitectura si Activitati de inginerie si consultanta tehnica legata de acestea, INTOCMIM Proiecte de arhitectura pentru case, Proiecte de rezistenta si Avize necesare obtinerii Autorizatiei de Construire la un PRET de 4,00 EURO/MP (TVA inclus) S.C. ADSAM S.R.L. CUI: RO19114570; J30/1017/2006 0749355403, 0771346786 - anunt expirat anunturi din:

Electrician Autorizat Execut instalatii electrice de la a la z

Electrician Autorizat intretin si repar instalatii electrice pentru case ,vile ,spatii comerciale . Execut prize de pamant.Ofer garantie la lucrare , emit factura fiscala - anunt expirat anunturi din:

Lucrari de licenta la comanda, personalizate

Realizam lucrari de licenta la comanda, personalizate, din cele mai variate domenii de studiu. Lucrari de licenta, dezertatii, proiecte, referate, studii de caz, diverse lucrari. Nu lasa pe maine ceea ce poti face inca de azi. Investeste in succesul tau! - anunt expirat anunturi din:

Prestari servicii (Oportunitati)

instalati sanitare iasi

instalatii sanitare iasi reparatii desfundari montaj piese miodificari tevi coloane wc bideuri calorifere robineti dusuri sifoane furtune apometre baterii etc rel tel 0758331115 anunturi din:

Sonorizari Nunti,dj nunta,dj botez,dj nunti,dj petreceri,filmare nunta,filmare botez,fotografii

Organizezi o Nunta,un botez,o petrecere privata sau de firma ? - Toate aceste evenimente ies cu succes atunci cand o echipa de profesionisti se ocupa cu pasiune si daruire de evenimentul tau. DJ Nunta,Dj Botez,Sonorizari DJ,Filmari Video,Fotografii,Decoratiuni,Rezervari Locatii. Tel: 0761.72.00.88 sau 0721.60.21.46 www.djcribo.webs.com Muzica este arta de a exprima sentimente si idei, cu ajutorul melodiilor special selectate si mixate ntr-o maniera aparte. br Te vei bucura de reusita anunturi din:

bursa transporturilor rutiere de marfura

bursa transport,bursa transporturilor rutiere RO- EU/EU- RO, case de expeditii,transport intern si international,inregistrare si cautare oferte de transport,grupaje,marfa ADR,transport agabaritic,beneficiari marfuri,reclama , - anunt expirat anunturi din:

Reparatii termopane 0722167107

Reparatii termopane de orice natura.Noi Suntem Solutia.Ieftin,Repede si Bine. Suna azi si cel tarziu maine sunt gata 0722167107 PROFESIONISTI. - anunt expirat anunturi din:

tamplarie pvc geam termopan

Esti persoana ocupata? Nu ai timp de pierdut alergand dupa oferte? SC. Usi Deschise Distribution SRL. ofera consultanta si masuratori direct la adresa d-voastra, la preturi atractive, tamplarie pvc - anunt expirat anunturi din:

PROTECTIE PARDOSELI

Tratamente Curatare, Impermeabilizare, Ceruire, Polishare - marmura, granit, travertin, piatra naturala, gresie naturala - contra petelor, zgarieturilor si pentru intretinere post montaj. Reconditionare - Slefuire, Recristalizare marmura, travertin, piatra naturala pentru suprafete denivelate, patate, zgariate sau matuite post montaj, interior si exterior. Consultanta tehnica si raspuns in maxim 24 ore. Termen de executie lucrare minim, cu aparatura profesionala si substante originale ITALIA anunturi din:

SERVICII VIDANJARE CANAL, DESFUNDARE CANAL 0724553281

SC VD&G SRL OFERA SERVICII DE :vidanjare(cu vidanja de la 8 m3 la 14 m3 ),desfundare cu inalta presiune,prespalari,intretineri canalizari,spalari piscine,stropirea spatiilor verzi,denisipare,decolmatare,transbordare.Serviciile oferite sunt la preturi accesibile .Nu ezitati sa ne contactati.ACCEPTAM CONTRACTE DIN TOATA TARA. www.serviciividanja.ro email: officepolaris@yahoo.com, tel: 0724553281 / Fax ; 021.240.50.99 - anunt expirat anunturi din:

Tractari Auto de la 90 RON

Oferim servicii de tractari auto in Bucuresti si in toata tara in regim NON-STOP. Preturi de la 90 RON http: www.tractariauto-nonstop.ro Preturi de la 90 RON http: www.tractariauto-nonstop.ro - anunt expirat anunturi din:

53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Prestari servicii (Oportunitati)

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Prestari servicii (Oportunitati)