Prestari servicii (Oportunitati)
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Prestari servicii (Oportunitati) ...

Instalatii sanitare si termice

Castel Distribution monteaza instalatii sanitare si termice, apa rece, apa calda. 25 de ani garantie tel 0212117560 www.castel.ro 0722995519 - anunt expirat anunturi din:

transport inclusiv weeked 0731 31 72 73

Transport in bucuresti si ilfov, preturi minime, (de la 50 lei-bucuresti si 1 leu/km in tara) cu autoutilitare (dube) diferite tonaje si volume, orice, oricand, oriunde inclusiv in weekend, non-stop, tel 0731 31 72 73 - anunt expirat anunturi din:

Formatie nunta Onesti

Formatie nunta Onesti. Oferim o experienta de peste 18 ani in muzica de nunta. Ne deplasam si la nunti in Onesti. Detalii pe site-ul nostru www.formatiafavoritdintecuci.ro . - anunt expirat anunturi din:

Super Preturi Tiparim Afise, Pliante

Super Preturi Tiparim Afise, Pliante, Flyere, Calendare, Brosuri, Etichete, Reviste, Carti de Vizita, Mape, etc. Pentru mai multe detalii accesati: http: www.tipografie-offset.ro - anunt expirat anunturi din:

Promovare site, inscriere site, creare site

Gazduire site, inscrierea siteului in directoare web si motoare de cautare, publicare de anunturi online, promovare web pe prima pagina in google, optimizarea siteului pentru motoarele de cautare. Pentru mai multe detalii vizitati publicam.ro - anunt expirat anunturi din:

Formatie nunta Iasi

Formatie nunta Iasi. Oferim o experienta de peste 18 ani in muzica de nunta. Ne deplasam si la nunti in Iasi. Detalii pe site-ul nostru www.formatiafavoritdintecuci.ro . - anunt expirat anunturi din:

DERATIZARE NON STOP BUCURESTI SI ILFOV

ABONAMENT DE SERVICII DE DERATIZARE , DEZINSECTIE SI DEZINFECTIE PENTRU SUPRAFETE PANA LA 100 METRII PATRATI. EXTERMINUS SRL va propune abonamentul de servicii de deratizare si dezinsectie pentru suprafete interioare si exterioare de pana la 100 mp. Pentru unitatile de alimentatie publica dezinsectia se efectueaza lunar , iar deratizarea trimestial.Pretul lunar este de 150 ron . La incheierea contractului pentru 1 an abonamentul este de 150 ron ( aveti doua servicii gratui anunturi din:

Artisti Concerte Romania/ Artisti pentru Evenimente

Oferta completa artisti pentru evenimente: spectacol, nunta, petrecere - o gasiti prin Artisti Concerte Romania( Music&Events by Sound Art) – Impresariat si Management Artistic, Organizatori Evenimente si Concerte indiferent de natura si anvergura acestora. Artisti Concerte Romania – Productie muzicala, Pr&Promovare artisti, Consultanta de specialitate in domeniul artistic, A&R Booking&Management, Preselectii si Pregatire in domeniul artistic-muzical. Relatii si detalii: http: www.artisti-co anunturi din:

Garantare si certificare ISO

All Consulting Group System S.R.L. ofera consultanta si garanteaza certificarea ISO, in special pentru IMM-uri. ISO implica multiple avantaje: reducerea costurilor, participarea la licitatii, garantia serviciilor etc. 021.315.85.65 management@allconsulting.ro, allconsulting.ro - anunt expirat anunturi din:

Lectii de pian cu Profesor Diana Bratan.

Lectii de pian pentru toate varstele cu profesor Diana Bratan. Doritorii isi pot incununa rezultatele prin participarea la recitalurile periodice organizate in cadru festiv. Va astept cu drag! Vizitati lectiipian punct ro pentru mai multe detalii. lectii de pian, lectii pian, profesor de pian Bucuresti. - anunt expirat anunturi din:

Set Sistem Alarma Cerber

Set Sistem Alarma CERBER 41V1 cu Sirena Interior: Caracteristici centrala alarma: 4 zone pe placa, 2 iesiri comanda, 4 coduri de utilizator, apelator vocal incorporat- transmite 1 mesaj vocal la maxim 7 numere de telefon. Montaj Gratuit + Garantie 2 Ani. Pret Final 630 lei + TVA. Pentru mai multe detalii accesati: http: www.sistem-alarma.ro - anunt expirat anunturi din:

Servicii publicare anunturi online

Vrei sa cumperi sau sa vinzi ceva ? Oferi servicii sau ai nevoie de un serviciu ? ITHS.ro va pune la dispozitie un serviciu rapid si sigur de promovarea anunturilor. Va publicam anuntul in peste 125 web site-uri specializate in anunturi online din domeniul romanesc. Nu mai pierdeti timp pretios in fata calculatorului pentru a publica anunturi , este suficient sa cereti plublicarea lui si ITHS.ro face acest lucru in mai putin de 48ore. Pentru mai multe detalii intrati pe http: www.iths.ro/ - anunturi din:

Pizza

Producem si livram pizza, in diverse sortimente si dimensiuni. Primim comenzi de pizza atat telefonic, cat si online, cu livrare la domiciliu.Detalii pe http: www.presto-pizza.ro - anunt expirat anunturi din:

Sisteme de Alarma

Sisteme de Alarma Profesionale Paradox cu Monitorizare si Interventie Rapida. Montaj Gratuit + Garantie 2 Ani. Pentru mai multe detalii accesati: http: www.sisteme-de-alarma.eu City Security Concept - Experti in Securitate - anunt expirat anunturi din:

Curs autorizat CNFPA Expert Achizitii Publice, 26 - 28 februarie, Bucuresti

Achizitia de bunuri/servicii/lucrari in vederea implementarii proiectelor finantate din fonduri publice se face cu respectarea legislatiei nationale in domeniul achizitiilor publice, O.G. 34 / 2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica si a contractelor de concesiune de servicii, cu modificarile si completarile ulterioare. Cursul este organizat in acord cu specificatiile COR 241940. Cui se adreseaza Cursul se adreseaza angajatilor din departamentele de achizitii publice, vanza anunturi din:

Imprumuturi rapide - rate fixe de ramburasare finantare.biz

Fără birocraţie, fără giranţi şi garanţii materiale. Primeşti banii mult mai repede decât de la alte instituţii financiare, chiar la tine acasă. Ştii de la început cât si cum plăteşti. Completeaza formularul si te vom contacta noi finantare.biz - anunt expirat anunturi din:

Perdele si draperii

Passo Doble va ofera o varietate de perdele si draperii import italia, oferind in acelasi timp solutii complete de proiectare si montaj perdele pentru spatii comerciale sau rezidentiale. Detalii pe http: www.perdele.biz/perdelesidraperii - anunt expirat anunturi din:

bobinaj statoare alternatoare si motoare

SC 50 Centi Cristian srl executam lucrari de bobinaj motoare electrice 0,20kw-- 30 kw,reparatii masini aparate uzcasnice,bobinari statoare si rotoare pt.alterna- toare de masini si tractoare,transformatoare la pret avantajos,si fara TVA. preluam si lucrari de serii mari. Contactari la tel: 07400-90296 si 07555-83725. Email: fechete_mircea@yahoo.com - anunt expirat anunturi din:

Scapa de riduri cu Dermoporatia de la Keiko. Un ten mai luminos cu Luminesse

Luminesse– la Keiko Slim Spa ai cura de DERMOPORATIE(mezoterapie virtuala) Tratamentul de Dermoporatie de la Keiko Slim Spa este o metoda avansata de mezoterapie virtuala:presupune introducerea in profunzimea tenului a unui cocktail care iti va sterge pe rand ridurile si va da luminozitate:acid hialuronic,elastina,colagen si vitamine. Luminesse este un pachet de 3 sedinte de Dermoporatie(mezoterapie virtuala).Vei primi BONUS o sedinta de microdermabraziune cu pulbere de diamante care iti va anunturi din:

Tapet

Va prezentam o oferta larga de tapet. Comercializam tapet de diferite culori, modele si diferite materiale rezistente.Montajul pentru tapet este asigurat de echipe cu experienta in astfel de lucrari.Detalii pe http: www.tapet.com.ro - anunt expirat anunturi din:

CONSTRUCTII RENOVARI INSTALATII

echipa de muncitori-constructori(fierari,zidari,instalatori,rigipsari,zugravi,parchetari etc...), profesionisti, executa constructii case - vile la rosu sau la cheie,finisaje de lux cu tencuieli si gletuieli interioare si exterioare,zugravit,finisat fatade,gresie si faianta,parchet,placari cu rihips si polistiren,instalatii electrice si sanitare (complete);tamplarie pvc,aluminiu cu geam termopan etc... OFERIM CALITATE,PROFESIONALISM SI SERIOZITATE - anunt expirat anunturi din:

Clowni Haiosi, Clowni Petreceri Copii, Inchiriere Clowni pt. Petreceri, Clovni Veseli, Animator

Clowni Haiosi pentru Petreceri de Copii, Clowni experti in modelare baloane, pictura pe fata pentru fetitze si baietzei, Animatori de la teatre de renume din tara, Inchiriere Clowni in Bucuresti si in tara! Pt. Mai multe detalii vizitati site-ul sau contactati-ne telefonic! http: www.organizare-petrecere-copii.ro / 0734.36.04.49 Inchiriere Clowni, Clovni Petreceri Copii, Clownii nostri sunt experti in modelare baloane, facepainting, intretinere atmosferei prin jocuri si concursuri interactive Pt anunturi din:

desfundare decolmatare denisipare instalatii de canalizare servicii vidanjare non stop 07227427

AUTOCURATITOARE –VIDANJE , SERVICII RAPIDE PROFESIONALE ,vidanjare,servicii vidanjari ,fose -septice, subsoluri, bazine, decantoare, toalete, wc, haznale, spalatorii auto subsoluri de bloc ,beciuri etc.Vidanjari ,vidanjare, vidanj,e vidanjori, rapiditate corectitudine. DESFUNDARE instalatii ,retele de canalizare interioare si exterioare.DECOLMATARE , camine de canalizare cu inalta presiune mecanizata (250 bari).Denisipare bazine, beciuri, haznale ,retele instalatii canalizare ,camine de vizita anunturi din:

Cabinet de avocat Herescu

Consultanta, asistenta, reprezentare, analize de caz, sinteze legislative, opinii legale, redactari, verificari,modificari, inserari clauze speciale contracte, redactari alte acte juridice, atestari, apostilari, reprezentare romani aflati in strainatate in probleme juridice din Romania,negocieri, concilieri. Domenii: comercial, societar( infiintari firme ,PFA, II etc, cesiuni, modificari acte, hotarari etc), civil ( proprietate, indiviziuni, uzufruct, posesii, uzucapiuni, drepturi de creanta, ob anunturi din:

AutoPro IASI instalare,montaj,dotari accesorii auto

AutoPro IASI instalare,montaj,dotari accesorii auto : alarma,inchidere centralizata, GPS Tracking ,casetofon,cd player,mp3 ,dvd muzica tv filme video ,radio,sisteme audio,antena,boxe,difuzoare,subwoofer,tun de bas,statie amplificare,senzor perimetru,senzori parcare,proiectoare,neoane sub masina(autoturism),lumina portbagaj,ornamente luminoase la praguri ,cablaj pt becuri 100w la faruri,kit xenon,claxon,goarne,bricheta, avertizor marsarier,baterie,acumulator,borne baterie,inlocuit comutator ster anunturi din:

45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Prestari servicii (Oportunitati)

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Prestari servicii (Oportunitati)