Propuneri de afaceri
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Propuneri de afaceri ...

CONSTRUCTII din FERMA DE ANIMALE pt.vanzare inchiriere colaborare in FOCSANI.

CONSTRUCTII din FERMA DE ANIMALE pt.vanzare inchiriere colaborare in FOCSANI. - CONSTRUCTII din FERMA DE ANIMALE pt.vanzare inchiriere colaborare in FOCSANI. -Vand inchiriez Ferma de animale in Focsani compusa din 1-Grajdur... Acest anunt a expirat. anunturi din:

Propuneri de afaceri

Profit din alimentele consumate

Profit din alimentele consumate zilnic nu este vorba de o reducere venitul poate depasi cu mult cheltuiala proprie. Fara vanzari si fara investitii. anunturi din:

Dotari sali de conferinte

Dotari sali de conferinte - O echipa de specialisti va sta la dispozitie pentru dotarea salii de conferinte sau inchiriere de echipamente pentru aciunile firmei dumneavoastra i... Acest anunt a expirat. anunturi din:

FERMA AGRICOLA 33000 mp Jud. Sibiu

FERMA AGRICOLA 33000 mp Jud. Sibiu - Ferma in jud. Sibiu compusa din 8 grajduri de vaci magazii fanete etc. Proprietarul doreste si o eventuala asociere. Ferma se poate dezvolta prin i... Acest anunt a expirat. anunturi din:

oportunitate de afacere

Am gasit in sfarsit o afacere un loc de munca pe Net o posibilitate de a munci acasa pe calculator in conditii sigure cu un venit Sigur si Imediat. Va pun la dispoziţie toata informaţia sprijinul meu şi dovezile clare de castig chiar dupa numai doua luni jumate de munca. Detalii la email strachinaru florin@yahoo anunturi din:

Propuneri de afaceri

afacere profitabila pe net

Afla acum cum poti castiga intre 7 $ si 35 $ pe zi muncind doar 1 - 2 ore pe net Sunt dispus sa-ti zic exact metodele pe care le folosesc pentru a castiga intre 7 si 35 $ pe zi. Daca esti dornic sa castigi bani respecti pasii pe care ti voi zice si vei reusi garantat. Draga prietene Vom Lucra cu Marele si Cunoscutul GooGle nu cu o companie Fantoma. Retine Google AdSense este GRATIS NU exista nimic de cumparat sau de vandut Daca va intereseaza si vreti sa aflati mai multe despre anunturi din:

Preiau concesiune balta de pescuit

bucuresti preiau contract de cesiune pe termen lung balta de pescuit ... 205886 Acest anunt a expirat. Daca sunteti autorul acestui anunt si doriti sa il reactualizati va rugam sa accesati contul dvs si sa actualizati datele de contact. anunturi din:

Cumpar fime preiau firma preluare firme

Apelati la profesionisti Solutii LEGALE conform legislatiei in vigoare Preluare firme-CESIUNI PARTI SOCIALE Preluare firme cu activ si pasiv prin Notariat Avocat si ONRG Preschimam sediu social Regim urgenta anunturi din:

Propuneri de afaceri

cumpar alama aluminiu inox

sc. cumparam deseuri de inox alama cupru aluminiu bronz acumulatori uzati motoare si cabluri electrice uzate utilaje casate sau avariate deseuri de fier tabla teava camioane avariate. marian anunturi din:

Cautam asociati pentru hotel la Roma

Cautam asociati pentru Hotel pensiune de 10 camere la Roma numit deasemenea si bed-and-breakfast. Afacere in domeniul hotelier cu profituri anuale garantate minim 40 din valoarea capitalului investit aproximativ 40.000 de Euro anual la 100.000 Euro capital. Deasemenea se pot asocia doar in cote parti din afacere de 50.000 Euro. Cei interesati trebuie sa demonstreze capacitate financiara. Afacerea este asigurata si functioneaza de 9 ani. Scrieti detaliat pe email hotels.adviser@yahoo si va vom c anunturi din:

Fondul Proprietatea

Cumpar actiuni Fondul Proprietatea 0.45 0728668264 anunturi din:

Cumpar Fabrici

bucuresti urgent cumpar fabrici utilaje si echipamente industriale vechi in stare de functionare in orice industrie textila alimentara a lemnului etc astept ofertele dumneavoastra la numarul de telefon 0726 409 676 sau pe mail... 203476 Acest anunt a expirat. Daca sunteti autorul acestui anunt si doriti sa il reactualizati va rugam sa accesati contul dvs si sa actualizati datele de contact. anunturi din:

Preluam Firme Preluare Firme societati comerciale cesiuni Firme

Legal si sigur Preluam preluare firme prin notariat avocat si Reg Com cu fara preschimbare sediu social Oferim seriozitate profesionalism rapiditate anunturi din:

Afacere in domeniul hotelier

Ce poti face astazi cu 100.000 Euro in ce se pot investi profitabil pe vremuri de criza Afacere in domeniul hotelier cu profituri anuale garantate minim 40 din valoarea capitalului investit aproximativ 40.000 de Euro anual la 100.000 Euro capital. Deasemenea se pot asocia doar in cote parti din afacere de 50.000 Euro. Cei interesati trebuie sa demonstreze capacitate financiara. Afacerea este asigurata si functioneaza de 9 ani. Scrieti detaliat pe email hotels.development@yahoo si va vom contacta anunturi din:

investii

Ce poti face astazi cu 100.000 Euro in se pot investi profitabil pe vremuri de criza Afacere in domeniul hotelier cu profituri anuale garantate minim 40 din valoarea capitalului investit aproximativ 40.000 de Euro anual la 100.000 Euro capital. Deasemenea se pot asocia doar in cote parti din afacere de 50.000 Euro. Cei interesati trebuie sa demonstreze capacitate financiara. Afacerea este asigurata si functioneaza de 9 ani. Scrieti detaliat pe email si va vom contacta imediat. anunturi din:

SOLUTII INTELIGENTE TRANSVAZAT MOTORINA

bucuersti solutii inteligente transvazat motorina 1- pompa cu contor cca 45-60 lit minut debitmetru mecanic cu trei cifre lungime furtun 6m pret 248 eur tva 2- pompa contor cu patru cifre cca 50-100 l min pret 420eur tva... 202510 Acest anunt a expirat. Daca sunteti autorul acestui anunt si doriti sa il reactualizati va rugam sa accesati contul dvs si sa actualizati datele de contact. anunturi din:

Intocmesc dosare de finantare

petrosani intocmesc dosare de finantare pentru fonduri structurale si fadr agricultura posibilitate deplasare in orice ... 202326 Acest anunt a expirat. Daca sunteti autorul acestui anunt si doriti sa il reactualizati va rugam sa accesati contul dvs si sa actualizati datele de contact. anunturi din:

AFACERE LA CHEIE - VAND MASINI DE GOGOSI TIP INELUS

bucuresti vindem masini de gogosi model cu 3 dozatoare noi si second hand cu garantie 1 an respectiv 6 luni faina pentru gogosi caserole de diferite marimi si forme toppinguri de diferite arome si furculite asiguram distributie... 201683 Acest anunt a expirat. Daca sunteti autorul acestui anunt si doriti sa il reactualizati va rugam sa accesati contul dvs si sa actualizati datele de contact. anunturi din:

Propuneri de afaceri

Preluare Firma Preluari Firme preluam firme

Solutii LEGALE conform legislatiei in vigoare Preluare firme-CESIUNI PARTI SOCIALE ACTIV SI PASIV prin Notariat Avocat si ONRG Preschimam sediu social Regim urgenta Contact 0720.851.162-Elena anunturi din:

Preiau preluam firme cesiuni societati comerciale

Solutii legale de iesire din criza oug54 Preluam firme cu activ si pasiv prin notariat vocat si onrg Cu fara preschimbare sediu social Oferim rapiditte profesionalism Regim urgenta anunturi din:

AFACERE LEGALA TRANSPARENTA PROFITABILA

moreni afacere 100 legala transparenta profitabila daca vrei sa te imbogatesti peste noapte nu citi mai departe de crezi ca te inscri pe o lista si astepti sa curga banii renunta daca ai un calculator conectat la internet si... 201325 Acest anunt a expirat. Daca sunteti autorul acestui anunt si doriti sa il reactualizati va rugam sa accesati contul dvs si sa actualizati datele de contact. anunturi din:

DE VANZARE Restaurantul Cabana Delani Beius Bihor

zona beius beius restaurantul cabana delani prezentare restaurantul cabana delani este situat in intravilanul municipiului beiu 351 pe dj 764 beiu 351 -remetea - meziad de 351 i este amplasat in intravilanul... 201112 Acest anunt a expirat. Daca sunteti autorul acestui anunt si doriti sa il reactualizati va rugam sa accesati contul dvs si sa actualizati datele de contact. anunturi din:

Propuneri de afaceri

firma franciza rent a car

Pentru mult timp franciza a fost considerata in Statele Unite ca fiind o mare oportunitate pentru multi oamenii de afaceri. Astazi in Romania este doar un acord comercial modern intre o Societate – numita Francizor – si una sau mai multe filiale – numite Fancizat – si care sunt independente una fata de cealalta d.p.d.v. economic si legal. Rent Automotive ofera Francizatului ocazia de a folosi marca acesteia profitand de avantajele propriului know-how si propriilor caracteristici. Fiecare anunturi din:

Statie peco de vanzare

statie peco de vanzare sc start abc srl cu sediul in iasi str trei fantani nr 33-35 vinde statie de distributie a carburantilor amplasata pe soseaua iasi-albita la intersesctia cu soseau iasi- vaslui pentru detalii contactati-ne... 200539 Acest anunt a expirat. Daca sunteti autorul acestui anunt si doriti sa il reactualizati va rugam sa accesati contul dvs si sa actualizati datele de contact. anunturi din:

Preiau Firme Preiau Societati Comerciale

Preluare firme prin notariat-avocat si Reg-com.Preschimbam sediu social Oferim rapiditate serioyitate si profesionalism 0724.444.906 anunturi din:

43

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Propuneri de afaceri

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Propuneri de afaceri