Propuneri de afaceri
.
anunturi

 

 

Publicare anunt

 

Va aflati pe pagina:

 

Anunturi din categoria Propuneri de afaceri ...

Autobuz Restaurant

Autobuz Restaurant, Mercedes Benz, 22 locuri, Bucatarie cu masa calda si masa rece. Poate fi amplasat oriunde, functioneaza impecabil. A fost adus din Germania din varf de munte de la o partie de schi. Este unic in Romania. Pret 13000 Euro, negociabil. anunturi din:

cumpar decizii/ titluri/ hotarari ANRP

Cumpar cu plata pe loc urmatoarele: 1.hotarari emise de prefecturi in original pe legea 9 si 290 2.decizii validate de (ANRP) Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor pe legea 9 si 290 3.cumpar titluri de conversie pe legea 10/2001 4.cumpar decizii galbene pe legea 10/2001 5.cumpar optiuni de plata pe legea 10/2001 6.cumpar chiar daca titularii locuiesc in strainatate 7.cumpar evaluari facute de ANRP Contact: Popescu Ion, Email: nurnberg86@gmail.com 0744276261; 07 anunturi din:

Propuneri de afaceri

De vanzare Restaurant Evenimente – Zona Cotroceni, Bucuresti.

Restaurant cu acces la bulevard cu trafic dens pietonal si auto, situat in sector 6, Bucuresti. Capacitate 200 locuri interior, 100 de locuri terasa. Suprafata totala a locatiei este de peste 650mp si este formata din 2 saloane – Salon Evenimente 1 – de 150 de locuri, Salon evenimente 2 ( a-la-carte) – 50 de locuri, Terasa exterioara – 100 de locuri. Dispune de: cuptor de pizza pe lemne, bucatarie profesionala (utilata complet cu echipamente Zanussi ), grupuri sanitare separate pe anunturi din:

profil stante ambalaje stante carton

PROFIL STANTE-Firma specializata in producerea stantelor plane-matrite stantare pentru stantarea formelor din hartie si carton a ambalajelor si simbolurilor publicitare. Vanzari Oferta : stante plane-matrite, stante carton, stante tipografice, stantare, ambalaje din carton, cutii din carton duplex si carton ondulat. . . Firma din Bucuresti Va oferim o gama foarte larga de stante plane-matrite tipografice pentru cutii cu autoformare din carton duplex sau carton ondulat a ambalajelor si simb anunturi din:

lucru la domiciliu

Vreti sa castigati bani online? Vi se pare convenabil sa platiti lunar o taxa de 10$ si sa ajungeti sa castigati cel putin 1000$ pe luna?Vreti mai multe detalii? Accesati www.mihaelaelena.ws sau contactati-ma pe adresa de mail gdi@mihaelaelena.ws pentru mai multe raspunsuri la intrebarile dumneavoastra. anunturi din:

CUMPAR LEGEA 290/2003 BASARABIA -BUCOVINA LEGEA 9/1998 BULGARIA-CADRILATER.CUMPAR TITLU DE PLA

Cumpar Legea 290/2003 Basarabia-Bucovina | Legea 9/1998 Bulgaria-Cadrilater.Cumpar titlu de plata.OFER MAXIM. Rog seriozitate. anunturi din:

Propuneri de afaceri

Recuperari Creante,consiliere insolventa,consultanta juridica

Recuperari Creante,consiliere in procedura de insolventa, faliment,consultanta juridica. Ai de recuperate o creanta, esti debitor/creditor si cauti asistenta, reprezentare in domeniu? Doresti sa-ti fructifici la maxim sansele de recuperare/conservare a banilor/bunurilor tale?E un domeniu greu de inteles? Suna-ne si stabileste o intalnire cu un consilier. anunturi din:

Propuneri de afaceri

Franciza telecomunicatii internet videotelefonie

Compania NECC TELECOM ROMANIA S.A. a lansat programul RESELLER NECC TELECOM S.A unul dintre principalii furnizori de telecomunicatii din Romania distribuie urmatoarele servicii: -internet 4G wimax trafic nelimitat -videotelefonie disponibila la nivel global -aplicatii care elimina roamingul Programul de reseller se adreseaza: - persoanelor cu spirit antreprenorial - persoanelor fizice si juridice - persoanelor care vor sa detina o afacere in telecomunicatii Pentru detalii anunturi din:

Caut colaboratori !

Castiguri progresive afacere de viitor http://www.romaniandream.ws anunturi din:

un mod de a va rotunji veniturile

Nu va asteptati sa fiti milionari din prima saptamana. Este vorba de rabdare, calm si foarte multa tenacitate. Eu ca persoana care crede in ceea ce face, dar cu adevarat,va garantez ca ca aceasta activitate este o reusita . http://www.muncasibani.ws anunturi din:

Propuneri de afaceri

Cautam PARTENERI pentru lucrari de constructii

EcoKit Romania – producator de case de lemn, cu o vasta experienta pe piata franceza a decis sa se implice in dezvoltarea produselor sale si pe piata din Romania. In acest sens EcoKit cauta parteneri – firme de constructii - din principalele orase ale tari in vederea vanzarii si realizarii proiectelor sale LA CHEIE. Toti cei interesati sa se alature in dezvoltarea acestui concept unic si sa se implice intr-o afacere de perspectiva sunt rugati sa ne contacteze la : Tel: 0234 537 436 M anunturi din:

Propunere de afacere

Tânar întreprinzător cu fonduri financiare caut partener serios pentru lansarea unei afaceri. Finanţez micile afaceri până în 3000 de euro, pe o perioada de cel puţin un an de zile. Telefon 0745252044, după ora 16,30. anunturi din:

Propuneri de afaceri

Oferta promotionala timp limitat

Vindem puieti de nuci englezesti,la preturi promotionale pentru comenzi care se efectueaza pana cel tarziu in 30 septembrie 2013.Dupa data de 30 septembrie 2013, preturile vor creste cu 40%.Livrarea se face in toata Romania. http:www.afacerenuci.blogspot.ro Telefon:0732049761 anunturi din:

Propuneri de afaceri

Salon de lux Unirii

Brand, din 2008, coafor, cosmetica, manipedi, corporal, aparatura ultramoderna, cellum6, ultrasonic, ipl, pe profit, amenajari deosebite parter cladire eleganta, chirie mica, top cifra afaceri, ocazie anunturi din:

Propuneri de afaceri

Rulota comerciala_utilaj gogosi

Vand rulota comerciala fabric. 2010, utilata complet (mobilier, firgider, congelator, vestiar, utilaj gogosi inelusi 2010, chiuveta inox, fierbator cafea 10l, 2 friteuse noi). Ofer consultanta. tel: 0741648200 mail: edith.avram@yahoo.com 8.000 euro negociabil anunturi din:

7 PASI CATRE A FI BOGAT

CAUT PERSOANE CARE VOR SA LUCREZE DE ACASA. ITI FACI SINGUR PROGRAMUL. POTENTIAL URIAS DE CASTIG. PLATA SAPTAMANALA SI LUNARA. CATEVA MII DE $$$ PE LUNA DINTR-O AFACERE ONLINE. POSIBIL DACA VREI CU ADEVARAT, DACA MUNCESTI SERIOS SI DACA APLICI METODA VERIFICATA CARE ITI ESTE DEZVALUITA PE http://www.deakcsabi.ws/ anunturi din:

munca la tine acasa

Muncind constant, cel putin o ora pe zi, fiind ajutat gratuit, pas cu pas sa-ti demarezi propria afacere, vei ajunge la independenta financiara, cu un venit lunar in crestere, pe viata. Lupta impotriva crizei financiare. Vezi: http://www.cheiasuccesului.ws anunturi din:

Propuneri de afaceri

Caut asociat, partener afacere

Unic Administrator caut partener(a) pentru asociere cu capital. Detin spatiu adecvat unei afaceri de productie (380V, 160mp), srl din 2009, CAEN principal de servicii pentru copii, am functionat ca afterschool. Doresc reorientarea catre productie (atelier croitorie), dezvoltare/ansamblare IT, import de gadgeturi electronice, amenajarea de magazin prezentare si vanzari on-line, etc. Locatia se afla in mediul rural (Pipera) astfel se pot accesa fonduri europene pt. dezvoltare/infiintare. Orice ide anunturi din:

Propuneri de afaceri

Cea mai profitabila afacere online din Romania

Global Domains International a ramas cea mai profitabila afacere online din Romania. Pentru mai multe detalii intra pe http://worldsite.ws/mayaxmas/invest. anunturi din:

Propuneri de afaceri

Afacere - vand Cariera Piatra BAZALTICA

Vand 2,5 Ha teren in Com. Siculeni, Judetul Harghita cu zacamint de piatra bazaltica (roca vulcanica) sub forma de lespezi (placi), piatra ce se preteaza in costructii la placari ornamentale sau pavaje ! Pret 30.000 € negociabil. tel. 0763535363 anunturi din:

Propuneri de afaceri

COSURI CADOU PENTRU COMPANII, COLABORATORI,ANGAJATI LA CELE MAI MICI PRETURI!

Oferim Cosuri Cadou la cele mai mici preturi. Cosurile sunt cadouri ce pot fi oferite atat la barbati cat si la femei, se pot configura in functie de dorintele dvs, bugetul dvs sau in functie de destinatar. Oferim deasemenea Cosuri Corporate pentru companii si societati comerciale. Pe site-ul nostru gasiti si alte cadouri pentru barbati,femei,copii,casa etc. Va asteptam cu drag! www.nicolasgift.ro anunturi din:

Propuneri de afaceri

accountant.cabanova.com | contabili

Echipa noastra de contabili serveste o baza larga de clienti care include societati prestatoare de servicii, fonduri de investitii imobiliare, firme de constructii, magazine alimentare, firme de it, pfa etc. Pentru mai multe informati sunati la 0724292693 , 0730544549 , 0768838839 sau e-mail: contabilitate@seopikweb.ro sau www.accountant.cabanova.com Tags: contabili, contabilitate, servicii contabile, acte contabile, intogmire documente contabile, contabilitate, situatii financiar contabile, se anunturi din:

Propuneri de afaceri

Pachete Interogari CIP (Centrala Incidentelor de Plati)

ANTITEPARI.ro va ofera posibilitatea de a verifica daca partenerii Dumneavoastra figureaza cu incidente de plata in evidentele Centralei Incidentelor de Plati (CIP), fara a mai bate drumul pana la banca si la un pret mai mic decat cel practicat de majoritatea bancilor comerciale. Prin intermediul Pachetelor Interogari CIP, puteti efectua 5 - 25 - 50 - 100 interogari pentru verificarea bonitatii clientilor, la un pret incepand cu 6 lei/interogare (+TVA). anunturi din:

Propuneri de afaceri

vand afacere profitabila (inchirieri schele)

Vand afacere profitabila, firma se ocupa cu inchirierea schelelor metalice si are o clientela bogata. Pt. detalii va rugam sa ne contactati. tel.0744301451 anunturi din:

Munceste inteligent

Companie noua pe internet cauta persoane care sa lucreze de acasa. Trebuie sa ai un computer si internet. Plata saptamanala si lunara. Potential urias de castig! Iti faci singur programul! http://www.e-profit.ws anunturi din:

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

 

creare site

 

anunturiImobiliare - Vanzari
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case si vile, terenuri, spatii, alte imobile


anunturiImobiliare - Cumparari
Garsonire, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, vile, terenuri, spatii si sedii, alte imobile


anunturiImobiliare - Inchirieri
Garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4+ camere, case , spatii , Cereri, Schimburi, servicii


anunturiJoburi
Oferte joburi , Cereri joburi, Joburi part time, Lucru la domiciliu, Joburi online


anunturiAfaceri
Servicii, Propuneri , Meditatii, Cursuri, Scoli, Comert, Turism, MLM, Intermedieri altele


anunturiAutomobile
Romanesti, Straine, Cumpar, Moto, Schimburi Piese , Accesorii, avariate, Servicii, altele


Heavy Goods, Machines Utilaje
Utilaje , Utilaje si masini agricole, Remorci, Camioane, Dube, Piese recuperate, Acte

 


anunturiHobby-uri
Colectii diverse, Carti, Ziare, Reviste, Arta si Cultura, Bilete pt Evenimente, Spectacole


Message BoardMesaje
Donatii, Oferte gratuite Pierderi, Gasiri Informatii utile Promotii, Concursuri altele

 

anunturiTurism
Vacante si calatorii, Echipament sport, Activitati sportive, Restaurante, Baruri, Cluburi,


anunturiEducatie
Anticariat, Birotica, Papetarie, Consumabile,


anunturiElectronice
Gadgeturi, Foto , Video, Audio, CD, Instrumente Telefoane, altele, Servicii, Auto


anunturiSanatate
Sanatate, Medicina, Frumusete, Intretinere, Dieta, Alimentatie, Cosmetice, altele


anunturiImbracaminte & accesorii
Copii, femei, barbati, unisex, Incaltaminte, Bijuterii, Ceasuri, Accesorii, Parfumuri,


anunturiEchipamente
Accesorii, Servicii, Laptopuri, Calculatoare, PDA, Componente, Periferice, Software,


anunturiAnimale
Zootehnie, Animale de companie , Industrie, Productie, Agricultura


anunturiMatrimoniale
Wedding Planners, Grooms seek


anunturialtele
Chiromantie, Astrologie, Internet, Jocuri si jucarii, altele (Hobby, Timp liber)


Dating Intalniri
Pentru femei , Pentru barbati

 


anunturi

 

becleduri.ro

 

 

 


Propuneri de afaceri

Copyright © 2007 anuntro.ro. All rights reserved.

Propuneri de afaceri